Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Μην φοβάσαι το να ... διαφέρεις!


min fovaseτου Γιάννη Αραχωβίτη
Μην αρκείσαι στο συνηθισμένο… αν θέλεις περισσότερα ή κάτι διαφορετικό. Είναι μια χαρά το να θέλεις να πετύχεις και να απολαύσεις περισσότερα. Ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους που ονειρεύονται και στοχεύουν σε σπουδαία, «ασυνήθιστα» πράγματα, ανθρώπους σαν και σένα!
Ακόμα και σήμερα ακούω τα λόγια του μακαρίτη του πατέρα μου. « Να σπουδάσεις σαν όλα τα παιδιά, να αποκτήσεις μια σίγουρη δουλειά και να κάνεις οικογένεια». Και όλα τα παραπάνω δεν είναι άσχημα πράγματα αλλά τι γίνεται όταν θέλεις να κάνεις πράγματα ξεχωριστά, να ξεφύγεις από το κοπάδι και να κυνηγήσεις κάτι μεγαλύτερο από αυτό που κάνουν όλοι, από αυτό που είναι συνηθισμένο;
Στα 30 μου είχα καταφέρει να έχω μια αξιόλογη δουλειά και μάλιστα εξαιρετικά προσοδοφόρα. Κάποιοι με θεωρούσαν τυχερό και πετυχημένο. Αλλά τι να το κάνεις.. εγώ μέσα ένοιωθα βαλτωμένος, έκανα κάτι που δεν μίλαγε στην καρδιά μου και δεν εξέφραζε τα όνειρά μου. Άρχισα να ψάχνομαι. Να διαβάζω, να ερευνώ για διέξοδο. Μέσα μου ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να αντέξω αυτή την συνηθισμένη δουλειά. Τα λεφτά ήταν αρκετά αλλά όχι ικανά για να με κάνουν ευτυχισμένο. Ήξερα ότι αν δεν έπαιρνα μια απόφαση τότε, αν βολευόμουν στην άνεση και στην ρουτίνα, δύσκολα θα «ξεκόλλαγα» όσο περνούσαν τα χρόνια.

Φυσικοί τρόποι αποτρίχωσης για το πρόσωπο



Είτε πρόκειται για το άνω χείλος, είτε το πηγούνι, είτε τα μάγουλα είτε ακόμα και το μέτωπο, σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει τριχοφυία στο πρόσωπο.
Και αν για τα υπόλοιπα μέρη του σώματος που βγαίνουν ανεπιθύμητες τρίχες, υπάρχουν πολλές λύσεις, το πρόσωπο είναι πιο ευαίσθητο και άρα απαιτεί και εναλλακτικές μεθόδους αποτρίχωσης.
 
Δείτε πώς μπορείτε με φυσικά υλικά να μειώσετε την τριχοφυία στο πρόσωπο:

4 συνήθη λάθη που κάνουμε όταν έχουμε πονοκέφαλο



Όλοι μας έχουμε αρκετές φορές στη ζωή μας βρεθεί αντιμέτωποι με  έναν ενοχλητικό  πονοκέφαλο, αφού η έκθεση στον ήλιο, ο έντονος θόρυβος, οι πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, η μεγάλη ένταση της μουσικής, το στρες, η αϋπνία ή ο «κακός» ύπνος, η κατανάλωση αλκοόλ  είναι μερικά μόνο παραδείγματα της καθημερινότητάς μας τα οποία  μπορούν εύκολα να τον πυροδοτήσουν. Αυτό βέβαια  εξαρτάται κυρίως από το βαθμό ευαισθησίας του κάθε ατόμου, ενώ για να θεωρηθεί ότι πάσχουμε από κεφαλαλγίες - πονοκεφάλους, θα πρέπει να λαμβάνουν χώρα συχνά και τακτικά. 

Τι να σταματήσεις να περιμένεις από τους άλλους για να μην απογοητεύεσαι.

                       
Κουράστηκες να απογοητεύεσαι;
Οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις στη ζωή μας είναι συχνά το αποτέλεσμα ανεκπλήρωτων προσδοκιών. Και αυτό συμβαίνει κατά κόρον  στις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους.
Μειώνοντας τις προσδοκίες μας για τους γύρω μας, μειώνουμε σημαντικά  και την πιθανότητα να υπάρξουν αρνητικά συναισθήματα θυμού και πόνου, είτε στη δική μας ζωή είτε στη δική τους, και μας βοηθάει να εστιάσουμε την προσοχη και την ενέργειά μας σε πράγματα που πραγματικά αξίζουν.
«Δεν ήρθα σ’αυτόν τον κόσμο για να ζήσω σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, και σεις δεν ήρθατε για να ζήσετε σύμφωνα με τις δικές μου.» Bruce Lee
Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να απελευθερωθείς…….
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα