Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο "ΘΕΟΣ" ΤΗΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ!

Του Preston James στους "Veterans Today", 17 Ιανουαρίου 2016
Screen Shot 2016-01-17 at 12.07.17 PM
Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο συσπειρώθηκαν γύρω από την Μαφία των Χαζάρων (Khazarian Mafia) ελπίζοντας ότι θα επαληθευτούν οι γραφές και ότι αυτή θα κερδίσει το παιχνίδι σ' αυτή τη μεγάλη μάχη. (Μεταξύ αυτών η Ελλάδα του κ. Τσίπρα και η Κύπρος του κ. Αναστασιάδη)
Πόση πραγματική εξουσία διαθέτει τώρα η Μαφία των Χαζάρων και για πόσο καιρό μπορεί ακόμα να αντέξει; Είναι αρκετά ισχυρή για να ξεκινήσει ένα άλλο μεγάλο πόλεμο στη Μέση Ανατολή, ή ακόμη και ένα πυρηνικό Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα της χρησιμεύσει ως κάλυψη για την επικείμενη απώλεια της παγκόσμιας ηγεμονίας;
- Η Κίνα έστειλε τελεσίγραφο ότι θα σταματήσει την αποστολή ή την εκφόρτωση οποιωνδήποτε προϊόντων έως ότου η κυβέρνηση των ΗΠΑ τιμήσει τη μυστική συμφωνία Επαναφοράς που υπέγραψε το 2013 κατά τη διάρκεια των συναντήσεων των G- 20!
- Πρόσφατες αναφορές από την Κίνα φέρουν την κινεζική κυβέρνηση να έχει αποφασίσει ότι οι διεθνείς θαλάσσιες εμπορευματικές μεταφορές της τόσο στον Ειρηνικό όσο και στον Ατλαντικό θα περιοριστούν.
.
- Αρκετές ξένες χώρες έχουν ζητήσει το χρυσό τους πίσω, που είχε αποθηκευτεί στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, αλλά μόνο ένα τμήμα τους έχει επιστραφεί, επειδή οι θόλοι της είναι τώρα άδειοι.

- Κινέζοι και Ρώσοι αγοράζουν τεράστιες ποσότητες χρυσού και αργύρου γεγονός που τους δίνει τεράστιο πλεονέκτημα, εξαναγκάζοντας το σύστημα Ponzi του ομοσπονδιακού αποθεματικού συστήματος να πλησιάζει στην κατάρρευση.
Η ανώτατη ηγεσία της Μαφίας των Χαζάρων φαίνεται τώρα να είναι πολύ στριμωγμένη. Τα μέλη της υποστηρίζουν ο ένας στον άλλο και εργάζονται άμεσα για την νέα άνοδο του θεού τους, του Εωσφόρου. Άλλοι όμως περιγράφουν τον Εωσφόρο ως αποστάτη και ως την τρίτη δύναμη που θα εξουδετερώσει αυτά τα παιδιά στη Νέα Υόρκη από λεπτό σε λεπτό, εφ' όσον δεν εξυπηρετούν πια κανένα χρήσιμο σκοπό. Και αυτό είναι που φαίνεται να συμβαίνει τώρα. Ο "θεός" τους τους εγκατέλειψε και τους απογοήτευσε. Έπρεπε όμως να γνωρίζουν πως χορεύοντας με το διάβολο, υπήρχε και το ενδεχόμενο να καούν μαζί του..


Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα