Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Το χαλιφάτο γύρισε πίσω την ώρα 15 αιώνες και 30΄

etat islamiqueΧαλίφη χαλίφη τι ώρα είναι ;;;;Ο Abou Bakr al-Baghdadi, ο αυτοαποκαλούμενος χαλίφης του Ισλαμικού Κράτους αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του ώρα Ώρα Χαλιφάτου που θ΄ακολουθείται στις περιοχές που έχει κατακτήσει. Oύτε λίγοούτε πολύ γύρισε τα ρολόγια 15 αιώνες και 30΄πίσω μεταφέρει το περιοδικό ηλεκτρονικού τύπου Dabiq που εκδίδει η Daech.
«Οι άπιστοι μας επέβαλαν ως και την ώρα μας είναι καιρός να επανακτήσουμε την ημερολογιακή και χρονική κυριαρχία μας  εγκαθιστώντας την ώρα και την ημερομηνία που αναλογούν στην οπτική μας για τον κόσμο: την ισλαμική εποχή» διατείνεται ο αρχιτρομοκράτης.

Το ανατριχιαστικό “πεφωτισμένο” μήνυμα της πολιτείας της Ν. Υόρκης στους πολίτες



Δεν έχουν αφήσει πλέον τίποτα όρθιο, δεν έχουν αφήσει τίποτα αμόλυντο και δεν έχουν αφήσει τίποτα που να μην το ανακατέψουν, παρερμηνεύσουν και χρησιμοποιήσουν με τον δικό τους τρόπο στις σκοτεινές τους τελετές

Το avatar του Android Jones στο facebook
Το avatar του Android Jones στο facebook
Η πολιτεία της Νέας Υόρκης αποφάσισε να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες της μεγαλούπολης για την επερχόμενη καταστροφή της Μητέρας Φύσης και όλων των έμβιων όντων. Είναι μέσα στα πλαίσια προπαγάνδας της εκκλησίας της κλιματικής αλλαγής, που βάζοντας τελευταία και το επίθετο «ανθρωπογενής» προσπαθεί να ενοχοποιήσει τους λαούς και όχι την πολιτική και οικονομική ελίτ που κάνει κουμάντο τον πλανήτη και τον αλλάζει κατά πως θέλει.
Προσέλαβε, λοιπόν, τον εντελώς “Σκοτεινάτο” καλλιτέχνη Android Jones κι εκείνος έκανε μια digital προβολή στο Empire State Building, η οποία περιείχε το πιασάρικο θέμα του λιονταριού Cecil που σκότωσε ένας ανόητος Αμερικάνος κυνηγός και στο show τέλειωσε με την μορφή της Θεάς Maha Kali στα χειρότερα της, αφήνοντας τους Νεοϋορκέζους κάγκελο και τις Χριστιανικές οργανώσεις να ωρύονται για σατανισμό! Η απειλή της για την μόλυνση και την εξαφάνιση των ειδών.

Παντρεμένη Σαλάτα

Παντρεμένη Σαλάτα

Περιγραφή

Σαλάτα από Θεσ/νίκη & Κρήτη

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1/2 σακουλάκι ντάκο με ελιές
  • 4 ντομάτες
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό (αν θέλετε)
  • 2 φέτες τυρί φέτα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ελαιόλαδο
  • ξύδι βαλσάμικο
  • αλάτι
  • πιπέρια διάφορα φρεσκοτριμμένα

Πώς το κάνουμε:

Επιστήμη: ένας δεύτερος "μεγάλος κατακλυσμός" θα γίνει στη Γη σύντομα

Η επιστήμη προειδοποιεί ότι μια δεύτερη Βιβλική «Πλημμύρα» θα χτυπήσει τον πλανήτη μας νωρίτερα από το αναμενόμενο.

 

Προτίθεται η «βιβλική πλημμύρα» να επαναληφθεί στο εγγύς μέλλον; Σύμφωνα με τους ειδικούς, το ερώτημα δεν είναι αν αυτό θα συμβεί, αλλά πότε.

Σύντομα πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι θα πρέπει να αναζητήσουν καταφύγιο σε πολύ δικό τους εκδόσεις του «Κιβωτός του Νώε».


Θυμηθείτε  Γένεση 7:11  "Στην εξακοσιοστόν έτος της ζωής του Νώε, σχετικά με τη δέκατη έβδομη ημέρα του δεύτερου μήνα - εκείνη την ημέρα όλα τα ελατήρια της μεγάλης αβύσσου εμπρός έκρηξη, και τις πύλες του άνοιξαν οι ουρανοί».

Όταν οι μάσκες πέφτουν

Όταν οι μάσκες πέφτουν

Κάποιος, κάπου, κάποτε είχε πει: «όταν κάποιος σου δείχνει ποιος είναι, πίστεψέ τον».Μετά απο καιρό έμαθα οτι τελικά έτσι είναι.

Το θέμα λοιπόν στο οποίο αναφέρομαι είναι οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας , δίπλα μας, αυτοί τους οποίους επιλέξαμε να είναι κοντά μας και μετά απο πολλά χρόνια, -ίσως και πιο λίγα για μερικούς-, αποδείχτηκαν όχι και τόσο άξιοι τελικά.
Είναι αυτά τα γνωστά σε όλους μας άτομα τα οποία ήταν κοντά και το δέσιμο μεταξύ μας ήταν μεγάλο, έντονο, γεμάτο υποσχέσεις για ένα κοινό μέλλον.Έρχεται λοιπόν αυτή η στιγμή που το άτομο που έχεις απέναντι σου, φίλος ή σύντροφος, σε κάνει να αμφισβητήσεις όλα όσα μέχρι τότε ήξερες για εκείνον αλλά και για την όποια σχέση είχατε μέχρι πρότινος.
Φυσικά μιλάω για αυτή την γνώριμη στιγμή που, ενώ η μέρα σας ξεκίνησε αρμονικά σαν όλες τις άλλες, κάτι γίνεται και ταράζει τα έως τότε γνώριμα δεδομένα σου και αυτό γιατί ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου έχει ξαφνικά κάτι που σου φαίνεται ξένο και άσχημο.

Ο Δίας στην Παρθένο


la bruja de otoño
Ο Δίας θεωρείται από τους ευνοϊκούς πλανήτες, και λέγεται ότι φέρνει Τύχη, επέκταση και αφθονία. Φυσικά και είναι ο θεός που τα θέλει όλα δικά του, και αν ανατρέξεις στην μυθολογία θα δεις την άπιστη , ριψοκίνδυνη φύση του που καταπατά τις παραδόσεις , τα ήθη και έθιμα δηλαδή, χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες.   Έτσι ο Δίας αγνοεί τους κανόνες, και επιθυμεί να τα γευτεί -δοκιμάσει όλα. Είναι όμως, ανοιχτό μυαλό – φιλόσοφος, και εξερευνεί με πάθος τα απάτητα μονοπάτια, για να λάβει την εμπειρία που θα του χαρίσει τη γνώση. Ο Δίας κυριαρχεί στον Τοξότη , το ζώδιο της περιπλάνησης , και της πνευματικής επέκτασης, και έτσι όταν αγγίζει προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό σου χάρτη , ανοίγει τον δρόμο για εξερευνήσεις που μπορεί να ελλοχεύουν κινδύνους, αλλά συμβάλλουν στην προσωπική σου εξέλιξη,  και σε φέρνουν αντιμέτωπο με την αλήθεια.
Με την είσοδο του ο Δίας στον Λέοντα από το προηγούμενο καλοκαίρι , καυχήθηκε ότι είναι ο Βασιλιάς των Θεών, και πως όλα θα τα αλλάξει … Παρά τις υποσχέσεις του Δία ότι θα κινήσει γη και ουρανό για να βγεις από το αδιέξοδο, το θερμόμετρο ανέβηκε, οι εντάσεις αυξήθηκαν ,  και τελικά δεν μπόρεσε να τηρήσει το λόγο του.. ¨ Παρασυρόμενος έτσι από τις βροντερές φωνές του Δία, άρχισες να χάνεις το μέτρο , να υπερβαίνεις τα όρια, και ίσως να ..πετάς στα σύννεφα, κινδυνεύοντας να μάθεις ελεύθερη πτώση,  και φυσικά χωρίς αλεξίπτωτο! Παρά τις αντίξοες συνθήκες όμως ο Δίας ήταν δίπλα σου και εμψύχωνε τις προσπάθειες σου,  γιατί ήθελε να σε κάνει παλικάρι και τελικά ..του χρωστάς χάρη! Πέρασες βέβαια από την σκύλα και στην Χάρυβδη μα ακόμα είσαι ζωντανός και ελπίζεις.. Έμαθες να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και αναδύθηκε το ταλέντο σου που είναι  «να δημιουργείς μέσα στο χάος, και όταν όλα καταρρέουν , εσύ να επιζείς»..

ΠΩΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ 15ΜΕΛΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.....ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ/ΞΥΠΝΗΣΤΕ....


1)ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ.
ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΡΙΒΙΣΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ(ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΩ. Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Ο Β ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ).
2)ΤΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ , ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ-ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ-ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ. ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ....ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ!!!!
3)ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ.....ΑΥΤΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ...(ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ) ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΛΕΟΝΤΕΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ....ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑΧΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ Ή ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ. ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ . ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ....

Η Σκοτεινή Τριάδα: «Αγγελος» ή «Διάβολος»

Η Σκοτεινή Τριάδα: «Αγγελος» ή «Διάβολος»
Ποιοι είναι οι Κακοί Άνθρωποι; Γιατί είναι κακοί;

Σύμφωνα με την ηθική θεωρία του Σωκράτη, η γνώση ταυτίζεται με την αρετή και αυτές μόνο οδηγούν στην ευδαιμονία. Για να οδηγηθεί όμως κάποιος σε αυτή, πρέπει να είναι ηθικός και ενάρετος και για να είναι κάποιος ενάρετος πρέπει να αποκτήσει γνώση του τι είναι αρετή. Η αρετή για τον Σωκράτη, δεν έχει να κάνει με την εφαρμογή γενικών κανόνων που μας λένε τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε καλοί, αλλά είναι μια συγκεκριμένη κατάσταση της ψυχής.
Η ψυχή, μας οδηγείται σε αυτή την ηθική κατάσταση όταν γνωρίζει το τι είναι ΑΡΕΤΗ. Αυτός που γνωρίζει το περιεχόμενο της αρετής, είναι ενάρετος. Αν η ψυχή μας δεν είναι σε αυτή τη κατάσταση, δεν μπορούμε να είμαστε καλοί και σε καμία περίπτωση δεν μπορούνε οι πράξεις μας να είναι καλές. Για το Σωκράτη, οι πράξεις είναι καλές όταν ο χαρακτήρας είναι καλός.
Η γνώση λοιπόν είναι αναγκαία για την καλή ηθική κατάσταση του ατόμου καθώς η γνώση αυτή τροποποιεί το χαρακτήρα μας και επιφέρει ηθικό αποτέλεσμα. Ο Σωκράτης επιπλέον κάνει λόγο για διάφορες αρετές και για την αρετή στο σύνολο της που περιλαμβάνει όλες τις άλλες. Κατ’ αυτό τον τρόπο ή έχουμε ολόκληρη την ΑΡΕΤΗ ή δεν την έχουμε καθόλου και ή είμαστε δηλαδή καλοί ή δεν ήμαστε. Κατά το Σωκράτη όλη η ΑΡΕΤΗ είναι ενιαία και συνοψίζεται στη γνώση του τι είναι τελικά καλό ή κακό. Γιατί ορισμένοι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα εγωιστές, χειριστικοί και αγενείς; Ο David Robson από το BBC ζητά από έναν επιστήμονα να μιλήσει για τις πιο σκοτεινές πλευρές της ανθρώπινης διάνοιας.
“Αν είχατε την ευκαιρία να αλέσετε ακίνδυνα έντομα σε έναν μύλο του καφέ, θα απολαμβάνατε την εμπειρία; Ακόμη και αν τα έντομα αυτά είχαν ονόματα και μπορούσατε να ακούσετε το κέλυφός τους να σπάει; Ή μήπως θα νιώθατε μια διεστραμμένη ευχαρίστηση τρομάζοντας έναν ανυποψίαστο άνθρωπο με κάποιον έντονο θόρυβο;”
Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πειράματα που εφαρμόζει ο καθηγητής Ψυχολογίας Delroy Paulhus με σκοπό να κατανοήσει τις «σκοτεινές προσωπικότητες» που υπάρχουν γύρω μας.

Οι Προφητείες του Alois Irlmaier

Οι Προφητείες του Alois Irlmaier

Ένας προφήτης που συχνά αγνοήθηκε κατά τον 20ο αιώνα ήταν ο Alois Irlmaier. 

Τα οράματά του, ενός τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τον Ειρηνικό συμφωνούν με πολλές από τις δικές μου προβλέψεις, καθώς και με αυτές του Γάλλου μάντη Νοστράδαμου. 

Η περιγραφή του, ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου, που ξεκινάει από μεγάλη σύγκρουση ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ειδικότερα, είναι μία από τις πιο λεπτομερείς και τρομακτικές προφητικές αναφορές που έχουν καταγραφεί ποτέ για το θέμα.

Πρέπει να προειδοποιήσω ότι αυτό που ακολουθεί είναι αρκετά σοκαριστικό και μπορεί να ενοχλήσει κάποιους από εσάς. Εγώ ο ίδιος, μόλις πρόσφατα έλαβα τις πλήρεις προφητείες του Irlmaier. 

Στον πρόλογο, επιτρέψτε μου να πω ότι το όραμα του Irlmaier επιβεβαιώνει τις υποψίες μου ότι, τα χειρότερα και πιο φρικτά στοιχεία του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης χημικών όπλων και της κατάληξης ενός παγκόσμιου λοιμού, θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του 3ου. Κανείς δεν θα ξεφύγει από αυτή τη σύγκρουση και τις συνέπειές της.

Εδώ βρίσκονται όσα αποκάλυψε ο γερμανός προφήτης, σε συνέντευξή του τη δεκαετία του 1950: Τα πάντα ζητούν την ειρήνη. Schalom ! (ειρήνη!). 

Ανακαλύφθηκε ο τάφος της Νεφερτίτης




Κάιρο.
 
Ο Βρετανός αρχαιολόγος Νίκολας Ρίβς, ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει τον τάφο της θρυλικής Αιγύπτιας Βασίλισσας Νεφερτίτης.


Εξερευνώντας ηλεκτρονικά τις τρισδιάστατες απεικονίσεις του τάφου του Τουταγχαμών, ανακάλυψε μια μυστική θύρα κάτω από στρώμα ασβεστοκονιάματος, που κατά τα λεγόμενά του, οδηγεί στον τάφο της πανέμορφης Νεφερτίτης.

Wireless Network Watcher : Ελέγξτε αν συνδέονται στο ασύρματο δίκτυό σας άλλοι χωρίς την έγκρισή σας


To Wireless Network Watcher  είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που θα σαρώσει το ασύρματο δίκτυό σας και εμφανίζει τη λίστα όλων των υπολογιστών και των συσκευών που είναι συνδεδεμένοι σε αυτό.

Για κάθε υπολογιστή ή συσκευή που έχει συνδεθεί, υπάρχουν οι ακόλουθες πληροφορίες: διεύθυνση IP, διεύθυνση MAC, το όνομα της εταιρείας που κατασκεύασε την κάρτα δικτύου, και προαιρετικά το όνομα του υπολογιστή.

Μπορείτε  να εξάγετε τη λίστα των  συνδεδεμένων συσκευών σε html / xml / CSV / αρχεία κειμένου, ή να αντιγράψετε τη λίστα στο πρόχειρο και στη συνέχεια να την επικολλήσετε στο Excel ή σε  άλλη εφαρμογή λογιστικών φύλλων.

 Τώρα όπως θα δείτε κάθε φορά που συνδέεται κάποια συσκευή με το ασύρματο δίκτυο σας η συσκευή αυτή εμφανίζεται στο μενού του προγράμματος και παράλληλα ακούγεται κάποιος ήχος έτσι ώστε να δώσετε προσοχή για διαπιστώσετε εάν η συσκευή αυτή ανήκει σε εσάς ή πρόκειται για κάποιο απρόσκλητο επισκέπτη.

Μυρίζουν τα πόδια μου: Πώς να αντιμετωπίσω τη δυσοσμία

Η κακοσμία των ποδιών είναι ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα – που ευτυχώς αντιμετωπίζεται, υιοθετώντας απλές συμβουλές!


Μυρίζουν τα πόδια μου: Πώς να αντιμετωπίσω τη δυσοσμία

Οι άσχημες μυρωδιές των ποδιών είναι άκρως ενοχλητικές, όμως υπάρχουν τρόποι να σιγουρευτούμε πως τα δικά μας πόδια θα μυρίζουν πάντα φρέσκα.
Ο κύριος φταίχτης για την κακοσμία των ποδιών είναι ο ιδρώτας, σε συνδυασμό με την καθημερινή χρήση των ίδιων παπουτσιών.

Γιατί ιδρώνουν τα πόδια;

Υπάρχουν περισσότεροι ιδρωτοποιοί αδένες στα πόδια από οπουδήποτε στο υπόλοιπο σώμα, συνεπώς τα πόδια μας μπορούν να ιδρώσουν άσχετα από τη θερμοκρασία και την εποχή του χρόνου. Οι έφηβοι και οι εγκυμονούσες, όμως, λόγω των ορμονικών αλλαγών, ιδρώνουν πιο έντονα.
Επίσης, αν βρισκόμαστε όρθιοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα ή αν βιώνουμε έντονο στρες, θα ιδρώνουμε περισσότερο. Οι μυκητιάσεις των ποδιών οδηγούν επίσης σε κακοσμία.
Η άσχημη μυρωδιά προκαλείται από τον ιδρώτα που περνάει στα παπούτσια, τα οποία φοράμε ξανά χωρίς να τα έχουμε αφήσει να στεγνώσουν. Τα βακτήρια του δέρματος διασπούν τον ιδρώτα, και ελευθερώνεται η χαρακτηριστική μυρωδιά. Αυτά τα βακτήρια συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται και μέσα στα παπούτσια μας, ακόμα και όταν σταματήσουμε να τα φοράμε, ειδικά αν τοποθετούμε τα παπούτσια μας σε ένα σκοτεινό ντουλάπι. Και αν φορέσουμε τα ίδια παπούτσια ξανά την επόμενη ημέρα, δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξη των βακτηρίων αυτών: ζεστό, σκοτεινό και υγρό.

Πώς θα προλάβουμε την κακοσμία των ποδιών;

Ο διαχρονικός Θουκυδίδης …αναλύει τα σημερινά γεγονότα!

Ο διαχρονικός Θουκυδίδης …αναλύει τα σημερινά γεγονότα!
Πάντα επίκαιρος κι ας πέρασαν 2500 χρόνια!
του Γιάννη Κύρκου Αικατερινάρη
αρχιτέκτονα, π. προέδρου του ΤΕΕ Κ. Μακεδονίας
Ο Θουκυδίδης εξιστορώντας, πριν από 2500 περίπου χρόνια, τα γεγονότα του Πελοποννησιακού πολέμου μοιάζει να κάνει πολιτική ανάλυση …σε όσα συμβαίνουν σήμερα. Η δύναμη της ισχύος όσων διαφέντευαν τις τότε «συμμαχίες», η επιβολή δυσβάσταχτων φόρων από τους ισχυρούς Αθηναίους στους πλέον αδύναμους, οι απειλές με εξόντωση όσων αντιδρούσαν στην καταβολή τους (περίπτωση Μυτιλήνης), η φριχτή σφαγή των αρρένων Μηλίων το 416-415 π.Χ…
Τετράδραχμο Ακάνθου
Τετράδραχμο Ακάνθου
Και στον αντίποδα η άλλη απειλή, των Λακεδαιμονίων, εν ονόματι αυτή τη φορά της παροχής βοήθειας στους εξεγερμένους… Για ίδια πάλι συμφέροντα… Ο Σπαρτιάτης στρατηγός Βρασίδας, αμέσως μετά την νίκη των συμπατριωτών του εναντίον των Αθηναίων, το 424 π. Χ. στο Δήλιο της Βοιωτίας,  έφτασε στη Χαλκιδική και στα παράλια της Ανατολικής Μακεδονίας και στη συνέχεια κινήθηκε εναντίον της Αμφίπολης, της Αθηναϊκής αποικίας.

Πώς να με αγαπήσει – 5 Αποτελεσματικοί τρόποι



πώς να με αγαπήσει

Λένε πως η αγάπη θέλει τον χρόνο της για να πάρει την θέση της μετά τον ενθουσιασμό και το πάθος! Άραγε μπορούμε να κάνουμε έναν άνθρωπο να μας αγαπήσει; Άλλοι πιστεύουν πως ναι και άλλοι πως αυτά γίνονται από μόνα τους. Αυτό όμως που είναι σίγουρο, είναι πως κάποιες συμπεριφορές ανοίγουν τον δρόμο στον άλλον να μας αγαπήσει χωρίς να το καταλάβει. Η συμπεριφορά μας είναι αυτή που θα τον κάνει να μας δει με άλλα μάτια. Ενθουσιάστηκε μαζί μας, παθιάστηκε μαζί μας αλλά κάπου εκεί το χάσαμε. Αναρωτιόμαστε τι φταίει αλλά καμία εξήγηση δεν μας φαίνεται λογική. Λοιπόν και οι γυναίκες όταν ενθουσιαστούμε με κάποιον βλέπουμε αυτά που θέλουμε να δούμε, όταν όμως αυτό αρχίζει να περνάει τότε αρχίζουμε να βλέπουμε αυτά που πρέπει να δούμε. Έτσι συμβαίνει και με τους άντρες αφού όταν περάσει ο ενθουσιασμός και πρέπει να πάρει την θέση μαζί με τον έρωτα και η αγάπη τα πράγματα δυσκολεύουν. Αυτό συμβαίνει γιατί ουσιαστικά περνάμε από το όνειρο στην πραγματικότητα!
Οι πραγματικοί χαρακτήρες αρχίζουν να εμφανίζονται δια μαγείας σε όλο τους το μεγαλείο. Άραγε πώς σε είχε φανταστεί και πώς σε βλέπει; Υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που αν τις προσέξουμε δεν θα αναρωτηθούμε ξανά “πώς να με αγαπήσει”! Η συμπεριφορά μας είναι αυτή που μπορεί να μας χαράξει στο μυαλό του και στην ψυχή του. Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει από τους άντρες να τονίζουν πως όλες ίδιες είμαστε. Ας αποδείξουμε πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και πως η καθεμία έχει την δική της προσωπικότητα και της αξίζει να αγαπηθεί! Πέρα όμως από αυτό υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία αν τα προσέξετε θα σας αγαπήσει ανευ όρων! Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που μερικά πράγματα τα κάνουμε για καλό αλλά τελικά φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα. Προσέξτε, αυτό που αναρωτιέστε είναι πώς να σας αγαπήσει και όχι πώς να σας λυπηθεί! Μπορεί η αγάπη να θέλει χρόνο αλλά δεν γίνεται τίποτα αν δεν έχετε βάλει τις σωστές βάσεις.

Τρανς VS κορεσμένα λιπαρά: Ποια είναι χειρότερα για την καρδιά;



Δεν είναι όλα τα λίπη ίσα, όσον αφορά το πώς επηρεάζουν την υγεία μας και μια πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι ένα συγκεκριμένο είδος λιπαρών μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερα ποσοστά καρδιακών παθήσεων και θανάτους από προβλήματα που σχετίζονται με την καρδιά και τον διαβήτη.
Η μελέτη επιβεβαιώνει προηγούμενες έρευνες ότι τα βιομηχανικά παραγόμενα λίπη τρανς (ή τρανς λιπαρά οξέα) μπορεί να επιβαρύνουν την υγεία της καρδιάς. Από την άλλη, τα κορεσμένα λίπη - παρά την κακή φήμη τους- δεν φαίνεται να σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο για πρόωρο θάνατο, έμφραγμα, εγκεφαλικό ή διαβήτη τύπου 2. Σύμφωνα με τη νέα έρευνα, η κατανάλωση μιας λογικής ποσότητας κορεσμένων λιπών στην καθημερινή διατροφή δεν συνιστά κίνδυνο για την υγεία.
 
Οι σημερινές συστάσεις των ειδικών είναι τα κορεσμένα λίπη να περιορίζονται σε κάτω από 10% και τα λίπη τρανς σε κάτω από 1% της καθημερινής κατανάλωσης θερμίδων (ενέργειας), ώστε να μειώνεται ο καρδιαγγειακός κίνδυνος. Η νέα έρευνα έρχεται κατά βάση να «ενοχοποιήσει» τα λίπη τρανς και να αφήσει απλώς ένα ερωτηματικό πάνω από τα κορεσμένα λίπη.

Τσίχλα μέντας: Τι συμβαίνει και μας κάνει να νιώθουμε παγωμένο το νερό που πίνουμε



Πώς είναι δυνατόν οι τσίχλες με γεύση μέντας να έχουν τη μυστηριώδη ικανότητα να μετατρέπουν το απλό νερό σε... παγετώνα; Είναι μια χημική αντίδραση ή κάτι άλλο; Στην πραγματικότητα, είναι ένα περίεργο φαινόμενο που είναι γνωστό ως θερμική ψευδαίσθηση.
Οι θερμικές ψευδαισθήσεις, όπως προδίδει και το όνομά τους, μπερδεύουν την αντίληψη του σώματός σας σε θέματα θερμοκρασίας.
 
Η θερμική ψευδαίσθηση που προκύπτει από τις τσίχλες με μέντα (δυόσμος) δημιουργείται επειδή το νερό συνδέεται με μία μόνο πρωτεΐνη γνωστή ως TRPM8. Όταν η θερμοκρασία πέφτει γενικά, η πρωτεΐνη αυτή ανταποκρίνεται επιτρέποντας σε φορτισμένα σωματίδια νατρίου και ασβεστίου να εισέλθουν στο κύτταρο. Αυτή η χημική αλλαγή κάνει τα κύτταρα να στέλνουν μηνύματα στο κεντρικό νευρικό σύστημα, το οποίο εμείς αντιλαμβανόμαστε ως “αίσθημα κρύου”.

12 ΑΥΓ: Βυθίζεται το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Κουρσκ

12 ΑΥΓ: Βυθίζεται το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Κουρσκ

Το K-141 Κουρσκ ήταν ένα Ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο που χάθηκε μαζί με όλο το πλήρωμά του όταν βυθίστηκε στη Θάλασσα του Μπάρεντς στις 12 Αυγούστου του 2000. Το Κουρσκ πήρε το όνομά του από τη Ρωσική πόλη του Κουρσκ στην οποία έλαβε χώρα το 1943 η μάχη του Κουρσκ, η μεγαλύτερη μάχη τεθωρακισμένων στην ιστορία, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ήταν ένα από τα πρώτα σκάφη που ναυπηγήθηκαν μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης και τέθηκε σε ενέργεια τον Δεκέμβριο του 1994 εντασσόμενο στον Βόρειο Στόλο του Ρωσικού Ναυτικού.
K 141 Kursk Russian submarine

Ιστορία του σκάφους

Η ναυπήγηση του Κουρσκ ξεκίνησε στο Σεβεροντβίνσκ, κοντά στο Αρχάγγελσκ της Ρωσίας το 1992. Καθελκύστηκε το 1994 και τυπικά τέθηκε σε ενέργεια τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Το σκάφος βαπτίστηκε από Ορθόδοξο ιερέα το 1995. Το Κουρσκ ήταν το τελευταίο από τα μεγάλα υποβρύχια κλάσης Όσκαρ ΙΙ που σχεδιάστηκαν και εγκρίθηκαν κατά τη Σοβιετική περίοδο. Με μήκος 154 μέτρα και ύψος τεσσάρων ορόφων, ήταν το μεγαλύτερο πολεμικό υποβρύχιο "πρώτης γραμμής" (επιθέσεων) που κατασκευάστηκε ποτέ. Η κλάση των υποβρυχίων αυτών έφερε διπλό περίβλημα (κύτος). Το εξωτερικό κύτος ήταν από κράμα ατσαλιού μεγάλης περιεκτικότητας σε νικέλιο και χαλκό, με πάχος 8,5 χιλιοστά. Είχε εξαιρετική ανθεκτικότητα στη διάβρωση ενώ προτέρημά του ήταν ο δύσκολος εντοπισμός μαγνητικών ανωμαλιών με ηλεκτρομαγνητικά μέσα, χάρη στο μικρό σε μέγεθος χαρακτηριστικό μαγνητισμό που διέκρινε το μέταλλο του εξωτερικού κύτους. Μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού κύτους υπήρχε κενό δύο μέτρων και ακολουθούσε το εσωτερικό κύτος πάχους περίπου πέντε εκατοστών αποτελούμενο από ατσάλι.

Την έσκισε

Alexis Tsipras
(Γεια σου, πιτσιρίκο.)
Βαράτε τις καμπάνες!!!
Βγείτε στους δρόμους!!!
Σημαιοστολίστε τις εθνικές οδούς!!!
Το «πρώτη φορά αριστερά» ΜΝΗΜΟΝΙΟ είναι εδώ!!!
Βουτάτε ένα μπλε κωλόπανο με τα χρυσά αστέρια και βάλτε το στα μπαλκόνια!!!
Τα αμερόληπτα ΜΜΕ πανηγυρίζουν ήδη…
Η Ράνια Τζήμα έσκισε τις ζαρτιέρες της!!!
Ο Χασαπόπουλος θα πάει με τα γόνατα από την παράγκα του Μαξίμου στην Χαριλάου Τρικούπη!!!
Η Όλγα Τρέμη θα κάνει πέντε μπότοξ με χορηγό τα διόδια της Αττικής οδού!!!
Η Σία Κοσιώνη θα χορέψει τσιφτετέλι με τον Μπάμπη στην σέντρα του ¨Απόστολος Νικολαΐδης¨ και ο Ρογκάκος θα φάει όλες τις φασολιές!!!
Μην σου πω πως θα φάει και τον φασολάκι μαζί…

Η ανία οδηγεί στην αποτυχία

Η ρουτίνα της καθημερινότητας μπορεί να κάνει όλους μας να βαρεθούμε και να μην έχουμε όρεξη να ασχοληθούμε με τίποτα. Η βαρεμάρα μας κάνει να χάνουμε τον ενθουσιασμό μας για να κάνουμε πράγματα, ακόμα κι αν μας οδηγούν στο να πετύχουμε ένα στόχο που θέλουμε πολύ. Αυτό μπορεί να οδηγήσει φυσικά σε αποτυχία του να πετύχουμε το στόχο μας.school
Αυτό τουλάχιστον δείχνει πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Experimental Social Psychology. Επιστήμονες έδωσαν σε φοιτητές ένα σταυρόλεξο για να λύσουν αφού τους ρώτησαν αν η δουλειά που είχαν να κάνουν είναι ενδιαφέρουσα. Στη συνέχεια τους έδωσαν ένα κείμενο σχετικά με τα σταυρόλεξα για να το διαβάσουν.
Τα αποτελέσματα;

Δεν εισάγουμε μόνο κρέας, εισάγουμε ΚΑΙ βοσκούς!


Εισαγωγή 650 βοσκών που μπορούν να φτάσουν τους 715, αν υπάρξουν έκτακτες ανάγκες, κυρίως από την Αλβανία, για τα κοπάδια της Ηπείρου κάνει η χώρα μας -εν μέσω κρίσης- με τη βούλα των αρμόδιων υπουργείων

Τους παρέχει άδεια διαμονής – εργασίας και μισθούς που κυμαίνονται γύρω στα 500 ευρώ αλλά και κοινωνική ασφάλιση

Το θέμα της έλλειψης βοσκών στην Ήπειρο έχει τεθεί επανειλημμένως από τους κτηνοτρόφους στις υπηρεσίες της περιφέρειας

Το Σύμπαν ανταμείβει την προσπάθεια όχι την πρόθεση



 Λένε: να πάρω ένα «χάπι», να κοιμηθώ και να ξυπνήσω καινούργιος, να αλλάξω χωρίς να ταλαιπωρηθώ !! 

Αυτό είναι το σενάριο όσων δεν κατάφεραν αυτά που ήθελαν στη ζωή τους.

 Νομίζω ότι η επιτυχία χρειάζεται δουλειά, τόλμη και ρίσκο.

 Χρειάζεται κυρίως απομάκρυνση από τη νοοτροπία του γρήγορου αποτελέσματος. 

Είναι μια σκάλα που δεν μπορείτε να την ανεβείτε με τα χέρια στις τσέπες και χωρίς προσωπικό ξεβόλεμα. 

Δεν υπάρχουν εύκολες συνταγές ούτε τρόποι να κόψει κανείς δρόμο.

Όταν αφήσεις να φύγει αυτό που είσαι, γίνεσαι αυτό που μπορείς να είσαι



• Για να διορθωθεί μια κατάσταση ή για να λυθεί ένα πρόβλημα, πρέπει να αλλάξουμε εμείς.

 Να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε το συγκεκριμένο θέμα, να βγούμε από τον προγραμματισμένο τρόπο που σκεφτόμαστε δηλ. από το αυτόματο πλαίσιο απόψεων σχετικά με το τι είναι σωστό και τι λάθος. 

Οι δυσλειτουργικές πεποιθήσεις, όταν αλλάζουν απελευθερώνουν ενέργεια, όταν όμως δεν αλλάζουν γίνονται βαρίδια. 

Δυστυχώς οι περισσότεροι νομίζουν ότι πρέπει να αλλάξει ο άλλος !!!! 

Ελευθερία είναι η ελευθερία στο λάθος



Μερικοί φοβούνται τα λάθη.

 Εξισώνουν το λάθος με την προσωπική αποτυχία και κάθε σχόλιο για τη δουλειά τους το παίρνουν προσωπικά.

 Παγιδεύονται σε μια προσωπική σπουδαιότητα και είναι ιδιαίτερα εύθικτοι (η ευθιξία είναι δείγμα χαμηλής αυτοπεποίθησης). 

Αντί να πουν «απέτυχα σε αυτό», λένε «είμαι αποτυχημένος». 

Δεν χαλαρώνουν και δεν χαίρονται τις μικρές- ουσιαστικές- μοναδικές απολαύσεις της ζωής. 

Επειδή φοβούνται την κριτική δεν ανοίγονται, κρατούν ιδιωτικά τις σκέψεις τους και έτσι δημιουργούν δυσκολίες και στις διαπροσωπικές σχέσεις. 

Η τελειομανία είναι αρρώστια της ψυχής, του μυαλού και του σώματος. 

Είναι «ύβρις».

Φυσική αντιβιοτική αλοιφή

φυσικό Neosporin 02
Από  Alex ‘Earthie Mama’ Du Toit

Η πρώτη σκέψη που κάνουν πολλοί άνθρωποι όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα με γρατζουνιές, κοψίματα και άλλους μικροτραυματισμούς είναι να χρησιμοποιήσουν Neosporin, ένα αντιβιοτικό προϊόν που διατίθεται στο εμπόριο για την πρόληψη των λοιμώξεων και την επιτάχυνση της επούλωσης των πληγώνΠαρά το γεγονός ότι πολλοί από εμάς έχουν χρησιμοποιήσει αυτή την αντιβακτηριακή τοπική αλοιφή για πολλά χρόνια, μία γρήγορη ανάγνωση στον κατάλογο των συστατικών της μπορεί να μας κάνει να σταματήσουμε και να αναρωτηθούμε γιατί τη βάζουμε στο δέρμα μας!
Η Neosporin περιλαμβάνει συστατικά όπως θειική νεομυκίνη, πολυμυξίνη Β, βακιτρακίνη, ψευδάργυρο, πραμοξίνη και το χειρότερο, όλα αυτά ανακατεμένα με βαζελίνη. Υπάρχουν πολλές παρενέργειες που συνήθως συνδέονται με αυτά τα συστατικά, όπως αλλεργικές αντιδράσεις, μυϊκές συσπάσεις, σπασμοί, απώλεια ακοής, βλάβες στο έμβρυο, εξανθήματα, κνίδωση, σφίξιμο στο στήθος, και ο κατάλογος συνεχίζεται. Και ακόμη και με όλα αυτά τα άγνωστα συστατικά σε αυτό, η Neosporin κοστίζει περίπου 10 δολάρια τα 28 γραμμάρια!
Ευτυχώς, η Μητέρα Φύση μας παρέχει γενναιόδωρα ευεργετικά συστατικά που προάγουν την επούλωση, χωρίς τις παρενέργειες που σχετίζονται με φαρμακευτικές εναλλακτικές λύσεις. Έτσι, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε πώς να  κάνετε μια απόλυτα φυσική - αλλά ισχυρή - τοπική αντιμικροβιακή λύση.
Στην παρακάτω συνταγή, κάθε συστατικό περιέχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Η βάση είναι ένας συνδυασμός ελαίων που έχουν αντι-ιικές, αντι-φλεγμονώδεις, αντι-μικροβιακές και αντι-μυκητιασικές ιδιότητες. Τα βότανα έχουν διάφορες ιατρικές ιδιότητες επίσης. 

Το κερί μελισσών είναι ένα προστατευτικό του δέρματος, απομακρύνοντας τις ερεθιστικές ουσίες από το δέρμα, ενώ επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα μέσα στην τραυματισμένη περιοχή.

 Η Αμαμελίδα βοηθάει στον καθαρισμό και την απολύμανση πληγών, ενώ επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα απίστευτα οφέλη της φυσικής αυτής αντιβιοτικής αλοιφής.

Ανθρωποφαγία (Ή Πώς Να Μαγειρέψετε Τους Συγγενείς Σας)

Ένας θρησκόληπτος κανίβαλος την Παρασκευή τρώει μόνο ψαράδες.
Emily Lotney
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Στο παρόν κείμενο δεν θ” ασχοληθούμε με περιπτώσεις σαν του Χάνιμπαλ Λέκτερ, αλλά με την ανθρωποφαγία σε μαζική κλίμακα.
Καταρχάς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τρεις κατηγορίες: Την αναγκαστική, τη συγγενική και την πολεμική ανθρωποφαγία.
~~
Την αναγκαστική ανθρωποφαγία τη συναντάμε σε περιπτώσεις παντελούς έλλειψης τροφής, όπως σε μεγάλους λιμούς (Ουκρανία, 1932 -33) ή σε μακροχρόνιες πολιορκίες (στο Λένινγκραντ, μετά από 872 μέρες αποκλεισμού).
Επίσης από ναυαγούς ή ανθρώπους αποκλεισμένους στα χιόνια (όπως η ομάδα ράγκμπι στις Άνδεις).
Σ” αυτές τις περιπτώσεις οι αποκλεισμένοι οδηγούνται στον κανιβαλισμό, καθώς δεν έχουν τίποτα άλλο να φάνε πέρα από πτώματα ανθρώπων (και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει γι” αυτό).
~~{}~~
Η συγγενική ανθρωποφαγία αποδεδειγμένα υπάρχει από τα προϊστορικά χρόνια. Τα παλιότερα οστά homo sapiens που έχουν βρεθεί (στην Αιθιοπία) έχουν σημάδια που αποδεικνύουν ότι οι sapiens δεν μπορούσαν να αφήσουν τόσο κρέας να πάει χαμένο.
Αλλά και σε φυλές που ανακαλύφθηκαν στα νεώτερα χρόνια η συγγενική ανθρωποφαγία ήταν τελετουργική συνήθεια. Σ” αυτή οι κανίβαλοι τρώνε τους νεκρούς συγγενείς τους για να τους τιμήσουν κι όχι για να τραφούν.
Τις περισσότερες φορές δεν έτρωγαν τη σάρκα. Έθαβαν τους νεκρούς μέχρι που να λιώσουν και μετά έτριβαν τα κόκαλα τους και τα έκαναν σκόνη -ή τους έκαιγαν και μάζευαν τη στάχτη.
Όποτε είχαν κάποια γιορτή έριχναν μέσα στο ποτό τους μέρος από τα απομεινάρια των προγόνων. Εμείς συνηθίζουμε να θυμόμαστε τους «νεκρούς μας», πίνοντας. Οι κανίβαλοι τους θυμόντουσαν πίνοντάς τους.

Οι ανύπαντρες υποφέρουν από άγχος και κατάθλιψη

Το άγχος και η κατάθλιψη χτυπούν ευκολότερα την πόρτα της ανύπαντρης γυναίκας, όπως έδειξε έρευνα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, οι άγαμες παρουσίαζαν άγχος και κατάθλιψη σε ποσοστά 35% και 26% αντίστοιχα, ενώ τα ποσοστά για τις έγγαμες ήταν 16% και 13%. Το άγχος της αποκατάστασης σε συνδυασμό ίσως με πιεστικές και απαιτητικές καριέρες μπορούν να ενοχοποιηθούν για το αποτέλεσμα, εξηγούν οι ειδικοί, ενώ η καθυστέρηση της μητρότητας συνδέεται σε αρκετές περιπτώσεις με την εμφάνιση του άγχους.
spinsterΟι ανύπαντρες γυναίκες καλούνται να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα μόνες τους, ενώ είναι συναισθηματικά ακάλυπτες, πράγμα που τις οδηγεί ευκολότερα στην κατάθλιψη, στην κόπωση την ψυχολογική και τη σωματική, καθώς και στην εμφάνιση ψυχοσωματικών εκδηλώσεων όπως πονοκέφαλοι, προβλήματα με το στομάχι τους, διαταραχές σίτισης και άλλα.

Με ΠΝΠ η υπογραφή της συμφωνίας από τον Τσακαλώτο χωρίς να περάσει από Βουλή!



Άριστοι μαθητές αποδεικνύονται των προηγούμενων και ό,τι κατηγορούσαν τώρα το εφαρμόζουν!

Πρώτη φορά Αριστερά με πρακτικές τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επικρίνει σφόδρα τα προηγούμενα πέντε χρόνια, κάνοντας λόγο για κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα
Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία επιτρέπει στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να υπογράψει τη συμφωνία με τους δανειστές χωρίς την ψήφισή της από τη Βουλή, πέρασε εν κρυπτώ η κυβέρνηση στις 18 Ιουλίου!
Προφανώς η κυβέρνηση είχε προβλέψει τα εμπόδια που θα θέσει η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα.
Η σχετική πρόβλεψη περιλαμβάνεται στην ΠΝΠ της 18ης Ιουλίου για τα capital controls με τίτλο «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων και τις τροποποιήσεις των νόμων 4063/2012, 4172/2013, 4331/2015 και 4334/2015».
Αναλυτικά προβλέπεται ότι:

ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ;


Κάθε σκέψη μας, κάθε γνώμη μας, κάθε αντίληψή μας, είναι ταυτόχρονα και αληθής και ψευδής.

Είναι αληθής γιατί έτσι μάθαμε να ‘βλέπουμε’ τα πάντα γύρω μας, έτσι τα ερμηνεύουμε με την προσωπική μας αντίληψη, και αυτά αποζητούμε σαν βιώματα από τη ζωή μας για να επαληθευόμαστε.

Είναι ψευδής γιατί

Και σου το λέω ξανά. Περίεργο πράγμα. Τίποτα δεν αλλάζει ποτέ!



Έχω μείνει άφωνος με αυτό που μου συμβαίνει!

Περίεργα πράγματα σου λέω!


Περιμένω τόσο πολύ να συμβούν αλλαγές!


Κάθε μέρα, σηκώνομαι με όλη την καλή διάθεση για να επιλύσω τα προβλήματά μου, αλλά εστιάζομαι τόσο πολύ σε αυτά, που τελικά δεν ακολουθώ καμία λύση! 


Μένω απλά και τα κοιτάζω μέσα στη μουρμούρα.

 Και μεγαλώνουν έτσι τα άτιμα τόσο πολύ! Και να δεις που την άλλη μέρα, πάλι εκεί είναι μαζί με άλλα τόσα!

Θυμάμαι πως κάποτε υπήρχαν πράγματα που μου άρεσαν, αλλά πολεμώντας τόσο πολύ καιρό γι αυτά που δεν μου αρέσουν, τελικά έχω απορροφηθεί από αυτά, και έχω ξεχάσει το τι μου άρεσε! 


Και όμως, θυμάμαι, πόσο μου άρεσαν! 

Και αν σου λέω συνεχώς...



Και αν σου λέω συνεχώς σκέψου θετικά, δεν είναι γιατί θα λυθούν ως δια μαγείας όλα και θα γίνουν τότε καλύτερα! Στο λέω γιατί έτσι δεν θα βραχυκυκλώνεις τη σκέψη σου και θα ρίχνεις καλύτερη ματιά γύρω σου.

Και αν σου λέω συνεχώς για το χαμόγελο, δεν είναι γιατί έτσι θα σου χαμογελάσει τελικά η ζωή, αλλά γιατί έτσι θα μάθεις να της χαμογελάς εσύ.


Και αν για την αγάπη σου μιλώ, δεν είναι γιατί στα σίγουρα θα τη βρεις, αλλά στα σίγουρα όταν τη νοιώσεις, θα μπορέσεις να τη δώσεις εσύ.


Και αν από τους φόβους σου ζητώ να σε αποτρέψω, δεν είναι γιατί έτσι θα μειώσεις τους κινδύνους και τα αναπάντεχα αυτής της ζωής, αλλά γιατί έχεις το ελεύθερο της επιλογής της στάσης που θα κρατάς απέναντί τους.

H Μαγεία της προσοχής στο κβαντικό πεδίο


Όταν παρατηρώ με προσοχή αλλάζω την πραγματικότητά μου!

Αφθονία ή πλούτος σημαίνει ότι κάποιος μπορεί με ευκολία να εκπληρώνει τις επιθυμίες του, όποιες κι αν είναι αυτές, είτε αφορούν στη σφαίρα της ύλης είτε στις συναισθηματικές, ψυχολογικές ή πνευματικές μας ανάγκες ή στη σφαίρα των σχέσεων. Η προσοχή ενός αληθινά πλούσιου ατόμου δεν εστιάζεται ποτέ μόνο στο χρήμα. Επιπλέον, ένα πλούσιο άτομο δεν έχει ποτέ χρηματικές ανησυχίες.
Μπορεί να έχετε εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα, εάν όμως σκέφτεστε συνέχεια το χρήμα, εάν σας απασχολεί και ανησυχείτε γι’ αυτό- ότι δεν έχετε αρκετά, πως θα αποκτήσετε περισσότερα ή μην τα χάσετε- τότε ανεξάρτητα από το ποσό δολαρίων που κατέχετε, είστε φτωχός. Όπως είπε κάποτε ο Οscar Wilde, ‘’Υπάρχει μόνο μία τάξη ανθρώπων που σκέφτεται τα λεφτά περισσότερο από τους πλούσιους και αυτοί είναι οι φτωχοί. Ουσιαστικά οι φτωχοί δεν μπορούν να σκεφτούν τίποτε άλλο.
Το να έχεις πραγματικό πλούτο ή να ευημερείς σημαίνει να έχεις μία απόλυτα ξέγνοιαστη στάση για οτιδήποτε στη ζωή, ακόμη και για τα λεφτά. Η αληθινή συνειδητότητα πλούτου είναι συνεπώς συνειδητότητα της πηγής κάθε υλικής πραγματικότητας. Αυτή η πηγή κάθε υλικής πραγματικότητας είναι η καθαρή συνειδητότητα. Είναι η καθαρή επίγνωση. Είναι το ενοποιημένο πεδίο, το πεδίο όλων των δυνατοτήτων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα