Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Το Ολοκαύτωμα, ο Χίτλερ και… η «μισή αλήθεια» του Νετανιάχου!



Και ξαφνικά, εκεί που δεν το περίμενε κανείς, ο Νετανιάχου πέταξε στον αέρα τη μισή αλήθεια και… κούφανε τον πλανήτη!

Φανταστείτε να την έλεγε και ολόκληρη.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ανέφερε πως ήταν ο Παλαιστίνιος μουφτής Χουσεϊνί που έβαλε την ιδέα στον Αδόλφο Χίτλερ να κάψει τους Εβραίους, τονίζοντας πως ο Γερμανός Φύρερ επιθυμούσε απλά να τους απελάσει!
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενζαμίν Νετανιάχου προκειμένου να επιτεθεί στον παλαιστινιακό λαό, αναγκάστηκε να προβεί σε μια αποκάλυψη που συνήθως έρχεται εκ στόματος “συνωμοσιολόγων”. Δήλωσε πως ήταν ο μεγάλος μουφτής της Ιερουσαλήμ που ενέπνευσε την ιδέα του Ολοκαυτώματος στον Αδόλφο Χίτλερ. Όπως είπε συγκεκριμένα “Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξολοθρεύσει τους Εβραίους κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ήθελε να τους απελάσει. Και ο Χαζ Αμιν αλ – Χουσεϊνί (Μεγάλος Μουφτής) πήγε στον Χίτλερ και του είπε: ‘Αν τους απελάσεις, θα έρθουν όλοι εδώ (στην Παλαιστίνη”. Ο Ισραηλινός συνέχισε την αφήγησή του λέγοντας πως ο Χίτλερ ρώτησε “τι να κάνω μαζί τους;” και ο μουφτής του απάντησε: “Κάψ’ τους”.

Ρόδος: Εμπόδισε ασθενοφόρο και ο ασθενής απεβίωσε


Δεν έβγαλε τα τραπεζοκαθίσματα που του υπέδειξαν
Ρόδος: Εμπόδισε ασθενοφόρο και ο ασθενής απεβίωσε

«Πυρ και μανία» είναι οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο νησί της Ρόδου καθώς  η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον για τα καλά σε ότι αφορά την μετακίνησή τους για την μεταφορά ασθενών που χρήζουν άμεσης διακομιδής στο Νοσοκομείο της Ρόδου, αφού πριν από μερικές μέρες, καταστηματάρχης της παλιάς πόλης, εμπόδισε την διέλευση ασθενοφόρου, αρνούμενος να μετακινήσει ομπρέλα του καταστήματός του από δημόσιο χώρο!
Το περιστατικό, που δεν είναι το μοναδικό, είχε ως αποτέλεσμα να φθάσει με καθυστέρηση  5 περίπου λεπτών στο ασθενοφόρο και οι διασώστες στο σπίτι όπου υπήρχε υπερήλικας ασθενής, ο οποίος και τελικά κατέληξε!
Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναμένεται να διαβιβαστούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου έπειτα από αναφορά που σχηματίστηκε, η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά σοβαρή και δεν αποκλείεται να ασκηθούν άμεσα  βαρύτατες ποινικές διώξεις κατά  παντός υπευθύνου για την απίστευτη αυτή συμπεριφορά, η οποία πάντως δεν είναι η μοναδική αφού παρόμοια περιστατικά, φαίνεται να έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν.

Κάποιοι θεωρούν τσιφλίκι τους την Παλιά Πόλη

Η θλιβερή αυτή υπόθεση, διαδραματίστηκε σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε και παρουσιάζει σήμερα η ΡΟΔΙΑΚΗ, την περασμένη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 11 το πρωί, όταν οικογένεια συμπολιτών μας που διαμένει στην παλιά πόλη, επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ και ζήτησε κατεπειγόντως βοήθεια επειδή ένας υπερήλικας συγγενής τους, παρουσίαζε προβλήματα υγείας.
Αμέσως το ΕΚΑΒ έδωσε εντολή να μεταβεί στο σημείο της Παλιάς Πόλης, ασθενοφόρο όπως κι έγινε. Όταν το ασθενοφόρο έφθασε σε συγκεκριμένη οδό διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να περάσει εξαιτίας των τραπεζοκαθισμάτων και των ομπρελών που υπήρχαν από τουλάχιστον πέντε καταστήματα.
Ο οδηγός του ασθενοφόρου, έκανε χρήση της σειρήνας και αμέσως οι 4 από τους 5 καταστηματάρχες έσπευσαν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και τράβηξαν πίσω ομπρέλες και καθίσματα. Όλοι εκτός από έναν. Ο οποίος αρνήθηκε πεισματικά να το κάνει!
Το γεγονός άφησε άναυδους τους διασώστες τους ΕΚΑΒ αλλά και τους συναδέλφους του.
Το αποτέλεσμα ήταν να ειδοποιηθεί η αστυνομία κι έτσι σε ελάχιστα λεπτά έφθασαν στο σημείο δύο μοτοσικλέτες και τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Εν τω μεταξύ κάτοικοι και άλλοι καταστηματάρχες, ανέλαβαν να μεταφέρουν οι ίδιοι την ομπρέλα που εμπόδιζε κι έτσι το ασθενοφόρο τελικά μπόρεσε να περάσει.

Σχέσεις που στραγγίζουν την ενέργειά σου

Artist: Ekaterina Yastrebova
Κάποιες σχέσεις σού στραγγίζουν συστηματικά την ενέργεια, τόσο με φανερούς όσο και με υπόγειους τρόπους. Υπάρχουν αρκετοί τύποι ανθρώπων που σε εξαντλούν ή σε βγάζουν από το δρόμο της εξαιρετικής φροντίδας του εαυτού σου. 
Αυτοί οι τύποι περιλαμβάνουν τους πιο κάτω:

Ο επικριτής:

Είναι ο  άνθρωπος που συνεχώς σε κατακρίνει και σε κατηγορεί, όπως και κάθε άλλον, για τα δικά του προβλήματα. Οι άνθρωποι και οι καταστάσεις δεν έχουν άλλη δουλειά από το να δημιουργούν καταστροφές σ΄αυτόν τον άνθρωπο που, αντί να αναλάβει την ευθύνη της ζωής του, προτιμάει να ρίχνει το φταίξιμο στους άλλους.

Ο παραπονιάρης:

Σ΄αυτόν τον άνθρωπο αρέσει να γκρινιάζει. Παραπονιέται συνεχώς για ό,τι δεν λειτουργεί στη ζωή του, όμως δεν κάνει τίποτα γι΄αυτό. Ενώ η δική σου ενέργεια εξαντλείται, εκείνος παίρνει ενέργεια από την γκρίνια του, αδειάζοντας τα προβλήματά του πάνω σου.

Ο “ρουφήχτρας”:

Πρόκειται για τον ενδεή ψυχικά άνθρωπο, που “ρουφάει” την ενέργειά σου, ζητώντας συνεχώς καθοδήγηση, υποστήριξη, συμβουλές, πληροφορίες ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να νιώσει καλύτερα εκείνη τη στιγμή. Εξαιτίας της ανασφάλειάς του, η συζήτηση περιστρέφεται σχεδόν πάντα γύρω από τον εαυτό του, κι εσύ σχεδόν μπορείς να νιώσεις το ρούφηγμα της ενέργειάς σου στη διάρκεια της κουβέντας.

Κάτι πρέπει να έχω…



Πολλοί συνάδελφοι έχουμε ακούσει αρκετές φορές από τους θεραπευόμενους να μας λένε: « Κάτι πρέπει να έχω αλλά δε ξέρω τι…», « Σίγουρα θα έχω κάποια διαταραχή αλλά δε γνωρίζω ποια και από πού προέρχεται…» ή ακόμα και « Νιώθω ότι τρελαίνομαι…».Φράσεις οι οποίες φανερώνουν πανικό, θλίψη, ανησυχία, έντονο άγχος μέχρι και εμμονή καθώς το άτομο είναι πεπεισμένο, χωρίς απαραίτητα να έχει αποδείξεις, πως η ψυχική του υγεία έχει κλονιστεί και μπαίνει σε έναν φαύλο κύκλο φόβου-αρνητικότητας-άγχους.

Όλοι μας πολλές φορές έχουμε βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις όπου φοβόμαστε πως κάτι άσχημο μας έχει συμβεί αλλά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τη λογική τους για να ξεφύγουν από το φαύλο κύκλο. Δυστυχώς, όμως, στις μέρες μας, υπάρχει μία τάση εθισμού των ατόμων στο άγχος και στην αρνητικότητα όπου οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους πυροδότησης του άγχους γιατί νιώθουν οικεία καθώς έχουν συνηθίσει σε έναν αγχωτικό τρόπο σκέψης-ζωής. Τα άτομα αυτά βιώνουν άγχος προκαταβολικά χωρίς να αντιλαμβάνονται πως με αυτόν τον τρόπο προετοιμάζουν τον οργανισμό τους για κάτι αρνητικό χωρίς να υπάρχει απόδειξη παρά μόνο κάποιες σκόρπιες ενδείξεις!

Τα μυστικά της ηλιακής τροφής

Τα μυστικά της ηλιακής τροφής

Όλοι οι γιατροί του κόσμου κρούουν των κώδωνα του κινδύνου: o σύγχρονος άνθρωπος δεν πεθαίνει από τα γηρατειά, άλλα από τις αρρώστιες. Συνάμα το 90% των ανθρώπων, σύμφωνα με θλιβερή στατιστική, υποφέρουν από καρδιοαγγειακά και ογκολογικά νοσήματα. Και ξέρετε εσείς ότι η πρώτη αιτία ανάπτυξης αυτών των ασθενειών είναι η υπερβολική κατανάλωση λιπαρών, γλυκών και κρέατος; Γι αυτό όλο και πιο δυνατά ακούγονται οι εκκλήσεις των ειδικών επιστημόνων – η σωτηρία (των ανθρώπων) είναι στη χορτοφαγία – καρποφαγία
Η «ηλιακή τροφή», περισσότερο φυτικής προέλευσης, έχει τη δυνατότητα να μεταδώσει στον άνθρωπο την ενέργεια, υγεία, χαρά των ηλιόλουστων ημερών, γεμάτες με ήλιο. Μπορούμε με διάφορους τρόπους να εξηγήσουμε την αφοσίωση στη χορτοφαγική διατροφή, από πανηγυρικό – «Εγώ δεν τρώω κανέναν», μέχρι προσγειωμένο και πρακτικό – «Έτσι ο οργανισμός μου εύκολα απαλλάσσεται από τη σκουριά». Αλλά η εμπειρία πολλών αιώνων επιβεβαιώνει, ότι η χορτοφαγία δίνει μόνο το όφελος.  Βέβαια δεν πρέπει να την θεωρούμε σαν πανάκεια απ’ όλες τις αρρώστιες. Αλλά να οι αποδείξεις.
Ο Σουηδός ογκολόγος Μπερβεν επισημοποίησε: μισό αιώνα πριν ο πληθυσμός της χώρας του τρεφόταν περισσότερο με τροφές από κρέας και o καρκίνος του στομάχου στις ογκολογικές ασθένειες καταλάμβανε την πρώτη θέση (πάνω από 50% των περιπτώσεων). Στη σημερινή εποχή στη διατροφή των Σουηδών υπερισχύει φυτική τροφή και το νούμερο αυτό μειώθηκε απότομα. Οι Αμερικάνοι, οι οποίοι όλο και περισσότερο καταναλώνουν κρέας για κάθε άτομο της χώρας, καταλαμβάνουν την 21η θέση στο μέσο όρο ζωής μεταξύ των αναπτυγμένων βιομηχανικών χωρών.
Μια ομάδα γιατρών στην Ινδία, η οποία για πολλά χρόνια παρακολουθούσε μεγάλη ομάδα ανθρώπων, έβγαλε το εξής συμπέρασμα: 85% απ’ αυτούς που κατανάλωναν κρέας και τα παράγωγά του ήταν οξύθυμοι και επιθετικοί.Την ίδια στιγμή 90% απ’ αυτούς που προτιμούσαν γαλακτοκομικά και φυτική τροφή ήταν ήρεμοι και ισορροπημένοι. Γι αυτό υπάρχει επιλογή – να παραμείνεις να είσαι λαίμαργος και να καταδικάσεις τον εαυτό σου σε αρρώστιες, ή να γίνεις χορτοφάγος και να πάρεις για βραβείο υγεία και μακροζωία.

Υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν τη δυστυχία και την απολαμβάνουν…

acerebral-cretin
Της Δέσποινας Παλαμάρη.
Κάθε πρωί όταν ένας άνθρωπος ξυπνά έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δυο καταστάσεις.
Η μια είναι να είναι ευτυχισμένος και η άλλη να μην είναι ευτυχισμένος. Ανάλογα το τι θα επιλέξει αυτό και θα βιώσει.
Γι’ αυτό το πραγματικό ζήτημα είναι: Τι θέλεις; Θέλεις να είσαι ευτυχισμένος ή δυστυχισμένος;
Θα σκεφτεί κάποιος, ότι αν κάτι προκαλεί δυστυχία, ποτέ κανείς δεν το επιλέγει.
Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο την επιλέγουν, αλλά την απολαμβάνουν κιόλας.

Μαμά, μπαμπά, τι είναι το σεξ;


Ξάγρυπνη με είχε βρει εκείνη η νύχτα από όσα θυμάμαι. Δεν ήταν μόνο η απροσδόκητη χαρά ότι η μαμά μου θα μου κάνει ένα αδερφάκι, αλλά ξαφνικά απορίες άρχισαν να γεννιούνται στο κεφάλι μου.

Δηλαδή πώς ακριβώς θα το έκανε; Ήξερα ότι θα βρισκόταν στην κοιλιά της γιατί μου την έδειξε και ήταν φουσκωμένη. Μου είπε ότι θα μεγαλώσει 9 μήνες εκεί μέσα και μετά θα βγει.
-Γιατί να βγει από εκεί που κάνουμε πιπί οι γυναίκες και πώς μπήκε στην κοιλιά δηλαδή;
Ήταν η απορία μου την άλλη μέρα. Την προετοίμαζα όλη νύχτα για να μη μου πουν δικαιολογίες πάλι. Τώρα θα τους ανάγκαζα να μου μιλήσουν.
Όλο νεύρο εγώ κι ανυπομονησία, επτά ετών τσούπρα, με χιλιάδες απορίες για τη ζωή και τον κόσμο στο μικρό αθώο κεφαλάκι περίμενα να ακούσω απάντηση.
Οι γονείς μου με κοιτούσαν σκεπτικοί κι εγώ νόμιζα ότι θα μου πουν κάτι πολύ σοβαρό, οπότε κάθισα να ακούσω με προσοχή.
Μου είπαν λοιπόν, πως όταν δυο άνθρωποι, ένας άντρας και μια γυναίκα αγαπιούνται πολύ, τότε θέλουν να κάνουν παιδί. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξαπλώσουν μαζί και να ενωθούν.
-Πώς θα γίνει αυτό; Ρώτησα.
-Βλέπεις, μου είπε η μαμά μου, η γυναίκα και ο άντρας είναι διαφορετικοί. Και μου έδειξε εικόνες ενός αντρικού και ενός γυναικείου σώματος.
Εγώ στην αρχή ντράπηκα λίγο.
-Αυτές είναι γυμνές εικόνες, είπα.

"Πόσα και πόσα εκεί δεν θα βρεις. Μέσα σε μια αγκαλιά...λες χωράνε τα πάντα..."

Από το fb του Κώστα Κουτσουρέλη (18/10/2015)
 

Με την έννοια αυτή, καμιά γυναίκα που άγγιξες πάνω από μία φορά δεν είναι ενική - είναι ένα πολύπτυχο, πολυπρόσωπο, πολύοσμο πλήθος. 

Για την ακρίβεια, είναι μια συλλογή από στιγμές, από ρευστές ή πυκνές διαθέσεις, από αισθήματα, βιώματα, από σκέψεις ακόμα, που έχουν σωματωθεί σε κινήσεις και παλεύουν ν' αφήσουν επάνω σου κάθε μια το δικό της το ίχνος.

Άλλη γεύση έχει το λυπημένο φιλί και άλλη το χαρούμενο. Άλλη θέρμη αναδίδει η κουρασμένη αγκαλιά πριν τη νάρκη, κι άλλη το παιχνιδιάρικο σφίξιμο την ώρα της σχόλης. Άλλη είναι η κατάσαρκη εωθινή επαφή κι άλλη η κλεφτή, φευγαλέα οικειότητα στην εργάσιμη διάρκεια της μέρας.

 Και η σκέψη, α η σκέψη – αυτή σφραγίζει τα πάντα. Στης αγαπημένης το κορμί, κάτω από όλες τις πτυχές της αιδούς, κάτω από τα μυστικά του πιο μύχιου εγώ, αναβοσβήνουν καθαρά στο καντράν σαν φωτάκια τη νύχτα όλα όσα ζουν και ξοδεύονται λες στους αθέατους νευρώνες μιας σχέσης:

«Το πιο γλυκό ψωμί», άλλο ένα ελληνικό παραμύθι


Ζούσε κάποτε ένας πολύς πλούσιος και ευτυχισμένος βασιλιάς, που ξαφνικά αισθάνθηκε πλήξη και τίποτα δεν μπορούσε να τον ευχαριστήσει πια. Δεν ενδιαφερόταν για το βασίλειό του, τους υπηκόους του και δεν ήθελε φάει κανένα από τα φαγητά που του ετοίμαζαν οι μάγειροι του παλατιού.

     Ο  σύμβουλος του βασιλιά καλούσε κάθε μέρα στο παλάτι όλους τους ξακουστούς γιατρούς για να βρουν την αρρώστια του. Κανένας όμως δεν μπορούσε να γιατρέψει το βασιλιά. Σκέφτηκε τότε να καλέσει ένα γερό σοφό, που έμενε μακριά από την πόλη και μπορούσε να δίνει λύσεις σ’ όλα τα προβλήματα.

     Ο γερο-σοφός ήρθε στο παλάτι, είδε το βασιλιά πολύ αδύνατο κι εξαντλημένο και τον ρώτησε:

     «Μήπως, βασιλιά μου, έχεις κάποιο πρόβλημα με το λαό σου;»

     «Όχι», απάντησε ο βασιλιάς. «Εμένα δε με νοιάζει για κανέναν».

     «Μήπως δουλεύεις πολύ;»

     «Όχι, γέροντά μου! Δε με βλέπεις; Είμαι όλη  μέρα ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου.»

     «Μήπως επιθύμησες κάτι και δεν το έχεις;» ξαναρώτησε ο γέροντας.

     «Ποτέ δε μου έχει συμβεί αυτό», απάντησε ο βασιλιάς. «Ό,τι επιθυμήσω το έχω στη στιγμή.»

     Ο γερο-σοφός σκέφτηκε λίγο και μετά συμβούλεψε το βασιλιά να διατάξει τους μάγειρές του να του ζυμώσουν το πιο γλυκό ψωμί.

Βασιλικός πολτός για αντιγήρανση!

Ο βασιλικός πολτός, πέρα από τα δεκάδες θρεπτικά συστατικά που περιέχει, έχει διαπιστωθεί ότι έχει θετική δράση και στο κολλαγόνο. Η δράση του αυτή ίσως να οφείλεται στην παρουσία της προλίνης, ενός αμινοξέος που συνδέεται με τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, τα οποία αποτελούν σημαντικά συστατικά του συνδετικού ιστού του δέρματος.

Φυσική μάσκα αντιγήρανσης με αβοκάντο, βασιλικό πολτό & σιτέλαιο

Τι θα χρειαστείτε
¼ αβοκάντο
Βασιλικό πολτό (ποσότητα περίπου σαν 1 φακή)
1 κ.γλ. σιτέλαιο

Έτσι μαγείρευε η γιαγιά της Ρόδου

Έτσι μαγείρευε η γιαγιά της Ρόδου

Ντολμάδες με λάχανο1        μεγάλο λάχανο με ωραία φύλλα
1/2     κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1/2     κιλό κιμά χοιρινό
1        κούπα κρεμμύδι τριμμένο
1/2     κούπας ρύζι Καρολίνα
1/2     κούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
1/2     κούπας λάδι
1        κούπα βραστό νερό
1/2     κούπας μαργορίνη
για το αυγολέμονο
2        αυγά
1/2     κούπας χυμό λεμονιού
Το λάχανο που θα διαλέξετε δεν πρέπει να είναι πολύ σφικτό- Πλύντε το πολύ καλά και μ'ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε κυκλικά γύρω από το κοτσάνι, σε βάθος, ένα κομμάτι κι αφαιρέστε το, ώστε να ελευθερωθούν τα φύλλα και να ξεχωρίζουν εύκολα. Βάλτε το σε μεγάλη κατσαρόλα μέσα σε νερό που βράζει με το κομμένο μέρος προς τα κάτω και δράστε το, ώσπου να μαλακώσουν τα φύλλα (προσοχή, δεν πρέπει να λιώσουν). Βγάλτε το, αφήοτε το να κρυώσει και ξεχωριστέ τα φύλλα.

Αν στο εσωτερικό τα φύλλα είναι ακόμη σκληρά και δεν ξεχωρίζουν, ξαναβάλτε το στην κατσαρόλα με το νερό και βραστέ το και πάλι, ώσπου να μαλακώσουν και τα υπόλοιπα φύλλα.

6 παράξενοι τρόποι για να χάσουμε βάρος

Τα έχουμε πει πολλές φορές, η σωστή διατροφή και η γυμναστική είναι το κλειδί… αλλά κι αυτές οι συμβουλές μπορούν να βοηθήσουν.


6 παράξενοι τρόποι για να χάσουμε βάρος
Όταν μιλάμε για αδυνάτισμα, ξέρουμε πως έχουμε δύσκολο αγώνα μπροστά μας. Οφείλουμε να προσέχουμε την διατροφή μας, να ελαττώσουμε τα περιττά λιπαρά, την ζάχαρη και το αλάτι, αλλά και να ασκούμαστε τακτικά. Βέβαια, ακόμα και με αυτές τις γνώσεις, δεν θα μας πείραζε καθόλου να μαθαίναμε ότι υπάρχουν και άλλοι – ίσως πιο αντισυμβατικοί – τρόποι να χάσουμε βάρος. 
Οι παρακάτω μέθοδοι μπορούν να χωρέσουν στην καθημερινή μας ζωή και, σε συνδυασμό με την υγιεινή και προσεγμένη διατροφή, αλλά και την γυμναστική, μπορούν να μας βοηθήσουν να διώξουμε από πάνω μας το περιττό βάρος. Για να τις δούμε.

Πώς να εκπαιδεύσετε τα παιδιά να αποφεύγουν τους τραυματισμούς

Νέα έρευνα αναφέρει ότι μετά από έναν τραυματισμό παιδιού, η συζήτηση με τους γονείς για το γεγονός, το βοηθά να αποφύγει μελλοντικούς κινδύνους.

Πώς να εκπαιδεύσετε τα παιδιά να αποφεύγουν τους τραυματισμούς

Οι συζητήσεις που κάνουν οι γονείς με τα παιδιά τους μετά από έναν τραυματισμό των δεύτερων, τα βοηθά να αποφύγουν μελλοντικούς κινδύνους, αναφέρει έρευνα του University of Iowa.
“Να μην το ξανακάνεις’’, είναι η συνήθης συμβουλή που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι γονείς όταν το παιδί τους βρεθεί στα επείγοντα, ανακάλυψε η έρευνα.
Ωστόσο, αν ο τραυματισμός ενός παιδιού προκληθεί από παράγοντα στο περιβάλλον- όπως ένα ελάττωμα στο πεζοδρόμιο ή μια λακκούβα στο δρόμο- οι γονείς είναι πιο πιθανό να προειδοποιήσουν τα παιδιά τους να είναι πιο προσεκτικά, και αν τα παιδιά είναι μεγαλύτερα να τα βοηθήσουν να καταλάβουν γιατί η κατάσταση ήταν επικίνδυνη.
Η έρευνα ανακάλυψε επίσης ότι οι γονείς είναι πολύ περισσότερο πιθανό να προτρέπουν τους γιούς παρά τις κόρες να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον.
Ερευνητές δήλωσαν ότι τέτοιου είδους συνομιλίες μετά από τραυματισμό του παιδιού βοηθούν νέους να εσωτερικοποιήσουν αξίες σχετικά με την ασφάλεια- διαδικασία παρόμοια με αυτή κατά την οποία το παιδί αναπτύσσει συνείδηση.

Τατουάζ: Πώς να αφαιρέσετε κάποιο με ασφάλεια για την υγεία σας


Κάθε άνθρωπος, όταν αποφασίζει και κάνει ένα τατουάζ, έχει την βεβαιότητα ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα και θα είναι υπερήφανος που θα το έχει για πάντα επάνω του. Σε αυτήν τη φράση όμως, ούτε το “υπερήφανος”, αλλά ούτε και το “για πάντα” είναι απόλυτα. 
Σύμφωνα με μια έρευνα του 2006 που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of the American Academy of Dermatology, το 24% των ανθρώπων ηλικίας 18 έως 50 ετών έχουν τατουάζ, αλλά το 17% εξ' αυτών θέλει να αφαιρέσει από το δέρμα του ένα ή όλα από τα τατουάζ που έχει.
 
Υπάρχουν καλά νέα και κακά νέα, όσον αφορά την αφαίρεση τατουάζ. Τα κακά νέα είναι ότι σκοπός των τατουάζ είναι να είναι μόνιμα, οπότε ακόμη και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις τεχνικές αφαίρεσης, μπορεί να μην είναι απόλυτα αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος. Οι πιθανότητες επιτυχίας ποικίλλουν ανάλογα με το χρώμα του δέρματός σας, τις χρωστικές ουσίες που περιέχει το τατουάζ και το μέγεθός του.
 
Τα καλά νέα είναι ότι οι τεχνικές αφαίρεσης τατουάζ έχουν εξελιχθεί το ίδιο ραγδαία με τις τεχνικές δημιουργίας και εξάπλωσης των τατουάζ.
 
Τι να αποφύγετε πάση θυσία

Παγκόσμιο σοκ από δημοσίευμα πως ο Πάπας έχει όγκο στο κεφάλι

Παγκόσμιο σοκ από δημοσίευμα πως ο Πάπας έχει όγκο στο κεφάλι

Το Βατικανό διέψευσε σήμερα δημοσιεύμα του ιταλικού Τύπου σύμφωνα με το οποίο ο πάπας Φραγκίσκος έχει διαγνωστεί με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο.

"Ο πάπας πραγματοποιεί τις δραστηριότητές του εντατικά όπως πάντα. Είναι πολύ ανεύθυνη η διασπορά αβάσιμων ειδήσεων και ανάξια προσοχής", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Βατικανού Φεντερίκο Λομπάρντι.
Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Quotidiano Nazionale, ενός εθνικού εντύπου με έδρα την κεντρική Ιταλία, ο 78χρονος πάπας "πρόσφατα" μεταφέρθηκε μυστικά με ελικόπτερο σε μία μικρή πόλη της Τοσκάνης για να επισκεφθεί έναν Ιάπωνα γιατρό.

Πώς ν' αδυνατίσετε πιο εύκολα με τη σφραγίδα της επιστήμης


Η “βιομηχανία” που έχει στηθεί παγκοσμίως γύρω από τις δίαιτες και την απώλεια σωματικού βάρους γενικότερα, είναι, δυστυχώς, γεμάτη από μύθους και παρανοήσεις.
Οι άνθρωποι που θέλουν να χάσουν κάποια κιλά, φτάνουν στο σημείο να κάνουν “τρελά πράγματα” στη διατροφή τους, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν καμία επιστημονική απόδειξη πίσω τους.
 
Δείτε μερικές απλές μεθόδους για να χάσετε τα περιττά κιλά, τις οποίες, ωστόσο, τις υποστηρίζουν και επιστημονικές έρευνες.

Φραγμένες Αρτηρίες, Λιπίδια στο Αίμα, Λοιμώξεις και Κρυολογήματα τέλος με αυτή τη συνταγή 3 συστατικών!

3-Συστατικά-Ο-Θεραπεία-Βουλωμένο-Αρτηρίες-Fat-in-the-Blood-Λοιμώξεις και κρύα

Συνταγη 3 Συστατικων 

Για την προετοιμασία αυτής της συνταγής, το μόνο που χρειάζεται είναι τζίντζερ, σκόρδο, λεμόνι και νερό.
Στην πραγματικότητα, αυτό το ρόφημα, το οποίο είναι ένας συνδυασμός τριών σούπερ υγιεινών τροφών, μπορεί να φέρει περισσότερα οφέλη για την υγεία, όπως:
  • πρόληψη γενικής κόπωσης,
  • καθαρισμό των αρτηριών,
  • μείωση των επιπέδων των λιπιδίων στο αίμα,
  • καθαρισμό ήπατος,
  • πρόληψη λοιμώξεων,
  • πρόληψη γρίπης και κρυολογήματος,
  • ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και ούτω καθεξής.
Αυτή η θεραπεία, λόγω των συστατικών της, είναι η καλύτερη πρόληψη από τις ελεύθερες ρίζες και ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές εναντίον των νοσημάτων της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος.
Ας ξεκινήσουμε την  προετοιμασία αυτής της απλής, υγιεινής, 3 συστατικών συνταγής.

Γιατί φοβάσαι να ονειρεύεσαι;

Κάνε τα αόρατα όνειρά σου ορατές εικόνες!
 Γιατί φοβάσαι να ονειρεύεσαι;
Τι είναι το όνειρο; Μία γενική έννοια ή κάτι βαθύτερο; Είναι ίσως η απόδειξη ότι ψυχή και σώμα είναι και “πράττουν” ξεχωριστά. Είναι η υποδήλωση του τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, τι σου λείπει, τι σε ευχαριστεί, τι θέλεις να εκπληρωθεί. Είναι η φαντασία που θέλεις να γίνει πραγματικότητα! Γιατί ό,τι έχεις καταφέρει ως τώρα στη ζωή σου προήλθε από μία εσωτερική διεργασία των θέλω σου, από μία φανταστική υπόθεση. Μήπως ότι σκεφτόμαστε γίνεται; Μήπως ό,τι καταφέρνει κανείς στη ζωή του, το έχει από πριν οραματιστεί; Κάνεις όνειρα πια, ή φοβάσαι; Σταμάτα να είσαι τόσο ρεαλίστρια και καμιά φορά και ηττοπαθής γιατί σου καταστρέφει τα θέλω σου και τα όνειρά σου. Η ζωή δεν είναι “έτσι” αλλά όπως θέλεις εσύ να τη φτιάξεις. Υπάρχει κάτι πιο δικό σου από τα όνειρα; Μην εγκαταλείπεις την ευκαιρία που έχεις να τα υλοποιήσεις.
Είναι όλα στο μυαλό σου. Εσύ και μόνο εσύ ελέγχεις ακόμα και αυτό. Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να σε επηρεάζει και να σε προσγειώνει.

Αυτές είναι οι λάθος σκέψεις που κάνεις καθημερινά


Αν θες να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη, σταμάτα τις.
Αυτές είναι οι λάθος σκέψεις που κάνεις καθημερινά
Αγχώνεσαι να κάνεις τα πάντα σωστά. Να μη σου ξεφεύγει τίποτα, να ελέγχεις τα πάντα. Αυτά και άλλα τόσα καθημερινά λάθη που πρέπει να αποφύγεις, αν θες να βρεις λίγη ηρεμία και αισιοδοξία στην ζωή σου, ακολουθούν.
Προτρέχεις καταλήγοντας πάντα σε αρνητικά συμπεράσματα
Προτιμάς να λειτουργείς έτσι, για να μην απογοητευτείς. Για παράδειγμα, κάνεις ένα ιατρικό check up λόγω κάποιας ενόχλησης και το μυαλό σου , μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, έχει πλάσει το χειρότερο σενάριο. Έχεις διαγνώσει σοβαρή ανίατη ασθένεια, στην περίπτωση του απλού κρυολογήματος. Έτσι βάζεις τον εαυτό σου σε μια κατάσταση άγχους που μόνο μπελάδες φέρνει στο μυαλό και την ψυχολογία σου.
Συγκρίνεις την ζωή σου με τις ζωές των άλλων
Μέγα λάθος. «Η αδερφή μου έχει καλύτερη δουλειά από εμένα», «η Μαρία έχει ωραιότερο σύντροφο από τον δικό μου», «η ξαδέρφη μου έχει κάνει οικογένεια, εγώ όχι», «το σπίτι του Γιώργου είναι πιο μεγάλο από το δυάρι, που μένω εγώ» και άλλες τέτοιες καθημερινές συγκρίσεις που σκέφτεται ο ανασφαλής και απαιτητικός εαυτός σου. Ξεπέρασε το και θέσε τους δικούς σου στόχους και την δική σου πορεία. Αλλιώς πάντα θα είσαι ακόλουθος της ζωής των άλλων.

Αρχαίο Γερμανικό Φάρμακο: καθαρίζει τις αρτηρίες, μειώνει την υψηλή χοληστερόλη, προλαμβάνει τις λοιμώξεις, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα ... (συνταγή)

Βγάζει από το αδιέξοδο αρτηρίες, μειώνει την υψηλή χοληστερόλη
Αυτό το αρχαίο Γερμανικό φάρμακο είναι εξαιρετικά επωφελές για την υγεία και έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την θεραπεία και την πρόληψη της απόφραξης των αρτηριών (αρτηριοσκλήρυνση), της υψηλής χοληστερόλης, της κόπωσης, των μολύνσεων και των κρυολογημάτων. Επιπλέον, βελτιώνει αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα και καθαρίζει το συκώτι.
Αυτό το ισχυρό ρόφημα περιέχει μόνο τέσσερα συστατικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα