Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΔΑΡΟ ΔΙΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!!

BIGFOOT 1
Αυτός ο κυνηγός έχει έρθει ξανά στην δημοσιότητα  με μικρές αποδείξεις μολονότι ισχυρίζεται ότι έχει αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία ότι αυτό το πλάσμα στην φωτογραφία είναι στην πραγματικότητα ένας Μεγαλοπόδαρος!!!!  Μετά από εβδομάδες  παρενόχλησης για περαιτέρω επικύρωση του θέματος, ο άνθρωπος αυτός έχει κυκλοφορήσει μία φωτογραφία του πτώματος του θηρίου!!!!
Ο Rick Dyer ( Ρικ Ντάιερ ) είναι ένας πολύ γνωστός “Κυνηγός Μεγαλοπόδαρων” που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του να αποδείξει ότι υπάρχει ο Μεγαλοπόδαρος!!!! Μόλις το περασμένο έτος όμως, ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε και σκότωσε έναν πάνω σε ένα δένδρο!!!!
Ο ίδιος είπε:
“κάρφωσα χοιρινά παιδάκια … παϊδάκια από την Wal-Mart ( Γουόλ Μαρτ ) στο δρόμο προς την πλευρά του δέντρου, και ιδού, ήρθε και άρχισε να τρώει τα πλευρά του χοιρινού κρέατος στο δέντρο.”
Στη συνέχεια εξηγεί ότι το μόνο λογικό πράγμα που έπρεπε να έκανε στη συνέχεια, ήταν να πυροβολήσει, και έκανε ακριβώς αυτό με “δάκρυα στα μάτια μου” όπως τονίζει ( στεναχωρήθηκε δηλαδή που έπρεπε να το σκοτώσει ) ….χμμμμμ!!!!

RICK DYER
Από εκείνη τη στιγμή, ο ίδιος δηλώνει ότι έχει πραγματοποιήσει μια σειρά εξετάσεων για να επιβεβαιώσει ότι αυτό το πλάσμα είναι ένας πραγματικός Μεγαλοπόδαρος και όταν θα βγάλει τα στοιχεία ( πτώμα ) στην δημοσιότητα, ο κόσμος να  τον πιστέψει!!!! Περιγράφει ότι το πτώμα του μεγαλοπόδαρου υποβλήθηκε σε όλα, είπε:
“Από το τεστ DNA σε 3D οπτική τομογραφία. Είναι η πραγματική διαπραγμάτευση. Είναι ένας Μεγαλοπόδαρος, και εγώ τον πυροβόλησα και τώρα αυτή η πράξη μου αποδεικνύει στον κόσμο ότι οι Μεγαλοπόδαροι υπάρχουν “.
Τώρα βέβαια αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος έχει υποστηρίξει ότι έχει συλλάβει ή σκοτώσει έναν Μεγαλοπόδαρο συμπεριλαμβανομένου του ιδίου του Ντάιερ!!!! Το 2008 ο Ντάιερ ισχυρίστηκε ότι είχε σκοτώσει έναν μεγαλοπόδαρο, αλλά μετά από περαιτέρω έρευνα από το National Geographic, ανακάλυψαν οι ισχυρισμοί του είναι ψευδείς σύμφωνα με Snopes.com!!!!
Προφανώς, όπως ο πάγος άρχισε να λιώνει ο Ντάιερ  είχε αποθηκεύσει το σώμα, μετά αποκάλυψε το “πτώμα” και δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα κοστούμι από καουτσούκ είπαν από το κανάλι!!!! Ο Ντάιερ, όμως, ισχυρίζεται ότι δεν μετανιώνει για την εξαπάτηση του 2008, δεδομένου ότι επέτρεψε γι ‘αυτόν να αναπτύξει ένα δίκτυο άλλων << υψηλά ιστάμενων >> Μεγαλοπόδαρων ιχνηλατών!!!!
BIGFOOT 2
Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο Ντάιερ ισχυρίζεται ότι αυτός Μεγαλοπόδαρος είναι, “η πραγματική απόδειξη!!!!” Παρά το γεγονός ότι έχει κυκλοφορήσει μόνο ένα εξαιρετικό βίντεο του Μεγαλοπόδαρου, καθώς και μια φωτογραφία με μόνο το πρόσωπό του, ως απόδειξη!!!!
Αυτή τη φορά, η εικόνα δείχνει ολόκληρο το σώμα του μεγαλοπόδαρου που βρίσκεται στο πάτωμα της σκηνής Ντάιερ ακριβώς μετά που τον είχε σκοτώσει!!!!
Ο Ντάιερ εξηγεί, επίσης, ότι στις προσεχείς εβδομάδες, τίθεται ως στόχος του να προγραμματίσει μια συνέντευξη Τύπου, όπου όλες οι ερωτήσεις θα απαντηθούν!!!!
Όπως λέει ο ίδιος θα δώσει στην δημοσιότητα τα τεστ DNA και τομογραφίας του Μεγαλοπόδαρου και όταν αυτά πιστοποιηθούν ότι έτσι είναι θα αρχίσει να κάνει περιοδεία σε όλη την Αμερική για να δείχνει το πλάσμα αυτό μετά αμοιβής βεβαίως βεβαίως!!!!
BIGFOOT 1
Φανταστείτε τώρα τι θα γινόταν αν στην θέση του ήταν ένας Λυκάωνας!;! Ποιος θα τον πίστευε!;! Εδώ ακόμα και τώρα και πάλι κάνεις δεν το πιστεύει και ο λόγος βέβαια ήταν το πλαστικό σώμα του μεγαλοπόδαρου το 2008!!!! Σε αυτό όμως δεν έφταιγε ο Ντάιερ αλλά ήταν ένα πλαστικό ομοίωμα για να προσελκύσει τους Μεγαλοπόδαρους όπου κάνουν οι κυνηγοί με τα θηράματα τους…. Τα τοπικά ΜΜΕ είπαν ότι είχε τότε σκοτώσει έναν μεγαλοπόδαρο χωρίς να πουν τίποτα σε αυτόν και το ΝΑΤΙΟΝΑL GEOGRAPHIK είχε τρέξει τότε να δει τις αποδείξεις χωρίς ο Ντάιερ να γνωρίζει κάτι…!!!! Έτσι βγήκε η βρώμα ότι είναι απατεώνας και ψεύτης το 2008!!!! Την πληροφορία τότε στα ΜΜΕ είχαν δώσει οι Μιθσόνιανς αν αυτό σας λέει κάτι….. όσοι δεν γνωρίζεται ποιοι είναι αυτοί διαβάστε το άρθρο μου για αυτούς ΕΔΩ!!!! Και μόνο που ανακατεύτηκαν αυτοί όλα τα άλλα περισσεύουν!!!!
Το αν είναι αληθινός ο Μεγαλοπόδαρος που από τις φωτογραφίες δείχνουν να είναι θα φανεί όταν δείξει τα στοιχεία που έχει δημόσια ζωντανά!!!! Μέχρι τότε βλέπουμε πως θα εξελιχθεί η όλη υπόθεση!!!! Αν όμως υποθέσουμε ότι είναι ψεύτικη θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί τόση δημοσιότητα από πλευρά των ΜΜΕ!;!
Δείτε τι λέει ο ίδιος:

ΕΔΩ + ΕΔΩ + ΕΔΩ

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα