Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Η μυστική Τέχνη της Διαπραγμάτευσης: Αφήστε το ‘εγώ’ σας εκτός

Νομίζετε ότι οι διαπραγματεύσεις είναι όλο μπλόφα και καυχήματα; Σκεφτείτε το ξανά. Σύμφωνα με την Rony Ross, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Panorama Software, έναν πάροχο business intelligence software με 1.600 πελάτες σε 30 χώρες, το μυστικό στις επιτυχημένες διαπραγματεύσεις είναι να αφήνετε εκτός εξίσωσης το ‘εγώ’ σας.negotiations

Η Ross ανέπτυξε αυτή την διαπραγματευτική στρατηγική νωρίς στην καριέρα της. Με MBA και background στο πεδίο του computer science, ήταν από τις λίγες γυναίκες που εργάζονταν στο high-tech τομέα. “Ήταν πολύ ανταγωνιστικοί, κυρίως άντρες, νεαροί και εγωιστές”, οι άνθρωποι στο χώρο της, θυμάται. “Ως γυναίκα, αντιμετώπιζα ορισμένα μειονεκτήματα. Αν και ήμουν αρκετά φιλόδοξη όπως και οι υπόλοιποι, η υπερβολική φιλοδοξία ερμηνεύονταν ως επιθετικότητα”.
Η Ross ανέπτυξε ένα επιτυχημένο data-analysis software μέσα από την start-up επιχείρησή της Panorama, και το 1996, η Microsoft χτύπησε την πόρτα της. Μετά από παρουσίαση περίπου τριών ωρών του προϊόντος της, η ομάδα της Microsoft κάλεσε την Ross έξω, σε δείπνο και της πρόσφεραν να αγοράσουν την εταιρία της. “Η Panorama τότε είχε μόνο 20 εργαζόμενους και η Microsoft ήταν ήδη μια γιγαντιαία εταιρία” λέει η Ross. “Αυτήν ήταν μια πολύ προκλητική ευκαιρία για μένα να τσεκάρω την στρατηγική μου”.
Η διαπραγματευτική της προσέγγιση όχι μόνο πέτυχε, αλλά κατέληξε και σε μια συνεργασία που ήδη μετράει δεκαετίες με τον γίγαντα της πληροφορικής. Η Ross λέει ότι η τεχνική της εξυπηρετεί οποιαδήποτε διαπραγμάτευση – και εξηγεί πως δουλεύει.

Μικροπράγματα που μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα για να νιώσει το παιδί την αγάπη σας

Και να το βοηθήσετε να δημιουργήσει τις καλύτερες αναμνήσεις από την παιδική ηλικία του!
mother-kid
Κλείστε το κινητό σας
Όταν επιστρέφετε στο σπίτι ή όταν επιστρέφουν τα παιδιά από το σχολείο, τη στιγμή, γενικά, που μαζεύεται όλη η οικογένεια στο σπίτι, καθιερώστε τη συνήθεια να κλείνετε το κινητό σας και να τους προσφέρετε αμέριστη την προσοχή σας, έστω και μια μισή ή μία ώρα. Για τα παιδιά έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζουν ότι σας απασχολούν αποκλειστικά, χωρίς την πιθανότητα να ακουστεί ο ήχος ενός εισερχόμενου μηνύματος ή μιας κλήσης, όσο σας μιλούν για το πώς πέρασαν την ημέρα τους. Σχετική έρευνα που έγινε από τη Σουηδική κυβέρνηση έδειξε ότι το Νο1 παράπονο των παιδιών από τους γονείς τους (σε ποσοστό 33%) είναι ότι εκείνοι ασχολούνται συνέχεια με το κινητό τους!

Εύθραυστα νύχια: Γιατί σπάνε με το παραμικρό;



Τα εύθραυστα νύχια είναι ένα ενοχλητικό πρόβλημα για τις γυναίκες ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που επιθυμούν να έχουν ωραία και περιποιημένα νύχια.
Στην περίπτωση, που αντιμετωπίζετε το πρόβλημα αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υφέρπει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μάθετε ποια προβλήματα υγείας κρύβουν.
 
Τα εύθραυστα νύχια μπορεί να είναι σημάδι της αφυδάτωσης. Ακόμα κι αν πίνετε υγρά, τα εύθραυστα νύχια μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι χρειάζεστε περισσότερο νερό. 

Ελευθερώνοντας τους εαυτούς μας από τις Καθοδικές Σπείρες της Ζωής.


Typography Art Wallpapers 148 2560x1440

Μερικοί άνθρωποι τα αποκαλούν φαύλους κύκλους. Προτιμώ να τα σκέφτομαι σαν καθοδικές σπείρες ζωής. Αυτές οι περίοδοι μέσα στις οποίες όλοι μας μπορεί να παγιδευτούμε όπως η δίνη του νερού καθώς αποστραγγίζεται από το νιπτήρα. Αν δεν είμαστε προσεκτικοί και προνοητικοί αυτές οι καθοδικές σπείρες μπορούν να ρουφήξουν τη ζωή από μέσα μας. Παρακάτω είναι μερικά απλά και αποτελεσματικά βήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελευθερωθείτε από τέτοιες περιόδους που ρουφάνε τη ζωή.

1. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.

Όπως είναι γνωστό, η αληθινή επίγνωση είναι το πρώτο βήμα για παρέμβαση. Η περισσότερη ισχύς μιας καθοδικής σπείρας απορρέει από το να συνεχίζουμε να μην γνωρίζουμε την κατεύθυνση της ζωής μας.
Όπως μια δίνη, η ισχύς της καθοδικής σπείρας αναπτύσσει δύναμη και ταχύτητα όσο περισσότερο είμαστε μέσα σε αυτήν. Ευνόητο είναι λοιπόν ότι όσο πιο νωρίς συνειδητοποιήσουμε ότι παγιδευτήκαμε σε μια καθοδική σπείρα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αλλάξουμε την πορεία της ζωής μας. Είναι συχνά χρήσιμο να θυμόμαστε πως μια αντιστρεφόμενη καθοδική σπείρα, γίνεται μια σπείρα πληρότητας.

2. ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.

Όταν για πρώτη φορά αντιλαμβάνεστε πως βρίσκεστε σε μια καθοδική σπείρα, η τάση είναι η γοργή οπισθοχώρηση σε μια προσπάθεια απελευθέρωσης.
Αυτή η αρχική αντίδραση συχνά βασίζεται στο φόβο και μπορεί να εξοργίσει τη σπείρα. Αντί για αυτό, πάρτε το χρόνο σας και παρατηρείστε τι συμβαίνει από μια απομακρυσμένη θέση. Γίνετε μάρτυρας των γεγονότων της ζωής σας, βγαίνοντας έξω από αυτήν για λίγο. Ένας απλός τρόπος να το κάνετε είναι να φανταστείτε πως είστε στο σινεμά βλέποντας την ταινία «Η ιστορία της ζωής μου». Δείτε και παρατηρείστε.

Σκασμένες φτέρνες: Τρεις σπιτικές συνταγές για άμεση αντιμετώπιση




Οι σκασμένες φτέρνες αποτελούν το νούμερο ένα γυναικείο πρόβλημα  ιδίως το καλοκαίρι λόγω της αντιαισθητικής εικόνας που παρουσιάζουν τα πόδια.
Το σκάσιμο στις φτέρνες προκαλείται επειδή στο σημείο αυτό ασκείται η μεγαλύτερη πίεση του σώματος.
Μπορείτε να απαλύνετε τον πόνο και την αντιαισθητική τους εμφάνιση με τη  σωστή ενυδάτωση.
Διορθωτικά μέτρα για σκασμένα πέλματα
Μάθετε ποιες είναι οι πιο κοινές θεραπείες για τις σκασμένες φτέρνες

Κονδυλώματα: Τι να κάνετε για να μην εμφανιστούν ποτέ;




Τα κονδυλώματα είναι η πιο συχνή λοίμωξη του γεννητικού συστήματος που μπορεί να μεταδοθεί σεξουαλικά. Ο κύριος ένοχος είναι ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) .Τα κονδυλώματα είναι μικρά ογκίδια που εμφανίζονται στα γεννητικά όργανα της γυναίκας αλλά και του άνδρα.

Δείτε τι να κάνετε για να απαλλαγείτε

ΚΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΚΩΝΕΙΟ

lifehub-votana-51

Κώνειο (Conium maculatum – Cicuta virosa), Οικογένεια: Σκιαδοφόρα (Umbelliferae), Γένος: Κώνειο (Conium), Ψευδοκώνειο (Cicuta)
Το όνομα Κώνειο αποδίδεται συνήθως σε δύο διαφορετικά φυτικά είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Σκιαδοφόρων (Umbelliferae).Το ένα απ΄ αυτά είναι το γνωστό από την αρχαιότητα Κώνειο το στικτό (Conium maculatum), δηλητηριώδες φυτό με το χυμό του οποίου θανατώθηκε ο Σωκράτης. Το άλλο είναι η Κικούτα η δηλητηριώδης (Cicuta virosa) ή Ψευδοκώνειο που ονομάζεται αλλιώς και Καρμπούσα, Βρωμόχορτο, Ασκοτισάρα ή Αμάραγκος.
Το Ψευδοκώνειο είναι επίσης πολύ δηλητηριώδες φυτό. Είναι ποώδες, πολυετές και φτάνει το 1,5 μέτρο σε ύψος. Το ρίζωμα είναι παχύ, στρογγυλό με διαφράγματα που περικλείουν λευκό χυμό, με οσμή και εμετική δράση. Ο βλαστός είναι παχύς, κοίλος με κοκκινωπές ραβδώσεις. Τα φύλλα είναι μεγάλα, με κοίλο μίσχο, λογχοειδή και με μυτερή οδόντωση. Ανθίζει από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο με άνθη μικρά, λευκά σε σκιάδια. Ο καρπός του είναι φαιός ή κίτρινος με σχήμα σχεδόν σφαιρικό. Όλα τα μέρη του φυτού, αν καταναλωθούν από άνθρωπο ή από ζώα, είναι εξαιρετικά τοξικά. Ειδικά όμως το ρίζωμα δρα ταχύτατα. Η διάγνωση είναι εύκολη αλλά η διάσωση των δηλητηριασθέντων είναι πολύ δύσκολη.

‘Ερευνα: Πενθήμερη νηστεία ωφελεί τον οργανισμό

Η υιοθέτηση, περιοδικά, μιας διατροφής που μιμείται τη νηστεία φαίνεται πως μειώνει παράγοντες κινδύνου και βιοδείκτες που συνδέονται με τη γήρανση, το διαβήτη, την καρδιαγγειακή νόσο και τον καρκίνο.


‘Ερευνα: Πενθήμερη νηστεία ωφελεί τον οργανισμό
Δίαιτα 5 ημέρων που μιμείται τη νηστεία, μπορεί ενδεχομένως να επιβραδύνει τη γήρανση, να προσθέσει χρόνια στη ζωή, να μειώσει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας και καρκίνου και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό.
Νέα έρευνα, με επικεφαλής τον Valter Longo, του USC, δείχνει ότι η υιοθέτηση, περιοδικά, μιας διατροφής που μιμείται τη νηστεία (FMD) περιορίζει το κοιλιακό λίπος και αυξάνει τον αριθμό των προγονικών και βλαστικών κυττάρων σε αρκετά όργανα ποντικών μεγάλης ηλικίας. Στον εγκέφαλό τους ενίσχυσε την αναγέννηση των νευρώνων και βελτίωσε τη μάθηση και τη μνήμη.

Πώς επηρεάζει ο καρδιακός παλμός τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας;

Γυναίκες με κάτω του μέσου όρου Μεταβλητότητα Καρδιακού Ρυθμού ήταν πολύ πιο πιθανό να έχουν δυσλειτουργία στη σεξουαλική τους διέγερση και γενική σεξουαλική δυσλειτουργία σε σχέση με άλλες γυναίκες, ανακάλυψε έρευνα.

Πώς επηρεάζει ο καρδιακός παλμός τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας;

Γυναίκες με χαμηλότερη Μεταβλητότητα Καρδιακού Ρυθμού, σε χαλάρωση, μπορεί ενδεχομένως να έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίζουν σεξουαλικά προβλήματα, αναφέρει νέα έρευνα.
Η έρευνα περιέλαβε 72 γυναίκες μεταξύ 18 και 39 ετών. Οι ερευνητές μέτρησαν τους καρδιακούς παλμούς τους ενώ αυτές παρακολουθούσαν ερωτικές ταινίες ή ‘’ουδέτερα’’ αποσπάσματα ταινιών.

Ότι καλύτερο μπορούμε...

Χωρίς "αν", "μήπως" και ατέλειωτες αρνητικές σκέψεις φόβου και απελπισίας, σε όποια δύσκολη κατάσταση και αν βρίσκεται κάποιος, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι, να κάνει ότι καλύτερο μπορεί τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους άλλους…

Μία από τις 4 συμφωνίες, που αναλύονται στο ομώνυμο μικρό βιβλίο από τον Μεξικανό γιατρό DonRuiz Miguel, μπορεί να βγάλει τον άνθρωπο και από την πιο δύσκολη κατάσταση ακόμη, χωρίς φθορές στην υγεία και τη ζωή του.  
Μικρή αλλά θαυματουργή συμβουλή!

Οι υποθέσεις ( αν και μήπως…) και οι αρνητικές σκέψεις φόβου
στις οποίες αυτές οδηγούν, διεγείρουν την αντίδραση του στρες στον εγκέφαλο, με όλες τις καταστροφικές επιπτώσεις στον οργανισμό που έχει αυτή, εάν διαρκέσει περισσότερο από τις αντοχές του. Συγχρόνως, τα αρνητικά συναισθήματα που αυτές προκαλούν, αποδιοργανώνουν το ενεργειακό πεδίο που δημιουργείται στο σώμα μας και εκπέμπεται από αυτό.

Επιδιόρθωση της μυελίνης στην Σκλήρυνση Κατά Πλάκας!

Πριν λίγο καιρό είχα πει, σε μία διαδικτυακή συζήτηση, πως η ΣΚΠ (Σκλήρυνση Κατά Πλάκας) δεν είναι μία ανίατη νόσος, γιατί πολλοί είναι αυτοί που δείχνουν στασιμότητα στην εξέλιξή της και άλλοι έχουν θεραπευτεί. Πολλοί πάσχοντες θύμωσαν μαζί μου γιατί ένιωθαν πως τους στερούσα το δικαίωμα να θεωρούν τους εαυτούς τους μόνιμα ανάπηρους!!! Με αντιμετώπισαν με σκληρότητα.
Είπαν πως η καταστροφή της μυελίνης που συμβαίνει στη νόσο τους, δεν μπορεί να επιδιορθωθεί και επομένως οι βλάβες δεν μπορούν να θεραπευθούν. Αυτά τους λένε οι γιατροί τους, αυτά πιστεύει και μέχρι σήμερα η κλασική ιατρική.
Η αλήθεια είναι όμως, πως ο οργανισμός κρύβει μέσα του τη σοφία και τη δύναμη του Δημιουργού του, και έχει πολλές επιδιορθωτικές ικανότητες εάν οι συνθήκες του το επιτρέπουν. Υπάρχουν γονίδια που επιδιορθώνουν όχι μόνον προβλήματα του οργανισμού, αλλά και προβλήματα των ίδιων των γονιδίων, όπως έχουν δείξει οι επιστημονικές έρευνες. Γιατί λοιπόν να μην μπορούν να διορθώσουν και την κατεστραμμένη μυελίνη ;
Πρόσφατη έρευνα που ανακοινώθηκε στο 67ο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Νευρολογικής Εταιρείας, ενισχύει κατά πολύ αυτές μου τις σκέψεις.

Τα συναισθήματα ως φίλοι

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα συναισθήματα ως φίλοι
Η ικανότητα να έχουμε συναισθήματα είναι ένα δώρο κοινό σε όλους τους ανθρώπους. Συχνά, όμως, μπορεί να μη σας αρέσει αυτό που αισθάνεστε. Κάθε συναίσθημα έχει ένα στόχο και θα παραμείνει μαζί σας μέχρι ο σκοπός αυτός να επιτευχθεί και να γίνει κατανοητός. Τα συναισθήματα είναι σαν αγγελιοφόροι από το υποσυνείδητο προς το συνειδητό μέρος του Εγώ σας. Μέχρι να λάβετε το μήνυμα, ο αγγελιοφόρος θα στέκεται υπομονετικά έξω από την πόρτα σας.
Ποια είναι τα μηνύματα που φέρνουν τα συναισθήματά σας;

Θυμός: εμφανίζεται για να σας πει ότι αυτό το οποίο σας συμβαίνει είναι ανεπιθύμητο.
Πόνος ή θλίψη: εμφανίζονται για να σας πουν ότι έχετε χάσει ή ότι σας λείπει κάτι που θέλετε ή χρειάζεστε.
Φόβος: εμφανίζεται για να σας προειδοποιήσει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο αποτυχίας, απώλειας ή πόνου.
Ενοχή: εμφανίζεται για να σας υπενθυμίσει ότι κατά κάποιο τρόπο εσείς είστε υπεύθυνοι για την πρόκληση ενός ανεπιθύμητου αποτελέσματος ή μιας κατάστασης.
Ο τρόπος για να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας και αυτά που σας λένε για τη ζωή σας είναι να τα εκδηλώσετε και να μιλήσετε γι’ αυτά. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ό,τι μένει κρυφό. Μιλώντας με απόλυτη ειλικρίνεια για τα συναισθήματά σας, με τον καιρό θα μπορέσετε να αντιληφθείτε την αγάπη που βρίσκεται κρυμμένη κάτω από όλα τα αρνητικά σας συναισθήματα.
Γιατρεύοντας Απωθημένα Συναισθήματα

Θέλετε επίπεδη κοιλιά, πλούσια μαλλιά και όμορφα νύχια; - Η λύση βρίσκεται στο έλαιο καρύδας

Το έλαιο καρύδας είναι πλούσιο σε λαυρικό οξύ, γνωστό για την ικανότητά του να καταστρέφει παθογόνα όπως βακτήρια, ιούς και μύκητες. Όπως μπορείτε να δείτε, το έλαιο καρύδας είναι η δεύτερη φυσική πηγή συμπυκνωμένου λαυρικού οξέος.
Αυτό το έλαιο θαύμα περιέχει επίσης τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, ή MCTs. Το ανθρώπινο σώμα μεταβολίζει αυτά με διαφορετικό τρόπο από ότι τις μικρές και μεγάλες αλυσίδες λιπαρών οξέων. Τα λιπαρά οξέα μέσης αλυσίδας  δεν απορροφώνται ως λίπος, και μετατρέπονται σε ενέργεια.
σας-want-επίπεδη κοιλιά-πλούσια-μαλλιών-και-όμορφα-νύχια-το-λύση-ψέματα-in-καρύδα-έλαιο
Το τροπικό έλαιο πιστεύεται ότι είναι ένα από τα υγιέστερα φυσικά προϊόντα και είναι 90% κορεσμένα λιπαρά οξέα, παράγωγα λιπαρών οξέων, πολυφαινόλες (αυτές δίνουν στο έλαιο καρύδας χαρακτηριστική οσμή και γεύση), βιταμίνες Ε και Κ, και ανόργανα άλατα.
Το έλαιο καρύδας βελτιώνει την πέψη. Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας έλαιο καρύδας σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το πρωί. Αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα παράσιτα στο σώμα σας.

Ο γενετικός κώδικας παθογόνων φέρνει επανάσταση στην έρευνα για την φυματίωση


Μια νέα γενετική μέθοδος που ανέπτυξαν ερευνητές όχι μόνο προβλέπει σε ποιο αντιβιοτικό μπορεί να προβάλει αντίσταση το βακτήριο της νόσου αλλά και ποια φάρμακα θα είναι πιο αποτελεσματικά για το συγκεκριμένο παθογόνο, περνώντας, όπως λένε χαρακτηριστικά, από 130 χρόνια εργαστηριακών καλλιεργειών για την φυματίωση στην ψηφιακή εποχή της μικροβιολογίας.    
 
 Η μικροβιολογική καλλιέργεια στο εργαστήριο ήταν μέχρι σήμερα ο μόνος τρόπος εντοπισμού του παθογόνου βακτηρίου που προκαλεί τη φυματίωση και της ενδεχόμενης αντίστασής του σε αντιβιοτικά ενώ απαιτούσε έως και έξι εβδομάδες για να δώσει αποτελέσματα –χρόνος πολύτιμος και μεγάλος, ειδικά σε περίπτωση επιδημίας. Ακόμη και τα μοριακά τεστ διάγνωσης των τελευταίων 20 ετών παρέχουν πληροφορίες για έναν περιορισμένο μόνο αριθμό μεταλλάξεων και των αντιστάσεων που προκύπτουν από αυτές.

«Oχι στο σπίτι μου»: Ο Ομπάμα διώχνει τρανσέξουαλ που διέκοψε την ομιλία του

Επεισοδιακή εκδήλωση στον Λευκό Οίκο
«Oχι στο σπίτι μου»: Ο Ομπάμα διώχνει τρανσέξουαλ που διέκοψε την ομιλία του

Επεισοδιακή ήταν η ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο για τον Μήνα Υπερηφάνειας της κοινότητας LGBT (λεσβιών, ομοφυλοφίλων, αμφισεξουαλικών και διεμφυλικών ατόμων).

Μπροστά σε φωνές και διαμαρτυρίες που ακούγονταν από το ακροατήριο, ο Αμερικανός πρόεδρος διέκοψε ενοχλημένος την ομιλία του λέγοντας: «Ακούστε βρίσκεστε στο σπίτι μου. Αυτό είναι έλλειψη σεβασμού». 

«Δεν πρόκειται να λάβετε μία καλή απάντηση από εμένα εάν με διακόπτετε κατ' αυτόν τον τρόπο» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος. 

Χορεύουμε ?


Μία μαγική ρυθμική και χορευτική διάθεση έχει το σώμα του ανθρώπου. Το οποίο έχει μέσα του ρυθμό και παλμό πάντα ανάλογο με την κάθε περίσταση που αντιμετωπίζει.
Τα είδη της μουσικής που υπάρχουν, τα οποία τα δημιούργησαν διάφοροι συνθέτες, μας δείχνουν τα είδη των στιγμών κάθε ανθρώπου.

Για παράδειγμα στις ήρεμες στιγμές μας, η μουσική που αναδύεται από το σώμα είναι ήρεμη. Όταν οι στιγμές μας είναι σε ένταση, η μουσική είναι μία έντονη σαν το ροκ. Όταν είμαστε σε κατάσταση οργής τότε έχουμε την δόνηση του HardRock.
Το σώμα μας λοιπόν που έχει τον δικό του ρυθμό και παλμό, ανάλογα την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε θα μας δώσει και την ανάλογη «μουσική υπόκρουση».
Αυτή είναι η εσωτερική μας αίσθηση η οποία εναρμονίζεται πάντα με όλα όσα βιώνουμε μέσα στην μέρα μας.
Ένας αγχώδης χαρακτήρας, που μέσα του έχει μόνιμα μία ένταση και οργή, γιατί πιστεύει ότι δεν προλαβαίνει, γιατί τρέχει να τα προλάβει όλα, γιατί πάντα βάζει στην καθημερινή του τροχιά παραπάνω από αυτά που μπορεί. Έχει μέσα του τον ρυθμό του Hard Rock. Γιατί ενώ έχει βάλει τόσα στη ζωή του για να τρέχει, παράλληλα τα μάχεται όλα αυτά.

Κουραφέξαλα!


    
Να σχολιάσουμε; Τι να σχολιάσουμε;
    Ότι από το «τέλος η λιτότητα» πήγανε στο «70% καλό το Μνημόνιο» κι από εκεί στις «47 σελίδες» τσουνάμι για να φτάσουνε τώρα στις «10 σελίδες» Αρμαγεδώνα;
    Ότι από τις «12.000 αφορολόγητο» πήγανε σε έκτακτη (τάχα) εισφορά, σε χαράτσι δηλαδή, ακόμα και για τους διαβιούντες με εισόδημα τα 12 χιλιάρικα;  
    Ότι από «κατάργηση του Μνημονίου σε ένα νόμο με ένα άρθρο» πάνε όχι σε κατάργηση αλλά σε ψήφιση (!) Μνημονίου… σε ένα νόμο και με ένα άρθρο;

Μενουμε Ελλαδα

IMG_3675
Μια επιχείρηση κανει αγορες 1εκ και τζιρο 1,2εκκ (net-net προ φπα)
Βγαζει δηλαδη 200,000 ευρω με ένα κερδος π.χ 20%
Θες 30% κερδος οκ βγαζει 300,000 ευρω.
Επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ δε ριχνει 1 εκκ ζεστο μεσα ας πουμε ότι εχει μια χρηματοδοτηση του κεφαλαιου από τραπεζα (ελα λεμε καμμια μαλακια τωρα) με κοστος χρηματος 5% .
Τοσο περιπου ηταν τον Νοεμβριο του 2014. Από τοτε που ανελαβαν τα τζιμανια δε τολμαω ΚΑΝ να ρωτησω το % στη τραπεζα, που ετσι κ αλλιως και να ηθελε δεν εχει να δωσει.
Αρα 1,000,000 χ5% = 50,000
Στα 300,000 κερδος με 29% φορο εχεις 87,000 φορο (υπολογιζω net κερδος αφου πληρωσες το κοστος χρηματος, για χαρη ευκολιας και γρηγοραδας ΑΠΛΟ παραδειγμα ειναι)

Κι όμως... ΥΠΑΡΧΕΙ παιδι με ΤΡΙΠΛΗ ΕΛΙΚΑ στο DNA του

Μία εκπληκτική ιατρική αποκάλυψη οδηγεί σε πολλαπλά συμπεράσματα. Οι άνθρωποι αλλάζουμε, μεταλλασσόμαστε. Η "αναβάθμιση" των επόμενων γενιών είναι προ των πυλών ! ! !

Τον Οκτώβριο του 2012, λίγο πριν την υποτιθέμενη καταστροφή του κόσμου, γεννήθηκε ένα αγοράκι με τρίτη έλικα στο DNA του, ο Alfie Clamp.

Το παιδάκι χρειάστηκε να μεταβεί πολλές φορές στο νοσοκομείο καθώς γεννήθηκε τυφλό -σε τρεις μήνες ανέκαμψε- και με διάφορες άλλες σοβαρές αναπηρίες, ενώ δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στο περιβάλλον.

Πολύ σύντομα, οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο μικρός είχε μία έξτρα έλικα στο έβδομο χρωμόσωμα του DNA του.

Αυτό, τον έκανε τον πρώτο άνθρωπο παγκοσμίως με τριπλή έλικα.

Ερευνητές του Cambridge έχουν δημοσιεύσει ένα έγγραφο που αποδεικνύει ότι δομές με τέσσερις έλικες DNA (τετράκλινος έλικας - γνωστός ως G-quadruplexes) υπάρχουν και μέσα στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Το ερώτημα είναι, πόσες έλικες DNA μπορεί ένας άνθρωπος να διαθέτει; Ορισμένοι γενετιστές ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι κάποια μέρα θα έχουν 12 έλικες ! ! ! 

200 εκπληκτικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε (ή τη στιγμή που δεν έπρεπε)

la8os
 Απολαύστε!

Ufo κινηματογραφήθηκε στον κομήτη 67P από το διαστημόπλοιο Rosetta!

Αποτέλεσμα εικόνας για UFO Filmed on COMET 67P by the Rosetta SpaceCraft
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα