Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Θέλουν κι άλλο «αίμα»…




Θέλουν την πλήρη ταπείνωση του ελληνικού λαού 
Την πλήρη ταπείνωση του ελληνικού λαού και της κυβέρνησής του φαίνεται πως επιδιώκουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης. Σύμφωνα με το πρακτορείο «Reuters» ασκούν πιέσεις στον Ελληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ζητώντας του περισσότερες…μεταρρυθμίσεις.
Συγκεκριμένα, φέρεται πως είπαν στον κ.Τσακαλώτο πως αν και η Ελλάδα έχει καταφέρει πολλά, θα πρέπει να βάλει στις προτάσεις της ακόμα πιο βαθιές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να τους πείσει και εκείνοι να δώσουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις  για ένα τρίτο πακέτο διάσωσης .
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποστηρίζει πως η Αθήνα δεν μπορεί απλώς να προτείνει μέτρα που ήταν μέσα στο 2ο πακέτο διάσωσης και η αριστερή κυβέρνηση κατάργησε και τώρα τα ζητά στο 3ο πακέτο.

Ιστορικές εξελίξεις!!! Μέχρι τέλος Αυγούστου πάμε για εκλογές και διάσπαση της ευρωζώνης;;;;


ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ..


ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ...

ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ «ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ»;


Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης
Είναι περισσότερο από ποτέ εφιαλτικά επίκαιρη η κουβέντα του Χαρίλαου Τρικούπη που τη φέρνω πάλι στη μνήμη μου με την ευκαιρία ότι σα σήμερα 11 Ιουλίου, το 1832, γεννήθηκε ο Χαρίλαος Τρικούπης.
Ειπώθηκε ή όχι τελικά η φράση «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν» από τον Χαρίλαο Τρικούπη στη δραματική συνεδρίαση της Βουλής την 1 Δεκεμβρίου 1893; Μπορεί ναι, αλλά μπορεί και όχι. 
Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει στα πρακτικά της Βουλής, ο δε ιστορικός της εποχής Παύλος Καρολίδης είναι κατηγορηματικός ότι τουλάχιστον στη Βουλή, δεν ειπώθηκε.

Όταν ο θυμός είναι ασθένεια

ΗΠΑ: ολοένα και πιο διαδεδομένα γίνονται τα μαθήματα διαχείρισης της οργής 
Οι εκρήξεις οργής είναι μια ασθένεια που πλήττει έναν Αμερικανό στους είκοσι. Για τους ανθρώπους αυτούς, η οργή δεν είναι συναίσθημα αλλά πρόβλημα. Και προσπαθούν να μάθουν πώς να την ελέγχουν. Όμως, ακόμη και σήμερα που η οργή ερευνάται από τους ψυχολόγους, πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η απελευθερωτική και η καταστροφική πλευρά της ισορροπούν στη ζυγαριά.
aggravateon
Μας κάνει άραγε καλό ή κακό να αφήνουμε την οργή μας να ξεσπάει; Η απάντηση εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Μια αμερικανική μελέτη του 2006, που δημοσιεύθηκε από τον Ρόναλντ Κέσλερ στην επιθεώρηση «Αrchives of General Ρsychiatry», καταλήγει στο συμπέρασμα πως ένας Αμερικανός στους 20- ως επί το πλείστον άνδρες- πάσχει από τη διαλείπουσα διαταραχή απώλειας ελέγχου των επιθετικών παρορμήσεων (intermittent explosive disorder). Ο Κέσλερ υπολόγισε πως ένας άνθρωπος που πάσχει από τη διαταραχή αυτή έχει στη διάρκεια της ζωής του, κατά μέσον όρο, 43 εκρήξεις οργής οι οποίες προκαλούν υλικές ζημιές αξίας 1.359 δολαρίων.

Πλάτωνας, Περί Ψυχής, 1


Αντί Προλόγου

Αποτέλεσμα εικόνας για Πλάτωνας, Περί Ψυχής, 1

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, η Αντίληψη «Παρουσίας», «Ύπαρξης», είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ, κι Αποτελεί τον Πρωταρχικό Βασικό Πυρήνα «Επίγνωσης της Ύπαρξης», από τον Οποίο Προέρχονται και στον Οποίο Στηρίζονται «όλα», (κάθε αντίληψη και κάθε περαιτέρω βίωμα ύπαρξης). Δεν γνωρίζουμε «πως» και «γιατί» «Υπάρχει» η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Αγνοούμε παντελώς το ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ της. Κι ίσως αυτό ακριβώς είναι το ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που «αναζητά ο άνθρωπος χιλιάδες χρόνια, με όλες τις δυνάμεις του.
Εμπειρικά, Βιωματικά Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Εκδηλώνεται μέσα από πολλές «Στάσεις Αντίληψης», Επίπεδα Κατανόησης, Βάθη Επίγνωσης. Η Συνείδηση μπορεί να Αντιλαμβάνεται Αυθόρμητα Άμεσα Αυτό που Συμβαίνει Πραγματικά, με μια άμεση βιωματική επαφή που μένει ακριβώς στο επίπεδο της πρωταρχικής αγνής αντίληψης κι ολοκληρωμένης και βέβαιης γνώσης, χωρίς περαιτέρω επεξεργασία. Μπορεί να αντιλαμβάνεται διανοητικά, μέσω της εννόησης (της βαθιάς κατανόησης μέσω εννοιών) και σε διαφορετικά βάθη, αναζητώντας δηλαδή το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων (που μπορεί να οδηγήσει κάποιον ακόμα και στην υπέρβαση της διανοητικής διαδικασίας), ή μένοντας στην απλή διανοητική ερμηνεία των πραγμάτων, μέσω ενός συστήματος αντιλήψεων, εννοιών, αξιών, κλπ. Μπορεί ακόμα να αντιλαμβάνεται (να «συναισθάνεται»), μέσω ενός συστήματος διανοητικών εννοιών κι αξιών και με συναισθηματικό δυναμισμό (φόρτιση) τα πράγματα. Μπορεί τέλος να αντιλαμβάνεται (να «αισθάνεται») μέσω της εξωτερικής επαφής, μέσω των αισθήσεων, τα πράγματα.

ΚΟΛΟΥΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ;

γοτοΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το πιο βασικό χαρακτηριστικό της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής ιστορίας είναι η κολουτούμπα που δείχνει και την ποιότητα αυτού του συστήματος. Κάποτε αυτό είχε ονομαστεί αποστασία. Στα χρόνια της μνημονιακης κατοχής πηρέ την τελική της ονομασία και ονομάστηκε κολουτούμπα, δείχνοντας με χαρακτηριστικό τρόπο το, «άλλα λόγια έλεγες πριν και άλλα κάνεις τώρα» και αυτό το πληρώνει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός.
Ο Σύριζα ακολούθησε αυτή την παράδοση και οδήγησε την χώρα με μια πρωτοφανή κολοτούμπα στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο της μνημονιακής ύφεσης, αφού ταλαιπώρησε την επικαιρότητα επί πέντε μήνες ενός ανεπανάληπτου διαλόγου τυφλών και κωφών, φτάνοντας στο χείλος της ολοκληρωτικής καταστροφής χωρίς κανένα σχέδιο διάσωσης και σωτηρίας. Έτσι κατέστησε αναπόφευκτη την μεγάλη  κολουτούμπα. Πολλοί υποστήριξαν ότι όλα ήταν ένα καλοστημένο θέατρο και ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα για να μας ρίξουν ξανά στην φάκα των δανείων.

Διαχειριστείτε τον θυμό σας αποτελεσματικά


Μία εποχή όπου το συναίσθημα το θυμού εμφανίζεται όλο και συχνότερο, είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς πως μπορεί να το διαχειριστεί. .
141181007
Το συναίσθημα του θυμού δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό. Είναι απόλυτα υγιές και φυσιολογικό να αισθάνεται θυμωμένος όταν έχει «κακοποιηθεί» ή αδικηθεί. Το συναίσθημα από μόνο του δεν είναι το πρόβλημα, αλλά το πώς το διαχειρίζεσαι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Ο Θυμός μπορεί να γίνει πρόβλημα όταν κάποιος βλάπτει τον ίδιο του τον εαύτό ή και τους άλλους.
1. Διερευνήστε τί υπάρχει πράγματι πίσω από το άγχος σας.
Αν βγαίνετε εύκολα εκτός ελέγχου, μπορεί να αναρωτιέστε γιατί η ανεκτικότητά σας είναι τόσο σύντομη. Τα προβλήματα με το θυμό συχνά πηγάζουν από ό, τι έχετε μάθει ως παιδί. Αν έχετε παρακολουθήσει τους άλλους στην οικογένειά σας να φωνάζουν, να χτυπούν ο ένας τον άλλο κλπ, μπορεί να έχετε συνδέσει την έκφραση θυμού με αυτές τις συμπεριφορές. Επίσης, τα τραυματικά γεγονότα και τα υψηλά επίπεδα του στρες μπορεί να σας κάνουν πιο επιρρεπείς στο θυμό.
Για να καταφέρετε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας με τον κατάλληλο τρόπο, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με αυτό που πραγματικά αισθάνεστε. Είστε πραγματικά θυμωμένοι; Ή μήπως ο θυμός σας συγκαλύπτει άλλα συναισθήματα όπως ντροπή, η ανασφάλεια, ή φόβο;

ΤΑ ΔΕΚΑ «ΠΕΡΙΕΡΓΑ» ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ


Blood-moons-banner-600x300-720x340Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένας από τους γνωστούς Αμερικανούς οικονομολόγους που έχει γράψει ένα σημαντικό βιβλίο για την αναμενόμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, o Michael Snyder, έγραψε αυτές τις μέρες ένα πραγματικά αξιοπρόσεκτο άρθρο όπου επεσήμανε κάποια, τον αριθμό δέκα, «περίεργα» γεγονότα τω τελευταίων ημερών μεταξύ των οποίων και οι εξελίξεις στην Ελλάδα,  που ίσως σηματοδοτούν κάποιες παγκόσμιες εξελίξεις με ιδιαίτερη σημασία.
10-Strange-Things-compressed
Πρώτο γεγονός. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια την Τετάρτη 8 Ιουλίου το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διέκοψε τις εργασίες για αρκετή ώρα. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι προέκυψαν τεχνικές δυσκολίες ένεκα παρέμβασης χάκερς. Η εξήγηση αυτή όμως διαψεύστηκε στην συνέχεια χωρίς να δοθούν περεταίρω ερμηνείες του πρωτοφανούς αυτού γεγονότος.

ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ κ ΤΣΙΡΠΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο PAUL CRAIG ROBERTS

φοτο1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η ιστορία του Καραμανλή επαναλήφτηκε με τον κ Τσίπρα για να αναγκαστεί να υποχωρήσει από τις προεκλογικές του υποσχέσεις και να υποστεί την επιβολή ενός σκληρότερου από πότε νέου μνημονίου, που θα φυλακίζει τον ελληνικό λαό σε ένα αδιέξοδο λιτότητας και οικονομικής καταστροφής. Έτσι θα οδηγήσει αναπόφευκτα στο γενικό ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, που ήταν και ο πρωταρχικός σκοπός όλης αυτής της μαύρης μνημονιακής ιστορίας.
φοτο2
Αυτά τα καταπληχτικά υποστηρίζει ο γνωστός Αμερικανός πολιτικός και Οικονομολόγος, Paul Craig Roberts, βασικό στέλεχος της κυβέρνησης Ρήγκαν, σε μια συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στον Ελληνοαμερικανικό δημοσιογράφο, Iason Lyosatos, ο οποίος προλογίζοντας τον Paul είπε το εξής χαρακτηριστικό : «Είναι καλύτερα να βγεις από την φυλακή με ένα χέρι παρά να μείνεις για πάντα στην φυλακή με δυο χέρια». Τι σας θυμίζει αυτό ; «Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιάς και φυλακή.»

«Μέχρι τον Σεπτέμβριο επαρκούν τα αποθέματα βαζελίνης» καθησυχάζει ο Τσακαλώτος!

tsakalotos
Φρένο στις έντονες ανησυχίες του καταναλωτικού κοινού σχετικά με την επάρκεια σε βαζελίνη έβαλε με σημερινή τηλεφωνική του παρέμβαση στον SKAI ο νέος Υπουργός Οικονομικών.
Σύμφωνα με τον νέο τσάρο της ελληνικής οικονομίας, δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος πανικού αφού τα αποθέματα στο συγκεκριμένο προϊόν έχει υπολογιστεί ότι επαρκούν τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου.
Κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών εκφράζουν μάλιστα την αισιοδοξία τους για βέβαιη επάρκεια στην βαζελίνη τουλάχιστον για 5 μνημόνια ακόμη.
Παράλληλα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ευχαρίστησε δημόσια την προηγούμενη κυβέρνηση που εδώ και μήνες είχε φροντίσει να εξοπλίσει το κράτος με πρωτογενές πλεόνασμα (και) στο συγκεκριμένο είδος.

FAZ: "Καλά τα μέτρα που παίρνει η ελληνική κυβέρνηση αλλά χρειάζονται περισσότερα"!



ΤELEGRAPH: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΝΑ ΑΜΟΝΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ" - ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ "ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ" 

"Η ελληνική πρόταση αποτελεί βάση για διαπραγμάτευση αναφέρει στο πρωτοσέλιδο άρθρο της η FAZ επικαλούμενη κοινοτικές πηγές και αποκαλύπτοντας μέρος του κειμένου της εισήγησης που στάλθηκε στο Eurogroup, "αλλά δεν αρκουν" προκαλώντας σοκ, ότι θα χρειαστεί επιπλέον "αίμα" από τον ήδη "νεκρό" Έλληνα πολίτη.
 
Την ίδια στιγμή η βρετανική Telegraph διερωτάται πως είναι δυνατόν η ελληνική κυβέρνηση να αρνείται την προηγούμενη πρόταση που έμοιαζε με "σωσίβιο" μπροστά στην σε αυτήν που έδωσε τώρα η οποία είναι κυριολεκτικά "αμόνι" στο κεφάλι. Αυτό έγινε από μια κυβέρνηση υποτίθεται κοινωνικής ευθύνης.
 
Οπως σημειώνει, «οι μεταρρυθμιστικές προτάσεις της Αθήνας έτυχαν καλής υποδοχής» από τους τρεις θεσμούς. Σε έγγραφο που παρουσιάζει η κυριακάτικη έκδοση της FAZ, οι θεσμοί χαιρετίζουν τις προτάσεις της Αθήνας ως βάση για διαπραγμάτευση σχετικά με την υπαγωγή της χώρας σε ένα νέο πρόγραμμα υπό τον ESM. Ωστόσο, για να γίνει αυτό, θέτουν όρους, όπως επιπλέον διευκρινίσεις και, κυρίως, περισσότερες "μεταρρυθμίσεις" (μέτρα εννοούν).

Τεκτονικός σεισμός σε συνταξιοδοτικό-ασφαλιστικό



ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΜΕΛΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Τίποτα σχεδόν δεν θα μείνει όπως το ξέραμε στο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό σύστημα, με βάση την πρόταση την οποία απέστειλε η κυβέρνηση στους Θεσμούς και τη Βουλή, γράφει ο Δημήτρης Κατσαγάνης στο  Capiral.gr.
Σκληρές και άμεσες θα είναι οι παρεμβάσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, τα όρια συνταξιοδότησης και τις ασφαλιστικές εισφορές. Και αυτό γιατί η κυβέρνηση, σύμφωνα με την επιστολή της, παραδέχεται ότι το  συνταξιοδοτικό σύστημα είναι μη βιώσιμο και χρειάζεται θεμελιακές μεταρρυθμίσεις. Γι’ αυτό θα εφαρμόσει πλήρως το νόμο μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού (ν. 3863/2010) και θα εφαρμόσει ή θα αντικαταστήσει/προσαρμόσει τους παράγοντες βιωσιμότητας για τις επικουρικές συντάξεις και τα εφάπαξ που θεσπίστηκαν το 2012 σαν μέρος μίας νέας συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης τον Οκτώβριο του 2015 προκειμένου να εξοικονομηθούν ισοδύναμα ποσά και να γίνουν παραπέρα βήματα για τη βελτίωση του συνταξιοδοτικού συστήματος.
Με ισχύ από την 1η Ιουλίου 2015, οι ελληνικές αρχές θα προχωρήσουν  σε μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν εξοικονόμηση ¼ - ½ τοις εκατό του ΑΕΠ το 2015 και 1% του ΑΕΠ το 2016 μέσα από την υιοθέτηση της ακόλουθης νομοθεσίας:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!


Να ξεκαθαρίσω κατ' αρχήν ότι το θέμα δεν είναι για γέλια. Έχει να κάνει με το, δικαιολογημένα προκλητικό για πολλούς, γέλιο, όχι απλό χαμόγελο του πρωθυπουργού, αλλά εξηγούμαι ότι προσεγγίζω το ζήτημα με κάθε σοβαρότητα. Με επιστημονικότητα.

Αλήθεια, γιατί σα χάχας, και πραγματικά χωρίς λόγο, ο Αλέξης Τσίπρας περιφέρεται ανά τας Ευρώπας φορώντας ένα πλατύ χαμόγελο, ένα γέλιο, λες και κάποιος δίπλα του, η Μέρκελ, ο Γιούνκερ του έχει πει ένα ανέκδοτο. Γιατί;

Συμβαίνει. Άνθρωποι αγέλαστοι να έχουν συλληφθεί να χασκογελάνε χωρίς λόγο. Συνομιλείς με τον σοβαρότατο και αξιοπρεπέστατο άνθρωπο κι αυτός χωρίς να ακούσει κάποιο αστείο, χωρίς να συμβεί κάτι διασκεδαστικό γύρω του, την ώρα που μιλάει ξεσπάει σε γέλια. Ξεκαρδίζεται. Γιατί;

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ


«Δεν πήρα εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από την ευρωζώνη» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην κοινοβουλευτική ομάδα. Ώπα, ρε μεγάλε!

Κατ' αρχήν είσαι πρόεδρος κόμματος κι όχι αρχηγός συμμορίας. Εκλεγμένος πρωθυπουργός με δημοκρατικές διαδικασίες. Άρα, δεν πήρες καμμία εντολή, ούτε σου έδωσε κανείς 
μια εντολή. Ο λαός ανέθεσε στο κόμμα σου, όχι προσωπικά σ' εσένα, να διαχειριστείτε μια καλύτερη συμφωνία με τους δανειστές.

Στην συνέχεια. Κακώς, σύντροφε Τσίπρα, αναφέρεσαι σε εντολή του λαού, στη λαϊκή εντολή να μη βγάλεις την Ελλάδα από την Ευρωζώνη. Τι εννοείς; Ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ, 
του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Δημάρ ήταν ΥΠΕΡ της εξόδου από την Ευρώπη. Ότι το 39% του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα ήταν ενάντια στην παραμονή στην 
Ευρωζώνη.

ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ


Επεισόδιο της Αννούλας της Καραμανλής με τη Ζωίτσα την Κωνσταντοπούλου στο ασανσέρ της Βουλής, καταγράφει το ρεπορτάζ. Το οποίο παραθέτει ένα διάλογο που τον διοχέτευσε στα μέσα ποιος; Φως φανάρι!
Θα σου πω τα δεδομένα, πάντα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Η πρόεδρος της Βουλής είναι στο ασανσέρ μαζί με δυο συνεργάτες. Η κυρία Καραμανλή, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, προσπαθεί να μπει. Η κυρία Κωνσταντοπούλου τής λέει: «Δεν μπορείτε να μπείτε». Η Αννα την αγνοεί και μπαίνει. Η Ζωή φορτώνει: «Στο σπίτι σας δεν σας μάθανε τρόπους».

Άρης ~ Πλούτωνας* Όλη η Υπέρτατη Δύναμη Είναι Εδώ*



11. 7. 2015



O Πλούτωνας στην 14η Μοίρα του Αιγόκερω

ενεργοποιεί το Μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου 

της Ελλάδας (ωροσκόπιο 1830).




Άρης/Κρόνος είναι το Μεσοδιάστημα Θανάτου*

Της Υπερβολικής Αντοχής*

Της Μπλοκαρισμένης Ενέργειας*

Το διεγείρει ο Πλούτωνας*

Πλούτωνας ο Μεταμορφωτής*



Τέλος*

Είμαστε στο Τέλος*


Τα Πάντα Βρίσκονται στα Χέρια

της Κοσμικής Νοημοσύνης αυτήν την Στιγμή*



Ό,τι Συμβαίνει Τώρα Δεν Ανήκει στο Ανθρώπινο Πεδίο*

Καθοδηγείται από το Αόρατο*

Και οι Άνθρωποι Δοκιμάζονται στο Κατά Πόσο

Εμπιστεύονται Αυτό το Αόρατο*

Τι απέρριψε το 61,3% και τι ψήφισαν οι νέοι σωτήρες του έθνους!



Μπράβο Alexis Tsipras! Η πρόταση Jean-Claude Juncker στα αριστερά & η πρόταση της κυβέρνησης στα δεξιά.

Jo Di Graphics

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Είσαι ο χρόνος που δίνεις και ο χρόνος που παίρνεις

Artist: Daniil KontorovichArtist: Daniil Kontorovich


Αν είναι δυο έννοιες που θα μπορούσε κάποιος να πει πως κρατούν μέσα τους όλα τα συναισθήματα του κόσμου, αυτές είναι ο έρωτας και ο χρόνος.

Αρσενικός αδυσώπητος δυνάστης ή απόλυτος εκστατικός εραστής, ο χρόνος υπήρξε πάντοτε έννοια πολυδιάστατη.

Τον έχεις αγαπήσει για τις στιγμές που σου χάρισε, τον έχεις μισήσει για τους ανθρώπους που σου πήρε, τον έχεις λατρέψει για τις αγάπες που γέννησε και τον έχεις αφορίσει για τους έρωτες που εξαφάνισε.
Τον έχεις δει τρυφερό με τις φιλίες σου εκείνες που άντεξαν στο χρόνο και σκληρό με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου που έφθειρε.

Τον έχεις ευχαριστήσει για τις πληγές που γιάτρεψε και τους πόνους που χάιδεψε μέχρι να περάσουν. 
Τον έχεις αγκαλιάσει, τον έχεις φιλήσει, τον έχεις αποθεώσει για τις δυνατές στιγμές που σου χάρισε.

Έχει υπάρξει σύμμαχος σου και αντίπαλος σου. Έχεις παλέψει, έχεις συμφιλιωθεί, τα έχεις βάλει μαζί του.
Έχετε χορέψει παρέα αισθαντικά ταγκό, βαθιά ερωτικά μπλουζ αλλά υπήρξαν κι εκείνες οι φορές που χόρεψες ζεϊμπέκικο μοναχικό κι εκείνος σε κοιτούσε από απόσταση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα