Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΜΙΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ (Μέρος Α)


Εδώ θα βρείτε μια λίστα από προτάσεις για να ανεβάσετε το ενεργειακό σας πεδίο σε υψηλότερη και ταχύτερη δόνηση. Αυτό θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε τον διπλό στόχο να άρετε τα εμπόδια και να επιτρέψετε στην συμπαντική δύναμη να εργαστεί μαζί με σας και μέσα από σας.
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΣΑΣ. 

Η κάθε σκέψη που έχετε σας επηρεάζει. 
Με το να στρέφεστε από μια αποδυναμωτική σκέψη σε μια που σας ενδυναμώνει, ανεβάζετε την ενεργειακή σας δόνηση και δυναμώνετε τον εαυτό σας και το άμεσο ενεργειακό πεδίο. 
Για παράδειγμα, ενώ έλεγα κάτι σε ένα από τα παιδιά μου που βρίσκονται στην εφηβεία, και το οποίο στόχευε να την κάνει να νοιώσει ντροπή για την συμπεριφορά της, σταμάτησα και υπενθύμισα στον εαυτό μου ότι δεν υπάρχει γιατρειά στην καταδίκη. 
Συνέχισα προσφέροντας αγάπη και κατανόηση ρωτώντας την πως ένοιωσε για την αυτό-καταστροφική συμπεριφορά της και τι θα ήθελε να κάνει για να την διορθώσει. 
Η αλλαγή σήκωσε το ενεργειακό πεδίο και οδήγησε σε παραγωγική συζήτηση.
Το ανέβασμα του ενεργειακού πεδίο σε ένα σημείο όπου η κόρη μου και εγώ συνδεθήκαμε με την δύναμη του σύμπαντος συνέβη σε δέκατα του δευτερολέπτου όταν απόκτησα επίγνωση των χαμηλής ενέργειας σκέψεων μου και αποφάσισα να την ανεβάσω. 
Όλοι έχουμε την ικανότητα να ενεργοποιήσουμε αυτήν την παρουσία και δύναμη του σύμπαντος, όταν αποκτήσουμε συνείδηση των σκέψεων μας.


ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. 
Ακόμα και αν είναι για λίγες μόνον στιγμές κάθε μέρα, ενώ περιμένετε σε κόκκινο φανάρι, η πρακτική αυτή είναι ζωτικής σημασίας. 
Ο διαλογισμός σας επιτρέπει να κάνετε συνειδητή επαφή με την Πηγή σας και να ανακτήσετε την συμπαντική δύναμη, βοηθώντας σας να καλλιεργήσετε μια δεκτικότητα που ταιριάζει με την δύναμη της δημιουργίας.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ. 

Υπάρχουν τρόφιμα με χαμηλή ενέργεια, και τρόφιμα με υψηλή ενέργεια. 
Τα τρόφιμα που έχουν ψεκαστεί με τοξικά χημικά θα σας αποδυναμώσουν, ακόμα και αν δεν έχετε ιδέα ότι οι τοξίνες είναι εκεί. 
Τεχνητά τρόφιμα, όπως είναι τα γλυκαντικά, είναι χαμηλής ενέργειας προϊόντα. 
Γενικά, τρόφιμα πλούσια σε αλκαλικότητα, όπως φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί, σόγια, ψωμί χωρίς μαγιά και παρθένο ελαιόλαδο βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα ενεργειακά και θα σας δυναμώσουν κατά τον έλεγχο των μυών, ενώ πολύ όξινα τρόφιμα, όπως το αλεύρι με βάση τα δημητριακά, τα κρέατα, τα γαλακτοκομικά και τα ζάχαρα βαθμολογούνται με χαμηλότερες ενέργειες οι οποίες θα σας αποδυναμώσουν. 
Αυτό δεν είναι απόλυτο για όλους. 
Ωστόσο, μπορείτε να εντοπίσετε το πώς αισθάνεστε μετά την κατανάλωση ορισμένων τροφίμων, και αν αισθάνεστε αδύναμοι ληθαργικοί και κουρασμένοι, μπορείτε να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να γίνει ένα χαμηλό ενεργειακό σύστημα, το οποίο θα προσελκύσει περισσότερη από την ίδια χαμηλή ενέργεια στη η ζωή σας.

ΚΟΨΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΥΣΙΕΣ. 

Έχω αναφερθεί πολλές φορές στο πώς έμαθα ότι η απόλυτη νηφαλιότητα ήταν απολύτως απαραίτητη για να επιτύχω το επίπεδο της συνειδητότητας που λαχταρούσα και έμελλε να επιτύχω. 
Το αλκοόλ, και σχεδόν όλα τα συνθετικά φάρμακα, νόμιμα και μη, κατεβάζουν το ενεργειακό επίπεδο του σώματός σας και να σας αποδυναμώνουν. 
Επιπλέον, σας βάζουν σε θέση να συνεχίσετε να προσελκύετε περισσότερη αποδυναμωτική ενέργεια στη ζωή σας. 
Απλά με την κατανάλωση χαμηλής ενέργειας ουσιών, θα δείτε ότι άνθρωποι με παρόμοια χαμηλή εμφανίζονται συστηματικά στη ζωή σας. 
Θα θέλουν να αγοράσουν αυτές τις ουσίες για εσάς, να διασκεδάζουν μαζί σας όταν φτιάχνεστε, και θα σας προτρέπουν να το ξανακάνετε αφού το σώμα σας θα έχει ανακάμψει από την καταστροφή αυτών των χαμηλής ενέργειας ουσιών.
ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ. 
Σκληρές, ρυθμικές, μουσικές δονήσεις με επαναλαμβανόμενους, δυνατούς ήχους κατεβάζουν τα επίπεδα της ενέργειας σας και αποδυναμώνουν εσάς καθώς και την ικανότητά σας να κάνετε συνειδητή επαφή με την συμπαντική δύναμη.
 Ομοίως, στίχοι μίσους, πόνου, αγωνίας, φόβου, και βίας είναι χαμηλές ενέργειες που στέλνουν αποδυναμωτικά μηνύματα στο υποσυνείδητο σας και φιλτράρουν τη ζωή σας με παρόμοιες ενέργειες. 
Αν θέλετε να προσελκύσετε βία, τότε ακούστε στίχους βίας και κάντε την βίαιη μουσική μέρος της ζωής σας. 
Αν θέλετε να προσελκύσετε γαλήνη και αγάπη, τότε ακούστε υψηλότερες μουσικές δονήσεις και στίχους που καθρεφτίζουν τις επιθυμίες σας.
(Απόσπασμα από το βιβλίο του Dr Wayne W. Dyer, “The Power of Intention: Learning to Co-create Your World Your Way”)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα