Κατίνες και κατίνοι μαζευτείτε. Αυτό το άρθρο μιλάει για εσάς.
Μικρή γλοιώδη σαύρα μου, γιατί χώνεις τη μύτη σου παντού και ασχολείσαι με τις ζωές των γύρω σου; Εντάξει, θα μου πεις αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη δική σου ζωή αλλά ας το αφήσουμε στην άκρη προς το παρόν.
Ο γιος του μπατζανάκη της περιπτερούς κεράτωσε τη γκόμενά του και η Μαρίκα η κόρη του κυρ-Τάσου βάλθηκε να τον βγάλει αντρική πόρνη και να τον κρίνει. Wannahave Bitch Attitude και wannabe σωστός σε όλα ενώ βγάζω ποινές με την άποψή μου σε όσους έκαναν σφάλματα στα προσωπικά τους.
Σύνελθε, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κρίνεις κανέναν εφ’ όσον δεν έχεις περπατήσει με τα δικά του παπούτσια και δεν έχεις ζήσει της δικές του εμπειρίες.
Εντάξει μεταξύ μας, μαζί μου ασχολείσαι, πόσο μαλάκας είσαι όπως λέει και ο Nivo.
Αποφασίζετε να εκφράσετε τη γνώμη σας για τη ζωή και τις επιλογές μας, δεκτό και σεβαστό αλλά μέχρι ένα σημείο. Όταν η πολυπόθητη γνώμη σου ξεκινάει να μας επηρεάζει, γίνεται ενοχλητικό.
Δηλαδή να σου εξηγήσω. Εφ’ όσον μιλάς αρνητικά συνεχώς και σε μεγάλο βαθμό, σιγά-σιγά όλοι θα απομακρυνθούν από εσένα, θα σε αποφεύγουν και θα βγάζουν φλύκταινες στο άκουσμα του ονόματός σου.
Θα σου δώσω μερικά παραδείγματα και αν αναγνωρίσεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτά, κάνε αναστροφή 180 μοιρών και γίνε άνθρωπος.
Κουτσομπολιό και ξεκατίνιασμα.