Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΣΟΚ από την BILD: Έρχεται το 3ο Μνημόνιο για την Ελλάδα – Θα είναι τριετές και θα δοθούν 51 δις ευρώ!

bild1_9

Το τρίτο κατά σειρά πρόγραμμα προς την Ελλάδα, εάν και εφόσον υπάρξει συμφωνία, παρουσιάζει η γερμανική εφημερίδα….
Επικαλούμενη γαλλικές κυβερνητικές πηγές, αναφέρει πως το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια τρία χρόνια, με δυνατότητα επέκτασής του, με την προϋπόθεση ότι θα έχει στεφθεί με επιτυχία.
Τα χρήματα που θα δοθούν αγγίζουν αυτά που είχε προβλέψει προσφάτως το ΔΝΤ ότι θα χρειαστεί η Ελλάδα για να καταφέρει να αντέξει τα οικονομικά ανοίγματά της τα επόμενα χρόνια. Το Ταμείο έκανε λόγο για 51 δισεκατομμύρια ευρώ. Η γερμανική εφημερίδα, ωστόσο, αναφέρει πως αν παραταθεί το πρόγραμμα τότε θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από τα 51 δισεκατομμύρια ευρώ.

Εποικοδομητικό πνεύμα πλέον, λέει ο Επίτροπος Μοσκοβισί δημιουργώντας ελπίδες

Εποικοδομητικό πνεύμα πλέον, λέει ο Επίτροπος Μοσκοβισί δημιουργώντας ελπίδες


“Η ελληνική πλευρά προσέρχεται πλέον με θετικό και εποικοδομητικό πνεύμα στις διαβουλεύσεις” τονίζει σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί.
Σε ό,τι αφορά το τραπεζικό ζήτημα, ο Γάλλος Επίτροπος ανέφερε ότι μετά την επίτευξη συμφωνίας θα μπορούσαν να ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Ταυτόχρονα σημείωσε ότι οι ως τώρα διαβουλεύσεις έχουν αποδώσει καρπούς και εκτίμησε ότι η θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων δεν είναι μακριά. Ο κ. Μοσχοβισί απορρίπτει τις αιτιάσεις ότι οι συζητήσεις του τελευταίου πενταμήνου δεν έχουν αποδώσει τίποτε.
Για το θέμα του ελληνικού χρέους λέει ότι θα τεθεί την κατάλληλη στιγμή καθώς προέχει η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας και οι μεταρρυθμίσεις ωστόσο, το ζήτημα δεν απασχολεί μόνο το ΔΝΤ αλλά και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Μιλώντας για το δημοψήφισμα αναφέρει ότι οι Έλληνες δεν γύρισαν την πλάτη στην Ευρώπη και ούτε η Ευρώπη θα πρέπει να γυρίσει την πλάτη στους Έλληνες, “ένα grexit θα ήταν τρομακτική αποτυχία”.
Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του Πιέρ Μοσχοβισί στον ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στις Βρυξέλλες Μανώλη Σπινθουράκη έχει ως εξής:

Θαλασσινό νερό: γιατί μας ωφελεί;

Πλήθος βιταμινών και ιχνοστοιχείων κρύβονται μέσα στο θαλασσινό νερό. Πάμε για μπάνιο;
Υγρό με μαγικές ιδιότητες αποτελεί το θαλασσινό νερό καθώς είναι γεμάτο βιταμίνες και πολύτιμα συστατικά για το σώμα μας.
Ιδιαίτερα ευεργετικό για το αίμα
Το θαλασσινό αλάτι, περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C, η οποία καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες και μαγνήσιο που συνεισφέρει στην δράση των αντιοξειδωτικών. Ως εκ τούτου, το αλάτι της θάλασσας είναι σε θέση να αποτοξινώσει τα κύτταρα του δέρματός σας σωστά και να απορροφήσει όλη τη βρωμιά, τη σκόνη και τα τοξικά υλικά από αυτά.

ΕΙΜΑΣΤΕ στην ΦΑΣΗ Ι, μιας ΟΛΟΓΡΑΜΜΙΚΗΣ... "ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ";


Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι oι θρησκείες κυβερνούν τον κόσμο μας. Πάντα συνέβαινε και πάντα θα είναι έτσι, λόγω της ανάγκης της ανθρωπότητας να πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη. 
Αυτό το είδος της εξουσίας είναι ακριβώς αυτό που το Blue Beam Project επιδιώκει να αποκτήσει, μέσω τεχνολογικών μεθόδων. Κάνοντας χρήση της εξαπάτησης θα καταφέρει την χειραγώγηση της μάζας.

Όσοι πρώτοι έφεραν στο φως την ύπαρξη αυτού του μυστικού προγράμματος έδωσαν επίσης μια σύντομη περιγραφή των στόχων του μέσα από τέσσερις Φάσεις:

1. Ανατροπή στα αρχαιολογικά ευρήματα


Αυτό το πρώτο βήμα περιλαμβάνει την δημιουργία τεχνητών σεισμών σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Αυτοί οι σεισμοί θα ξεθάψουν "άγνωστους" -για μας- αρχαιολογικούς χώρους μεγάλης σημασίας και αυτές οι νέες ανακαλύψεις θα χρησιμεύσουν για να δυσφημίσουν τις υπάρχουσες θρησκείες. Με τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα ξεγελάσει τα έθνη του κόσμου να πιστέψουν ότι έχουν παρεξηγηθεί και παρερμηνευτεί τα θρησκευτικά τους δόγματα, σε όλο τους το μήκος.

Όταν ένας μεγάλος απόκρυφος αριθμών ανάλογων τέτοιων αποκαλύψεων έρθει στο φως, ο κόσμος θα έχει προετοιμαστεί για την φάση ΙΙ.

2. Ένα τεράστιο (και ψεύτικο) «διαστημικό» με συμμετοχή ολογραμμάτων.

Συμβαίνει καμιά φορά στην Ιστορία…



Συμβαίνει  καμιά φορά στην Ιστορία, να ξημερώνει μια μέρα που τίποτα δεν δείχνει πως θα συμβεί κάτι που θα μας κάνει να τη θυμόμαστε. Και τελικά αναδεικνύεται σε μια από εκείνες τις μέρες που διαχωρίζουν την Ιστορία σε πριν και μετά απ’ αυτές.
Παρασκευή 27 Ιουνίου 2015: Για… χιλιοστή φορά ακούμε ότι έρχεται «το κρισιμότερο Σαββατοκύριακο», ότι ή υπογράφουμε όποιο χαρτί μας βάζουν μπροστά μας ή θ’ ανοίξουν οι ουρανοί. Το συζητάμε, ενώ ετοιμαζόμαστε να πάμε σε καμιά θάλασσα.

Και ξαφνικά γίνεται το απίστευτο: Αυτός που έχει την εξουσία, ο πρωθυπουργός της χώρας με την πρόσφατη λαϊκή εντολή, κάνει το αδιανόητο: Ρωτάει τον λαό να αποφασίσει τι θέλει.

Ίσως το συνειδητοποιούσε ο ίδιος, ίσως όχι, αλλά εκείνη τη στιγμή έγραφε ιστορία. Όχι ως προς το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που θα ερχόταν μια βδομάδα αργότερα, δεν εννοώ αυτό.

Πρώτη φορά μετά από σαράντα χρόνια, πρώτη φορά γενικώς αν εξαιρέσουμε τα δημοψηφίσματα για το πολιτειακό, κάποιος ρώτησε απευθείας τον λαό για κάτι.
Και η πολιτική, η κανονική πολιτική, επιτέλους επέστρεψε.

NY Times: Χτύπημα στην Γερμανία – «Οι υποκριτές ξέχασαν την ιστορία τους»!

NY Times: Χτύπημα στην Γερμανία – «Οι υποκριτές ξέχασαν την ιστορία τους»!

Η εφημερίδα NY Times ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία που τα λέει όλα...
Η αμερικάνικη εφημερίδα τους υπενθυμίζει την διαγραφή χρέους της Γερμανίας το 1953 από την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Και δεν είναι η πρώτη φορά, που τους κατηγορεί ευθέως για υποκρισία. Καλεί μάλιστα την Γερμανία να θυμηθεί την ιστορία της. Μία ιστορία που υπενθύμισαν σήμερα (8/7/2015) και οι Ελληνες ευρωβουλευτές στην συζήτηση για το χρέος της Γερμανίας, αλλά και με δυναμικά επιχειρήματα ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Δείτε το Twitt της εφημερίδας

Τι στο μπιιπ …ξέρουμε?

.B etsy Chasse
.
Ο,τι ξέρουμε, το ξέρουμε.
Ο,τι ξέρουμε, δεν το ξέρουμε.
Ο,τι δεν το ξέρουμε, δεν το ξέρουμε.
Γίνε… η αλλαγή που θέλεις να δεις στο κόσμο!
Οι περισσότεροι άνθρωποι λαχταρούν να ξεφύγουν από την κατάστασηυπνοβασίας, στην οποία τους οδηγεί η καταναλωτική μας κουλτούρα.
Χρειάζεται να δούμε τον άνθρωπο σαν έξυπνο και πολυπράγμονα και όχι σαν ένα ανόητο και βαθιά κυνικό oν.

Θέτοντας στον εαυτό μας βαθιά ερωτήματα, ανοίγουμε καινούργιους δρόμους για την ύπαρξη μας
Οι σημαντικές ερωτήσεις:
Το ανοιχτήρι της ζωής!

Δεν πειράζει αν δεν γνωρίζουμε ακόμη την απάντηση,
Σημασία έχει να κάνουμε την ερώτηση.

Όλα τα πράγματα επιτυγχάνονται με ανάλαφρη καρδιά.
Στην τυπική λογική, η αντίφαση αποτελεί σημάδι ήττας, αλλά στην εξέλιξη της πραγματικής γνώσης σηματοδοτεί το πρώτο βήμα στην πορεία για την νίκη.

Η επιστήμη και το πνεύμα δεν είναι τόσο διαφορετικά:
Είναι διαφορετικοί τομείς γνώσεις που προσπαθούν να καταλάβουν το ίδιο πράγμα.

Ερευνήστε βαθιά την ύλη και αυτή θα εξαφανιστεί και θα διαλυθεί σε απύθμενη ενέργεια.
Η φυσική των κβάντων, λέει, πως η πραγματικότητα δεν είναι όπως την βλέπουμε.
Πως μπορεί ένα σωματίδιο να βρίσκεται σε δυο μέρη ταυτόχρονα;

Πως παίρνουμε μια μέρα και την μετατρέπουμε σε κάτι εξαιρετικό;
Έχοντας την γνώση να σκεφτούμε κάτι εξαίρετο!

Η Ελλάδα αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις

tsipras1Μετά την θριαμβευτική ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως η Ελλάδα αποχωρεί τις διαπραγματεύσεις και πήγε για διακοπές στη Νάξο.
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως δίνει διορία μέχρι την Κυριακή το βράδυ στους Ευρωπαίους εταίρους να βρουν μια λύση, ενώ διευκρίνισε πως, αν δεν βρουν λύση, θα τους αναγκάσει να επιστρέψουν στις σπηλιές.
«Έκανα μεγάλη υπομονή με την Μέρκελ, τον Γιούνκερ και τους άλλους πουθενάδες τους τελευταίους πέντε μήνες» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε πως έχει και δουλειές και δεν μπορεί να ασχολείται συνέχεια με τα δουλάκια των τραπεζιτών και των ολιγαρχών.
Ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε πως το έλλειμμα δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα την διαλύσει, οπότε η Ελλάδα δεν έχει καμιά δουλειά με τα φασισταριά που καταπιέζουν τους πολίτες των χωρών τους.

Η «ΕΥΡΩΠΗ» ΔΙΔΑΣΚΕΙ : ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ

SisyfosΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένεσης, όπως αναφέρει σε ένα εκτεταμένο άρθρο της η ρωσική εφημερίδα Pravda, έχουμε να παρουσιάσουμε πολλά δημοψηφίσματα για την υποτιθέμενη «λαϊκή» έγκριση των θεμελιωδών αλλαγών στην πορειά της Ένωσης.
Το 1992 οι Δανοί απέρριψαν με δημοψήφισμα την Συνθήκη του Μάαστριχ δίνοντας ένα ηχηρό χαστούκι στους αρχιτέκτονες της τραπεζιτικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το δημοψήφισμα επαναλήφτηκε την επόμενη χρονιά με μια αφόρητη πίεση εκ μέρους της ευρωπαϊκής ελίτ και αυτή την φορά πέρασε η Συνθήκη. Το 2001 η Ιρλανδία με δημοψήφισμα απέρριψε την συνθήκη της Νίκαιας. Το δημοψήφισμα επαναλήφτηκε την επόμενη χρονιά αφού είχαν ασκηθεί πρωτοφανείς πιέσεις προς τους Ιρλανδούς και με συμμέτοχη κάτω του 50% η Συνθήκη πέρασε. Το 2008 πάλι η Ιρλανδία απέρριψε με δημοψήφισμα την Συνθήκη της Λισαβόνας. Το δημοψήφισμα επαναλήφτηκε με την ίδια μέθοδο την επόμενη χρονιά και η Συνθήκη πέρασε..

Ένας Επίμονος Κηπουρός Στην Αθήνα


«Η κρυφή αρμονία είναι πιο ισχυρή απ” τη φανερή»
Ηράκλειτος
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Λοιπόν, το δημοψήφισμα έγινε, οι Έλληνες είπαν όχι, η Ε.Ε. νοιάζεται μόνο για τον απόλυτο έλεγχο, και η ζωή συνεχίζεται. Δεν ξεκίνησε η επανάσταση ούτε καταστράφηκε ο κόσμος.
«Και τι καταφέραμε;» θα πουν οι ανυπόμονοι.
Θα σας εξηγήσω, με μια παραβολή.
Στον πεζόδρομο, κάτω απ” το σπίτι, υπάρχει ένα μεγάλο παρτέρι. Καθώς τριγύρω υψώνονται πολυκατοικίες δεν το βλέπει ο ήλιος, σχεδόν ποτέ. (Θε μου, πρωτομαστορα, μ” έχτισες μέσα στα βουνά). Φυτρώνουν λίγα αγριόχορτα, τριφύλλια και τσουκνίδες.
Κάποτε φύτεψα μπιζέλια. Κατάφεραν να ξεπεταχτούν απ” το σκληρό έδαφος, αλλά δεν αναπτύχτηκαν. Όμως κάτι πρόσφεραν κι αυτά, τα ψυχανθή: Εμπλούτιζαν το χώμα με άζωτο.

Γιούνκερ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί με λέτε τρομοκράτη»

γιούνκερ τσίπρας

Την απορία αλλά και τον εκνευρισμό του για τις πρόσφατες δηλώσεις Ελλήνων που τον αποκαλούν τρομοκράτη, εξέφρασε χθες ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. 

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε δηλώσεις του κατά την χθεσινή σύνοδο κορυφής τόνισε πως αγαπάει και νοιάζεται τους Έλληνες περισσότερο από κάθε άλλον, ωστόσο αγαπάει όλους τους λαούς της Ευρώπης το ίδιο, πως λαμβάνει σοβαρά την απόφαση του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, αλλά σε αυτό το σημείο δεν παίζει ρόλο και πως είναι απαράδεκτο που η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τις τράπεζες και να ταλαιπωρεί τον κόσμο, μόνο και μόνο επειδή η Ευρώπη αποφάσισε να παγώσει την ρευστότητα. 

Στη συνέχεια των δηλώσεων του ανέφερε πως επιθυμεί την Ελλάδα να παραμείνει μέρος της Ευρωζώνης, αλλά έχει ήδη έτοιμη 2τομη δερματόδετη έκθεση πάνω στο Grexit, πως η αλλαγή Βαρουφάκη με Τσακαλώτο είναι πολύ θετική, αλλά σημασία δε παίζουν τα πρόσωπα και πως η κυβέρνηση και οι δανειστές έχουν όσο χρόνο χρειαστεί για να φτάσουν σε συμφωνία, φτάνει να είναι μέχρι αυτήν την Κυριακή στις 23:59. 

Δύο ολόκληροι τόμοι το σχέδιο της Ευρωζώνης για το Grexit!




Είχαν προετοιμαστεί με κάθε λεπτομέρεια παρά τις διαβεβαιώσεις οτι δεν “απασχολούσε κανέναν αυτό το σενάριο” Με κλειστές τις τράπεζες και ισοπεδωμένη την οικονομία  περιορίζονται οι επιλογές της Ελλάδας

Και… αφιέρωμα της Wall Street Journal για το πώς θα έρθει και πώς θα βιώσουμε την έξοδο από το κοινό νόμισμα

Δύο τόμοι με όλο το σχέδιο της ΕΕ για το Grexit τέθηκαν υπόψη του κ. Τσίπρα.
Κοινοτική πηγή, αναφερόμενη στο περιβόητο «λεπτομερέστατο σχέδιο για Grexit» που είπε ο Πρόεδρος Γιούνκερ δήλωσε πως έχει δει το σχέδιο αυτό και είναι όντως λεπτομερέστατο καθώς το συνολικό πάχος όλων των σελίδων του σχεδίου «είναι περίπου δύο δάχτυλα», όσο δηλαδή και το μέσο βιβλίο.
Νωρίτερα, η «Wall Street Journal» σε ένα ειδικό της αφιέρωμα απαντούσε ή τουλάχιστον προσπαθούσε να το πράξει, σε δέκα βασικές ερωτήσεις, προκειμένου να καταστεί κατανοητό το «Πως θα μοιάζει ένα Grexit».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα στο άρθρο της «αν και όλα αυτά είναι υποθέσεις, ας το πράξουμε» και ας εξετάσουμε πως θα καταφθάσει το Grexit και τι θα σημάνει για όλους τους εμπλεκόμενους.

Πώς θα έρθει το Grexit;

«H Ελλάδα έχει ήδη κερδίσει, περιμένετε λίγες μέρες και θα το δείτε»

«Ο Τσίπρας έπαιξε μέχρι τώρα ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι για γερά νεύρα (σ.σ. chicken game) το οποίο σχεδόν σίγουρα θα φέρει θετικά αποτελέσματα», υποστήριξε ο συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit, Josef Joffe, σε συνέντευξη του στο CNN.  
Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Angela Merkel, «γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θέλει να έχει ένα νεκρό πτώμα στα χέρια της» - όχι μέσα στην Ευρώπη, πολλώ δε μάλλον μέσα στην δική της Ευρώπη», δήλωσε ο Josef Joffe στην δημοσιογράφο του CNN, Christiane Amanpour.

«Οι Γερμανικές απειλές όπως και οι απειλές των

υπολοίπων απλώς δεν πείθουν κανέναν»


«Δεν πρόκειται να υπάρξει Grexit», ξεκαθάρισε ο κ. Joffe. «Και ο λόγος είναι απλός.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα