Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Αποτοξινώστε το σώμα σας σε 3 ημέρες: Μια μέθοδος που προλαμβάνει τον καρκίνο, λιώνει το λίπος και αποβάλλει την περίσσεια νερού!



Θα πρέπει να σταματήσετε να πίνετε ή να τρώτε γαλακτοκομικά προϊόντα δύο ημέρες πριν από την έναρξη της διαδικασίας καθαρισμού.
Ο καθαρισμός του σώματος από τις τοξίνες, ιδιαίτερα των πενυμόνων είναι απαραίτητος, δεδομένου ότι βοηθά την καλή λειτουργία και σας κάνει να αισθάνεστε πολύ καλύτερα.
Η σωστή λειτουργία των πνευμόνων οδηγεί σε βελτιωμένη υγεία και διάθεση, και ο τακτικός καθαρισμός τους είναι ωφέλιμος δεδομένου ότι αναπνέουμε διάφορες ακαθαρσίες από τον αέρα σε καθημερινή βάση.
Παρότι ο καθαρισμός αυτός διαρκεί για τρεις ημέρες, θα ήταν καλό αν περιλάβετε ορισμένα από τα στοιχεία σε μια τακτική ρουτίνα.
Το τριήμερο αποτοξίνωσης:
- Την πρώτη ημέρα, πίνετε ένα φλιτζάνι τσάι βοτάνων πριν πάτε για ύπνο. Αυτό θα αποβάλει τις τοξίνες από τα έντερά σας. Σημειώστε ότι οι πνεύμονές σας δεν θα πρέπει να επιβαρυνθούν με σκληρή σωματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.
- Πριν από το πρωινό, πίνετε χυμό δύο λεμονιών αναμεμειγμένα με 300 ml νερού. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτήρι 300 ml χυμού σταφυλιών ή ισοδύναμη ποσότητα χυμού ανανά. Αυτοί οι χυμοί περιέχουν αντιοξειδωτικά που ενισχύουν την απόδοση του αναπνευστικού συστήματος.
- Μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού γεύματος , λάβετε 300 ml χυμού καρότου. Αυτό θα βοηθήσει στην αλκαλοποίηση του αίματός σας στις τρεις ημέρες καθαρισμού.
- Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού πίνετε 400 ml χυμού πλούσιου σε κάλιο. Αυτό ενεργεί ως τονωτικό για τον καθαρισμό του εσωτερικού. Μπανάνες, αχλάδια και βερίκοκα είναι πλούσια σε κάλιο.
- Πριν από τον ύπνο, καταναλώνετε 400 ml χυμό cranberry (φίγγι). Αυτό είναι χρήσιμο για την καταπολέμηση βακτηριδίων στους πνεύμονες, που μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση.
- Χαλαρώνετε για περίπου 20 λεπτά με ένα ζεστό μπάνιο κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δεδομένου ότι οι τοξίνες αποβάλλονται μέσω του ιδρώτα.
-Βάζετε 5-10 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου σε ένα μπολ με βραστό νερό. Με μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι σας, εισπνεύστε τον ατμό, μέχρι το νερό να κρυώσει.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα