Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ - ΕΩΣΦΟΡΟΣ



Φωτογραφία του Nicos Kastanias.
Μέγας βιολόγος της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε". Κατά την λήξη της δυναστείας του Ουρανού, ο οποίος ηγήθηκε της 1ης Αποστολής της Αυτοκρατορίας, ο Προμηθέας ηγήθηκε Αποστολής η οποία έφερε το δικό του όνομα "Προμηθεύς" και η οποία ήταν τμήμα γιγαντιαίου προγράμματος εποικισμού πλανητών του δικού μας Σπειροειδή Γαλαξία, με την κωδική ονομασία "Εωσφόρος". Στον πλανήτη μας έφτασε με το σκάφος "Φορωνίς" και σκοπός του ήταν η πνευματική προώθηση του ανθρώπου. (-80.000 χρ.)
Κατά την Μεγάλη Αποστασία του Κρόνου εναντίον της Αυτοκρατορίας, συνεργάστηκε μαζί του και υπάκουσε στις εντολές του. Αργότερα προσχώρησε στις δυνάμεις του Διός, απολογήθηκε στον Δία για την συνεργασία του με τον Κρόνο και ο Ζευς του παραχώρησε βιολογικό εργαστήριο στον Καύκασο, για να επαναφέρει τον άνθρωπο στα βιολογικά πρότυπα της Αυτοκρατορίας, διορθώνοντας τις γενετικές επεμβάσεις και ατέλειες που του επέφερε η Μεγάλη Αποστασία.

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης
Έχει καταλάβει η κυβέρνηση ότι τα ελληνικά δικαστήρια έχουν βγάλει παράνομες τις περικοπές κύριων και επικουρικών συντάξεων; Αν ναι, γιατί δεν τρίβει στα μούτρα των εταίρων τις δικαστικές αποφάσεις, για να τους κλείσει το στόμα μια και καλή;
Για να τους πει ότι εδώ υπάρχει κράτος, δεν είναι μπάτε σκύλοι κι αλέστε. Γιατί τους επιτρέπει να απαιτούν νέες μειώσεις τη στιγμή που οι προηγούμενες έχουν κριθεί αντισυνταγματικές;
Σε μερικές, μάλιστα περιπτώσεις, όπως αυτές των δικαστικών και των ενστόλων, έχει αρχίσει η διαδικασία επιστροφής των παρακρατηθέντων. Ή τήρηση των νόμων και η εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων είναι το μόνο που μας απέμεινε. Δεν είδατε τι συνέβη στη Βουλγαρία, τη φτωχότερη χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης;

Παγκόσμιος εφιάλτης τα αντιβιοτικά

    Στην υπερκατανάλωση αντιβιοτικών φαρμάκων οφείλεται η ανθεκτικότητα που αποκτούν τα βακτήρια στα φάρμακα, που με τη σειρά της οδηγεί σε νέα κρούσματα

    Σύμφωνα με τον ΠΟΥ και άλλους φορείς σε Ευρώπη και ΗΠΑ, τα ίδια τα αντιβιοτικά μετατρέπονται σε έναν εφιάλτη για τους ασθενείς παγκοσμίως, με την υπερκατανάλωσή τους να οδηγεί σε ανθεκτικά βακτήρια και εκατοντάδες χιλιάδες θύματα κάθε χρόνο απειλώντας να αναστρέψει προόδους ενός αιώνα στον τομέα της Υγείας.
    Η συνταγογράφηση αντιβιοτικών φαρμάκων γίνεται πλέον με τόση ευκολία που οδηγεί σε κατάχρηση, με αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς να λαμβάνουν φάρμακα που δεν έχουν πραγματικά ανάγκη. Όμως η κατανάλωση αυτών των σκευασμάτων γίνεται και έμμεσα. Αγρότες βάζουν αντιβιοτικά στην τροφή των γουρουνιών και των κοτόπουλων που εκτρέφουν και αυτά τελικά καταλήγουν στο τραπέζι μας.

    Που πήγε το καλοκαίρι οεο;

      Που πήγε το καλοκαίρι οεο;

      ΄Ο,τι και να γίνει, εμείς στην Ελλάδα έχουμε τον ήλιο μας! Αλλά… που πήγε ο ήλιος; Μα που πήγε αυτό το καλοκαίρι;

      «Εντείνεται η αστάθεια τις επόμενες ημέρες, βοριάδες στο Αιγαίο, μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή» γράφει το Σκάι – Καιρός.

      Κι ακούω τα διάφορα παπαγαλάκι της δημοσιογραφίας στο ραδιόφωνο να σχολιάζουν και να κάνουν πικρό χιούμορ για τα του καιρού μας.
      Και βλέπω η υπόλοιπη Ευρώπη ΚΑΙ ΠΆΛΙ να έχει καλοκαιράκι κι εμείς μέσα στη μπίχλα.

      Γερνώντας… από τον Μπουκάι





      Αν βρίσκεσαι σ’ αυτή τη φάση και συνειδητοποιείς πόσο δύσκολο σου είναι τελικά να αντέξεις την ιδέα ότι γερνάς (συγνώμη… ήθελα να πω, «ωριμάζεις»), έχω να σου προτείνω έξι τρόπους αρνητικούς για να κάνεις αυτή την εμπειρία θετική:

      1. Μην προσπαθείς να είσαι κάτι που δεν είσαι (κυρίως κάτι που δεν είσαι πια).
      2. Μη βάζεις φραγμούς στη ζωή σου. Ας την να κυλάει ελεύθερα.
      3. Μη διατηρείς προκαταλήψεις που τώρα πια δεν είναι ανάγκη να τις υποστηρίζεις.
      4. Μην κρίνεις τις ανάγκες σου ως σύμπτωμα αδυναμίας.
      5. Μην πνίγεις τα συναισθήματα θλίψης που μπορεί να σου δημιουργηθούν.
      6. Μη διστάζεις να έχεις επαφή με κόσμο, να κάνεις παρέα με φίλους, να εκφράζεις αυτό που αισθάνεσαι και να ζητάς βοήθεια.

      Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ραντεβού με την Ιστορία

      Alexis TsiprasΗ Ελλάδα δεν πλήρωσε τη σημερινή δόση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αν και έχει τα χρήματα, και αν και ο Αλέξης Τσίπρας είπε προχτές στις Βρυξέλλες πως οι δόσεις θα πληρωθούν.
      Ο Αλέξης Τσίπρας ζητάει αλλαγές στους όρους των «εταίρων», ώστε να υπάρξει συμφωνία και να αποφευχθεί στάση πληρωμών.
      Αν όλα αυτά δεν είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης και των «εταίρων» -ώστε να παρουσιάσουν όλοι την συμφωνία που έχουν ήδη κάνει ως επιτυχία στα κόμματα και στους ψηφοφόρους τους-, η κυβέρνηση δεν έχει και πολλές επιλογές.
      Αν η κυβέρνηση ψηφίσει ένα νέο Μνημόνιο, η τύχη της Ελλάδας και των Ελλήνων για τα επόμενα χρόνια είναι γνωστή: η χώρα θα διαλύεται μέρα με την μέρα, και όλο και μεγαλύτερο τμήμα των πολιτών θα εξαθλιώνονται.
      Είναι θέμα μερικών μηνών η κυβέρνηση να πέσει και οι λέξεις «ΣΥΡΙΖΑ» και «Αριστερά» να ταυτιστούν με την απάτη. Η ελπίδα που έγινε κατάρα.

      3 γάμοι και 1 κηδεία


      Πολλή κουβέντα γινόταν τελευταία σχετικά με το τί θα συμβεί σε περίπτωση που δεν πληρώσουμε τη δόση των 300 εκατομμυρίων στο ΔΝΤ, με τις πιο ψύχραιμες απόψεις να κυμαίνονται μεταξύ του πιστωτικού γεγονότος και της Αποκάλυψης του Ιωάννη.

      Τελικά η δόση δεν πληρώθηκε, αφού το ΔΝΤ έκανε δεκτό το αίτημα της Ελλάδας να πληρώσει στις 30 Ιουνίου και τις 4 δόσεις μαζεμένες (5/6, 12/6, 16/6, 19/6), και καμιά καταστροφή δεν ήρθε. O Aλέξης Τσίπρας επέλεξε να μην πληρώσει αν και είχε τα λεφτά. Ήταν τόσο απλό. Δηλαδή τί άλλο θα μπορούσε να κάνει το ΔΝΤ; Να μας αναγκάσει να κηρύξουμε πτώχευση; Πτωχευμένοι είμαστε ήδη. Πιο κάτω δεν πάει.

      Αυτό που απομένει τώρα είναι να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Πρωθυπουργού ή τέλος πάντων της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 

      Κατά τη γνώμη μου, 4 είναι τα πιθανά σενάρια, τα οποία θα σας παρουσιάσω παρακάτω με τελευταίο αυτό που θεωρώ πιο πιθανό.

      Το μπρόκολο και το κάρδαμο μπορούν να σκοτώσουν τα καρκινικά κύτταρα μέσα σε μια ημέρα!

      Αποτέλεσμα εικόνας για Broccoli and Watercress Can Kill Cancer Cells Within a Day
      Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι το κάρδαμο και το μπρόκολο έχουν την ικανότητα να μειώνουν τον κίνδυνο ορισμένων τύπων καρκίνου, δεδομένου ότι παρέχουν μια μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών. Αυτό το δίδυμο έχει μακρά ερευνηθεί για τα αντικαρκινικά οφέλη του.
      Οφέλη για την υγεία
      Το κάρδαμο είναι ένα φυλλώδες λαχανικό, με παρά πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Αυτό το σταυρανθή λαχανικό έχει μια πιπεράτη γεύση. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, και οι ειδικοί λένε ότι περιέχει ένα εκπληκτικό 312% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης της βιταμίνης K, καθώς επίσης και μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C. Επιπλέον, το νεροκάρδαμο αποτρέπει βλάβη του DNA.
      Το μπρόκολο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, φυτικές ίνες και τρία διαφορετικά φυτοθρεπτικά συστατικά γλυκοζινόλης που είναι υπεύθυνα για το σύστημα αποτοξίνωσης του σώματός σας.

      Πώς να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι για να δώσετε λάμψη στα μαλλιά σας...και όχι μόνο!

      Το λεμόνι ανήκει στην ομάδα των εσπεριδοειδών, μαζί με το πορτοκάλι, το μανταρίνι, το γκρέιπ φρουτ και άλλα. Είναι  φθηνό, διαθέσιμο και πολλαπλών χρήσεων. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν πρόκειται για την υγεία σας.
      Αυτό το κίτρινο φρούτο περιέχει όχι μόνο βιταμίνη C, αλλά και άλλες βιταμίνες (βιταμίνη Β ριβοφλαβίνη), και μέταλλα, όπως κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο. Η σύνθεση του λεμονιού περιλαμβάνει πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.
      πώς-να-χρήση-λεμόνι-to-ελαφρύνει-σας-τα μαλλιά
      Η φλούδα του λεμονιού είναι πολύ χρήσιμη, επειδή είναι πλούσια σε βιταμίνη Ρ. 
      Η φλούδα λεμονιού περιέχει αιθέρια έλαια που είναι χρήσιμα για: την ομαλοποίηση της πίεσης του αίματος, τη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης, την πρόληψη της αθηροσκλήρωσης, της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος, του πονοκέφαλο, της ναυτίας, της κόπωσης, της βελτίωσης της μνήμης και της συγκέντρωσης.

      Στο σεξ το χουν ρίξει οι Έλληνες εν μέσω κρίσης! Έρευνα

      Στο σεξ το χουν ρίξει οι Έλληνες εν μέσω κρίσης! Έρευνα

      Μπορεί οι Έλληνες να δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα προς το ζην και να κάνουν περικοπές σε βασικά αγαθά ωστόσο η ερωτική τους διάθεση καλά κρατεί!
      Ως αντίδοτο στην κρίση φαίνεται ότι λειτουργεί το σεξ στη χώρα μας!Σύμφωνα με αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας που διενήργησε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, η σεξουαλική ζωή των Ελλήνων το τελευταίο διάστημα, έχει .. απογειωθεί.
      Οι άνδρες, ενώ θα περίμενε κάποιος ότι η οικονομική αβεβαιότητα θα είχε επηρεάσει αρνητικά την ερωτική τους διάθεση, κάτι το οποίο είχε επιβεβαιωθεί στο παρελθόν σε αντίστοιχες έρευνες, φαίνεται, σήμερα, ότι εστιάζουν ιδιαίτερα στο σεξ και ως πράξη και ως διάθεση.

      Τι ''κλέβει'' την προσοχή σας;



      Η δυσκολία συγκέντρωσης είναι το νούμερο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι αυξημένες υποχρεώσεις, η έντονη κούραση αλλά και άλλα προβλήματα της καθημερινότητας είναι δυνατόν να σας κλέψουν την προσοχή σας.
      Τι φταίει; Τι μπορείτε να κάνετε; 
      Η μουρμούρα
       
       
      Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε αν ανησυχείτε για πράγματα ή άλλες υποχρεώσεις της καθημερινότητας που πρέπει να γίνουν. Επίσης η μουρμούρα και άλλες σκέψεις μπορεί να σας κλέψουν την προσοχή. 

      Έξι ανορθόδοξοι τρόποι για να τα εκατοστήσετε!



      Η ευχή που ακούτε κάθε φορά στα γενέθλια σας '' να τα εκατοστήσετε'' μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν αλλάξετε κάποιες καθημερινές συνήθειες που σας κόβουν χρόνια.
      Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

      Economist: Το πραγματικά ασθενές φύλο

      Κι όμως! Οι άνδρες και ειδικά στις πλούσιες χώρες, βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Θα πρέπει να μάθουν να προσαρμόζονται.

      Με την πρώτη ματιά η… πατριαρχία φαίνεται πως ζει και βασιλεύει. Περισσότερο από το 90% των προέδρων και πρωθυπουργών είναι άνδρες, όπως σχεδόν όλα τα μεγάλα αφεντικά των εταιρειών. Οι άνδρες κυριαρχούν στον κλάδο της χρηματοδότησης, την τεχνολογία, τον κινηματογράφο, τον αθλητισμό, τη μουσική και ακόμη και το stand-up comedy. Σε πολλά μέρη του κόσμου απολαμβάνουν κοινωνικά και νομικά προνόμια απλά επειδή έχουν ένα χρωμόσωμα Ψ. Γι 'αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο να ανησυχεί κάποιος για τα δεινά των αντρών.

      Μύκητες νυχιών: Εξαφανίστε τους φυσικά



      Οι μύκητες στα νύχια είναι ένα αντιαισθητικό πρόβλημα το οποίο όταν εμφανίζεται σε υγιείς ανθρώπους δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο για την υγεία τους.

      Στην περίπτωση όμως που  αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα υγείας όπως ο διαβήτης ή έχετε  εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα τότε
      μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρά προβλήματα.
       
      Οι μύκητες αναπτύσσονται σε ζεστά και  υγρά μέρη και μπορεί να μεταδοθούν από άτομο σε άτομο. Μπορείτε να κολλήσετε μια μυκητιασική λοίμωξη των νυχιών από το περπάτημα χωρίς παπούτσια σε δημόσια ντους ή πισίνες ή με την ανταλλαγή προσωπικών αντικειμένων, όπως πετσέτες και νυχοκόπτες. 
       
      Τις περισσότερες φορές οι πάσχοντες αδυνατούν να φορέσουν παπούτσια, ενώ αν η πάθηση δεν αντιμετωπιστεί ο μύκητας μπορεί  να εξαπλωθεί και σε άλλα σημεία του δέρματος σας. 

      Δικαίωμά μας είναι να αλλάξουμε ρότα!


      rota
      του Γιάννη Αραχωβίτη
      SuccessCoach – Top Performance Trainer
      Και εκεί να κάθεσαι και να απολαμβάνεις το μεγαλείο της φύσης. Και να αφήνεις την ενέργεια της θάλασσας, του ήλιου και του αγέρα να ηρεμούν το μυαλό σου και να ημερεύουν την καρδιά σου.
      Και να στοχάζεσαι. Να σκέφτεσαι τι πραγματικά αξίζει σε αυτό τον κόσμο. Να αναλογίζεσαι αν το καθημερινό κυνήγι της επιτυχίας και της κοινωνικής ανέλιξης αξίζει της θυσίες. Αν αξίζει να χάνουμε τόσες ομορφιές που μας παρέχονται δωρεάν.
      Σίγουρα η ζωή θέλει ισορροπία. Δεν μπορείς να είσαι συνεχώς σαν τον τζίτζικα αραγμένος αλλά ούτε και σαν το μυρμήγκι εργασιομανής. Όμως δυστυχώς οι ρυθμοί, οι ανάγκες και οι φιλοδοξίες μας πολλές φορές μας σπρώχνουν μονόπαντα και καταλήγουμε να τρέχουμε αδιάκοπα από το πρωί ως το βράδυ. Δεν βλέπουμε τα χρώματα της ανατολής, δεν ακούμε τα πουλιά, δεν μυρίζουμε τα άνθη. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τι πραγματικά μετράει στη ζωή. Τρέχουμε συνεχώς προς κάποιο άπιαστο τέρμα. Και κάποια μέρα αντιλαμβανόμαστε, σαν να μας χτύπησε κεραυνός, ότι ούτε ο στόχος είναι ελκυστικός αλλά ούτε και το ταξίδι χαρήκαμε.

      10 αλήθειες για την ζωή

      mother-and-daughter-smiling


      Γράφει η Αρφαρά Μαρία

      1. Στην ζωή οτι δίνεις, παίρνεις! Δίνεις κακία, αδιαφορία, μίσος; αυτο θα εισπράξεις στο τέλος!
      2. Η ζωή είναι μικρή!!! Ας μην κρατάμε κακίες!! Mαθε να συγχωρείς και να προχωράς!! είναι ο μόνος τρόπος για να νιώθεις απελευθερωμένος!!
      3. Η ζωή είναι σαν ένα κέρμα!! και είναι δικό σου!!! Μπορείς να το ξοδέψεις μονο μια φορά και οπως θές εσυ!! Μην επειρεαστείς απο κανέναν!!! Βασίσου στο ενστικτό σου και προχώρα...
      4. Ο κόσμος θα έχει πάντα να λέει ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα... Γιαυτό μην δίνεις σημασία... Η καλύτερη απάντηση είναι η αδιαφορία...

      5. Χαμογέλα!!στην ταμία του σουπερμάρκετ, δώσε προτεραιότερα σε έναν οδηγό!!! Κάνε ενα κομπλιμέντο σε μία φίλη!!!Πες ευχαριστώ!!!! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να ζούμε σε έναν κόσμο που υπάρχει ευγένεια!!! Ανεβάζει την διάθεση , δίνουμε και εισπρατουμε χαρά!!

      Πάντοτε Ελεύθερος


      Όταν Ζεις στο Χώρο της Πραγματικότητας (αυτού που συμβαίνει, που δεν το κατασκευάζει η σκέψη), όταν δηλαδή έχεις μια άμεση συνεχή ανανεούμενη πραγματική επαφή με αυτό που συμβαίνει, Ζεις στο Τώρα, στο Αληθινό Ακατασκεύαστο Τώρα (όχι στο κατασκευασμένο τώρα της σκέψης). Ζεις Αυτή την Στιγμή που εξελίσσονται τα πράγματα, που είναι ο μόνος Πραγματικός Χρόνος.

      Αυτή η Εμπειρία Ζωής, στην Στιγμή που Ρέει είναι έξω από τον χρόνο (τον γραμμικό χρόνο της σκέψης). Σε έφερε εδώ το συλλογικό κι ατομικό παρελθόν αλλά τώρα όλα αυτά χάθηκαν κι είσαι έξω από τον χρόνο. Ισορροπείς στην Στιγμή που είναι η Αιωνιότητα που Ρέει, επειδή συνεχώς ανανεώνεται για πάντα, αφήνοντας πίσω όλα τα φαινόμενα χωρίς να «κρατά» τίποτα.

      Ζεις έξω από τον χρόνο επειδή ζεις μόνο αυτό που συμβαίνει. Δεν στηρίζεσαι ούτε στο παρελθόν, ούτε οραματίζεσαι κάποιο μέλλον, ούτε φαντασιώνεσαι ότι υπάρχει κάποια άλλη ζωή. Είσαι Απόλυτα Ελεύθερος από τον γραμμικό χρόνο της σκέψης. Μια τέτοια Εμπειρία Ζωής δεν έχει αποτελέσματα, δεν φτιάχνει κάρμα. Είσαι Ελεύθερος.

      15 συμβουλές ζωής

      15 ρήσεις που κατευθύνουν τη ζωή μου

      Αν και είναι δύσκολο να έχεις έμπνευση και καθοδήγηση συμπυκνωμένη σε μια μικρή πρόταση, προσπαθώ να το κάνω  αυτό τακτικά, μικρές και σύντομες σκέψεις που τις κάνω τρόπο ζωής.

       Εδώ είναι δεκαπέντε που με καθοδηγούν καθώς έρχονται απευθείας από την εμπειρία της ζωής μου.

       Όταν τρέχω πίσω από αυτό που νομίζω ότι θέλω, οι ημέρες μου γίνονται αφόρητες από στρες και άγχος. Αν σταθώ υπομονετικά στην θέση μου, αυτό που χρειάζομαι έρχεται σε μένα, χωρίς πόνο. Από αυτό καταλαβαίνω ότι αυτό που θέλω επίσης με θέλει, με ψάχνει το προσελκύω. Υπάρχει ένα σπουδαίο μυστικό εδώ για όποιον μπορεί να το αντιληφθεί. 

      Άκουσε τη καρδιά σου και έλα σ’επαφή με τον πραγματικό σου εαυτό ώστε ν’ αποκτήσεις πρόσβαση σε μια απεριόριστη δύναμη και χαρά που υπάρχει μέσα σου. 

      10 σημάδια ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις τη ζωή σου

      10 σημάδια ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις τη ζωή σου

      Υπάρχει συνήθως κάποιος καταλύτης (ή και περισσότεροι) που οδηγεί κάποιον στην απόφαση ότι πρέπει να κάνει κάποια σοβαρή αλλαγή στην ζωή του. Δυστυχώς πριν τα αντιληφθείς, είναι εύκολο να ζεις με αυτά τα σημάδια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κλειδί για την κατανόηση του τι συμβαίνει στη ζωή σου,  είναι η αναγνώριση του πώς ακριβώς αισθάνεσαι. Αν έχεις άγχος, δυσαρέσκεια ή πικρία, θα μπορούσε να είναι ο τρόπος του σώματός σου, που σου λέει ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι νέο.
      Εδώ είναι 10 σημάδια ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις  τη ζωή σου:

      ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ!

      αγόρι-λύνει-δική-δολοφονία


      «Déjà vu». Έχετε ποτέ βιώσει; Η γνώριμη σκέψη ότι έχετε πάει κάπου ή έχετε κάνει κάτι πριν, αλλά δεν μπορείτε να δώσετε κάποια εξήγηση.
       Η μετενσάρκωση ή η θεωρία προηγούμενης ζωής είναι μερικές εξηγήσεις. Ενώ είναι δύσκολο να αποδειχθεί, αυτή η ιστορία κάνει πραγματικά καλή δουλειά σε αυτό.
      Ένα τρίχρονο αγόρι άρχισε να λέει πολύ παράξενες ιστορίες για την λεγόμενη «προηγούμενη ζωή του."
       Προφανώς οι γονείς του δεν τον πήραν στα σοβαρά. Οι φανταστικοί φίλοι, το να μιλάνε μόνα τους και η πίστη στη νεράιδα των δοντιών είναι όλα πρότυπο συμπεριφοράς στα παιδιά.
      Αλλά τα πράγματα πήραν μια εξαιρετικά περίεργη τροπή. 

      Τα παίζει όλα για όλα η κυβέρνηση: Εκτακτη συνεδρίαση της Βουλής συγκαλεί ο Αλέξης Τσίπρας

      Τα παίζει όλα για όλα η κυβέρνηση: Εκτακτη συνεδρίαση της Βουλής συγκαλεί ο Αλέξης Τσίπρας
      Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Ο πρωθυπουργός, υπό το βάρος των ασφυκτικών πιέσεων των δανειστών και των σκληρών μέτρων που έχουν απαιτήσει οι Θεσμοί, συγκάλεσε εκτάκτως συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για τη διαπραγμάτευση η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, στις 18:00 στη Βουλή.
      Εκτιμάται ότι ο κ. Τσίπρας θα ενημερώσει τα κόμματα για τις διαπραγματεύσεις, τις κινήσεις τις κυβέρνησης και τις κόκκινες γραμμές που θέτει ενώ η αντιπολίτευση αναμένεται να ασκήσει έντονη κριτική για τους χειρισμούς των τελευταίων ημερών.
      Οι δανειστές, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το Reuters, φέρονται να ζητούν από την Ελλάδα έσοδα 1% του ΑΕΠ από αύξηση ΦΠΑ, 1% από περικοπές συντάξεων, καθώς επίσης και μη υπαναχώρηση στο ασφαλιστικό ή μονομερείς ενέργειες στα εργασιακά.
      Η συζήτηση θα γίνει βάσει του άρθρου 142Α του κανονισμού της Βουλής με ανοχή ως προς τον χρόνο.
      Σύμφωνα με όσα προβλέπει το σχετικό άρθρο, η διάρκεια ενημέρωσης ή δήλωσης από τον πρωθυπουργό δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 10 λεπτά.

      Η λίστα με τους φόρους-φωτιά που ζητάνε οι δανειστές -Κατασχέσεις μισθών και συντάξεων για οφειλές στο Δημόσιο

      ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ
      Η λίστα με τους φόρους-φωτιά που ζητάνε οι δανειστές -Κατασχέσεις μισθών και συντάξεων για οφειλές στο Δημόσιο

      Δεν γλιτώνουν ούτε οι αγρότες από τη φορομπηχτική μανία των "θεσμών"- Κατασχέσεις μισθών και συντάξεων για οφειλές στο Δημόσιο.
      Πέρα από κάθε φαντασία κινούνται οι φορολογικές απαιτήσεις των δανειστών για να υπογραφεί η συμφωνία, αφού δεν διστάζουν να ζητήσουν να μπει πιο χαμηλά από τα 1.500 ευρώ ο πήχης για το ακατάσχετο μισθών- συντάξεων αλλά και να... εξαφανιστεί το όριο του 25% για κατασχέσεις σε μισθούς και συντάξεις!
      Αφήνοντας κανείς κατά μέρος το ψυχρό ύφος της λιτής επιστολής των δανειστών, δεν μπορεί παρά να μείνει με το στόμα ανοικτό από την πιο σκληρή εφαρμογή του ρητού "βγάζουν κι από τη μύγα ξύγκι". Ανατρέχοντας στο μικρό αλλά βαρύ κατάλογο των μέτρων που ζητάνε οι "θεσμοί", αλιεύει κανείς τα εξής, που από μόνα τους- χωρίς να συνυπολογιστούν τα... ωραία που απαιτούνται για το Ασφαλιστικό- αρκούν για να τινάξουν στον αέρα τη διαπραγμάτευση:

      Το τελευταίο χειροκρότημα...



      Τι δεν καταλαβαίνεις; Καθηλωμένο σε μια παράσταση σε έχουν, με θεατή εσένα και μοιραίο πρωταγωνιστή τη ξεφτισμένη σου ζωή και την ξεφτιλισμένη σου αξιοπρέπεια…
      Του Κ. Κυριακόπουλου 

      Χρόνια ολόκληρα σε εκπαίδευαν γι αυτή τη μοιραία στιγμή, για το τελευταίο σου χειροκρότημα, λίγο πριν η χαριστική βολή έρθει για να διαλύσει τον πλέον αποβλακωμένο εγκέφαλο που λερώνει με την παρουσία του τον πλανήτη των αποβλήτων.

      Η ολέθρια προσμονή σου, η επιμονή σου να αγναντεύεις το απόλυτο τίποτε, αλλά και η πρωτοφανής προθυμία σου να παραδίδεσαι στη λαγνεία του πολιτικού ψεύδους, είναι μερικά μόνο απ όλα όσα έκανες αλλά κι απ όσα δεν έκανες, δίνοντας το δικαίωμα σε εκβιαστές και «σωτήρες», να αντιμετωπίζουν ως περιπλανώμενο κοπρίτη, έναν λαό που μόνος του παραιτήθηκε από την ιδιότητα του πολίτη, για να προσκυνήσει ένα τσούρμο προσκυνημένους, που παρέδωσε την τύχη του στους παπατζήδες της νέας εποχής.

      Σ' έβαλαν να πανηγυρίζεις σε ένα πάρτι αξιοπρέπειας, χωρίς να ξέρεις τι και γιατί πανηγύρισες, και τώρα σε αποβλακώνουν με μια ισχυρή δόση διαπραγματευξοτανίλ, κι εσύ περιμένεις.

      Άκου λοιπόν φίλε…

      Έρωτας πηγή της αναδημιουργίας

      Ο έρωτας από μόνος του είναι η Πηγή των Πάντων.


      Ο έρωτας = ΕΡ- ΩΤΑ. Ώτα είναι τα αισθητήρια όργανα της ακοής μας. Η ακοή μας είναι δεμένη και με τα 6 μας κέντρα, αφού μέσω αυτής μεταφέρονται μέσα στο υποσυνείδητο μας οι πληροφορίες. Μέσα από τον ακουστικό μας πόρο ενεργοποιούνται οι ανάλογοι νευρώνες και έτσι επηρεάζονται οι νευροδιαβιβαστές μας επίφυση- υπόφυση.
      Τα ώτα μας λοιπόν, κοινώς αφτιά μας, επηρεάζονται από τον αΕΡα το Ερ από τη λέξη έρωτας.
      Ποιόν αέρα ? Μα φυσικά από τον λόγο. Ο λόγος δημιουργεί δονήσεις και οι δονήσεις επηρεάζουν τα κέντρα του εγκεφάλου μας.
      Ο αέρας λοιπόν- λόγος που κάθε ένας από μας έχει στο περιβάλλον του είναι αυτός που θα καθορίσει και την ζωή του είτε προς την αναδημιουργία είτε όχι. Μέση οδό δεν υπάρχει. Δηλαδή οι άνθρωποι είτε είναι δημιουργοί μέσα από τον ΕΡ-ΩΤΑ είτε όχι. 

      Πώς θα πάψετε να είστε δυστυχείς;

      Η ευτυχία δεν είναι ένας μακρινός στόχος, αλλά ακόμα μια από τις πολλές επιλογές που καλούμαστε όλοι να πάρουμε σε καθημερινή βάση στη ζωή μας. Ο τρόπος ζωής που επιλέγουμε, οι αποφάσεις που λαμβάνουμε και ο τρόπος που διαλέγουμε να βλέπουμε τον κόσμο, μας κάνει λιγότερο ή περισσότερο ευτυχισμένους.
      lupimeni
      Η ευτυχία, λοιπόν, δεν είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό και η δυστυχία δεν είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται. Όταν νιώθετε πως έχετε χάσει το χαμόγελό σας, μην περιμένετε να έρθει μόνο του ένα πρωί, αλλά προσπαθήστε οι ίδιοι να το επαναφέρετε στα χείλη σας και θα δείτε πως τελικά είναι όλα θέμα επιλογής. Ακόμα και η διάθεσή σας.
      Τις περιόδους λοιπόν, που νιώθετε πως κάτι δεν πάει καλά, δοκιμάστε τα παρακάτω κόλπα και ίσως διαπιστώσετε πως τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο.

      ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

      Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
      Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
      Μεθυσμένος πρόεδρος της Κομισιόν, υποτίθεται φιλέλληνας που άλλα λέει και άλλα εννοεί, χαζοχαρούμενοι ηγέτες που ασχολούνται με τις… γραβάτες τους, είναι αυτοί που επιδιώκουν να καθορίζουν την ίδια μας την ζωή και την τύχη της Ελλάδας.
      Και από κοντά τους και ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός που χαριεντίζεται μαζί τους ενώ η ελληνική κοινωνία σπαράσσεται από την οικονομική κρίση και οι αυτοκτονίες όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά αυξήθηκαν δραματικά.
      Αν περιμένουμε από όλους αυτούς τους εταίρους μας να λύσουν τα προβλήματα της πατρίδας μας, τότε καλύτερα να πάμε να…
      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

      1

      Το Ενατο Κυμα