Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ;

Tris Ellines PilotoiΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στις 19 Νοέμβριου του 2005, ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος- ερευνητής, Tutkun Akbaş, αναφερόμενος στην μεγάλη κρίση των Ιμίων και στο περιστατικό της πτώσης του ελληνικού ελικοπτέρου με τα τρία τραγικά θύματα, αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας, «Habertürk», ότι τα ηλεκτρονικά συστήματα του ελικοπτέρου είχαν καταρρεύσει και αυτό προκάλεσε την πτώση του. Οι ισχυρισμοί του Τούρκου δημοσιογράφου σίγουρα είναι και μια ομολογία από τουρκικής πλευράς, η οποία δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει τύχει της ανάλογης έρευνας για τα πραγματικά αιτία του θανάτου των ηρωϊκών, υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή, Έκτορα Γιαλοψού.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!! PART3

 
Όπως διαβάσατε και στα προηγούμενα  δυο άρθρα η έρευνα που έχω κάνει για αυτά τα θέματα είναι σοβαρά και με αποδείξεις όσο γίνεται!!!! Κάποια πράγματα όσο απίστευτα και να ακούγονται συνοδεύονται από αποδείξεις που παραθέτω!!!! Έτσι λοιπόν και τώρα συνεχίζω να σας δείχνω πράγματα τα οποία είναι απίστευτα και όμως αληθινά!!!!
Ας ξεκινήσω:
Τι γνωρίζουμε ως άνθρωποι για την << ενδόθερμη λειτουργία – http://lpre.cperi.certh.gr/auth/files/SXA_Tomos_I.pdf  >> ως προς την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας!;! Τίποτα εμείς οι απλοί άνθρωποι οι επιστήμονες όμως που ασχολούνται με την τεχνολογία Τέσλα γνωρίζουν πάρα πολλά!!!! Ένα από αυτά είναι η χειραγώγηση του καιρού ή ακόμα καλύτερα να πω η κατάκτηση του καιρού σε όλα της τα σκέλη!!!!
Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές αδαής και βλακόστρωτους τάχα μου ερευνητές και επιστήμονες κάποιες φορές να λένε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και ότι όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς!!!! Είναι!;! Για να δούμε λοιπόν το ποιος έχει δίκιο εμείς οι ερευνητές που τα λεμέ και τα φωνάζουμε η όλοι αυτοί εκεί έξω!!!!
Με τους τεράστιους πυκνωτές ή αλλιώς βαθμωτούς μπουμπούς ( ΕΜ ) και με το σύστημα HAARP μπορούν να δημιουργήσουν βίαιες καταιγίδες αλλα μπορούν και να τις μετατρέψουν μέχρι και σε χιονοθύελλες ή ακόμα και σε ανεμοστρόβιλους!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!! PART2

Αγαπητοί αναγνώστες συνεχίζω να σας δίνω πληροφορίες για θέματα τα οποία είναι απίστευτα αλλα και δεν είναι εύκολο κάποιος να τα βρει!!!! Πραγματικά θα ήθελα να δω τα μούτρα όλων αυτών οι οποίοι λένε μέχρι και σήμερα ότι όλα αυτά είναι φαντασία κάπoιων το τι έχουν να πουν!!!!
Ας συνεχίσω με το άρθρο…:
Φαίνεται ότι οι διάφορες φατρίες εξωγήινων συμπεριλαμβανομένων και των Πλειάδειων προσπαθεί να ενεργοποιήσει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα που τροποποιούνται μέσω του εργαστηρίου Mάουντακ, όπου λέγεται ότι έχει αυξομειώσει πολλά χρονοδιαγράμματα όπου διασχίζουν τον χωροχρόνο!!!!
Ένα θέμα το οποίο είναι άγνωστο και πολύ αινιγματικό αν ο Τέσλα συνεργάστηκε με  βρετανούς φυσικούς, αν ( ή μετά ) επινόησε το θάνατό του και πήγε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου του παραχώρησαν περισσότερα χρήματα για να συνεχίσει το έργο του, αφού συμμετείχαν στο πείραμα της Φιλαδέλφειας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο χρόνος θα μπορούσε να τεθεί υπό τον χειρισμό των ανθρώπων, για αυτό μπορούμε να αναρωτιόμαστε μόνο δυστυχώς!!!!
Οι γραμμές πλέγματος προσδιορίστηκαν από τον Μπρους Κάθι!!!!
Πολλά έμαθαν για το πώς λειτουργεί ο χρόνος στο υπερδιάστημα από το Πείραμα της Φιλαδέλφειας όπου πραγματοποιήθηκε το 1943!!!!
Είναι πιθανό ότι οι Ρώσοι έχουν μάθει πώς να πλοηγούν στις γραμμές πλέγματος με τις κοσμοσφαίρες τους με το να είναι σε θέση να υλοποιούνται και να εξαϋλώνονται στις γραμμές πλέγματος της γης, όπως οι εξωγήινοι κάνουν χιλιετηρίδες!!!! Μην ξεχνάμε ότι ήταν τρεις Ρώσοι επιστήμονες που << ανακάλυψαν >>  το δίκτυο πλέγματος της γης το 1960!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!! PART 1

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε όσους ανεγκέφαλους, προσκυνημένους, πικρόχολους, Νέο-Τάξο-Πραγματιστές, πρωκτολόγους ερευνητές δημοσιογράφους, και φανφαρολόγους και μικροψιλικατζήδες του λόγου που λένε ότι τα σεισμικά όπλα, οι εναέριοι ραντισμοί, τα παλμικά όπλα, οι εξωγήινοι ή οι εσωγήινοι δεν υπάρχουν και είναι φαντασία κάποιων για το θεαθήναι!!!!
Σας το αφιερώνω κύριοι μετά από τιτάνια έρευνα μετά αποδείξεων!!!!
Όλα ξεκίνησαν στο 18ο  αιώνα από ένα Σκωτσέζο που ονομάζεται James Clerk Maxwell ( Τζέημς Κλερκ Μάξγουελ 1831-1879 –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%AD%CE%B9%CE%BC%CF%82_%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CF%81%CE%BA_%CE%9C%CE%AC%CE%BE%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B5%CE%BB).
Ήταν μια μαθηματική ιδιοφυΐα όπου το έργο του οδήγησε στην ανάπτυξη της κβαντικής φυσικής, που οδήγησε αργότερα στην Σχετικότητα του Αϊνστάιν –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%84_%CE%91%CF%8A%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B9%CE%BD!!!! Εξισώσεις που ο Μάξγουελ σύνδεσε τον ηλεκτρισμό και τον μαγνητισμό και ανακάλυψε άλλα κύματα που ήταν υψηλότερα από τα κανονικά των ερτζιανών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων –http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%95%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AC_%CE%9A%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1 !!!! Αυτά ήταν και είναι τοποθετημένα σε ορθή γωνία όταν έρχονται από το ηλεκτρομαγνητικό κύμα και είναι omni-directional ( Όμνι- νταϊρέκτιοναλhttp://en.wikipedia.org/wiki/Omnidirectional_antenna ) , ενώ τα κανονικά ερτζιανών ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι μετρήσιμα μόνο με κανονικό εξοπλισμό μετρώντας τα σε ευθεία γραμμή!!!!

«Η μάστιγα του συμφέροντος»

«Η μάστιγα του συμφέροντος»Βλέπουμε πως η κοινωνία είναι χτισμένη στην ιδέα της εκμετάλλευσης, του κέρδους που μπορεί να έχει κάποιος από μια κατάσταση (οκ κανένα πρόβλημα σε αυτό) αλλά και από άλλους ανθρώπους (και εδώ θέλω να σταθώ). Πόσες φορές σας έχουν πλησιάσει άλλοι άνθρωποι για να τους εξυπηρετήσετε; Πόσες φορές έχετε εσείς πλησιάσει άλλους με τον ίδιο σκοπό; Το έχουμε κάνει όλοι είτε άθελα μας είτε ηθελημένα. Έτσι είναι η κοινωνία όμως, σε ωθεί να εκμεταλλεύεσαι τους άλλους προκειμένου να ανέβεις τα σκαλιά της κοινωνικής πυραμίδας. Σε ρωτώ όμως γιατί;

Είμαστε όντα τα οποία είναι εγωκεντρικά, εγωιστικά και παρά πολύ αδιάφορα για το είδος μας. Ποσά αλλά ζώα έχεις δει να αλληλοσκοτώνονται;

Πάρτε το απόφαση! Ναι, αλλά… πως;

Πάρτε το απόφαση! Ναι, αλλά… πως; Ορισμένες φορές η σκέψη μας είναι μπερδεμένη και τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα μέσα μας. Η λογική δε βοηθάει και η κατάσταση δυσχεραίνει όταν μέσα σε αυτό το κλίμα χρειάζεται να πάρουμε μια απόφαση. Τότε αναρωτιόμαστε πως, τι και προς ποια κατεύθυνση τελικά να πάμε. Υπάρχουν ωστόσο τρία λάθη στον τρόπο που σκεφτόμαστε που καθυστερούν την λήψη της απόφασης. Ποια είναι αυτά; Το πρώτο είναι ότι θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι παίρνουμε τηνσωστή απόφαση. Το δεύτερο ότι νοούμε την απόφασή μας σαν να ήταν τελεσίδικη και το τρίτο είναι ότι θυσιάζουμε το συναίσθημα στο βωμό της λογικής. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά για να καταλάβουμε τι εννοούμε. 

Αναφορικά με το πρώτο λοιπόν, ναι, είναι καλό να είμαστε, να αισθανόμαστε σίγουροι. Τι γίνεται όμως όταν αυτό δεν συμβαίνει; Και χωρίς να θέλω να σας τρομάξω, όσο σίγουροι κι αν καταφέρουμε να είμαστε, σε τίποτα αυτό δε μας εξασφαλίζει στο 100%. Και αυτό συμβαίνει γιατί όσο κι αν θέλουμε να προγραμματίσουμε τη ζωή μας, το αύριο, ευτυχώς για μας, ενέχει την αβεβαιότητα και το ρίσκο. Καλός ο προγραμματισμός, δε θα διαφωνήσω. Αλλά το αύριο θα είναι πάντα άγνωστο για μας. Εκτός, αν κανείς από σας γνωρίζει κάποιο καλό μέντιουμ να μας συστήσει! 

"149-151 ΕΔΡΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ" ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΥΚ


του Πλούταρχου Χαρίση
Τώρα θα σε κάνω μάγκα. Όπως μ’ έκανε κι εμένα ένας τύπος πραγματικό τζιμάνι, συνεργάτης ξένου μπουκ, που παίζει τον εκλογικό νόμο στα δάχτυλα. Ψάχτηκα, που λες, για τις αποδόσεις που έβγαλαν πριν λίγες μέρες οι μπουκ για το αν θα υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τις εκλογές. Κι επειδή μου φάνηκε μεγάλη η απόδοση στο «Ναι» (περίπου στο 2,65 παίζει) απευθύνθηκα στον ειδικό, για να δω αν αξίζει να ποντάρω. Και μου τα έκανε πενηνταράκια. Θα σου τα γράψω όπως ακριβώς μου τα είπε.
Κατ’ αρχάς πάμε στο πόσοι θα ψηφίσουν. Μη νομίζεις ότι είναι λεπτομέρεια αυτό. Και θα καταλάβεις γιατί. Στις εκλογές Ιουνίου του 2012 ψήφισαν ακριβώς 6.216.798. Στις πιο χαλαρές ευρωεκλογές πέρυσι ψήφισαν 5.942.196. Σε συνθήκες πόλωσης, βέβαια, ο αριθμός όσων ψηφίζουν μεγαλώνει. Αλλά παράλληλα έχουμε και πολύ κόσμο, κυρίως νέους, που έχουν φύγει από την Ελλάδα για να δουλέψουν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Και νομίζω ότι πολλοί απ’ αυτούς δεν θα διαθέσουν ούτε ένα ευρώ για να γυρίσουν πίσω και να ψηφίσουν. Οι εποχές που τα κόμματα βάζανε πούλμαν, καράβια και αεροπλάνα για να μεταφέρουν ετεροδημότες και απόδημους περάσανε. Συμπέρασμα: Σ’ αυτές τις εκλογές περιμένουμε να ψηφίσουν περίπου 6.300.000 άνθρωποι από τους περίπου 9.900.000 εγγεγραμμένους. Κράτα το αυτό για να πάμε παρακάτω.

Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ


Ιούνιος 1880, συνδιάσκεψη των ξένων δυνάμεων στο Βερολίνο, χωρίς να προσκληθούν Τουρκία και Ελλάδα, για να αποφασιστεί, να καθοριστεί η συνοριακή γραμμή ανάμεσα στις δύο χώρες από τις εκβολές του ποταμού Καλαμά στην Ήπειρο μέχρι τον Όλυμπο. Η Ελλάδα δέχεται την απόφαση με φωταψίες στην Αθήνα, η Τουρκία διαφωνεί και καλεί σειρές εφέδρων στο στρατό της.
Φεβρουάριος 1881, νέα διάσκεψη για το “ελληνικό ζήτημα”, στην Κωνσταντινούπολη(!), χωρίς την Ελλάδα, με τη συμμετοχή των πρέσβεων των ξένων δυνάμεων. Αποφασίστηκε να προσαρτηθεί στην Ελλάδα όλη η Θεσσαλία και μέρος της Ηπείρου. Η Κρήτη παραμένει στην τουρκική επικυριαρχία.

Τα ρούχα σου μυρίζουν...

 Δήμητρα Καφρομάνη


Υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου, που πρέπει να τα βάλεις όλα στο πλυντήριο να τα πλύνεις. Λευκά, χρωματιστά, μάλλινα, ευαίσθητα, όλα.

Όχι μόνο τα βρώμικα, αυτά που έτσι και αλλιώς τα έχεις απομονωμένα σε εκείνο τον κάδο, αλλά και τα υπόλοιπα, τα καθαρά, αυτά που βρίσκονται ήδη κρεμασμένα στις ντουλάπες σου.
Ίσως αυτά τα θέλεις πιο πολύ.

Τα βρώμικα ξέρεις ότι πρέπει να πλυθούν. Το πρόβλημα είναι με τα καθαρά.
Αυτά που νομίζεις ότι απαλλαγμένα από τα μικρόβια, τους λεκέδες, τις λαδιές, στέκουν και περιμένουν έτοιμα να τα φορέσεις.
Αυτά που είσαι σίγουρη ότι είναι καθαρά, που πίστεψες ότι είναι καθαρά.

Κάνεις να αρπάξεις την αγαπημένη σου μπλούζα, και βλέπεις τη λαδιά. Μα, δεν είχε λαδιά, θα το είχες δει!
Προσπαθείς να σκεφτείς ανόητες δικαιολογίες για το πώς λερώθηκε, αλλά εκείνα τα λίγα δευτερόλεπτα που η λογική υπερισχύει στο μυαλό σου, ξέρεις ότι η μπλούζα μπήκε εκεί μέσα βρώμικη, παρότι πλυμμένη. 
Εσύ την έβαλες μέσα έτσι. εσύ δεν της έδωσες σημασία, εσύ πίστεψες ότι η λαδιά θα έφευγε με το πλύσιμο –σίγουρη για αυτό- ενώ εκείνη έχει ποτίσει το ύφασμα. Έκανες ίσως και ότι δεν την είχες δει.

Η ζωή, συμβαίνει ολόγυρά σου. Ρίξε μια ματιά!

Ο Χειμώνας, πάντα στην ώρα του θα έρχεται, ρίχνοντας το κρύο του πάνω σου. Αν βιώνεις τον πρώτο Χειμώνα της ζωής σου, δεν πάει να πει ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου! Αν δεν ήσουν προετοιμασμένος γι αυτόν, τρέχα να φτιάξεις ένα καταφύγιο για τη βαρυχειμωνιά. Με την γκρίνια, κανείς δεν ζεστάθηκε.
Η Άνοιξη, θα συμβεί! Αν κόβουν τα λουλούδια, ή αν εσύ δεν τα βλέπεις να ανθίζουν, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει Άνοιξη. Ίσως να κρατάς περισσότερο από όσο πρέπει το χειμωνιάτικο βλέμμα.
Η ζωή, συμβαίνει ολόγυρά σου. Ρίξε μια ματιά! Επειδή κάτι δεν σου αρέσει, δεν πάει να πει πως δεν συνέβη ή ότι δεν θα συμβεί. Και έχει και ένα μεγάλο ιδίωμα η ζωή. Αδιαφορεί παντελώς για τη γνώμη σου! Συμβαίνει ανεξάρτητα από το τι λες εσύ!
Με αυτά τα στοιχεία, έχω ένα συμπέρασμα να σου δώσω. Δεν μετράει το τι έκανες, το τι σκεφτόσουν, το τι είχες ή το ποιος ήσουν.
Αυτό που θα σε εντάσσει την κάθε στιγμή στη ροή της ζωής, είναι το ποιος αποφασίζεις να είσαι τώρα, το πώς θα εκλάβεις και θα δράσεις στην τωρινή κατάσταση, το πώς θα χρησιμοποιήσεις τα παρελθοντικά σου εφόδια για να προσαρμοστείς στο σήμερα, οι επιλογές που κάνεις και οι αποφάσεις που παίρνεις την κάθε στιγμή, και πάνω από όλα, η συνειδητοποίηση πως σήμερα, είναι η πρώτη μέρα του υπόλοιπου της ζωής σου. Και αυτή η πρώτη μέρα, είναι ίσως τελείως άσχετη με τη χτεσινή.


Ο Χειμώνας, πάντα στην ώρα του θα έρχεται, ρίχνοντας το κρύο του πάνω σου. Αν βιώνεις τον πρώτο Χειμώνα της ζωής σου, δεν πάει να πει ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου! Αν δεν ήσουν προετοιμασμένος γι αυτόν, τρέχα να φτιάξεις ένα καταφύγιο για τη βαρυχειμωνιά. Με την γκρίνια, κανείς δεν ζεστάθηκε.
Η Άνοιξη, θα συμβεί! Αν κόβουν τα λουλούδια, ή αν εσύ δεν τα βλέπεις να ανθίζουν, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει Άνοιξη. Ίσως να κρατάς περισσότερο από όσο πρέπει το χειμωνιάτικο βλέμμα.
Η ζωή, συμβαίνει ολόγυρά σου. Ρίξε μια ματιά! Επειδή κάτι δεν σου αρέσει, δεν πάει να πει πως δεν συνέβη ή ότι δεν θα συμβεί. Και έχει και ένα μεγάλο ιδίωμα η ζωή. Αδιαφορεί παντελώς για τη γνώμη σου! Συμβαίνει ανεξάρτητα από το τι λες εσύ!
Με αυτά τα στοιχεία, έχω ένα συμπέρασμα να σου δώσω. Δεν μετράει το τι έκανες, το τι σκεφτόσουν, το τι είχες ή το ποιος ήσουν.

Η Καλύτερη Σπιτική Θεραπεία Για Την Αποσυμφόρηση Των Αεραγωγών!

ο-καλύτερος-σπιτικά-θεραπεία-για-Airways

Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία σπιτική θεραπεία που θα σας βοηθήσει να αναπνεύσετε εύκολα, καθώς αναρρώνεται από κρυολόγημα ή γρίππη.

Συστατικά που απαιτούνται:
  • 1 φλιτζάνι μέλι
  • 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
  • 5-7 ραπανάκια
  • μωβ κρεμμύδι 
  • 6 σκελίδες σκόρδο
Τρόπος παρασκευής:

Καθαρίζατε το φούρνο σας με λάθος τρόπο ολόκληρη τη ζωή σας. Εξαιρετικό!

youve-ήταν-καθαρισμού-σας-φούρνο-το-λάθος-τρόπος-σας-ολόκληρη η ζωή-αυτό-είναι-λαμπρή

Θα εξηγήσουμε όλη αυτή τη διαδικασία σε δύο απλά βήματα: Το πρώτο είναι για τον ίδιο το φούρνο και το δεύτερο είναι σχετικά με το παράθυρο.
Να τι θα πρέπει να κάνετε:
  1. Αφαιρέστε τα ράφια από το φούρνο
  2. Αναμίξτε δύο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα με λίγο νερό στην κατσαρόλα / μπολ. Ο στόχος είναι να αποκτήσετε ένα μίγμα πάστας το οποίο μπορεί να εξαπλωθεί εύκολα πάνω στις επιφάνειες που πρέπει να καθαριστούν.
  3. Απλώστε την πάστα σε όλη την εσωτερική επιφάνεια του φούρνου. Η μαγειρική σόδα θα πρέπει να γίνει καφέ.

Αυτό που γίνεται κι εκείνο που δεν γίνεται

Λουλούδια στο τσιμέντο
Πολύ της μόδας έχει γίνει τελευταία η φράση «αυτό δεν γίνεται». Πολύ, πολύ της μόδας, ρε παιδί μου…
Υπάρχουν, ομολογουμένως, πράγματα που γίνονται και πράγματα που δεν γίνονται. Η διαφορά ανάμεσά τους όμως δεν είναι ότι τα μεν γίνονται, ενώ τα άλλα δεν γίνονται. Όχι. Η διαφορά ανάμεσά τους είναι ότι απλώς τα πράγματα που γίνονται είναι πράγματα που λέγαμε ότι δεν γίνονται, μέχρι να δούμε τελικά ότι γίνονται.
Τούτο το τελευταίο το καταλαβαίνουμε όλοι. Όσοι όμως κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν κι εξακολουθούν να λένε ότι μερικά πράγματα δεν γίνονται, την ώρα μάλιστα που αυτά ακριβώς τα πράγματα πρέπει να γίνουν διότι διαφορετικά πεθαίνει κόσμος, αυτοί, λοιπόν, ονομάζονται ασυνείδητοι.

Βλαστός, Σκαφτούρος, Στεφανάκος και …Ακης στη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση

Βλαστός, Σκαφτούρος, Στεφανάκος και …Ακης στη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση


Ως η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση που έδρασε μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, χαρακτηρίζεται από την ΕΛ.ΑΣ το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής, στο οποίο εμπλέκονται σύμφωνα με τη δικογραφία συνολικά 37 άτομα, μεταξύ των οποίων ένας πρώην υπουργός, δικηγόροι, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί.
Ως ηγετικά στελέχη φέρονται από την αστυνομία, οι κρατούμενοι των φυλακών Παναγιώτης Βλαστός 44 ετών, Γιάννης Σκαφτούρος 46 ετών και Βασίλης Στεφανάκος 54 ετών, ενώ σημαντικό ρόλο φέρεται ότι είχε ο καταζητούμενος για την ένοπλη ληστεία τον περασμένο Αύγουστο στο Δίστομο και ως συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, Σπύρος Δραβίλας 34 ετών.
Ο ‘Ακης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με τη δικογραφία κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός σε τρεις βομβιστικές επιθέσεις που έγιναν στις 16/04, 15/05 και 16/07/2014, στο σπίτι του συγκατηγορούμενου του πρώην υπουργού για την υπόθεση των εξοπλιστικών, Γιάννη Σμπώκου, και στην επιχείρηση της αδερφής του με σκοπό την εκβίαση. Την εντολή για τις βομβιστικές αυτές επιθέσεις φέρεται ότι έδωσε ένας από τους τρεις έγκλειστους αρχηγούς της εγκληματικής οργάνωσης.

Αποκάλυψη: Πράκτορας των Ιρανών ο αρχηγός της MIT

Αποκάλυψη: Πράκτορας των Ιρανών ο αρχηγός της MIT

Άρθρο-κόλαφο για το αυταρχικό – στα όρια του φασιστικού και ενδεχομένως να είμαστε μετριοπαθείς στους χαρακτηρισμούς μας – κράτος που οικοδομεί συστηματικά ο ταγίπ Ερντογάν, δημοσιεύει στην αντιπολιτευόμενη και φερόμενη να πρόσκειται στον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, εφημερίδα «Ζαμάν», ο αρθρογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.
Ο υπογράφων, επιτίθεται αρχικά στον στενό κύκλο του Ερντογάν που αποτελείται από σκληρούς φιλο-Ιρανούς ισλαμιστές, οι οποίοι δεν διστάζουν απέναντι σε οτιδήποτε, να θυσιάσουν την οικονομία της Τουρκίας, ακόμα και να προκαλέσουν πόλεμο στη Συρία ή να οργανώσουν προβοκατόρικες τρομοκρατικές ενέργειες στο εσωτερικό της χώρας, αρκεί να ενισχυθεί ο έλεγχος της εξουσίας από τον Ερντογάν…
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε τσιράκι του Ερντογάν προσπαθεί να υπονομεύσει την ανεξάρτητη δικαστική εξουσία, τα μέσα ενημέρωσης, την κοινωνία των πολιτών και την επιχειρηματική κοινότητα. Δικαστικές έρευνες οι οποίες στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα περισσότερο από καθαρά εκδικητικές πράξεις ενορχηστρωμένες από πολιτικές προσωπικότητες.

Η θετική πλευρά των αρνητικών συναισθημάτων


Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Τα αρνητικά συναισθήματα είναι καταστροφικά για την υγεία, όπως πολλές φορές σας έχω εξηγήσει, γιατί λειτουργούν σαν στρες για τον οργανισμό, επειδή έχουν για βάση τους τον φόβο.
Αυτή είναι η αρνητική τους πλευρά. Θα μπορούσε όμως κάποιος να δει και μία θετική πλευρά σε αυτά. Το γεγονός πως μας πληροφορούν ότι ο οργανισμός μας βρίσκεται σε κίνδυνο. Πώς σας φαίνεται αυτό;
Το αρνητικό συναίσθημα μπορεί και πρέπει να γίνει για όλους καμπανάκι κινδύνου! Την ώρα που το νιώθει κάποιος, θα πρέπει να σκέφτεται, αμέσως, πως ο οργανισμός του κινδυνεύει!!! 
Έτσι γίνεται ευκολότερη υπόθεση το να το αφήσει να φύγει από μέσα του με κάποιο γρήγορο οραματισμό, από αυτούς που και εγώ σας έχω δώσει κατά καιρούς, σε άρθρα και βίντεο, και να αισθανθεί ανακουφισμένος.

Στο βιβλίο Ask and It Is Given, γραμμένο από τους Esther και Jerry Hicks, υπάρχει μια παρομοίωση για τα αρνητικά συναισθήματα πολύ ενδιαφέρουσα.

Je suis Rothschild

Θύτες για γέλια και για κλάματα.
Με το αίμα αθώων η αυτοθυματοποίηση των δολοφόνων της Ευρώπης.
Άλλη μια υπερπαραγωγή των "κατασκευαστών" των "Ολοκαυτωμάτων".
Η Ελλάδα προβλέπεται να είναι το μελλοντικό Charlie Hebdo, που θα "χτυπηθεί" με τον ίδιο τρόπο.
"Στημένος" από τους τοκογλύφους ο "τσαμπουκάς" των "Αριστερών" των Κολεγίων και των Γκσταντ.
Το προβοκατόρικο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφέρει σε τίποτε από τα προβοκατόρικα σκίτσα του περιοδικού, που προκάλεσαν την επίθεση.
Η Ευρώπη και η Ελλάδα σε θανάσιμο κίνδυνο.
Η σημερινή Ενωμένη Ευρώπη είναι ένα πληγωμένο θηρίο και τα πληγωμένα θηρία είναι πάντα επικίνδυνα, όταν δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα τής επιβίωσης. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι κυνηγοί τους και στην περίπτωσή μας το γνωρίζουν καλύτερα οι Γερμανοί Ναζί και οι Σιωνιστές τοκογλύφοι που την "πλήγωσαν". Αυτοί μέσω της διαφθοράς βύθισαν τα ευρωπαϊκά κράτη στα τεράστια χρέη και στην συνέχεια λεηλάτησαν τις οικονομίες τους. Αυτοί εξαπέλυσαν τους "Χριστοφοράκους" της διαφθοράς προκειμένου να οδηγήσουν τα κράτη αρχικά στην αναίτια σπατάλη και από εκεί στην οικονομική "αυτοκτονία" της καταστροφής και της εκποίησης. Τώρα, μπροστά στον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης κοινωνικής έκρηξης, λόγω της κατάρρευσης του κοινωνικού κράτους, - το οποίο αποτελούσε το πάλαι ποτέ μεγάλο ευρωπαϊκό επίτευγμα - ,"κατασκευάζουν" εχθρούς, για να εκτονώσουν την κατάσταση. 

Όταν ένα UFO αφήνει τη Γη, η NASA διακόπτει τη σύνδεση!!!





Ημερομηνία παρατήρησης: Ιαν 2015

Τοποθεσία παρατήρησης: τροχιά Γης από τον Διαστημικό Σταθμό

Η NASA το έκανε πάλι. Ένα UFO εμφανίζεται σε ζωντανή σύνδεση στο Διαδίκτυο και η NASA διακόπτει τη σύνδεση. Ποιος εκπλήσσεται από αυτό; Αν ναι, τότε είστε καινούργιοι εδώ. Τα UFO αλιεύονται από τους ερευνητές σε εβδομαδιαία βάση και η NASA κόβει τη γραμμή όταν εμφανίζονται. Ωστόσο, οι διανοούμενοι στη NASA δεν είναι πάντα επικεντρωμένοι στην οθόνη και χάνουν πολύ πολύ ενδιαφέροντα, και μερικές φορές με πολύ εξαιρετικές λεπτομέρειες, UFO. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα