Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

«21ος αιώνας- Εποχή Απάτης»




Ιανουάριος 18, 2016.

Κατά τα τελευταία χρόνια του 20ου αιώνα, η απάτη εκφράσθηκε από την αμερικανική εξωτερική πολιτική με έναν νέο τρόπο, γράφει ο αμερικανός πολιτικός αναλυτής, Πώλ Κρέιγκ Ρόμπερτς.


Με ψευδή προσχήματα η Ουάσιγκτον διέλυσε την Γιουγκοσλαβία και τη Σερβία, προκειμένου  να προωθήσει μια αδήλωτη ατζέντα.


Κατά τον 21ο αιώνα η απάτη αυτή πολλαπλασιάστηκε. Το Αφγανιστάν, το Ιράκ, η Σομαλία, η Λιβύη καταστράφηκαν και το Ιράν και η Συρία θα είχαν, επίσης, καταστραφεί εάν ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν το είχε εμποδίσει.


Η Ουάσιγκτον βρίσκεται, επίσης, πίσω από την τρέχουσα καταστροφή της Υεμένης και  η Ουάσιγκτον επέτρεψε και χρηματοδότησε το Ισραήλ για την καταστροφή της Παλαιστίνης.


Επιπλέον, η Ουάσιγκτον λειτουργεί με στρατιωτικά μέσα στο Πακιστάν, χωρίς να έχει κηρύξει πόλεμο, δολοφονεί πολλές γυναίκες, παιδιά και γέροντες στα χωριά κάτω από το πρόσχημα της «καταπολέμησης της τρομοκρατίας».


Τα εγκλήματα πολέμου της Ουάσιγκτον συναγωνίζονται εκείνα  οποιασδήποτε χώρας στην ιστορία.



Έχω καταγράψει όλα αυτά τα εγκλήματα σε στήλες και βιβλία μου (Clarity Press)
Όποιος εξακολουθεί να πιστεύει στην αγνότητα της εξωτερικής πολιτικής της Ουάσιγκτον είναι μια χαμένη ψυχή.


Η Ρωσία και η Κίνα έχουν τώρα μια στρατηγική συμμαχία που είναι πάρα πολύ ισχυρή για την Ουάσιγκτον. Η Ρωσία και η Κίνα θα αποτρέψει την Ουάσιγκτον από την περαιτέρω καταπατήσεις σχετικά με την ασφάλεια τους και τα εθνικά συμφέροντα. Οι χώρες αυτές  βλέπουν σημαντικό, τόσο η Ρωσία  όσο και η Κίνα να προστατεύονται από τη συμμαχία. Καθώς ο κόσμος ξυπνάει και βλέπει  ότι το κακό το αντιπροσωπεύει η Δύση, περισσότερες χώρες θα ζητήσουν την προστασία της Ρωσίας και της Κίνας.


Η Αμερική, επίσης,  παραλείπει το οικονομικό μέτωπο. Τα άρθρα μου και τα βιβλία μου «The Failure ofLaissez Faire Capitalism» που έχει κυκλοφορήσει στα αγγλικά, τα κινεζικά, τα Κορεατικά, τα τσεχικά και τα γερμανικά, έχουν δείξει πως η Ουάσιγκτον έχει παραγκωνισθεί, πέρα από τα στοιχεία που παρουσιάζονται με τα κυβερνητικά στοιχεία, καθώς αιμορραγεί η αμερικανική οικονομία, στέλνοντας θέσεις εργασίας της βιομηχανίας, των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας σε Κίνα, Ινδία και άλλες χώρες.
Έτσι, αφήνεται η Αμερική με μια κούφια οικονομία καθώς το μέσο οικογενειακό εισόδημα μειώνεται εδώ και χρόνια.


Σήμερα το 50% των 25χρονων Αμερικανών ζουν με τους γονείς τους ή τους παππούδες τους, επειδή δεν μπορούν να βρουν εργασία και να διατηρήσουν την ανεξαρτησία της ύπαρξης του… 



(γράφει μεταξύ άλλων ο Αμερικανός πολιτικός αναλυτής στο τελευταίο άρθρο του που αναδημοσιεύεται σε αρκετά ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης)


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα