Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Η θυμαπάτη της ομοφυλοφιλίας


Πώς δημιουργείται η ομοφυλοφιλία; Γιατί ο άνθρωπος έχει ωθήσεις που είναι ενάντια στον μηχανισμό του κι ενάντια στην επιβίωση;
Η ομοφυλοφιλία είναι μια αυτοκαταστροφική τάση του ατόμου, σε φυσικό και πνευματικό επίπεδο, καθώς η δημιουργικότητα εμποδίζεται και οι μηχανισμοί της δημιουργικότητας στρέφονται ενάντια στο άτομο. Αυτό μας δείχνει ότι οι μηχανισμοί του ανθρώπου κατέχονται από ορισμένες δυνάμεις, είτε από οντότητες ή και από σκεπτομορφές, και όχι από την αναπτυσσόμενη ψυχή.
Η ενοχικότητα απέναντι στο άλλο φύλο είναι βασική αιτία που δημιουργείται αυτή η αυτοκαταστροφική τάση. Στο παρελθόν (είτε στο απώτερο ή στο πρόσφατο), το άτομο ενήργησε ενάντια στο άλλο φύλο, και τα πρόσωπα και οι πράξεις αυτές δημιουργούν ένα συνονθύλευμα σκεπτομορφών, που σχηματίζουν τελικά μια θυμαπάτη που κατέχει το άτομο και τον μηχανισμό του, ελέγχοντάς το. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι η μόνη εκδήλωση κρυμμένης ενοχικότητας αλλά οποιαδήποτε άλλη αυτοκαταστροφική τάση κρύβει ενοχικότητα.
Όταν ενεργήσουμε ενάντια σε κάποιο άτομο, κακοποιώντας, αν το εκμεταλλευτήκαμε ή αν το βλάψαμε ή το σκοτώσαμε, η εικόνα του ατόμου αυτού εντυπώνεται στο υποσυνείδητό μας και αρχίζουμε και μισούμε τον εαυτό μας. Η εικόνα του ατόμου και κάθε ατόμου που μας θυμίζει το άτομο αυτό, μας θυμίζει και την βλαβερή μας πράξη, γι’ αυτό ασυνείδητα αρχίζουμε και μισούμε όλα αυτά τα άτομα, μισώντας ουσιαστικά τον εαυτό μας και την πράξη μας. Στο παρελθόν (αλλά και στο παρόν) ήταν συχνή η κακοποίηση και εκμετάλλευση της γυναίκας, κάτι που μέσω του μηχανισμού της ενοχικότητας οδήγησε πολλούς ανθρώπους που έκαναν τέτοιες πράξεις να μισούν το άλλο φύλο γιατί τους θυμίζει τις πράξεις που έκαναν, και τελικά να γίνονται ομοφυλόφιλοι. Το αντίστοιχο γίνεται και με κακοποίηση ανδρών.
Η σεξουαλική κακοποίηση ή εκμετάλλευση ή κακή χρήση της θέλησης πάνω σε ορισμένα άτομα, έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια της θέλησης και της ικανότητας επιβίωσης στο άτομο, και μια απ’ τις εκδηλώσεις αυτής της κατάστασης είναι η ομοφυλοφιλία ή η ανικανότητα. Όταν κακοποιούμε, μέρος του ενεργειακού μας συστήματος μπλοκάρεται και σταματά η ροή της ενέργειας, κι έτσι είναι σα να λείπει συχνά ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ το ενεργειακό σύστημα του ανθρώπου, κάτι που φαίνεται και στη συμπεριφορά κάποιου, εάν υπάρχει η παρατηρητικότητα για να το διακρίνει κάποιος. Συνοδευόμενο από το συνονθύλευμα σκεπτομορφών και της θυμαπάτης παλαιών βλαβερών πράξεων, το άτομο αρχίζει και έχει πλέον συμπεριφορές ενάντιες στο σύστημά του, όπως η ομοφυλοφιλία.

Η κατάσταση αυτή διορθώνεται και τα μπλοκαρισμένα μέρη μπορούν να ενεργοποιηθούν και οι θυμαπάτες να καθαρίσουν, αν το άτομο ζει μια αγνή ζωή, χωρίς να σκέφτεται ερωτικά άτομα του ίδιου φύλου, αν διαλογίζεται τακτικά και τρέφεται αγνά, αν υπηρετεί την κοινωνία και είναι αφοσιωμένος σε κάτι μεγαλύτερο. Τότε η Φύση θα αποκαταστήσει με φυσιολογικό τρόπο και χωρίς πιέσεις τις ανισορροπίες που δημιουργήθηκαν απ’ τις βλαβερές πράξεις του παρελθόντος, και η σωστή συμπεριφορά θα ανακτηθεί σταδιακά. Αντιθέτως, αν το άτομο “καλλιεργήσει” τις ομοφυλοφιλικές τάσεις του, τότε θα παγιωθεί στο πεδίο του το μπλοκάρισμα, το οποίο θα κουβαλήσει και στις επόμενες ενσαρκώσεις και σίγουρα θα χειροτερέψει πολύ η κατάσταση.
Η ομοφυλοφιλία είναι προϊόν θυμαπάτης, και σε καμιά περίπτωση δεν είναι μια φυσική τάση του ανθρώπου, καθώς η Φύση δεν ωθεί τους ανθρώπους σε αυτοκαταστροφή.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα