Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Πόσα χιλιόμετρα είναι το αγγειακό μας σύστημα;



Έχει μήκος περίπου 100.000 χιλιομέτρων – όσο το 1/3 της απόστασης της Γης από τη σελήνη. Παρόλα αυτά ζυγίζει μόνο 300 γραμμάρια!
Πρόκειται για το θαύμα των θαυμάτων, όπως το αποκαλούν οι επιστήμονες. Το αγγειακό (ή αλλιώς κυκλοφορικό) μας σύστημα είναι πραγματικά μια περίτεχνη κατασκευή, που ενώνει και διατηρεί στη ζωή όλα τα όργανα και τους ιστούς του ανθρώπινου σώματος, με σχεδιασμό και ακρίβεια που ξεπερνά κάθε φαντασία.

Τι κάνει

Υπακούοντας στην έλξη της γης



Το σώμα υπακούει στην έλξη της γης, από την οποία αντλεί την ενέργεια του. Η ευφυής δύναμη, μια λεπτότερη ενέργεια μέσα μου, υπακούει σε μίαν άλλη έλξη. Όταν το σώμα συμμορφώνεται με την έλξη της γης, η ευφυής δύναμη είναι πιο ελεύθερη, σαν οι δύο κινήσεις να αλληλοσυμπληρώνονται. 
Αυτό είναι που επιτρέπει στον άνθρωπο να στέκεται όρθιος. Πάντα και σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αποδέχομαι αυτό το νόμο από τον οποίο προέρχεται η ισορροπία μου, και να αφήνω αυτές τις δυνάμεις να δρουν ελεύθερα μέσα μου. Όταν υπακούω την έλξη της γης με ένα συνειδητό τρόπο, η ευφυής δύναμη απελευθερώνεται και το συνηθισμένο μου "εγώ", το Εγώ μου, βρίσκει τη θέση του, το σκοπό του. 
Οι πόλοι συσχετίζονται. Υπακούω αυτό το νόμο και βρίσκω τη θέση μου σε έναν κόσμο δυνάμεων, που με έκανε αυτό που είμαι. Αλλά το να το σκέφτομαι δεν βοηθά. Πρέπει να το βιώνω. Η ένταση και η χαλάρωση έχουν μεγάλη σημασία για τον τρόπο με τον οποίο εκδηλωνόμαστε και συσχετιζόμαστε στον κόσμο γύρω μας. Έχουμε ένταση προς τη ζωή, προκειμένου να πάρουμε, να αντιταχθούμε, να κυριαρχήσουμε. 

ΟΙ 411 ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΑΣΤΑ ( SHASTA ) ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ!!!!

 Προσπαθήσαμε και εμείς από εδώ να λύσουμε ένα μυστήριο το οποίο μέχρι τώρα κανείς δεν έχει λύσει μέχρι σήμερα!!!! Σε αυτό μας βοήθησε ο Ελληνικής καταγωγής Κρις Αλεξίου με το να μας δώσει τα στοιχεία  που μας παρέθεσε από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ!!!! Πρόκειται για τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις στο ηφαιστειακό Όρος Σάστα της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ όπου από το 1888 και μέχρι σήμερα έχουν εξαφανιστεί 411 άνθρωποι!!!! Προτού όμως φτάσουμε σε αυτήν την έρευνα πρέπει να μάθετε κάποια πράγματα για αυτό το ηφαιστειακό Όρος!!!!
Όρος Shasta – Σάστα ή στην γλώσσα των Karuk -Καρούκ: Úytaahkoo ( Ουγταάχκοο ) που σημαίνει << Λευκά Όρη >>) είναι ένα ενεργό ηφαίστειο που βρίσκεται στο νότιο άκρο από Σειρά καταρρακτών στο Σισκίγοου – Siskiyou County  της  Καλιφόρνια !!!! Στα 14.179 πόδια ( 4.322 μ ), είναι η δεύτερη υψηλότερη κορυφή στο Cascades ( Κασκέντης όπου στα ελληνικά γράφεται Κασκεήδης και ως εξήγηση από την σύνθεσή λέξη μας κάνει << ΚΑΣΚ-ΕΗΔΗΣ =  η Κάσκα του Άδη !!!!!!!! >>) και το πέμπτο υψηλότερο στην Καλιφόρνια !!!! Το Όρος Σάστα έχει έναν εκτιμώμενο όγκο 85 κυβικών μιλίων = ( 350 χιλιόμετρα  ), το οποίο είναι η πιο  ογκώδες καλντέρα = stratovolcano ( Στατοβολκάνο ) στο Κάσκεκντς Ηφαιστειακό Τόξο !!!!
Το βουνό και η γύρω περιοχή είναι υπό τη διαχείριση της Αμερικανικής Δασικής Υπηρεσίας, Shasta-Trinity – Σάστα Τρίνιτι Εθνικό Δρυμό !!!!
OROS SASTA 1
Η αρχαιότερη γνωστή ανθρώπινη κατοίκηση στην περιοχή χρονολογείται περίπου 7.000 χρόνια πριν, και από πριν περίπου 5.000 χρόνια, υπήρξε σημαντική ανθρώπινη κατοίκηση στη γύρω περιοχή!!!! Κατά τη στιγμή της ευρώ-αμερικανικής επαφή κατά το 1820, οι ιθαγενείς της Αμερικής που ζούσαν μέσα στο οπτικό πεδίο του όρους Σάστα  περιλαμβάνονταν από τις εξής φυλές:
<< Η Shasta – ( Σάστα ), Okwanuchu – ( Οκγανάτσου ), Modoc – ( Μόντοκ ), Achomawi – ( Ατσομαγούι ), Atsugewi – ( Ατσουγκέγουι ), Karuk – ( Καρούκ ), Klamath θ – ( Kλαμάθ ), Wintu – ( Γουαήντου ), και η Yana – ( Γιάνα ) >>!!!!
Η αρχαία γνώση από τους  Κλαμάθ λέει ότι στο Όρος Σάστα κατοικείται από το Πνεύμα του Πάνω Κόσμου, ονόματι Σκελλ -Skell, που κατέβηκε από τον ουρανό στη σύνοδο κορυφής του βουνού, κατόπιν αιτήσεως ενός Άνθρωπου -Λύκου ( Λυκάωνα!!;!! ή τίτλος !!;!! )!!!! Ο Σκελλ πολέμησε με το Πνεύμα του Κάτω Κόσμου, Λλαο-Llao, ο οποίος διέμενε στο Όρος Μάζαμα- Mazama!!!! Ίσως για τους ιστορικούς από τη ρίψη θερμών πετρωμάτων από εκρήξεις και λάβα, πιθανώς αντιπροσωπεύουν τις ηφαιστειακές εκρήξεις από τα δύο βουνά ως φανταστικές ιστορίες!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα