Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Σου προκαλούν φαγούρα και αιμορραγούν; Ορίστε μία φυσική λύση για να θεραπεύσετε τις αιμορροΐδες!

που-φαγούρα-σας-και-να-αιμορραγούν-εδώ-είναι-ένα-φυσικά-λύση-για-θεραπεία-αιμορροΐδες
Οι αιμορροΐδες είναι η διεύρυνση και φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων τα οποία είναι συνήθως μέσα ή γύρω από τον πρωκτό στο κατώτερο ορθό. Αντιπροσωπεύουν ένα κοινό πρόβλημα στη σύγχρονη εποχή για πολλούς λόγους. Αυξανόμενος αριθμός των ανθρώπων κάνει καθιστική ζωή και διατροφή φτωχή σε φυτικές ίνες. Λόγω του ταχύ και σύγχρονου τρόπου ζωής, οι άνθρωποι έχουν λιγότερο χρόνο για σωματική δραστηριότητα που συμβάλλει στη χρόνια δυσκοιλιότητα.
Αυτή η δυσφορία γύρω από την περιοχή του πρωκτού συνοδεύεται από πόνο και τσούξιμο, σοβαρή φαγούρα και αιμορραγία, σηματοδοτώντας την παρουσία των αιμορροΐδων, που δεν πρέπει να αγνοηθούν.
Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, υπάρχουν αρκετοί φυσικοί τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στην ανακούφιση του πόνου, της δυσάρεστης φαγούρας και της αιμορραγίας, διαβάστε το παρακάτω:
Σκόρδο - Υποχρεωτικά αλέστε μερικές σκελίδες σκόρδο μαζί με έλαιο καρύδας ή ελαιόλαδου. Βεβαιωθείτε ότι οι σκελίδες είναι παγωμένες πριν από τη χρήση. Οι κώνοι θα πρέπει να τοποθετούνται στο ορθό, κάτι που είναι λίγο άβολο, αλλά θα βοηθήσει στην ανακούφιση και τη θεραπεία των αρρώστων κιρσών.

Αντιστρέφετε συχνά το εσώρουχό σας - Τα εσώρουχα σας πρέπει πάντα να είναι καθαρά και φτιαγμένα από βαμβακερό ύφασμα. Αντιστρέφετε αρκετές φορές την ημέρα. Μεταφέρετε πάντα ένα επιπλέον ζευγάρι εσωρούχων ειδικά αν έχετε αιμορραγία στις αιμορροΐδες. Τα εσώρουχα σας πρέπει πάντα να είναι μαλακά και άνετα για να αποφευχθεί ο ερεθισμός που μπορεί να προκαλέσει φαγούρα και πρήξιμο.
Καθαρισμός με κρύο νερό - Ο καθαρισμός του πρωκτού μπορεί να αντικατασταθεί με πλύσιμο με κρύο νερό. Αυτή η θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική για παροδικές εξωτερικές αιμορροΐδες. Βάλτε νερό στο μπάνιο σας, προσθέστε αλάτι της θάλασσας και  καθίστε μέσα για περίπου 15 λεπτά. Επίσης, μπορείτε να κάνετε μια κρύα κομπρέσα και να την βάλετε απευθείας στον πρωκτό. Αυτό θα βοηθήσει στη μείωση του οιδήματος, της δυσφορίας και του πόνου.
Πρόσθετες συμβουλές:
  • Καταναλώνετε περισσότερες τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες
  • Πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού
  • Να ασκήστε τακτικά

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα