Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ 1,7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ!!!!

Φαίνεται ότι επιστήμονες και αρχαιολόγοι επιβεβαίωσαν ότι << γέφυρα του Αδάμ >> είναι στην πραγματικότητα μια τεχνητή γέφυρα που κατασκευάστηκε πριν 1.700.000 χρόνια πριν!!!! Βρίσκεται στο Στενό Palk ( Παλκ ), στον Ινδικό Ωκεανό, υπάρχει μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, μια λεπτή λωρίδα γης που ενώνει τη νότια της Ινδίας με τη Σρι Λάνκα και ονομάζεται “Γέφυρα του Αδάμ”!!!!
Η Γέφυρα του Αδάμ πιστεύεται ότι είναι τα απομεινάρια μιας αρχαίας γέφυρας προ-πλημμυρικής εποχής, ενδεχομένως, είναι η πρώτη γέφυρα που χτίστηκε πάνω στη Γη!!!!
Ακόμα κι αν οι ιστορικοί, αρχαιολόγοι και οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι πρώτοι πολιτισμοί εμφανίστηκαν στη Γη περίπου 5000 χρόνια πριν, σήμερα, με όλες τις ανακαλύψεις που έχουν γίνει, γνωρίζουμε ότι η ανθρωπότητα υπήρχαν πολύ πριν στη Γη από ό, τι κανονικά οι μελετητές μας λένε!!!! Μέσα από τη μελέτη των ευρημάτων, όπως αυτό, μπορούμε να κατανοήσουμε την πολυπλοκότητα του μακρινού παρελθόντος μας και το τι μας κρύβουν για ευνόητους λόγους!!!!! Αυτή η αρχαία γέφυρα φέρεται να ήταν βατή με τα πόδια μέχρι τον 15ο αιώνα μέχρι όπου καταιγίδες βάθυναν το κανάλι: αρχαίος ναός φαίνεται ότι υπήρχε στην Γέφυρα του Αδάμ όπου ήταν εντελώς πάνω από το επίπεδο της θάλασσας μέχρι που το διέλυσε ένας κυκλώνα στο 1480 μ.Χ..!!!!
ADAM BRIDGE 1
Αρκετοί ερευνητές δεν συμμερίζονται τις απόψεις ενσωμάτωση της επιστήμης!!!! Ανοιχτόμυαλοι ερευνητές, όπως ο Robert Bauval ( Ρόμπερτ Μπάουβαλ και Graham Hancock ( Γκράχαμ Χάνκοκ ) έχουν προτείνει ότι μνημεία όπως αυτά που βρέθηκαν στο οροπέδιο της Γκίζας είναι πολύ μεγαλύτερα από ό, τι η ιστορία μας λέει!!!! Ως εκ τούτου, οι θεωρίες τους χαρακτηρίζονται ως αδύνατες και δεν λαμβάνονται καν υπόψη!!!! Αυτό είναι όπου η επιστήμη αποτυγχάνει παταγωδώς!!!!! Αλλά ξέρουμε ότι έχουν υπάρξει δεκάδες άλλες απίστευτες ανακαλύψεις που η επιστήμη έχει επισημανθεί ως αδύνατη, δεδομένου ότι δεν φαίνεται να ταιριάζει στην αυστηρά επιλεκτική άποψη της επιστημονικής κοινότητας!!!!

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί που μιλούν για καταστροφικά γεγονότα όπως πλημμύρες!!!! Των Σουμερίων, Ελληνικό, Κινέζικο, οι Ινδιάνοι της Αμερικής!!!! Και πολλούς άλλους πολιτισμούς που σήμερα φαίνεται αδύνατο σε μας και ως εκ τούτου θεωρούνται ως << μύθους >>!!!! Οι  Chimalpopoca ( Τσιμαλποπόκαhttps://en.wikipedia.org/wiki/Chimalpopoca ) περιγράφουν λεπτομερώς τις συνθήκες κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Κατακλυσμού και αφορούν το πώς οι άνθρωποι προσπάθησαν να ξεφύγουν από αυτήν την καταστροφή:
“Ο ουρανός πλησίαζε στη Γη και στο διάστημα μιας ημέρας όλα πνίγηκαν. Τα ίδια τα βουνά καλύφθηκαν με νερό. … . Ένας τεράστιος τυφώνα παράσυρε δέντρα, αναχώματα, τα σπίτια και τα μεγαλύτερα οικοδομήματα, στα οποία πολλοί άνδρες και γυναίκες διέφυγαν, κυρίως σε σπηλιές και χώρους όπου ο μεγάλος τυφώνας δεν θα μπορούσε να τους φτάσει. Όλα αυτά έγιναν στο σκοτάδι, χωρίς να βλέπουν το φως του ήλιου, ούτε το φεγγάρι, παρότι ο άνεμος τους έφερε. ”
Πιστεύεται επίσης ότι τα αποδεικτικά στοιχεία μιας μεγάλης πλημμύρας έχουν καταγραφεί σε μνημεία σε όλο τον κόσμο!!!! Οι ερευνητές προτείνουν ότι τα αρχαία μνημεία, όπως το οροπέδιο της Γκίζας, φαίνεται να έχουν εντυπωσιάσει με αναρτήσεις τους, μια χρονολογική αναφορά που δείχνουν προς μια παγκόσμια καταστροφή που συνέβη πάνω από 13.000 χρόνια πριν!!!!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα soulhealer.com
Ο Δρ Badrinarayanan ( Μπαντριναραγιάναν ), ο πρώην διευθυντής της Γεωλογικής Επισκόπησης της Ινδίας πραγματοποίησε μια έρευνα αυτής της δομής ( Της Γέφυρας του Αδάμ ) και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν τεχνητή!!!! Ο Δρ Badrinarayanan και η ομάδα του διάτρησαν 10 οπές κατά μήκος της χάραξης της Γέφυρα του Αδάμ!!!! Αυτό που ανακάλυψε ήταν εκπληκτικό!!!! Περίπου 6 μέτρα κάτω από την επιφάνεια βρήκε ένα ομοιόμορφο στρώμα από ασβεστολιθικά πετρώματα και άμμο, κοράλλια και ογκόλιθους η παρόμοια υλικά!!!!! Η ομάδα του ήταν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ένα στρώμα από άμμο, περίπου 4-5 μέτρα πιο κάτω και, στη συνέχεια, σκληρά πετρώματα κάτω από αυτό!!!!
Μια ομάδα δυτών κατέβηκε να εξετάσει φυσικά τη γέφυρα!!!! Οι ογκόλιθοι που παρατηρήθηκαν δεν αποτελούνταν από ένα τυπικό θαλάσσιο σχηματισμό!!!! Είχαν προσδιοριστεί ως προερχόμενες από τις δύο πλευρές του υπερυψωμένου αυτού τιτάνιου μονοπατιού!!!!! Ο Δρ Badrinarayanan δείχνει επίσης ότι υπάρχουν στοιχεία από τα αρχαία λατομεία σε αυτούς τους τομείς!!!!  Η ομάδα του κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα υλικά και από τις δύο όχθες τοποθετήθηκαν πάνω στην αμμώδη πυθμένα του νερού για να σχηματίσουν αυτήν την αρχαία γέφυρα!!!!
ADAM BRIDGE 2
Καθώς η τεχνολογία έχει προχωρήσει, η έρευνα έχει γίνει πολύ πιο εύκολο για τους αρχαιολόγους!!!! Αυτό επέτρεψε να ανακαλύψει ένα σημαντικό αριθμό αρχαίων δομών, πολλά από τα οποία δεν μπορούν να εξηγηθούν με την κοινώς αποδεκτή μεθοδολογία που προσφέρονται από την επικρατούσα τάση ερευνητών!!!! Είναι πιθανό ότι αυτή η πρόσφατη ανακάλυψη είναι ένα κομμάτι των στοιχείων που μας λέει ότι η πλημμύρα είναι κάτι περισσότερο από απλά ένας μύθος!!!!
Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές ανακαλύψεις οι οποίες αμφισβητούν γενικά την ιστορία και την αρχαιολογία αλλα και τις μεθοδεύσεις αυτών!!!! Μερικές από αυτές τις ανακαλύψεις έχουν απορριφθεί κατηγορηματικά από τους ερευνητές, δεδομένου ότι δεν φαίνεται να ταιριάζει στην σύγχρονη ιστορία!!!!
Μία από τις πιο απίστευτες ανακαλύψεις των τελευταίων ετών κατέστη δυνατή χάρη στις εικόνες υψηλής ευκρίνειας της Γης από το διάστημα, από το Google Earth όπου είναι ένα άλλο μεγάλο εργαλείο τα τελευταία χρόνια στα χέρια των επιστημόνων!!!!
Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, ένα από τα πιο εντυπωσιακά αποδεικτικά στοιχεία ενός πολιτισμού που άκμασε πριν από τον κατακλυσμό, πριν από 13.000 χρόνια, εκπροσωπείται από αυτό που ονομάζεται σήμερα ως << γέφυρα του Αδάμ >>, μια στενή λωρίδα γης 30 χιλιομέτρων σε μήκος που συνδέουν τη νότια Ινδία με τη Σρι Λάνκα!!!!
Για πολύ καιρό θεωρήθηκε ότι αυτή η λωρίδα γης ήταν ένα φυσικός σχηματισμός!!!!  Ωστόσο, οι δορυφορικές εικόνες που ελήφθησαν από τη NASA στις αρχές του 2003, έχουν προκαλέσει έντονη συζήτηση μεταξύ των επιστημόνων, δεδομένου ότι, σύμφωνα με ορισμένους, η δομή φαίνεται να είναι τεχνητής προέλευσης!!!! Οι φωτογραφίες, στην πραγματικότητα, δείχνουν μια περίεργη τάση στον τρόπο με τον πορθμό Παλκ!!!!! Σύμφωνα με πολλούς, αυτό μοιάζει πολύ με μια μακριά γέφυρα όπου  καταστράφηκε, και τώρα βυθίζεται κάτω από τον ωκεανό!!!!!
Σύμφωνα με την ινδουιστική παράδοση, αυτή η “λωρίδα γης” είναι μια γέφυρα που χτίστηκε από τον Ινδό θεό Ράμα –https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B9%CF%83%CE%BD%CE%BF%CF%8D  , όπως έχει ειπωθεί στο ινδουιστικό έπος Ραμαγιάνα!!!! Στην πραγματικότητα, από την αρχαιότητα είναι γνωστή ως η << Γέφυρα του Ράμα” ή “Ράμα Σέτου”!!!!
Το ινδικό έπος Ραμαγιάνα αφηγείται την ιστορία της γέφυρας αυτής και πώς χτίστηκε για να εξυπηρετηθεί Ινδός θεός Ράμα, προκειμένου να τον βοηθήσει να διασχίσει το νερό να φτάσει στο μεγάλο νησί και να σώσει την αγαπημένη του από τα νύχια του δαίμονα βασιλιά Ravanna ( Ραβάννα  https://en.wikipedia.org/wiki/Ravana  ) Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης, γενναίες πράξεις και απίστευτων αρχιτεκτονικών κατασκευών, όπως φαίνεται!!!!
ADAM BRIDGE 3
Ο Ράμα είναι ένα από τις πιο διάσημες εκδηλώσεις του Ανωτάτου Θεού και είναι αναγνωρισμένη ως η εικόνα, το πνεύμα και τη συνείδηση ​​του Ινδουισμού, σε μία από τις παλαιότερες θρησκείες του κόσμου!!!!
Οι ιστορίες που πολλές φορές ερμηνεύονται ως γεγονότα της ζωής του Ράμα, διηγείται στο Ραμαγιάνα, ενα αρχαίο σανσκριτικό έπος, όπου κυριολεκτικά μεταφράζεται σε “Το ταξίδι του Ράμα”, το οποίο μιλά για μια εποχή που οι θεοί επί των πλοίων ( Βιμάναςhttps://en.wikipedia.org/wiki/Vimana και αυτό http://www.findtube.gr/mystery/630-ta-iptamena-vimanas.html  ) και γιγάντων περπάτησαν τη γη!!!! Απόδειξη των Βιμάνα και των γιγάντων είναι ότι έχουν βρεθεί σε όλο τον κόσμο, σε διαφορετικές χώρες!!!!
Σήμερα υπάρχουν πολλές απόψεις μεταξύ των ερευνητών και των επιστημόνων που πιστεύουν ότι αυτή η << γέφυρα >> είναι φυσικής προέλευσης!!!! Μερικοί λένε ότι είναι το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας της αύξησης του φλοιού της γης, άλλοι που σχηματίστηκε μετά τον διαχωρισμό της Σρι Λάνκα από την ινδική ενδοχώρα!!!! Παρά το γεγονός ότι και οι δύο θεωρίες μπορεί να είναι σωστές, το τρίτο και το παλαιότερο μπορεί επίσης να είναι η πραγματική διαπραγμάτευση όπου όλα δείχνουν πλέον μετά τις έρευνες να είναι έτσι!!!!
Είναι ενδιαφέρον, οι ερευνητές οι οποίοι δεν συμφωνούν ότι αυτή η δομή είναι φυσικής προέλευσης να ψάξουν προς το σημείο μεγάλων ορθογώνιων ασβεστόλιθων στη βάση της δομής, η οποία δηλώνουν ότι είναι μια τεχνητή κατασκευή!!!! Σύμφωνα με τους μελετητές, αυτοί οι ασβεστολιθικοί ογκόλιθοι δεν μπορεί να είναι η εκδήλωση της μητέρας φύσης και πρέπει να είναι το αποτέλεσμα από νοήμονα όντα!!!!
Ο Δρ TS Badrinarayanan, πρώην διευθυντής της Γεωλογικής Επισκόπησης της Ινδίας, προέβη σε ανάλυση της δομής και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι τεχνητής προέλευσης!!!!! Η ομάδα του κατέληξε τελικά στο συμπέρασμα ότι τα υλικά των δύο σημείων είχαν διατεθεί στην αμμώδη βυθό για να σχηματίσουν ένα υπερυψωμένο μονοπάτι!!!! Αυτό είναι προφανώς ορατό στις εικόνες που παρέχονται από τη NASA!!!!
Σύμφωνα με τα αρχαία Ινδικά κείμενα, ο Ράμα έζησε κατά τη διάρκεια της Τρέτα Γιούγκα – https://en.wikipedia.org/wiki/Treta_Yuga  η οποία είναι η δεύτερη από τους τέσσερις αιώνες της εξέλιξης της ζωής!!!!
ADAM BRIDGE 4
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι << Γέφυρα Ράμα >> όπως έχει για πολλούς, έχει τραβήξει την προσοχή των κατασκευαστικών εταιρειών που έχουν ήδη εντοπίσει τις απίστευτες προοπτικές της!!!! Η ινδική κυβέρνηση φαίνεται να ενδιαφέρονται εξαιρετικά, καθώς ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτή η τεχνητή γέφυρα πρέπει να “ανακαινιστεί” και μόλις ανακτήσει την προηγούμενη λειτουργία της , θα μπορεί να προσφέρει πολλά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη στην περιοχή!!!!  Το περίεργο πράγμα για το στενό μεταξύ της Σρι Λάνκα και της Ινδίας είναι ότι, μετά την γραμμή της γέφυρας κάποιο είδος του καναλιού θα μπορούσε να κατασκευαστεί, μόλις βατό, και θα διευκόλυνε τη θαλάσσια κυκλοφορία στα σχετικά δύσκολα νερά της περιοχής!!!! Η γέφυρα θα καταστήσει δυνατή τη δημιουργία δρόμων και σιδηροδρόμων και θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως βάση για ένα γιγαντιαίο παλιρροιακό κέντρο, εκμεταλλευόμενοι τις παλιρροιακές δυνάμεις που θα παράγουν τεράστια ποσά ηλεκτρικής ενέργειας!!!!
Έτσι, όπως μπορούμε να δούμε, αυτή η περίφημη γέφυρα, μερικές φορές αναφέρεται ως γέφυρα Ράμα “έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης από την αρχαιότητα, και έχει τροφοδοτήσει πολλούς μύθους που μπορεί να αποδειχθούν ότι πράγματι είναι αλήθεια!!!! Πιο ενδιαφέρον, έχει η δυνατότητα να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά έργα της περιοχής, αν οι κυβερνήσεις αποφασίσουν να την << ανακαίνιση >> του!!!!
ADAM BRIDGE 5
Είναι δυνατόν η γέφυρα του Αδάμ να είναι στην πραγματικότητα μια “τεχνητή” κατασκευή, από την θεότητα των θεών Ράμα!!;!! Είναι αρκετά τα στοιχεία που υποστηρίζουν την θεωρία ότι αυτό είναι μια γέφυρα όπου υπήρχε στο μακρινό παρελθόν εκεί!!!! Αν ναι, αυτό χτίστηκε με τη βοήθεια των θεών!!!;!!! Και τι ήταν ο πραγματικός σκοπός της στο μακρινό παρελθόν!!;!!
Πρώτη αναφορά για την γέφυρα – http://soulhealer.com/ramas-bridge-ancient-mythology/
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα