Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Η Γερμανία είναι ο Εχθρός

Την γενοκτονία των Ελλήνων στην Τουρκία την χρηματοδότησε η Deutsche Bank με Ελληνικά χρήματα
Μια ιστορική αλήθεια για τους «φίλους» κι «εταίρους» Γερμανούς που κατέστρεψαν τον Ελληνισμό στην Τουρκία εκμεταλλευόμενοι την ικανότητα για εμπόριο και πολιτισμό, των Ελλήνων.
Το 1914 ξεκίνησε ο πρώτος διωγμός των Ρωμιών στα παράλια της Μικρασίας, με τη σφαγή της Φώκαιας.
Το τραπεζικό deal και η ίδρυση της Deutsche Bank
Η διείσδυση της Γερμανίας στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω της Τουρκίας ξεκίνησε ήδη από το 1867, όταν ιδρύεται στην Τουρκία σχολή διδασκαλίας της γερμανικής γλώσσας. Αργότερα κυκλοφορεί στη Γερμανία βιβλίο – οδηγός «Η Μικρά Ασία πεδίο γερμανικού εποικισμού».
Ο τότε «Κάιζερ» όπως έμεινε στην ιστορία, επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη και έχει θερμή συνάντηση με τον Σουλτάνο τον οποίο χαρακτηρίζει ως «φίλο» ενώ μοιράζει εκατοντάδες παράσημα στους τούρκους αξιωματούχου. Η στρατηγική της Γερμανίας αρχίζει και ξεδιπλώνεται σε οικονομικό επίπεδο, αρχής γενομένης από την μεγάλη δύναμη της εποχής, τους σιδηρόδρομους. Τα μεγάλα deal αρχίζουν, με την Τουρκία να αρχίζει να μεταβάλλεται σε γερμανικό προτεκτοράτο.
Οι Γερμανοί πολύ σύντομα ελέγχουν πλέον όλο σχεδόν το σιδηροδρομικό δίκτυο. Σε βιβλίο της εποχής, γερμανού περιηγητή διατυπώνεται με σαφήνεια η άποψη πως «Η Τουρκία θα ζήσει διά της Γερμανίας».
Όλα αυτά περιγράφονται αναλυτικά από τον Μιχαήλ Ροδά, διευθυντή τότε του γραφείου τύπου της Ύπατης Αρμοστείας της Σμύρνης, στο βιβλίο «πως η Γερμανία κατέστρεψε τον ελληνισμό της Τουρκίας». Ο Ροδάς έζησε όλα τα γεγονότα από πολύ κοντά και γράφει χαρακτηριστικά για την συνάντηση του Κάιζερ με τον Σουλτάνο και σημειώνει με νόημα πως «κολακεύτηκε υπερβολικά από την φιλία του Γερμανού».
Οι Γερμανοί θέλοντας να «μπουν» στο τραπεζοπιστωτικό σύστημα της περιοχής κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις. Το 1904 φτάνει στην Ελλάδα εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας της Γερμανίας και πείθει τον τότε διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Στέφανο Στρέιτ να ιδρύσουν από κοινού, την Τράπεζα της Ανατολής. Βασικός όρος της συμφωνίας, η πλειοψηφία στο Συμβούλιο θα ήταν ελληνική.

Θα συμβεί ένα παγκόσμιο καταστροφικό γεγονός τους επόμενους μήνες !



Έχω εδώ και πολύ καιρό ενα φίλο, ο οποίος βρίσκεται στην επιβολή του νόμου και είναι μέλος της άσκησης Jade Helm .
Είναι απόλυτα λογικός ,πραγματικός και γραμμικός (προβατάκι), και νομίζω είναι ανίκανος να δει έξω από το κουτί.
Έχω προσπαθήσει να τον βοηθήσω να δει τι συμβαίνει, αλλά πάντα μου λέει ότι είμαι υπόθεση σχιζοφρενή με πάρα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου.
Πριν λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον ίδιο, όπου βρισκόταν σε μια ενημέρωση της FEMA , και εχει κατάρρευση ψυχολογικά μετά από αυτά που τους είπαν .
Η ομάδα FEMA αποκάλυψε:

Μπορεί να «αναγεννηθεί» ο παρθενικός υμένας;

Μπορεί να «αναγεννηθεί» ο παρθενικός υμένας;

Εάν μια γυναίκα απέχει πολύ καιρό από το σεξ, είναι δυνατό ο παρθενικός υμένας να δημιουργηθεί ξανά και να είναι σαν να μην έχει κάνει ποτέ σεξ στη ζωή της;
Το ερώτημα αυτό έθεσε μια αναγνώστρια στην ιστοσελίδα Sex & Psychology του Δρ Justin J. Lehmiller. Ο Δρ Lehmiller ειδικεύεται στην Κοινωνική Ψυχολογία και έχει τιμηθεί δις με το Πιστοποιητικό Διδακτικής Αριστείας από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Μεταξύ άλλων, οι έρευνές του αφορούν στο περιστασιακό σεξ και τις εξωσυζυγικές σχέσεις.
Ο παρθενικός υμένας είναι ένα μικρό, κυκλικό τμήμα ιστού που καλύπτει εν μέρει το άνοιγμα του κόλπου. Διαφέρει σημαντικά ως προς το μέγεθος και τη δομή του από γυναίκα σε γυναίκα.

6 δυναμωτικές τροφές για άντρες!

6 δυναμωτικές τροφές για άντρες!
Ψάχνετε τις καλύτερες τροφές για ενίσχυση της μυϊκής σας μάζας, να σας δώσουν ενέργεια, και να ενδυναμώσουν την υγεία σας;
Τα τρόφιμα αυτά είναι νόστιμα, εύκολο να βρεθούν και θα πρέπει να αποτελούν μέρος της καθημερινής σας διατροφής. Να βεβαιωθείτε ότι η επόμενη λίστα σας για ψώνια περιλαμβάνει αυτές τις έξι καλύτερες δυναμωτικές τροφές για τους άνδρες.
1. Σπόροι κολοκύθας
Οι σπόροι κολοκύθας αποτελούν μια καλή πηγή ψευδαργύρου, που είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά μέταλλα για την ανδρική υγεία. Ο ψευδάργυρος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει την όραση και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ανδρική σεξουαλική υγεία. Ο ψευδάργυρος έχει συνδεθεί με μειωμένο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη και μια ανεπάρκεια σε ψευδάργυρο μπορεί να οδηγήσει σε αρσενική στειρότητα. Προσλαμβάνοντας αφθονία ζωτικών θρεπτικών συστατικών από πηγές τροφίμων όπως οι σπόροι κολοκύθας μπορείτε να βοηθήσετε τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματός σας, προστατεύοντας παράλληλα τον προστάτη και τη γονιμότητα σας.

Μάρω Βαμβουνάκη: Το πάθος είναι πιο σπουδαίο από το θαύμα

anapnoes.gr : photo 3695 850564 Μάρω Βαμβουνάκη: Το πάθος είναι πιο σπουδαίο από το θαύμα.
Οι ώρες, οι ελάχιστες, που πίστευα πως σε είχα δικιά μου, που ήσουνα όπως σε ήθελα, άνοιγαν τη βασιλεία του ουρανού που με δεχότανε.
Το κρεβάτι μας άπλωνε και γινόταν το πανάκριβο «τώρα» που επιτέλους ακινητούσε τις ροές του άγχους μου και με μεταμόρφωνε σε μακαριότητα.
Όμως μαζί σου κρατούσε ελάχιστα. Αμέσως μόλις χωρίζαμε το εφιαλτικό παιχνίδι, με τους δείχτες του ρολογιού μ’ έριχνε σε ασθματικά κυνηγητά. Οι ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα σάρκαζαν την ψυχή μου που μακριά σου έτρεχε συνεχώς σε ανάποδα κυλιόμενη κορδέλα. Να σε προλάβει, να σε συλλάβει, να σε κατακρατήσει και να επαναλάβει μαζί σου εκείνο το θαυμαστό «τώρα» του έρωτα. Εκείνο το εξαίσιο «τώρα» του έρωτα, το τόσο ανεκτίμητο κι ακριβοπληρωμένο μπορεί και να μη συμβαίνει μονάχα μαζί σου. Ελπίζω…
Αυτή η ελπίδα με σώζει απ’ την καταδίκη της άγριας εξάρτησης από σένα. Μπορεί και να σουν η πρόγευση άλλων ηδονών που από άλλους δρόμους βρίσκονται ασφαλέστερα και διαρκέστερα. Δείγμα παραδείσου μέσα στην κόλαση μου άφησες. Η πρόγευση σου μου άναψε φωτιές.

Πώς Δυσκολεύουμε τη ζωή μας Χωρίς Λόγο

freed

Προσπαθώντας να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα του «Ποιοί Είμαστε», συνειδητοποιώ πως χαθήκαμε στο δρόμο της επίλυσης αυτού του μπλεγμένου κουβαριού και κάναμε τη ζωή μας πιο δύσκολη απ’ όσο είναι.
Οι νεότεροι –κυριολεκτικά- εαυτοί μας θα γελούσαν αν τους δείχναμε τη τωρινή ψυχοσωματική κατάστασή μας.
Αλήθεια, έχετε βάλει ποτέ το νεότερο εαυτό σας, ως κριτή αυτού που είστε τώρα;
Σίγουρα, η εμπειρία, η πνευματική εξέλιξη και τα καθημερινά βιώματα έχουν διαμορφώσει μια πιο στέρεα και δυνατή ύλη για να αντιμετωπίσουμε τη καθημερινότητά μας.
Όμως, μήπως, ο τρόπος που χρησιμοποιούμε αυτά τα αποκτήματα είναι κατά ένα μέρος «ανώριμος», με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε διαρκώς σε ένα δρόμο με αρκετές αδιέξοδες διεξόδους; Ακούγεται οξύμωρο, αλλά τις περισσότερες φορές βρίσκουμε προβλήματα στις λύσεις και όχι λύσεις σε –πιθανά- προβλήματα.
Ως μικρά παιδιά αποφεύγαμε όσους ήταν μουτρωμένοι, ενώ πλησιάζαμε όσους χαμογελούσαν. Αντίθετα, ως «ενήλικες» θεωρούμε παράλογο και ύποπτο το χαμόγελο κάποιου, κάνοντας τα πάντα για να φιλτράρουμε, να διυλίσουμε, να απομυζήσουμε και τελικά να σπαταλήσουμε άσκοπα όση θετική ενέργεια θα μπορούσαμε, διαδραστικά, να εκμεταλλευτούμε αμφότεροι, ενώ θεωρούμε ενδιαφέρον και ευπρεπές ένα πρόσωπο αγέλαστο και ανέκφραστο, ευελπιστώντας να κερδίσουμε κάτι από τη σοβαροφάνειά του.

Επιστημονική δημοσίευση δείχνει Μέγα Αλέξανδρο στον τάφο της Αμφίπολης!


Επιστημονική δημοσίευση δείχνει Μέγα Αλέξανδρο στον τάφο της Αμφίπολης!
Σύμφωνα με την επιστημονική δημοσίευση του Ομότιμου Καθηγητή της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Κάνσας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Δημήτριου Σ Δενδρινού προκύπτουν πολύ σημαντικά στοιχεία για την κατεύθυνση της εισόδου του ταφικού μνημείου της Αμφίπολης και το πως η κατεύθυνση αυτή μπορεί να συνδέεται με τον νεκρό του τάφου...
Σύμφωνα, λοιπόν, με τους υπολογισμούς του καθηγητή, η κατεύθυνση της εισόδου του τάφου δείχνει τον μήνα Ιούνιο ως την πιθανή ημερομηνία θανάτου του νεκρού της Αμφίπολης.
Ως γνωστόν, ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε στην Βαβυλώνα, στο παλάτι του Ναβουχοδονόσορα Β" στις 10 Ιουνίου του 323 π.Χ., σε ηλικία ακριβώς 32 ετών και 11 μηνών.
Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της δημοσίευσης στα αγγλικά και στα ελληνικά:

Η δεύτερη επιβεβαίωση του Τζορτζ Οργουελ

Η δεύτερη επιβεβαίωση του Τζορτζ Οργουελ
Θεόμουρλα και ανυπότακτα τα ζώα της φάρμας

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε ένα παράξενο αγρόκτημα σε έναν τόπο άγονο, δυσπρόσιτο, γεμάτο βουνά και βραχώδεις λόφους, γνωστό ως φάρμα του Τζόουνς και της Κώσταινας, εις ανάμνησιν του ιδρυτή και της συζύγου του. Βρισκόταν στη νοτιοανατολική, ηφαιστειογενή και εκρηκτική, εσχατιά της Ευρώπης, που, ως εκ τούτου, ονομαζόταν Βολκάνια. Τριακόσιες ημέρες τον χρόνο τη ζέσταινε ένας υπέρλαμπρος ήλιος. Τα ηπειρωτικά και τα εκατοντάδες νησιά της σχημάτιζαν περιμετρικά δαντελωτές ακτές μυριάδων χιλιομέτρων. Στις ελάχιστες πεδιάδες ευδοκιμούσε ένα και μοναδικό φυτό, με καρπό νοστιμότατο όσο και αινιγματικό. Δεκάδες γρίφοι πάσχιζαν να τον περιγράψουν.
Υπογράμμιζε ο καθένας ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά του. «Πράσινος πύργος, κόκκινα σπιτάκια, που τα κατοικούν μαύρα αραπάκια» επί παραδείγματι. «Είναι μπάλα πράσινη, που εντός της κοκκινίζει και σε μεγάλους και μικρούς δροσιά πολλή χαρίζει» επέμενε έτερος. «Γούρνα μου πελεκητή, μαρμαρένια και χυτή, μαύρα τα ψαράκια σου μες στο κρύο σου ζουμί» προσδιόριζε τρίτος. «Εξω πράσινο με ρίγες, μέσα κόκκινο φωτιά, τρώγεται χωρίς τις φλοίδες και κουκούτσια έχει πολλά» τέταρτος. Γενικώς ο ένας έλεγε το μακρύ του κι ο άλλος το κοντό του· ό,τι κατέβαζε η γκλάβα τους.

Η υγιεινή διατροφή ο καλύτερος σύμμαχος ενάντια στη νοσηρότητα Και τον θάνατο

Η υγιεινή διατροφή ο καλύτερος σύμμαχος ενάντια στη νοσηρότητα

Νέα Υόρκη
Η υγιεινή διατροφή σχετίζεται με χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας από καρδιακή νόσο, καρκίνο και άλλες παθήσεις, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που έγινε σε ενηλίκους με χαμηλό εισόδημα.

Και παλαιότερες μελέτες είχαν δείξει ότι τα άτομα με χαμηλό εισόδημα έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε υγιεινά διατροφικές επιλογές και λαχανικά. Αλλά ελάχιστες είχαν εξετάσει τη σχέση μεταξύ διατροφικής ποιότητας και θανάτων συνεπεία ασθενειών.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό άρθρο του επιστημονικού εντύπου PLOS Medicine, ερευνητές του Κέντρου Επιδημιιολογίας «Vanderbilt» στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Δρ Γουέι Ζενγκ, ανέλυσαν στοιχεία που αφορούσαν σχεδόν 78.000 ενηλίκους που είχαν πάρει μέρος στη μελέτη Southern Community Cohort Study το διάστημα 2002 - 2009. Οι συμμετέχοντες ήταν 40-79 ετών και το 65% ήταν αφρο-αμερικανοί. Για τους μισούς εξ αυτών, το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα ήταν κάτω από 15.000 δολάρια.

Οι συμμετέχοντες συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια για το είδος των τροφίμων που έτρωγαν και τη συχνότητα κατανάλωσης. Οι επιλογές τους αξιολογήθηκαν βάσει κατευθυντήριων οδηγιών που δίνουν έμφαση σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης, ξηρούς καρπούς, όσπρια και θαλασσινά. 

Ο Αληθινός Πλάτωνας


Σύμφωνα με την Ορφική Παράδοση (που βέβαια, είναι σχεδόν άγνωστη στους νεοέλληνες), ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Είναι Χωρίς Ιδιότητες, πέρα από κάθε αντίληψη «Ουσίας» ή «Συγκεκριμένης Δραστηριότητας», Είναι το ΑΡΧΙΚΟ ΧΑΟΣ της Θρησκευτικής Υμνωδίας, που Γέννησε τα Πάντα και Στηρίζει τα Πάντα. Η «έννοια» του «χάους» σαν ανοργάνωτης κατάστασης στον χώρο τη πολλαπλότητας είναι μια ευτελής έννοια που δεν έχει καμία σχέση με το ΠΡΟΚΟΣΜΙΚΟ ΧΑΟΣ, που Είναι ο Ιερός Χώρος της Ύπαρξης.
Αυτό το ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΑΟΣ Εμφανίζεται (Εξωτερικά) στην Αντίληψη σαν ΕΙΝΑΙ, σαν  ΕΝΟΤΗΤΑ (ΕΙΝΑΙ) και πολλαπλότητα («είναι τι»,  το «είναι» σαν αποδοτικό κάποιας ιδιότητας), σαν Ψυχή, σαν «Πνευματικό Στοιχείο» μέσα στο σώμα. Το ΤΙ Συμβαίνει Πραγματικά, και το Πώς Συμβαίνει Πραγματικά το Βιώνουν το Κατανοούν και το Γνωρίζουν μόνο οι «ΣΟΦΟΙ». Στην «Γλώσσα των ΣΟΦΩΝ» οι όροι, ΠΡΟΚΟΣΜΙΚΟ ΧΑΟΣ, Πρωτογενές Είναι, «Είναι Ουσία» (Νους), Ψυχή, υλική ψυχή, σώμα, είναι «Βιωματικοί Όροι» (δηλαδή κάτι που βιώνουμε και μετά «ονομάζουμε»), δεν είναι  απλές έννοιες της νόησης (κάτι που συλλαμβάνουμε με την σκέψη).

Ο όρος «ΨΥΧΗ», μέσα στην Ορφική Παράδοση και την Ορφική Ελληνική Φιλοσοφία, μπορεί να αναφέρεται σε διάφορες (και διαφορετικές) βιωματικές καταστάσεις. Μπορεί να σημαίνει το «Σύνολο του Πνευματικού Στοιχείου», την «Ατομική Ψυχική Ύπαρξη» που είναι Νοητικής Ουσίας, Νους, την Ψυχή σαν Δυναμισμό, την υλική ψυχή (δηλαδή  την ψυχοσωματική «ψυχή»,  τον τρόπο αλληλεπίδρασης «Πνευματικού Στοιχείου» και σώματος). Έτσι, πολλοί που δεν έχουν μελετήσει βαθιά την Ελληνική Φιλοσοφία, μπερδεύονται με την πολυσημία του όρου. Το πραγματικό νόημα όμως του όρου φανερώνεται από την θέση του στον λόγο (στην πρόταση), τα συμφραζόμενα και την «λογικότητα» του όλου μηνύματος (που μεταφέρει η πρόταση).

«Ο κάθε Κροάτης δίνει 40 ευρώ από την τσέπη του για την Ελλάδα»



http://www.echedoros-a.gr


Η Κροατία αντιδρά σε βοήθεια προς την Ελλάδα

Ιούλιος 19, 2015.

Η Κροατία διαφωνεί με το αίτημα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ότι κάθε μέλος της Ένωσης να διαθέσει κεφάλαια για να βοηθήσει την Ελλάδα.


Για πρώτη φορά από τότε που έγινε πλήρες μέλος της ΕΕ, η Κροατία είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει το παράδειγμα των άλλων δανειστών να αφαιρέσει από τον προϋπολογισμό της περίπου € 50 εκατομμύρια για την Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει- γράφει το δημοσίευμα- ότι κάθε ένα από τους 1.290.000 εργαζόμενους Κροάτες θα βγάλει από την τσέπη του περίπου 300 κούνα ή 40 ευρώ για να καταλήξουν στο ελληνικό δημόσιο ταμείο.

Αποφθέγματα των κυνικών φιλοσόφων

Κυνικά αποφθέγματα που είναι πάντα επίκαιρα. Σημειωτέον ότι η βασική αρχή της Κυνικής φιλοσοφίας είναι ότι η αρετή είναι ο μόνος δρόμος για την ευτυχία.diogenes
  • -"Η πιο αναγκαία μάθηση είναι το να ξεμάθει κανείς τις κακές συνήθειες." Αντισθένης
  • -"Οι άνθρωποι που ζηλεύουν καταστρέφονται από την ίδια τους τη ζήλια, ακριβώς όπως ο σίδηρος καταστρέφεται από τη σκουριά." Αντισθένης
  • -"Όταν πολλοί άνθρωποι σε επαινούν, ν’ αναρωτιέσαι: "Γιατί, τι κακό έχω κάνει;" Αντισθένης
  • -"Είναι καλύτερα να πέσει κανείς ανάμεσα στα κοράκια, παρά ανάμεσα σε κόλακες· διότι τα κοράκια καταβροχθίζουν τα πτώματα, αλλά οι κόλακες καταβροχθίζουν τους ζωντανούς." Αντισθένης

Virginia Satir: Ν’ αλλάξω τον κόσμο σημαίνει ν’ αλλάξω την οικογένεια

Απόσπασμα-Virginia Satir, «Πλάθοντας Ανθρώπους»|
satir

Ως ερωτικό ον το παιδί που μεγαλώνει, μαθαίνει πολλά στο σπίτι, βλέποντας πώς οι γονείς του συμπεριφέρονται μεταξύ τους και με πόση ελευθερία και ειλικρίνεια ασχολούνται με θέματα του ερωτισμού και των δύο φύλων. Αν εσύ, ως γυναίκα, δεν εκτιμάς και δε βρίσκεις χαρά και ευχαρίστηση στον άντρα σου και στο σώμα του, πώς μπορείς να διδάξεις στην κόρη σου την εκτίμηση για τους άντρες; Το ίδιο συμβαίνει και με τον πατέρα. Με κάποιο τρόπο, αυτό το πέπλο μυστικότητας πρέπει να ανασηκωθεί απ’ όλο το σεξουαλικό ζήτημα, έτσι ώστε οι ενήλικες, που βγαίνουν απ’ τις οικογένειες, να είναι περισσότερο ολοκληρωμένοι.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να διδάσκεται είναι, πώς ταιριάζουν μεταξύ τους τ’ αρσενικά και τα θηλυκά, πώς βάζουν ο καθένας το δικό του ξεχωριστό εαυτό για να ενωθούν σ’ έναν καινούργιο δεσμό – ερωτικό, κοινωνικό, πνευματικό και συναισθηματικό. Στο παρελθόν ήταν πολύ εύκολο να βάζουμε να τσακώνονται τ’ αρσενικά και τα θηλυκά μεταξύ τους – η προαιώνια «πάλη των δύο φύλων». Πρόκειται για κάτι περιττό και δυσάρεστο. 

Πολλές οικογένειες μαθαίνουν τα θηλυκά τους να υποτάσσονται στα αρσεντικά. Λένε στη γυναίκα πως ήρθε στη γη για να υπηρετεί το αρσενικό. Άλλες οικογένειες διδάσκουν στ’ αρσενικά τους ότι θα πρέπει πάντα να είναι υπηρέτες των θηλυκών: ότι πρέπει να τα προστατεύουν, να τα φροντίζουν, να σκέπτονται και να αισθάνονται γι’ αυτά και να μην τα κάνουν ποτέ να υποφέρουν. Μερικά παιδιά διδάσκονται ότι τα αρσενικά και τα θηλυκά είναι ίδια από κάθε άποψη και αρνιούνται τις διαφορές τους. Σ’ άλλα πάλι λένε πως διαφέρουν σεξουαλικά από το άλλο φύλο, μα έχουν πολλά κοινά μ’ αυτό και μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά μαζί του.

Kαλοκαιρινά προβλήματα υγείας: Αφυδάτωση, Ηλίαση - θερμοπληξία, Τροφικές δηλητηριάσεις, Πνιγμός



Eπιμέλεια Κασσιανή Τσώνη
Το καλοκαίρι είναι απαραίτητο για να χαλαρώσουμε και αναζωογονηθούμε. Οι διακοπές από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι απαραίτητες για να μας δώσουν ενέργεια και την ψυχική ανάταση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την ζωή μας.

Όμως το καλοκαίρι ενέχει κινδύνους, που είναι καλό να γνωρίζουμε και τα τους αποφεύγουμε, αλλιώς κινδυνεύουμε να εμπλακούμε με περιπέτειες που θα μας καταστρέψουν τις λίγες αλλά πολύτιμες μέρες των διακοπών μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα