Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ


Εσείς, πόσες αγκαλιές κάνατε σήμερα;  


Το φυσικό άγγιγμα και οι αγκαλιές είναι από τα ομορφότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε έναν άνθρωπο, σε κάθε ηλικία και επηρεάζουν τη διάθεση, την ψυχική αλλά και τη σωματική του υγεία. 

Τι συμβαίνει όταν κάποιος δεν έχει αρκετές αγκαλιές στη ζωή του;

Επιστημονικές έρευνες σχετικά με τη σημασία της αγκαλιάς έχουν δείξει ότι τα ζώα που δεν είχαν αρκετή φυσική επαφή και ‘αγκάλιασμα’ με το είδος τους επιδείκνυαν επιθετική συμπεριφορά.
Αλλά και τα παιδιά που έχουν στερηθεί τη μητρική αγκαλιά –και όχι μόνο- κινδυνεύουν να έχουν περισσότερα προβλήματα στη συμπεριφορά, το συναίσθημα και την κοινωνική ζωή καθώς μεγαλώνουν.  Παιδιά που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφεία με καλές συνθήκες (καθαριότητα, φαγητό, και καλυμμένες βασικές ανάγκες), είχαν ψυχοκινητική καθυστέρηση, επειδή δεν είχαν αγκαλιές και συναισθηματικό δέσιμο με τα άτομα που τα φρόντιζαν.

Τα 7 «αμαρτήματα» που απειλούν τη σχέση σας και πώς να τα αποφύγετε

Συνήθως οι σχέσεις ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις και μεγάλο ενθουσιασμό, αλλά μετά από μερικά χρόνια η πραγματικότητα έρχεται να μας απογοητεύσει. Δείτε ποια είναι τα επτά πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε σε μία σχέση αλλά και πως μπορούμε να τα αποφύγουμε.
WRONG-RELATIONSHIP1. Θεωρείτε δεδομένα μερικά πράγματα, ακόμη και τον σύντροφό σας
Καθώς περνάει ο καιρός, ως ζευγάρι φτιάχνετε την κοινή σας καθημερινότητα με συνήθειες που απολαμβάνετε να κάνετε μαζί. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει ότι ο καθένας σας είχε την καθημερινότητά του πριν και πέρα από την σχέση σας. Αντί να είστε σίγουροι, λοιπόν, πως κάθε Σάββατο θα το περνάτε μαζί, προτιμήστε να το βγάλετε από το μυαλό σας και να κανονίζετε την προηγούμενη ή την ίδια μέρα για το τι θα κάνετε. Έτσι, θα προσπεράσετε και την παγίδα της ρουτίνας, αφού θα υπάρχει ποικιλία στις εξόδους σας, αλλά και στα άτομα που κάνετε παρέα.

Η Ελπίδα ήρθε

Για κάθε τρολ που σέβεται τον εαυτό του, η εβδομάδα που διανύουμε είναι ομολογουμένως υπερβολικά βαρετή. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα άξιο τρολαρίσματος να σχολιάσεις.

Αλέξη, δε μας τα λες καθόλου καλά. Κι εμείς τί θα κάνουμε; Κλέφτες θα γίνουμε;

Η αλήθεια ότι με κάθε νέα εξαγγελία της κυβέρνησης τρίβουμε τα μάτια μας. Ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει. Είχαμε συνηθίσει, βλέπεις, να αντιμετωπιζόμαστε ως αριθμοί και δε μας πολυκάθεται καλά τόση κοινωνική ευαισθησία. Μένει φυσικά να δούμε αν όλα αυτά θα γίνουν πράξη ή θα μείνουμε στα λόγια γιατί από αέρα κοπανιστό έχουμε χορτάσει και με το παραπάνω.

Εμείς πάντως το καθήκον μας το κάναμε. Τολμήσαμε. Φέραμε ένα αριστερό κόμμα στην εξουσία. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Εσείς δηλαδή, γιατί εγώ ψήφισα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Όσο χάπατα κι αν είναι οι Έλληνες κατάλαβαν επιτέλους ότι οι παλιοί κυβερνώντες είχαν από καιρό χάσει το πάνω χέρι στη λήψη αποφάσεων. Είχαν συντριβεί οριστικά από τις αγορές και τους τραπεζίτες. Κι αυτό δεν είναι καμιά ψεκασμένη συνωμοσία του Πάνου Καμμένου. Δε χρειάζεται καμιά σκευωρία μασονικών κέντρων εξουσίας για να συμβεί αυτό. Όπου μυρίσει αίμα ο γύπας θα ορμήσει. Έτσι είναι από τη φύση του. Κι οι δικοί μας του το πρόσφεραν απλόχερα.

«Όχι» στην αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών λένε οι γιατροί – Τι πρέπει να κάνετε

    Επικίνδυνη μπορεί να αποβεί η αλόγιστη χρήση αντιβιωτικών σύμφωνα με τους γιατρούς, όταν αυτά χορηγούνται χωρίς την ύπαρξη ενδείξεων.

    Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ξεκαθαρίζει ότι τόσο η φετινή γρίπη όσο και άλλες ιώσεις οφείλονται σε περίπου 200 είδη ιών και όχι σε μικρόβια.

    Στις ιώσεις τα αντιβιοτικά δεν είναι δραστικά, οπότε αντενδείκνυται η χρήση τους στην περίπτωση των κρουσμάτων γρίπης και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χορηγούνται απερίσκεπτα στους ασθενείς, πόσο μάλλον να τα παίρνουν μόνοι τους από τα φαρμακεία.
    «Στους Έλληνες έχει επικρατήσει η άποψη ότι πρέπει να παίρνουν αντιβιοτικά για κάθε πυρετό που κάνουν. Αλλά δεν γνωρίζουν ότι ταυτόχρονα «εισπράττουν» και τις ανεπιθύμητες ενέργειες των αντιβιοτικών (διάρροια, επικίνδυνες αλλεργίες κ.λ.π.) και το σημαντικότερο ίσως, ότι αναγκάζουν τα μικρόβια των φυσιολογικών τους χλωρίδων να αποκτήσουν αντοχή στα αντιβιοτικά που χρησιμοποίησαν» σημειώνουν χαρακτηριστικά οι γιατροί.

    Οι 7 νόμοι του Σύμπαντος, οι 3 Πύλες ετοιμάζονται


    «Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωση τους». (Πέμπτη Αρχή)
    Ο ρυθμός αυτός που αναφέρεται σε αυτή την αρχή και η εξίσωσής τους είναι η απόλυτη ρυθμική διαδρομή της καρδιάς και της ανάσας. Αυτά τα δύο, αν θελήσετε να επιλέξετε την ολιγόλεπτη σιωπή σας και να επιλέξετε να αφουγκραστείτε την ανάσα σας και τον ρυθμό της καρδιά σας θα δείτε την αρμονική κίνηση του Σύμπαντος μέσα σας. Η καρδιά κάνει το εκκρεμές και το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με της κίνησης αριστερά είναι οι πνεύμονές μας. Οι πνεύμονες οι οποίοι είναι δεμένοι μαζί με την καρδιά μας με την μία εκ των τριών Πυλών. Είναι και τα τρία αυτά όργανα που συνθέτουν το 2 ( δύο πνεύμονες ) και το 1 ( καρδιά ) απαρτίζουν το σημείο που βρίσκεται ο Πνευματικός μας οδηγός.

    Ριγανέλαιο (Θωρακίζει Τον Οργανισμό Έναντι Του Κρυολογήματος Και Της Γρίπης)

     

    Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αιθέριο έλαιο ικανό να αντιμετωπίση ένα ευρύ φάσμα από μικρόβια, μύκητες, βακτήρια και ιούς πάσης φύσεως.
    Πρόκειται για ένα φυσικό και πολύ ισχυρό αντιβιοτικό (σε πολλές περιπτώσεις καλύτερο από τα χημικά αντιβιοτικά) ενώ δεν έχει καμία από τις παρενέργειες αυτών. Εξοντώνει άμεσα τα μικρόβια χωρίς αυτά να γίνονται ανθεκτικά στην χρήση του ριγανέλαιου κάτι που συμβαίνει σχεδόν πάντα με τα χημικά αντιβιοτικά.
    Ιδιότητες
    • Θωρακίζει τον οργανισμό σας έναντι του κρυολογήματος και της γρίπης ακόμη και του ιού Η1Ν1.

    Η επανάσταση της «5ης γενιάς»

    Η επανάσταση της «5ης γενιάς»

    «Κατέβασμα» μιας ταινίας υψηλής ευκρίνειας σε μόλις 6 δευτερόλεπτα, επικοινωνία μέσω ήχου και εικόνας με «κρυστάλλινη» ποιότητα χωρίς την παραμικρή διακοπή, καμία υποβάθμιση των ιντερνετικών υπηρεσιών ακόμη και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Αυτά είναι λίγα μόνο από όσα «επαναστατικά» θα φέρουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς (5G), τα οποία θα αποτελέσουν το επόμενο «κεφάλαιο» στην ιστορία του mobile internet, εξασφαλίζοντας αστραπιαία και αξιόπιστη δικτύωση πάντα και παντού.
    Από τεχνολογικής πλευράς, αναμένεται να είναι έτοιμα για εγκατάσταση από το 2020, καθώς τεχνολογικοί κολοσσοί στον τομέα του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού έχουν ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του απαραίτητου λογισμικού και hardware, σε συνεργασία με χώρες όπως η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ενωση.
    Στα αφιερώματα που αναφέρονται στα δίκτυα 5G, τους τίτλους κατά κανόνα «κερδίζει» η εντυπωσιακή ταχύτητα που θα μπορούν να πετύχουν. Και όχι τυχαία, αφού τον Μάιο του 2013 η Samsung στο εργαστηριακό μίνι δίκτυό της κατέγραψε ταχύτητα 10 Gbps ενώ, μόλις πριν από λίγες ημέρες, «ζωντανή» δοκιμή της Ericsson στη Στοκχόλμη έφτασε τα 5 Gbps.

    Προβλέψεις για την κυβέρνηση Τσίπρα (σύμφωνα με το ωροσκόπιο ορκωμοσίας της)




    Και να λοιπόν που συνέβη η μεγάλη ρήξη και ορκίστηκε για πρώτη φορά στα χρονικά της σύγχρονης Ελλάδας μία αριστερή κυβέρνηση! Και καθόλου τυχαία, αυτή η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου (στο ρηξικέλευθο αυτό ζώδιο που συμβολίζει τις μεγάλες ανατροπές). Για να προβλέψουμε αστρολογικά τη μελλοντική της πορεία θα πρέπει να βασιστούμε στο ωροσκόπιο που προκύπτει από τη στιγμή της ορκωμοσίας της (27 Ιανουαρίου 2015, 18:32). Είναι το ωροσκόπιο που βλέπετε στη συνέχεια:


    Έχουμε λοιπόν εδώ μία κυβέρνηση που έχει τον Ήλιο της στο ζώδιο του Υδροχόου (εξαιρετική ένδειξη αυτή για μια κυβέρνηση που εκπροσωπεί το πνεύμα και τα συμφέροντα του λαού της. Παράλληλα, όπως εξηγήσαμε ο Υδροχόος δηλώνει το ριζοσπαστικό, καινοτόμο στοιχείο αυτής της αριστερής Ελληνικής κυβέρνησης).

    Έχεις καταφέρει το σπουδαιότερο. Αισθάνεσαι όμορφα!

    Αν θα προσπαθείς συνέχεια για κάτι, θα βρεθείς στο τέλος με τουλάχιστον ένα μεγάλο προσόν. Θα είσαι αυτός που δεν λύγισε! Και θα έχεις μάθει να μην λυγίζεις!
Άμα θα πληγωθείς επειδή σου γύρισαν την πλάτη τους όταν το δρόμο σου ακολούθησες, θα έχεις μάθει τούτο: είσαι ζωντανός, γι αυτό και έχεις τέτοια συναισθήματα, και σαν ζωντανό πλάσμα της φύσης, μπορείς να επιλέγεις μεταξύ της αποδοχής τους όποτε γίνεσαι το καλό τους το παιδάκι, και της ευτυχίας σου όποτε το δρόμο το δικό σου τραβάς.
Αν θα καταφέρεις κάτι με αυτά; Χμ! Ποιος νοιάζεται! Να είσαι σίγουρος, πως αυτοί που θέλουν να σε κατακρίνουν, ότι και να κάνεις, θα σε κατακρίνουν. Άρα, δεν νοιαζόμαστε γι αυτούς! Αυτοί που σε αγαπούν, αν σε αγαπούν, σε αγαπούν για αυτό που είσαι και όχι γι αυτό που θα καταφέρεις. Οπότε, ανεξάρτητα από το δικό σου αποτέλεσμα, αυτοί, θα είναι δίπλα σου.
Μένει λοιπόν η δικιά σου ψυχή. Όταν εσύ αισθάνεσαι όμορφα που διαβαίνεις το μονοπάτι σου, δεν χρειάζεσαι ούτε την επιβράβευση, ούτε την αποδοχή, ούτε στέμματα και βασίλεια! Έχεις καταφέρει το σπουδαιότερο. Αισθάνεσαι όμορφα!

    Αν θα προσπαθείς συνέχεια για κάτι, θα βρεθείς στο τέλος με τουλάχιστον ένα μεγάλο προσόν. Θα είσαι αυτός που δεν λύγισε! Και θα έχεις μάθει να μην λυγίζεις!

    Άμα θα πληγωθείς επειδή σου γύρισαν την πλάτη τους όταν το δρόμο σου ακολούθησες, θα έχεις μάθει τούτο: είσαι ζωντανός, γι αυτό και έχεις τέτοια συναισθήματα, και σαν ζωντανό πλάσμα της φύσης, μπορείς να επιλέγεις μεταξύ της αποδοχής τους όποτε γίνεσαι το καλό τους το παιδάκι, και της ευτυχίας σου όποτε το δρόμο το δικό σου τραβάς.


    Αν θα καταφέρεις κάτι με αυτά; Χμ! Ποιος νοιάζεται! 

    ΓΟΝΑΤΙΣΕ, ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΩ...


    Για τη σεξουαλική ανωμαλία ήθελαν να γράψουν κάποιοι τεράστιοι και παγκόσμιοι συγγραφείς, αλλά δεν το έκαναν.  Φοβήθηκαν μήπως χάσουν την υπόληψή τους. Μην τους χαρακτηρίσουν και πορνογράφους.
    Σοβαρός άνθρωπος ο Μαζόχ, ο “πατέρας του μαζοχισμού”. Ξεκίνησε σα συγγραφέας ιστορικών μυθιστορημάτων, αλλά στην πορεία “χαλάλησε” το, όπως αναγνωρίζουν επιφανείς ομότεχνοί του, σπουδαίο ταλέντο του σε ερωτικές ιστορίες. Τι είδους ιστορίες;
    Οι ερωτευμένοι ήρωες στα έργα του Μαζόχ θέλουν να υποφέρουν στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Να βασανίζονται από τον ερωτικό σύντροφο.
    Σαδισμός είναι η σεξουαλική διαστροφή να προκαλείς τον πόνο στον άλλον, στην άλλην, και πήρε το όνομα της η ανωμαλία από τον φοβερό μαρκήσιο Ντε Σαντ, μεγάλος συγγραφέας κι αυτός. Μαζοχισμός είναι όταν εσύ θέλεις να σε τσαλαπατάει σωματικά και ψυχικά ο άλλος.

    ΤΟΥ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ


    πηγή: Fosphotos
    Η επίσημη εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα και των άλλων συριζαίων γίνεται χωρίς γραβάτα. Απαράδεκτο. Το πως ντύνεσαι έχει τεράστια σημασία, όχι απλά μεγάλη σημασία. Το ρούχο είναι κάτι περισσότερο από συμβολισμός.
    Στο λέω αμέσως. Είναι φαιδρότητα, είναι γραφικότητα να περνιέσαι για κάτι άλλο, για κάτι σπουδαίο επειδή έχεις ξεκούμπωτο πουκάμισο στο λαιμό. Δεν μου λες, δηλαδή, στην πράξη ποιος είσαι, και μου το... συμβολίζεις με το dress code. Είσαι της πλάκας. Δεν σε παίρνω στα σοβαρά.

    Βενιζέλος – τέλος!

      Την ανακοίνωση ότι η θητεία του τελειώνει στο συνέδριο έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ.

      «Εγώ δεν θα γίνω ούτε Ζίγδης, ούτε Κουβέλης», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την προαναγγελία λήξης της θητείας του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, για να προσθέσει ότι η θητεία του τελειώνει στο συνέδριο.
      Τόνισε ότι θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του στη διαμόρφωση ενός συνεδρίου ενότητας του κόμματος και προανήγγειλε ότι δεν θα επιτρέψει καμιάανηθικότητα.
      Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάιο ή Ιούνιο.

      Ο ξένος τύπος σχολιάζει με πιστόλι και συρτάκι

        Ο ξένος τύπος σχολιάζει με πιστόλι και συρτάκι

        «Ο χορός ξεκίνησε» και η Άνγκελα Μέρκελ χορεύει ήδη συρτάκι με τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζει η εβδομαδιαία γερμανική εφημερίδα Der Freitag την αλλαγή ηγεσίας στην Ελλάδα, ενώ ο Economist λέει: «Εμπρός Άνγκελα, φτιάξε μου τη μέρα»

        Το δημοσίευμα της Der Freitag έρχεται λίγες ημέρες μετά τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και την ανησυχία των Ευρωπαίων εταίρων της χώρας, οι οποίοι καλούν την νέα κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις που η χώρα έχει απέναντι στους δανειστές της.
        Η εφημερίδα κυκλοφορεί, έχοντας στο εξώφυλλό της μια φωτογραφία με τον κ. Τσίπρα και την κυρία Μέρκελ να χορεύουν συρτάκι, την οποία συνοδεύσει με το σχόλιο: «Ο χορός ξεκίνησε».
        «Εμπρός Άνγκελα, φτιάξε μου τη μέρα» ενώ, λίγο πιο κάτω, ο τίτλος: «Η ελληνική πρόκληση στη Γερμανία – και το ευρώ».
        Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

        1

        Το Ενατο Κυμα