Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

PhotoSpills: Δημιουργήστε εντυπωσιακά κολάζ με τις φωτογραφίες σας


Το PhotoSpills είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα γραφικών με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά κολάζ με τις φωτογραφίες σας. Φανταστείτε μια αφίσα κολάζ από τις τελευταίες διακοπές σας ή ένα κολάζ των παιδιών σας ή τις πιό αγαπημένες φωτογραφίες από  ένα πάρτυ  μιά βραδιά διασκέδασης κ,λ.π. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθηκεύσετε τις αναμνήσεις  σας. Απλά επιλέξτε ένα σχέδιο, προσθέστε τις φωτογραφίες σας και αφήστε τα υπόλοιπα στο λογισμικό. Το πρόγραμμα διατίθεται εντελώς δωρεάν  αλλά για να ξεδιπλώσετε τις δυνατότητές του θα πρέπει  κάνετε μία απλή εγγραφή  ώστε να το ενεργοποιήσετε για πάντα.
  1.  Κατεβάστε το PhotoSpills.
  2. Εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας.
  3. Κάντε εγγραφή για να παρακάμψετε τον περιορισμό των 25 ημερών.
  4.  Τρέξτε το πρόγραμμα.
  5. Από το μενού της εφαρμογής, ανάλογα με το τύπο κολάζ που θέλετε να φτιάξετε πατήστε στο Quick spill,  Designed spill, Matrix spill, Leettering spill,  ή Puzzle spiil  και αφού τον επιλέξετε πατήστε ο.κ.
  6. Στο παράθυρο Select Photos εισάγετε τις φωτογραφίες σας και πατήστε ο.κ. Απο εκεί και μετά επιλέξτε το στυλ του κολάζ πόσες φωτογραφίες θέλετε να εμφανίζονται και πατήστε στο κουμπί Spill για να ξεκινήσει η δημιουρφία του κολάζ που διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, από εκεί και μετά πατήστε Print για να το εκτυπώσετε ή πατήστε Save για να σώσετε το κολάζ σας.

Author's Website:



 lovefortechnology


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα