Michelle-Williams-1
Έτσι λέει το τραγούδι του Καρβέλα, αλλά πρέπει να πούμε ότι οι άντρες γενικώς τρελαίνονται για τα εσώρουχα. Προτιμούν να δουν μια γυναίκα με εσώρουχα παρά γυμνή. Περισσότερο τους φτιάχνει…..
Και δεν έχει σημασία το χρώμα. Το εσώρουχα, αυτό καθ’ αυτό μετράει. Σύμφωνα με έρευνες τα αρσενικά ερεθίζονται περισσότερο με την εικόνα μιας γυναίκας με λίγα ρούχα ή εσώρουχα. Η συντριπτική πλειοψηφία τόσο των ανδρών που ρωτήθηκαν, συμφώνησαν ότι τα εσώρουχα επηρεάζουν το πόσο ελκυστικό θεωρούν την σύντροφό τους, με πάνω από το ήμισυ των ανδρών να λέει ότι κρίνει αρκετά μια γυναίκα από το πόσο ελκυστικά είναι τα εσώρουχα που φοράει.
Τα ευρήματα έδειξαν ότι το 86% των ανδρών δήλωσε ότι το είδος των εσωρούχων που φοράει η γυναίκα το επηρεάζει στο πόσο ελκυστική την θεωρεί. Τώρα ποια εσώρουχα είναι εκείνα που “ανάβουν” άνδρες, διαβάστε για να καταλάβετε. Οι άνδρες κορίτσια, προτιμούν πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο σε μια γυναίκα, όταν εκείνη φοράει “σετ” σουτιέν και εσώρουχο (ίδιο χρώμα και σχέδιο) συνδυασμένα με ένα ζευγάρι όμοιες ψηλές κάλτσες ή ζαρτιέρες (τα τακούνια είναι προαιρετικά).
Επίσης στους άνδρες δεν αρέσουν καθόλου οι κορσέδες σε μια γυναίκα.