Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Το κρεμμύδι μπορεί να σας σώσει από την πτώση των μαλλιών!

Τα κρεμμύδια έχουν πλούσια περιεκτικότητα σε θείο. Γι 'αυτό ο χυμός των κρεμμυδιών είναι ικανός να διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών, αφού το θείο βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος. Επίσης μειώνει κάθε είδους φλεγμονή του δέρματος που οφείλεται στις αντιβακτηριακές του ιδιότητες. Επιπλέον, ο χυμός του κρεμμυδιού κάνει τα μαλλιά σας ισχυρότερα, ανοίγει τους πόρους των θυλάκων των τριχών που είχαν μπλοκαριστεί και προλαμβάνει τις μολύνσεις του τριχωτού της κεφαλής.


Αν συνεχίσουμε να χάνουμε τα μαλλιά σε καθημερινή βάση, τότε φανταστείτε σε τι κατάσταση θα βρεθούμε μετά από μερικά χρόνια!

Η παλιά καλή συνταγή με το κρεμμύδι είναι μια καταπληκτική φυσική θεραπεία για την καταπολέμηση της πτώσης των μαλλιών και επίσης θα αυξήσει αποτελεσματικά την ανάπτυξη των μαλλιά σας. 

Ίσως να σκέφτεστε πώς να χρησιμοποιήσετε το κρεμμύδι ειδικά όταν μυρίζει απαίσια; Αλλά σκεφτείτε ότι με αυτό τον τρόπο θα απαλλαγείτε από τα προβλήματα της πτώσης των μαλλιών!

Η θεραπεία για την ανάπτυξη των μαλλιών με τα κρεμμύδια δεν είναι μόνο ένας φυσικός τρόπος, αλλά είναι και απολύτως ασφαλές.



Χρησιμοποιώντας ακατέργαστο χυμό κρεμμυδιού

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκομίσετε τα οφέλη από την περιεκτικότητα σε θείο του κρεμμυδιού. Απλά βάλτε μερικά κρεμμύδια στο μπλέντερ για να εξαγάγετε το χυμό. Εφαρμόστε στο τριχωτό της κεφαλής σας και αφήστε το για τουλάχιστον 30 λεπτά ή περισσότερο, αν θέλετε. Ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν. Αν αυτό γίνεται για τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, μπορείτε να περιμένετε να δείτε αποτελέσματα μέσα σε ένα ή δύο μήνες. Παρακαλώ να είστε υπομονετικοί, καθώς αυτό είναι μια φυσική θεραπεία.

Χρησιμοποιώντας το κρεμμύδι με μέλι
Πάρτε ένα τέταρτο φλιτζάνι ωμό χυμό κρεμμυδιού και προσθέστε το μέλι σε αυτό. Χρησιμοποιήστε το για να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας σε καθημερινή βάση για να δείτε τη διαφορά.


Κρεμμύδι με ρούμι αφέψημα

Αν πραγματικά δεν μπορείτε να αντέξετε  η μυρωδιά των κρεμμυδιών στα μαλλιά σας, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή την μέθοδο. Κόψτε ένα κρεμμύδι και αφήστε το μέσα ν άλλη σε ένα ποτήρι ρούμι. Μην το βάλετε στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα, αφαιρέστε τα κομμάτια του κρεμμυδιού και χρησιμοποιήστε το υγρό για μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό για να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα