Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Τι πρέπει να τρώω όταν παίρνω αντιβίωση

Όταν κάποιος ξεκινάει να παίρνει μια αντιβίωση. πολλές φορές ο γιατρός του του λέει να τρώει καθημερινά γιαούρτι. 
Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι στο έντερό μας κατοικούν ποικίλα βακτήρια τα οποία συμβιώνουν ειρηνικά με τον ανθρώπινο οργανισμό, παρέχοντάς του ποικίλα οφέλη. Τα βακτήρια αυτά αποτελούν τη λεγόμενη εντερική μικροχλωρίδα και η διατήρηση της ακεραιότητας της είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του πεπτικού μας σωλήνα και όχι μόνο.

Η αντιβίωση τώρα ναι μεν στρέφεται κατά των μικροβίων που θέλουμε να πολεμήσουμε, αλλά αρκετές φορές, παράλληλα, καταστρέφει και ένα σημαντικό αριθμό αυτών των ευεργετικών βακτηρίων της εντερικής μικροχλωρίδας. Αποτέλεσμα έντονα φουσκώματα, τοπικές φλεγμονές κ.α..

8 τρικ για να ανέβετε ψυχολογικά όταν νιώθετε «πεσμένοι»

Σήμερα κάτι δεν σας πάει καλά. Μήπως φταίνε τα 2-3 κιλάκια που δεν επέτρεψαν στο παντελόνι σας να κουμπώσει; Μήπως δε νιώθετε όμορφοι και επιθυμητοί; Δείτε, με ποια 8 τρικ θα ανεβείτε ψυχολογικά στη στιγμή.

Πώς να σταματήσετε άμεσα την ημικρανία με αλάτι!

Οι άνθρωποι που υποφέρουν από ημικρανία συχνά αισθάνονται ανήσυχοι και θέλουν να ξεφορτωθούν το φοβερό πόνο που χαρακτηρίζει την κατάσταση αυτή. Η ημικρανία δεν είναι κάτι που μπορεί κάποιος να αστειευτεί. Μπορεί απλά να ακούγεται τρομακτική, αλλά στην πραγματικότητα, μια πραγματικά κακή ημικρανία μπορεί να σας κάνει ''σμπαράλια'' και να σας καθηλώσει για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Το χειρότερο πράγμα είναι ότι υπάρχουν κάποιοι τύποι ημικρανιών που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα συνήθη παυσίπονα που πωλούνται στο φαρμακείο, αλλά υπάρχουν σίγουρα μερικά φυσικά φάρμακα που αξίζει να δοκιμάσετε, όπως το αλάτι!
πώς-να-άμεσα-stop-α-ημικρανία με αλάτι
Πώς να χρησιμοποιήσετε αλάτι για άμεση θεραπεία της ημικρανίας
Εάν πάσχετε από ημικρανίες, έχετε πιθανώς δοκιμάσει και κάνει τα πάντα για να τις σταματήσετε. Όταν η ημικρανία κτυπάει, απλά καταστρέφει όλη την ημέρα σας. Ωστόσο, υπάρχει μια λύση που απλά θα μπορούσε να λειτουργήσει για σας! Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να καταφύγετε στην συμβατική ιατρική.

Τα McDonald 's κλείνουν 700 καταστήματα!!!

090514mcdonalds


Τα McDonald 's έκλεισαν 350 καταστήματα τους τρεις πρώτους μήνες του 2015 και σχεδιάζουν να κλείσουν επιπλέον 350 μέχρι το τέλος του έτους.

Ο γίγαντας τροφίμων ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οδηγείται σε κλείσιμο 350 καταστημάτων με χαμηλές επιδόσεις φέτος, αλλά την Τετάρτη παραδέχτηκε ότι έκλεισε αιφνιδιαστικά ακόμη 350 καταστήματα στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Κίνα.
"Νωρίτερα την Τετάρτη, τα McDonald 's ανέφεραν μια μείωση κατά 11% των εσόδων και μείωση 30% των κερδών για τους πρώτους τρεις μήνες του έτους,  καθώς παλεύει να ανταγωνιστεί με νέους ανταγωνιστές στις ΗΠΑ, την σφικτή οικονομική πολιτική στην Ευρώπη και την φοβία της ασφάλειας των τροφίμων στην Ασία, "ανέφερε το Fortune .
Τα McDonald 's οδηγήθηκαν σε απότομη πτώση καθώς οι πελάτες άρχισαν να επιζητούν πιο υγιεινές επιλογές, μια μείωση η οποία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την μεγαλύτερη παγκοσμίως αλυσίδα fast food.

ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ


«Θέλω τα λεφτά μου» ζητάει δημοσίως και επισήμως με δικηγόρους ένας Αμερικάνος υποστηρίζοντας ότι με τις δικές του πληροφορίες τσακώσανε τελικά και σκοτώσανε τον Νο1 εχθρό των ΗΠΑ, τον επικηρυγμένο Οσάμα μπιν Λάντεν. Φοβερά πράγματα.
Ποιος να τολμήσει στην Αμερική να βάλει το χέρι στο κρατικό ταμείο για να δώσει τα λεφτά της επικήρυξης στο κορόϊδο, έναν εϋυπόληπτο έμπορο πολύτιμων λίθων. Κι αν αύριο πάει στη φυλακή όπως ο Τσοχατζόπουλος, αυτός που υπογράψει να δοθούν τα λεφτά της επικήρυξης;
Παραμύθι ότι συνελήφθη ο μέγας αρχιτρομοκράτης, ο εντολέας να τρακάρουν τα αεροπλάνα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης. Ούτε συνελήφθη, ούτε τον σκοτώσανε τον Μπιν Λάντεν, όπως μας είχανε παραμυθιάσει σα σήμερα 2 Μαϊου το 2011. Ποιος το λέει αυτό;

Η Λέσχη Bilderberg




Η  Λέσχη  Bilderberg

 Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι μία από τις πιο ελίτ οργανώσεις που υπάρχουν. Κάθε χρόνο, μια ομάδα περίπου 100 - 200 από τους πιο ισχυρούς τραπεζίτες, επιχειρηματίες και πολιτικούς του κόσμου συναντώνται για να συζητήσουν και να σχεδιάσουν την παγκόσμια ατζέντα. Η πρώτη συνάντηση της Λέσχης Bilderberg   σημειώθηκε στις 29 Μαίου 1954 στο ξενοδοχείο Bilderberg στην Ολλανδία, και από αυτό η ομάδα πήρε το όνομά της.


Οι συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg είναι εντελώς ιδιωτικές και κλειστές για το κοινό. Δεν επιτρέπεται επίσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να κινηματογραφήσουν τα γεγονότα. Όλα όσα συζητούνται στις συναντήσεις αυτές γίνονται μέσα από κλειστές πόρτες και με μυστικότητα. 

Εξωγηινοι | Ανοιγοντας τις πορτες


Αν οι εξωγηινοι , που ταξιδευουν στο διαστημα βρισκονται σε τροχια σε καποιους αστερες πολυ κοντα στη Γη,μεχρι τωρα θα πρεπει να εχουν εντοπισει τις ραδιοφωνικες και τηλεοπτικες μας εκπομπες.Εντουτοις,για την ωρα δε μοιαζει να υπαρχει σαφης φυσικη αποδειξη της επισκεψης των εξωγηινων στη Γη,αν και σιγουρα μας διακατεχει ενας δυνατος συναισθηματικος ποθος να πιστεψουμε στην υπαρξη εξωγηινης ζωης.

Οι περισσοτεροι απο μας εχουμε ακομα και μια προδικασμενη αντιληψη για το πως συμπεριφερεται μια εξωγηινη μορφη ζωης και με τι μοιαζει.Επισης,εξισωνουμε αυθαιρετα την προηγμενη τεχνολογια με την προηγμενη κοινωνικη αναπτυξη.Ισως ενα απο τα σημαντικοτερα μαθηματα να ειναι οτι αυτο που σκεφτομαστε η φανταζομαστε για τους εξωγηινους δεν αντανακλα μονο τους φοβους και τις επιθυμιες μας,αλλα τα μεταβαλλει.

Η Εξομολόγηση Ενός Αλλόκοτου Ανθρώπου

«What shall we use to fill the empty spaces?»
~
«The sun is the same in a relative way, but you’re older
Shorter of breath and one day closer to death»
Pink Floyd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Η ζωή κάθε ανθρώπου είναι ένα κενό δοχείο. Η απουσία νοήματος είναι συντριπτική διαπίστωση, γι” αυτό όλοι ψάχνουμε κάτι για να γεμίσουμε το κενό.
Άλλοι βάζουν εκεί μέσα τον θεό, άλλοι την αγάπη, τη δουλειά, τα λεφτά και την εξουσία, τις ηδονές, το μίσος και την κυριαρχία, τα παιδιά τους, την ομάδα ή το κόμμα ή την ιδεολογία ή την τέχνη, όλοι βάζουν κάτι για να μην μείνουν μόνοι, για να μην τρελαθούν.
~~
Ο χρόνος είναι τερατώδης, αδυσώπητος. Μοιάζει ατελείωτος όταν είσαι έφηβος, αλλά μέρα με τη μέρα συρρικνώνεται.
Κι εκεί, λίγο πριν το τέλος, σου φαίνεται σαν ένα ανοιγόκλεισμα των ματιών, τίποτα περισσότερο.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΒΕΣΑΚ

lifehub-to-fos-ton-asterion-27 
Eισερχόμαστε στο τριήμερο εορτασμό μίας εκ των σημαντικότερων πνευματικών εορτών του έτους, το ΒΕΣΑΚ (πανσέληνος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού την Κυριακή 3η Μαίου) που σηματοδοτείται από την αρχαία εορτή αφιερωμένη και προερχόμενη από την λατρεία στην Μεγάλη Μητέρα το BELTANE, η γιορτή αυτή, χρονικό σημείο, που σηματοδοτεί το μεσοδιάστημα μεταξύ της εαρινής ισημερίας και του θερινού ηλιοστασίου είναι το σημείο όπου εορτάζεται η γονιμότητα της Γης, και η ιερή ένωση αρσενικού θηλυκού ΘΕΟΥ/ΘΕΑΣ.
Ο Νεαρός θεός είναι έτοιμος να γονιμοποιήσει τη Θεά μέσα από την ιερή πράξη του σεξ έτσι ώστε σε πλήρη αρμονία και ισορροπία να καρποφορήσει η Γη. Όπως επάνω έτσι και κάτω, το ΒΕΣΑΚ είναι η ένωση των δύο ποιοτήτων της ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ. Αγάπη θηλυκό, Σοφία αρσενικό, οι δύο όψεις ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΔΑΣ μοιράζουν μαζί το γονιμοποιό νερό της φώτισης (Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΒΕΣΑΚ ΕΙΝΑΙ Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ).

ΔΕΚΑ, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

lifehub-symvolismoi-23 
Ο αριθμός του κόσμου, το υπόδειγμα της δημιουργίας. Η δεκάδα περιέχει όλους τους αριθμούς και συνεπώς όλα τα πράγματα και τις δυνατότητες. Είναι η ρίζα ή κρίσιμη καμπή κάθε υπολογισμού. Είναι το πανπεριεκτικό, ο νόμος, η τάξη, η κυριαρχία. Η τετρακτύς 1+2+3+4=10, συμβολίζει τη θεότητα, επίσης το ένα παριστάνει ένα σημείο, το δύο, το μήκος, το τρία, μια επίπεδη επιφάνεια (καθώς και το τρίγωνο), το τέσσερα, τη στερεότητα στο χώρο. Το δέκα είναι ο τέλειος αριθμός, η επιστροφή στην ενότητα. Βασιζόμενος στις δύο παλάμες των χεριών, είναι η πληρότητα και το θεμέλιο κάθε υπολογισμού. Οι ανώτερες τάξεις πληρότητας, 100 και 1.000, είναι η βάση όλης της ινδουιστικής κοσμολογίας και στην Κίνα τα Δέκα Χιλιάδες Πράγματα, δηλαδή τα αναρίθμητα, συμβολίζουν το σύνολο της εκδήλωσης.
Το δέκα είναι επίσης ο αριθμός του τελειώματος των ταξιδιών και η επιστροφή στις αρχές :

ζαν ζακ κρεβκέρ: η γλώσσα της θεραπείας


“Η γλώσσα της θεραπείας:
η ιστορία μιας επανάστασης στην ιατρική επιστήμη” άρθρο του Ζαν – Ζακ Κρεβκέρ (Jean – Jacques Crevecoeur)

Ο Καθαρισμός και η διατήρησή του


Όταν φέρνουμε κάποιον άνθρωπο να μας καθαρίσει έναν χώρο, εμείς ύστερα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα του καθαρισμού αυτού. 


Αν περιμένουμε απλώς την επόμενη φορά και εμείς να μην φροντίζουμε να διατηρήσουμε τα επίπεδα της κάθαρσης αυτής, τότε την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα, ο χώρος μας θα μοιάζει σαν να μην καθαρίστηκε ποτέ. Το ίδιο φυσικά κάνουμε και όταν εμείς καθαρίζουμε έναν χώρο. Προσπαθούμε να τον διατηρήσουμε καθαρό, όσο μπορούμε μέσα από την καθημερινή φροντίδα του χώρου. 

Αιτίες Πτώσης των Πολιτισμών

Δεν πάει πολύς καιρός που παρακολουθώντας την  κινηματογραφική ταινία «The Matrix», πολλοί προβληματίστηκαν για την πραγματικότητα ή μη του κόσμου μας, για τη φύση της ίδιας της πραγματικότητας, ακόμα και για την ύπαρξη της ελευθερίας επιλογών που όλοι αναζητάμε. Τι είναι πραγματικό και πώς το γνωρίζουμε; Και, άραγε, έχει στ’ αλήθεια σημασία; Ποιος έχει φτιάξει τον κόσμο μας, ποιος είναι ο σκοπός του; Μήπως όταν αλλάξει η αντίληψή μας γι’ αυτόν, ο κόσμος θα γκρεμιστεί, μην έχοντας λόγο ύπαρξης; 
Η εποχή μας θεωρεί τον εαυτό της ανώτερο από τις άλλες εποχές και ταυτόχρονα νιώθει κατώτερη ως προς τον εαυτό της. Ισχυρή και ταυτόχρονα αβέβαιη για το πεπρωμένο της, υπερήφανη ενώ συνάμα φοβάται. Το ιδεώδες της κυριαρχίας του ανθρώπου, απλά επειδή γεννήθηκε άνθρωπος, έχει πάψει να είναι ιδεώδες και έχει γίνει συστατικό στοιχείο της ίδιας της πραγματικότητας. Η θεοποίηση του «μαζάνθρωπου», η ιεροποίηση της «καταναλωτικής» δύναμης, ο βαρβαρισμός της «ειδίκευσης», η ανευθυνότητα, ο εγωκεντρισμός, η διάσπαση, η άρνηση, δημιουργούν δυστυχισμένους ανθρώπους και το πεδίο ενός «Μεσαιωνισμού» που μοιάζει να οδηγεί το Δυτικό Πολιτισμό, με μαθηματική ακρίβεια, στην αυτοκαταστροφή του.
Είναι φυσικό να περιμένουμε την καταστροφή κάθε «Μορφής», ακόμα κι ενός Πολιτισμού, αφού κάθε τι που γεννιέται είναι προορισμένο και να πεθάνει. Η ιστορία της Ανθρωπότητας είναι γεμάτη από παραδείγματα πολιτισμών που γεννήθηκαν και άκμασαν, δίνοντας τα καλύτερα τους στοιχεία σαν κληρονομιά για τις επόμενες γενιές και τα χειρότερα σαν παραδείγματα προς αποφυγή. 
Τι είναι όμως εκείνο που χαρακτηρίζει έναν Πολιτισμό, ορίζει την ιδιαίτερη μορφή του, καθορίζει τη πορεία του αλλά και την πτώση του;  Ένα από τα αρχαιότερα και σοφότερα κείμενα που υπάρχουν, το λεγόμενο «Κυμβάλειο» που εκφράζει την Ερμητική γνώση, λέει: «Το Παν είναι ένα Πνεύμα. Το Σύμπαν είναι Νοητικό». Αυτός ο Νόμος αναφέρεται στο γεγονός ότι κάθε πραγματικότητα βασίζεται πρώτα σε μια νοητική αρχή, μια νοητική μορφή ή νόμο. Το ίδιο συμβαίνει και με τους πολιτισμούς. Το περιεχόμενο κάθε κοινωνιοπολιτικής μορφής, η νοητική αρχή της,  μπορεί να οριστεί ως «ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ».

Το αίνιγμα του νου και της συνείδησης


Αναζητώντας μέσα μας … Το αίνιγμα του νου και της συνείδησης
Από τότε που ο λεγόμενος Δυτικός κόσμος βγήκε από το σκοταδισμό του Μεσαίωνα πίστεψε ξανά στη δύναμη της λογικής αφήνοντας πίσω του τα μαύρα πέπλα της άγνοιας και της δεισιδαιμονίας. Ο αναγεννησιακός άνθρωπος ξεκίνησε μία προσπάθεια να ερμηνεύσει τον κόσμο γύρω του. Με τη δύναμη του νου και τη χρήση του πειράματος στήθηκε το οικοδόμημα της σύγχρονης επιστήμης, που άπλωσε τα ενδιαφέροντά της από το άπειρα μεγάλο (μακρόκοσμο) ως το άπειρα μικρό (μικρόκοσμος). Σταδιακά η επιστήμη παρουσίασε ένα μηχανιστικό μοντέλο λειτουργίας της φύσης, όπου τα πάντα εξηγούνταν με αιτιοκρατικό τρόπο και περιγράφονταν με μαθηματικά μοντέλα. Το «παράδοξο» έχασε έδαφος.
Η έρευνα στράφηκε φυσικά και στον ίδιο τον άνθρωπο, την ανατομία του, την αιτία και τη θεραπεία των ασθενειών αλλά και στον ψυχολογικό του κόσμο. Και εδώ επικράτησε το μηχανιστικό μοντέλο κι έτσι σήμερα κάθε φαινόμενο -σωματικό ή ψυχολογικό- τείνει να εξηγηθεί με μια σειρά χημικών αντιδράσεων, καθώς η βιοχημεία έχει προχωρήσει ακόμα και στα βάθη του εγκεφάλου. Ο άνθρωπος έχει θεωρηθεί ένα τέλειο «βιο-ρομπότ».
Για τη σύγχρονη ιατρική το ανθρώπινο σώμα αποτελεί ένα χημικό εργαστήριο, όπου η παραγωγή και έκκριση ουσιών καθορίζει την υγεία μας -σωματική και ψυχική- ακόμα και τη συμπεριφορά μας. Συναισθήματα, σκέψεις, αντιδράσεις, επιθυμίες φαίνονται να έχουν ως βάση τον ανθρώπινο εγκέφαλο, ένα τρομερά περίπλοκο και θαυμαστό όργανο που τείνει να ταυτιστεί με την έδρα της προσωπικότητάς μας, αυτού που ΕΙΜΑΣΤΕ!

Τα Προσωπικά Προβλήματα

Ποια είναι τα προσωπικά προβλήματα; Φυσικά είναι αυτά που αφορούν την προσωπικότητά μας, το σύνολο δηλαδή των φυσιολογικών, ζωτικών, συναισθηματικών και νοητικών μας εκφράσεων.
personal-problemsΧωρίς να υποτιμάμε τον πόνο μιας ασθένειας ή μιας, λίγο-πολύ συνεχόμενης φυσικής αδυναμίας, οι συναισθηματικές περιστάσεις είναι οι πιο αποφασιστικές, αφού χρωματίζουν τις σκέψεις και επηρεάζουν ακόμη και τη φυσική μας διάθεση. Είναι γνωστό ότι πολλές φορές μια στενοχώρια καθρεπτίζεται αμέσως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στο σώμα ενώ συγχρόνως μπλοκάρει το νου για κάθε λογικό και συνετό συλλογισμό.
Γιατί έχουμε αυτά τα προσωπικά, βασικά συναισθηματικά, προβλήματα; Επειδή αγνοούμε τα δικά μας συναισθηματικά ελατήρια και, επομένως αδυνατούμε να λύσουμε τις προβληματικές καταστάσεις που μας παρουσιάζονται.

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ «ΛΥΣΣΑΞΕΙ» ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ


ΦΟΤΟΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε ένα πολύ ενδιαφέρων και αρκετά αποκαλυπτικό άρθρο στην ρωσική εφημερίδα Pravda που υπογράφεται από τον γαλλικής καταγωγής Nicolas Bonnal, για πρώτη φορά αναλύονται όπως αναφέρεται, οι πέντε λόγοι με το ανάλογο αιτιολογικό για τους οποίους η σημερινή αμερικανική ηγεσία επιδιώκει με κάθε μέσο να καταστρέψει την Ρωσία.
Ο πρώτος λόγος είναι ο «πνευματικός», όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται. Η Ρωσία χαρακτηρίζεται σαν μια ανερχόμενη πνευματική χώρα εξ αιτίας της αναδυόμενης Ορθοδοξίας και τον κυρίαρχο ρόλο στον χριστιανικό κόσμο που έχει αρχίσει να παίζει η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία. Ο Nicolas Bonnal υπενθυμίζει ότι το βασικό λήμμα της Μασονίας στον δέκατο ένατο αιώνα ήταν το ρητό, «Destroy the Cesar and the Pope», δηλαδή «Καταστρέψτε την εξουσία του Καίσαρ και του Πάπα». Είναι σχεδόν αδύνατο η σημερινή Δύση να αποδεχτεί μια ανερχόμενη ορθόδοξη υπερδύναμη που δεν μπορεί να ελεγχτεί. Είναι αδύνατο η σημερινή άθεη Δύση να συνδιαλλαχτεί με μια σημερινή Ρωσία που της θυμίζει τουλάχιστον την ορθόδοξη Ρωσία των Τσάρων, σε μια εποχή που επιδιώκει να επιβάλει με κάθε μέσο ένα ανεξίθρησκο και άθεο κοινωνικό πρότυπο.
Ο δεύτερος λόγος είναι ο…σεξουαλικός.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα