Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Μαγνητίζοντας αποκρυφιστικά

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μια συγκεκριμένη δύναμη που έλκει ανθρώπους, να τραβά το ενδιαφέρον τους,  την προσοχή, την καρδιά τους,  την φιλία τους,  την αγάπη τους  και προκαλεί καταστάσεις  με τους ανθρώπους που συναναστρέφεται  ο άνθρωπος.  Αυτή η δύναμη λέγεται προσωπικός μαγνητισμός γιατί δρα σαν μαγνήτης και γιατί ο καθένας έχει τον δικό του μαγνητισμό, τον προσωπικό. Όσο πιο μεγάλος είναι ο προσωπικός μαγνητισμός τόσο πιο πολύ επιρροή έχει πάνω στους ανθρώπους αυτός ο άνθρωπος. Αυτό όμως δεν είναι κακό γιατί αντλεί ευχαρίστηση από την ευχαρίστηση των άλλων που προκαλεί. Όλοι οι διάσημοι της ιστορίας είχαν ανεπτυγμένο ή δουλεμένο προσωπικό μαγνητισμό είτε ως χάρισμα είτε επειδή βρήκαν αυτόν τον μηχανισμό και έμαθαν τα μυστικά του και τον καλλιέργησαν. Ο προσωπικός μαγνητισμός δεν είναι κάτι μυστικό πλέον ούτε έχει να επιπροστεθεί κάτι σε αυτό, απλά παραμερίζεται από πολλούς συγγραφείς βιβλίων αυτοβελτίωσεις.


Είμαστε ένα είδος μαγνητικής και απωθητικής μηχανής που λαμβάνει και στέλνει συνεχώς μηνύματα και κύματα στο νου και στο υποσυνείδητο των άλλων ανθρώπων.  Υπάρχει μια αόρατη δύναμη που ενεργεί ανάμεσα στους ανθρώπους και λέγεται μαγνητική, αναπτύσσοντας την γινόμαστε εμείς οι ίδιοι μαγνήτες για τους άλλους.

Ο μαγνητικός άνθρωπος και ο μη μαγνητικός


     Αυτός που δεν είναι μαγνητικός, προκαλεί νευρικότητα, απάθεια, μεγαλώνει την κακή διάθεση, γίνεται στη παρέα φορτικός.
Ως χαρακτήρας o μη μαγνητικός είναι: δυσαρεστημένος, γκρινιάρης, φλύαρος κουτσομπόλης, παραπονιέται συχνά, αρέσκεται να συμμετέχετε στις στεναχώριες του και σε κουραστικές ή επαναλαμβανόμενες συζητήσεις. H στάση συμπεριφοράς του είναι τέτοια που μόνο αποτυχίες θα έχει. Σημασία δεν έχει πόσο θετικός προσποιείται ότι είναι κάποιος αλλά πόσο και πως πραγματικά είναι. Σε τέτοιου είδους ανθρώπους μην λέτε τα παράπονα σας ούτε να επιζητείτε την συμπάθεια τους. Τους αποφεύγετε με τον να τους κολακεύεις τον εγωισμό τους και τα κατορθώματα τους.
       Αυτός που είναι μαγνητικός: Είναι ευγενικός, έχει σταθερό βλέμμα, δεν είναι βιαστικός, είναι συμπαθητικός δεν αντιπαθή κανέναν, απλά αδιαφορεί αντί να είναι εκνευρισμένος, δεν είναι νευρικός άνθρωπος, δεν ανησυχεί και οι άλλοι αισθάνονται σιγά σιγά κάποια δύναμη που δεν μπορούν να εξηγήσουν. Ψυχολογικά μέσα του μένει σταθερός και θετικός. Είναι ευγενικός, και δίνει την εντύπωση πως ξέρει τι θέλει και μπορεί να το έχει γιατί μέσα του ξέρει και πιστεύει πως ότι θέλει μπορεί να το αποκτήσει. Ποτέ δεν μιλά για τον εαυτό του, δεν κάνει επιδείξεις δύναμης, δεν προσπαθεί να προκαλέσει να τον θαυμάσουν έχει ανώτερο σκοπό, και έχει αγνό βλέμμα.  Νιώθει ευχαρίστηση όταν του μιλούν και είναι πρόθυμος να σας ακούσει με καλοσύνη,δεν διακόπτει, δεν ταράζει,δεν κρίνει. Δεν ταράζεται με την ταραχή των άλλων.
Ο μαγνητικός άνθρωπος είναι σαν την μέλισσα, η μέλισσα πηγαίνει από λουλούδι σε λουλούδι και παίρνει τα καλύτερα μέρη της γύρης. Έτσι και ο μαγνητικός άνθρωπος παραμένει μέσα του θετικός, είναι ήρεμος ακούει τον άλλον ακούει την ιστορία του, τα παράπονα του, το show, τον πόνο του άλλου. Έτσι ο μαγνητικός δεν μαλώνει δεν κρίνει παίρνει την ενέργεια του άλλου μέσω της επιθυμίας που εκφράζει ο άλλος με τα λόγια του τα παράπονα του και τις ιστορίες του.
    Το να αλλάξει κάποιος τρόπους για το πως να αντιμετωπίζει αλλιώς τα πράγματα είναι πράγμα πολύ δύσκολο, αλλά με σταθερά αργά βήματα αλλάζει, αρκεί να το θέλει.




Γενικά, αυξάνοντας την μαγνητική μας ενέργεια


Η επιθυμία είναι μια μορφή ενέργειας ένα διανοητικό ρεύμα όσο πιο ισχυρό είναι αυτό το διανοητικό ρεύμα τόσο πιο ισχυρή επιρροή έχεις πάνω στους άλλους.
Ο άνθρωπος έχει κάθε μέρα πολλές επιθυμίες τις οποίες όταν τις πραγματοποιεί ξοδεύει την μαγνητική ενέργεια που είχε, την σπατάλησε. Όσο πιο πολύ επιθυμείς κάτι τόσο πιο πολύ μαγνητισμό αποκτάς, οπότε  η επιθυμία δεν είναι κάτι κακό αλλά απλά το μέσο. Ο μαγνητισμός δεν σπαταλιέται μόνο όταν ικανοποιείς την επιθυμία σου αλλά και όταν διακατέχεσαι και από αρνητικά συναισθήματα όπως θυμό, ανυπομονησία, ματαιοδοξία απελπισία κτλ. Για να αυξήσεις τον προσωπικό μαγνητισμό πρέπει όταν θα έχεις την επιθυμία να την συγκρατάς, να αρνηθείς να την ικανοποιήσεις συνειδητά με την θέληση σου έτσι αποτρέπεις αυτή την εκτόνωση ενέργειας που διαχέεται κατά την ολοκλήρωση της επιθυμίας σου.
        Στην πράξη: Αν θες να πεις ένα μυστικό μην το πεις κράτα το μέσα σου κράτα αυτή την χαρά για ικανοποίηση, αυτή η επιθυμία σου για να πεις το μυστικό αυτό είναι ένα διανοητικό ρεύμα ένας μαγνητισμός. Όταν το κρατήσεις μέσα σου παράγεται μια ορμή μια συσσωρευμένη ενέργεια που θα είναι πιο ορμητική με το να πεις αργότερα ένα άλλο μυστικό ή κουτσομπολιό, έτσι αποκτάς μεγάλο μαγνητικό ρευστό και όταν δεν θες να πεις ένα μυστικό αλλά θες να συμπεριφερθεί κάπως πιο συγκεκριμένα ο άλλος θα γίνει. Στην ουσία εξοικονομούμε ενέργεια για να είμαστε ισχυροί και να την ξοδεύουμε αλλού ή για να είμαστε πιο ισχυροί ως προσωπικότητες. Και όχι μόνο αυτό όσο πιο πολύ επιβάλλεσαι στον εαυτό σου τόσο πιο πολύ καταστέλλεις τις αδυναμίες σου και τις κακές σου συνήθειες. Όταν παλιότερα σου έλεγαν ένα συνταρακτικό νέο θα ήσουν γεμάτος έκπληξη ή νεύρα τώρα θα ακούς με ενδιαφέρον και καλοσύνη και μην πολυσχολιάζεις άσε το να το κάνει ο άλλος, αυτό προκαλεί και στον άλλον μια περιέργεια ένα μυστήριο, τι εσύ δεν ταράχθηκες; με αυτό το νέο; στο μυαλό του άλλου φαίνεσαι πιο ισχυρός και δίνει μαγνητική ενέργεια με σκοπό να πάρει μετά ενέργεια ή να δεχτεί καθοδήγηση, όλα αυτά είναι κάποιες από τις μυστικές λειτουργίες της φύσης των πραγμάτων. Δεν χρειάζεται να γίνεται κάποιος αντικοινωνικός(να μη μιλά πολύ) κάνε τους άλλους να μιλούν πολύ έτσι και να μην είσαι και πολύ ομιλητικός δεν θα φαίνεσαι. Όλο αυτό σαν τρόπος αντιμετώπισης δεν χρειάζεται να πάμε στα άκρα και να μετράμε και τις λέξεις μας. Ο άλλος δεν πρέπει να σε καταλάβει τι κάνεις και φυσικά να δίνεις μια λεκτική ικανοποίηση στην συζήτηση αλλιώς θα νιώθει μη αρεστός ή απόμακρος ο άλλος. Σημαντικό πολύ είναι να ΜΗΝ μιλάς για τον εαυτό σου έτσι αναρωτιούνται οι άλλοι και σε τρέφουν(τα διανοητικά τους ρεύματα) με την περιέργεια τους. Θα έχετε παρατηρήσει ότι οι σοφοί δεν μιλούν για τον εαυτό τους.
      Γιατί να καταπιεζόμαστε;Το να καταπιέζεις τις επιθυμίες σου τις κάνεις πιο δυνατές δεν εξουδετερώνονται, εμείς θέλουμε αυτό το ρεύμα ενέργειας που προκαλούμε από την καταπίεση να το συσσωρεύουμε αλλά και να το στρέφουμε προς την επιθυμίας μας ή να το έχουμε μέσα μας και να γινόμαστε σαν πυκνωτές ενέργειας, και να ασκούμε έτσι πολύ μεγάλη επιρροή. Ένας άνθρωπος με μεγάλη επιρροή μπορεί μόνο με την σκέψη του και με την παρουσία του να προκαλεί ερωτική προσέλκυση, δέος, θαυμασμό, χαρά,πειθώ, σεβασμό και ότι άλλο θέλει ή επιθυμεί να περάσει στο κόσμο. Μπορεί ένας στρατιώτης να προκαλέσει κουράγιο και θάρρος τόσο όσο 10 λοχαγοί, ένας μέτριος εμφανισιακά να προκαλέσει ερωτισμό σε μια γυναίκα όσο ένα ίνδαλμα.Υπάρχει μια τάση ο άνθρωπος να μαγεύεται να υπνωτίζεται το ΕΙΝΑΙ του, με αυτούς που δεν μπορούν να νικήσουν ενεργειακός(εννοώ τους πιο ισχυρούς μαγνητικά ανθρώπους).
    Πως χάνουμε μαγνητική ενέργεια;Η συσσωρευμένη μαγνητική ενέργεια χάνεται με τις ανόητες επιδείξεις δύναμης, αυτοπροβολής, φασαρίες για να υπερίσχυση, όταν ταράζεσαι, όταν γίνεσαι ιδιότροπος, όταν σέρνεσαι πίσω από ανθρώπους, όταν αναλώνεσαι με κουτσομπολιά. Αλλά επίσης και η ικανοποίηση να θέλουμε να τραβάμε συνέχεια την έντονη επιθυμία και προσοχή του κόσμου στα social media.


Ακράτητες επιθυμίες=πολύ μεγάλη ενέργεια που θέλει να εκπορευτεί  


 Υπάρχουν στιγμές που θέλουμε τόσο πολύ να προβληθούμε  να φανούμε αστείοι ή σπουδαίοι που θα υπερβάλουμε στα λόγια μας τις πράξεις μας στα αστεία μας τις ιστορίες μας. Υπάρχουν στιγμές που θα κάναμε πολλές ακρότητες για να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων αυτό γίνεται γιατί έχουμε μέσα μας μια ενέργεια που μας οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό οφείλεται στο ότι έχουμε πολύ ενέργεια και έχει τόση δύναμη που επηρεάζει την συμπεριφορά μας, αν παλέψουμε σκληρά να την συγκρατούμε δηλαδή να μην υπερβάλουμε στις ιστορίες μας στα λόγια μας κτλ τότε η θέληση μας αυξάνεται όπως και η αυτοπεποίθηση και θα καταστέλεται αυτή η λάθος συμπεριφορά μας. Θα νιώθουμε πιο δυνατοί και ο περίγυρος θα απορεί. Ο κόσμος όμως δεν πρέπει να καταλάβει ότι καταπιεζόμαστε. Προσοχή τα παιδιά όμως που θέλουν να προβάλλονται και να παίρνουν αναγνώριση δεν είναι η ενέργεια που τους περισσέυει  αλλά είναι η ενέργεια που τους προκαλλεί μια πείνα να φέρονται έτσι ώστε να αναπτυχθούν ενεργειακός τρεφόμενοι από τα διανοητικά ρεύματα ενέργειας που εκπορεύουμε κατά την εστίαση μας προς τα παιδιά και γενικώς εκεί που πηγαίνει η σημασίας μας. Αν ένα παιδί δεν τραφεί έτσι στην παιδική ηλικία όταν μεγαλώσει θα έχει μια βαμπιρική συμπεριφορά,κάτι το οποίο μπορεί να φτιάξει ο ενήλικας.
     Ο πειρασμός και η επιθυμία είναι μορφές μαγνητισμού και διανοητικής ενέργειας, σκοπός του μαγνητικού ανθρώπου δεν είναι να τα καταπολεμάει αλλά ούτε και να τα ικανοποιεί, αλλά να αποταμιεύει την δύναμη αυτή. Από την στιγμή που μπορείς να παλέψεις έναν πειρασμό σημαίνει ότι μπορείς να τον νικήσεις! όταν νικάς έναν πειρασμό παίρνεις την δύναμη του και γίνεσαι εσύ ο πειρασμός και γίνεσαι ποιο δυνατός από τον πειρασμό και ταυτόχρονα δυναμώνεις ως νους. Είναι δυνατή και οφέλημη άσκηση η νηστεία παλεύοντας τους πειρασμούς. Η ισχύς της επιθυμίας ενσαρκώνεται μέσα σου και δυναμώνεις εκτός και αν υποκύψεις,μέχρι τότε εσύ είσαι ο ισχυρός και στις δύσκολες καταστάσεις οι μαγνητικοί-ισχυροί πάντα νικούν γιατί έχουν δυνατή επιρροή.
         Στην πράξη: Για 2 βδομάδες συνειδητά ας καταστέλεις επιθυμίες, μην μπεις στο facebook την τάδε ώρα ή μην μπεις για 2 μέρες, μη φας παραπάνω σοκολάτα, κτλ Κατέστειλε πράγματα που σου βγαίνουν να κάνεις εκείνη την στιγμή μη καταστέλεις πράγματα γενικά. Μετά θα παρατηρείς ότι έχεις δύναμη που παλιότερα δεν είχες.
      Αν θες να μπορείς να επηρεάζεις του άλλους πρέπει να μάθεις να συγκρατείς τις επιθυμίες της σάρκας και του πνεύματος, είναι οι νόμοι της φυσικής(νόμοι της μαγείας) των διανοητικών ρευμάτων τέτοια που αν την ακολουθήσουμε μπορούμε να βρούμε τεράστια οφέλη.
        Υπάρχουν περιπτώσεις που ενώ έχεις μαγνητική δύναμη δεν έλκεις ανθρώπους οφείλεται στο ότι έχει κάποια λάθη η συμπεριφορά σου, ή πως είναι μέσα σου η στάση σου απέναντι προς τους ανθρώπους. Αν τους μισείς μην περιμένεις να νιώσουν αγάπη για εσένα ή στο μέλλον να συνεχίσουν να σε αγαπούν.
        Αλλά ας πούμε ότι θες να μαζέψεις μέσα σου πολύ μαγνητική ενέργεια και να επηρεάσεις κάποιον ισχυρό και σκληρό άνθρωπο διεφθαρμένο που δεν σέβεται που μειώνει τους άλλους και χαίρεται για αυτό,και εσύ θες να τον επηρεάσεις πολύ με την παρουσία σου και να του κάνεις μεγάλη εντύπωση. 


Θα πρέπει για 3-4 μήνες να γίνεις μαγνητικός άνθρωπος λέγοντας: <<Δεν θα ικανοποιήσω αυτή την άσκοπη ουσιαστικά έντονη επιθυμία μου>> όταν σου έρχεται η επιθυμία η έντονη να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου, και κάνοντας τις πιο παρακάτω ασκήσεις, ύστερα από 3-4 μήνες θα είσαι σε καλό μαγνητικό επίπεδο.Αλλά και να μην κάνεις τις παρακάτω ασκήσεις σίγουρα θα μπορείς να καταφέρεις να ασκήσεις μεγάλη επιρροή γιατί θα έχεις μαζέψει πολύ μαγνητική ενέργεια επειδή δεν την εκτόνωνες.

    Όταν θα είσαι μαγνητικός πλέον= Η χειραψία πρέπει να γίνεται σωστά και μετρημένα και όταν γίνεται να είμαστε ευχάριστοι και θετικοί.Θα παρουσιασθείς με ευγενικό και ειληκρινές τρόπο και βλέμα, χωρις ψέματα και προσποιήσεις, θα είσαι σοβαρος και θα έχεις μέσα στην σκέψη σου οτι αν θες γίνεσαι πιο ωραίος τύπος και ικανός, αυτό γιατί πλεόν ως μαγνητικός άνθρωπος η σκέψη σου έχει δυνατή επίδραση, και όταν σκέφτεσαι ότι αν θες γίνεσαι και πιο φοβερός τύπος πολεμάει αυτό το διανοητικό ρεύμα το νου του που πιστεύει πως εσύ είσαι ο βλάκας το πιόνι κτλ ότι νομίζει. Ότι και να γίνεται πρέπει η ομιλία του μαγνητικού ανθρώπου να μένει σταθερή να μην ταράζεται. Όταν μιλάτε να τον κοιτάτε ανάμεσα στα μάτια χωρίς γκριμάτσες, όταν αυτός μιλάει εσείς θα τον κοιτάτε στο σώμα στα χέρια, όχι στο κεφάλι. Τότε σιγά σιγά το βλέμμα του θα γίνεται ασταθές. Θα τον ακούτε με προσοχή και ηρεμία και να μένετε πράοι αλλιώς όλα μπορούν καταρρεύσουν και κυρίως να μην καταλάβει ότι τον επιδοκιμάζετε. Αν όλα γίνουν σωστά τότε θα έχει πολύ καλή εντύπωση για εσάς. Είναι πολύτιμες και απαραίτητες γνώσεις για τον κάθε εργαζόμενο και άνθρωπο που κάνει δημόσιες σχέσεις.



ΑΣΚΗΣΗ 1 Αύξηση αυτοπεποίθησης
Πολλά πράγματα θα πετυχαίναμε αν είχαμε αυτοπεποίθηση ή παραπάνω αυτοπεποίθηση, είναι σημαντικό να την αυξήσουμε και να την καλλιεργήσουμε μέσα μας, πολλές φορές μόνο και μόνο επειδή δεν είχαμε αυτοπεποίθηση δεν διεκδικήσαμε αυτά που δικαιούμασταν. Η αυτοπεποίθηση είναι απαραίτητη και για τον μαγνητικό άνθρωπο επειδή έχει πολλάπλασια επίδραση ο μαγνητικός άνθρωπος. Χωρίς αυτοπεποίθηση δεν μπορείς να ηγηθείς, να προστάξεις,να τολμήσεις και να διεκδικήσεις. Πολλές φορές που μονολογούμε μόνοι μας είναι μια άσκηση που κάνουμε ασυνείδητα για να αυξήσουμε την πειθώ μας και κυρίως την αυτοπεποίθηση, είναι ένα γυμναστήριο αυτοπεποίθησης ο εξωτερικευμένος μονόλογος.
 Στη πραξη: Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές χαλάρωσε και ξεκίνα ένα μονόλογο μόνος σου. Οραματίσου ότι μιλάς σε κάποιον άνθρωπο ή πράγμα βίωσε ότι είναι αλήθεια όλα αυτά, μπορεί να είναι γνωστός μπορεί και να μην είναι. Αν θες μπορείς να μιλήσεις και στον καθρέπτη στον εαυτό σου. Πρέπει όμως η φωνή σου να είναι σταθερή, και καθαρή με αυτοπεποίθηση να τονίζεις και τις φράσεις σου και οι κινήσεις να είναι με αυτοπεποίθηση. Αν αυτό γίνεται όποτε νιώθεις να το κάνεις και είσαι μόνος σε κάποιο χώρο για να μην ντρέπεσαι και να είσαι 100% ο εαυτός σου σε λίγους μήνες γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Μπορεί να το κάνει κάποιος και κάθε μέρα 15-30 λεπτά είναι αρκετά, ώστε κάποιος σε 3-4 μήνες να μεταμορφωθεί σε ένα άνθρωπο με πολύ αυτοπεποίθηση.
ΓΕΝΙΚΩΣ: Η αυτοπεποίθηση αλλά και το θάρρος γενικώς μεγαλώνουν με το να επιδιώκουμε αυτό που θέλουμε. Όταν πραγματοποιείς οποιοδήποτε σκοπό που είχες στο μυαλό σου δυναμώνει η θέληση και η αυτοπεποίθηση. Κάνεις το επόμενο βήμα πιο θαρραλέα,και κάνεις πιο μεγάλα βήματα. Για αυτό είναι σημαντικό να κάνουμε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας ακόμα και τα αμελητέα όπως δρομολόγια ή κάποιες μέρες με πολλές δουλειές μην τα αναβάλουμε κάνουμε το πνεύμα μας οκνυρικό και σοφό ως προς το να μην είμαστε ενεργητικοί. Όσα πιο πολλά καταφέρνουμε τόσο πιο πολύ τρεφόμαστε από το συναίσθημα της ολοκλήρωσης και της ικανοποιήσης το οποίο είναι  μια μορφή ενέργειας που μας αυξάνει την θέληση και την ψυχική κράση και έτσι δεν αποκαρδιωνόμαστε εύκολα όπως οι έφηβοι.


ΑΣΚΗΣΗ 2 Μαγνητική ενέργεια από τους μυς.
Υπάρχουν πολλές μορφές ενέργειας που τροφοδοτούν το σώμα και του δίνουν κίνηση και ζωή ώστε η ψυχή να μπορεί να εκφράζεται στο σαρκικό σώμα-όχημα. Μια από αυτές τις ενέργειες είναι και η μαγνητική, αυτή η μορφή ψυχικής; πνευματικής ενέργειας δεν είναι μόνο στο μυαλό αλλά και σε όλο το σώμα. Οι μυς έχουν και αυτοί μαγνητική ενέργεια αλλά είναι ανόητοι οι μυς γιατί δεν έχουν μυαλό να την διαχειρηστούν όμως έχουν την δύναμη να την συσσωρεύουν. Αν π,χ, θες να αιρέσεις κάπου ή θες να νιώθουν σεβασμό ή γενικά να ασκεί η παρουσία σου μια συγκεκριμένη επιρροή, υπάρχει μια άσκηση που υποβοηθάει πολύ σε αυτό.
Στην πράξη: Έχε στραμμένο και σταθερό το νου σου στην επιθυμία σου και καθώς το έχεις κάνε πουσ απς μέχρι να μην αντέχεις άλλο μην μετράς τις κάμψεις απλά έχε σταθερή την επιθυμία σου και μετά σήκω και σφίξε τους μυς σου πολύ(να κοκκινίζεις ώς ένα ασφαλές όριο) και έχε πάλι σταθερή την επιθυμία σου,πάντα να είναι σταθερή Αυτό που γίνεται είναι να αποβληθεί να εκτονωθεί η μαγνητική ενέργεια που είναι μέσα στους μυς και να κατευθυνθεί από τον νου προς εμάς στον εγκέφαλο μας και στα σημεία του πνεύματος μας που είναι πιο απαραίτητη η μαγνητική ενέργεια από ότι είναι στους μυς για τον σκοπό που θέλουμε. H μαγνητική ενέργεια που βγαίνει από τους μυς είναι όπως η ατμόσφαιρα, η ατμόσφαιρα περιβάλει την Γη-σώμα και ο νους είναι η θύελλα που γίνεται τυφώνας από την έντονη και σταθερή επιθυμία.Αντί για πους απς μπορεί να το κάνει κάποιος και στο γυμναστήριο με ασκήσεις όπως πρέσα ποδιών, άρσεις θανάτου, squat, απλά αυτές οι ασκήσεις βάζουν σε άσκηση πολλούς ή και όλους τους μυς. Αν ο νους δεν είναι σταθερός στην επιθυμία


ΑΣΚΗΣΗ 3 Μαγνητικό βλέμμα
Η καρδιά της συνείδησης βρίσκεται στην επίφυση και το υποσυνείδητο στην υπόφυση, αυτοί οι δύο αδένες είναι σε στενή συνεργασία και επικοινωνία, αυτοί οι δύο αδένες αλλά κυρίως η επίφυση έχει κάποια νεύρα που έχουν εξαπλωθεί σαν κλωναράκια ανάμεσα στα φρύδια ή αλλιώς στο τρίτο μάτι που λένε. Σε εκείνο το σημείο τα νεύρα είναι πολύ ευαίσθητα και δέχονται τα διανοητικά ρεύματα ενέργειας που εκπέμπει ο το βλέμμα του άλλου, όπως δέχονται τα πλήκτρα του πιάνου τα δάχτυλα μας. Όταν κάποιος κοιτάζει κάποιον στην περιοχή του τρίτου ματιού εκείνη την στιγμή την πληροφορία που έχουμε την παίρνουν τα νεύρα αυτά και την μεταφέρουν στην επίφυση και την υπόφυση και τα επεξεργάζεται ο νους. Είναι ένα είδος σιωπηλού παιχνιδιού. Έτσι όπως τα αγγεία είναι το μέσων μεταφοράς αίματος έτσι και τα νεύρα είναι φορείς αιθερικής ενέργειας και μαγνητικής ενέργειας. Όταν έχουμε ισχυρές ματιές και εστιαζόμαστε σε σημεία του σώματος που έχει πολλά νεύρα ασκούνται μεγάλες επιρροές στην συνείδηση του άλλου. Σκεφτείτε μια και μόνο μια ματιά αρκεί να προκαλέσει έρωτα ή τρόμο. Να σημειωθεί πως τα λαμπερά μάτια ως ένα σημείο είναι γονιδιακό θέμα, από ένα σημείο και μετά είναι ένδειξη μεγάλης ποσότητας ενέργειας, το οποίο μπορεί να προκληθεί από χρόνια άσκηση με διαλογισμούς εγκράτειες και ασκήσεις με μαγνητισμό.
Προτροπή: To βλέμμα ανάμεσα στα μάτια δεν πρέπει να γίνεται κάθε φορά, το κάνουμε γρήγορα και αυτό μόνο όταν είναι να δώσουμε εντύπωση και έχουμε έκφραση ενδιαφέροντος έχουμε θετικά συναισθήματα, ειδαλώς θα προκαλέσουμε φόβο ή αποστροφή ή ότι κάτι παίζεται.. και θα αποτραβηχτεί. Πρέπει το βλέμμα να είναι δυνατό και γρήγορο όπως το χτύπημα ενός κεραυνού. Οπότε κοιτάμε ανάμεσα στα μάτια τον-ην άλλον-η για 1-2 δεύτερα και εκείνη την στιγμή που εμείς έχουμε και νιώθουμε αγάπη,ενδιαφέρον, επιθυμία. Αν κάποιος έχει ενεργοποιήσει πλήρως το 3 μάτι ή αλλιώς την λειτουργία της επίφυσης δεν του χρειάζεται αυτή άσκηση για τον σκοπό αυτό.
Στην πράξη: Ζωγραφίζεις με ένα μαύρο στυλό ή μαρκαδοράκι μια βούλα ανάμεσα στα μάτια και κοιτάς στον καθρέπτη την βούλα με θετικό συναίσθημα χωρίς μορφασμούς και χωρίς να παίζουν βλέφαρα και τα μάτια, προσπαθείς να είσαι έτσι όσο πιο πολύ μπορείς, σκοπός είναι να φτάσεις τα 8-10 λεπτά χωρίς να ανοιγοκλείσεις τα μάτια. Φαντάζει απίθανο, αυτό επιτυγχάνεται σιγά σιγά. Μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι έχει ξηροφθαλμία επειδή ξεχνάει να κλείνει τα μάτια του πλέον, αν τον ενοχλεί πολύ η άσκηση ας μην την κάνει.


Ωραία όλα αυτά, αλλά τι όφελος έχω αν γίνω μαγνητικός άνθρωπος;
Όταν γίνεσαι μαγνητικός άνθρωπος τα μάτια σου γίνονται λαμπερά, ο νους διαυγής. Μέσα σου δεν έχεις αγωνίες,φοβίες, εκφράσεις αρνητικές ,αμηχανίες. Δεν γίνεσαι έρμαιο των ζοώδων ορμών σου. Ο κόσμος σου φαίνεται πιο καλός, η πίστη που έχεις είναι πιο δυνατή, πιστεύεις πιο πολύ στον εαυτό σου. Καταλαβαίνεις τον εαυτό σου καλύτερα και νιώθεις χαρά για αυτό. Και βλέπεις ότι πολλές επιθυμίες που είχες τώρα ποια δεν τις έχεις, και σιγά σιγά σου έρχονται άλλες επιθυμίες πιο πνευματικές και ουσιαστικές και σπουδαίες. Διέπεσαι από μια αυτοπεποίθηση που θα πορεύεσαι χωρίς να έχεις εσωτερικά εμπόδια όπως ανασφάλειες για τις κινήσεις σου και τα ρίσκα, είσαι σε ένα σταθερό θετικό mode-κατάσταση, όπως οι σοφοί στις ταινίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος θα χάσει την ζωντάνια στην συμπεριφορά του και θα είναι σαν ένας ακινητοποιημένος λιγομίλητος γιόγκι. Πρέπει όμως να μην αναλώνεται κάποιος με την περιέργεια του, τις πολλές επιθυμίες, την αλόγιστη σεξουαλικότητα, διότι ο μαγνητισμός μειώνεται πολύ.
   Γενικώς δεν μπορείς να γίνεις σπουδαίος, δυνατός, ικανός, να ολοκληρώσεις ένα σκοπό, ένα σχέδιο, μια αποστολή, αν ο τρόπος της ζωής σου είναι μόνο να αναλώνεσαι και να μην έχεις σχέδια και όνειρα και να μένεις σταθερός.


ΕΠΙΛΟΓΟΣ
    Όλες οι ασκήσεις είναι άχρηστες αν ο νους δεν είναι 100% σταθερός σε ένα στόχο μια επιθυμία. Όσα πιο πολλά μέτωπα έχεις ανοιχτά τόσο σε πιο πολλά κομμάτια διαμοιράζεται η ενέργεια σου. Το ίδιο ισχύει και όταν συνέχεια θες άλλα πράγματα τότε έχεις διαρροή μαγνητική γιατί στρέφεσαι σε τόσο πολλά πράγματα και μετά τα ξανά αλλάζεις που δεν μένει ενέργεια-τροφή για να καρποφορήσουν οι στόχοι σου. Επίσης πρέπει να νικήσεις τις προσωπικές αδυναμίες και τα αρνητικά συναισθήματα, μίσος, οργή,ζήλια κτλ γιατί η μαγνητική σου ενέργεια εκεί πηγαίνει και προκαλείς άσχημα πράγματα και ως επακόλουθο λαμβάνεις και άσχημα. Αν είσαι μαγνητικός άνθρωπος και έχεις συνέχεια ζήλια για τον σύντροφο σου σίγουρα θα τον επηρεάσεις αρνητικά. Οπότε το να είναι κάποιος μαγνητικός άνθρωπος είναι και δίκοπο μαχαίρι κάποιες φορές.
      Ο μαγνητικός άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος με πολλή εκπεμπόμενη μαγνητική ενέργεια ο οποίος χαραμίζεται με το να προσπαθεί να νικήσει έναν ανόητο. Το να νικήσεις έναν ανόητο σημαίνει ότι αναλώθηκες για το τίποτα, αυτό δεν ήταν κάποια νίκη αλλά μια χρονοτριβή ιδίως για τον άνθρωπο που θέλει να μάθει πολλά και να κάνει πολλά. Ο ανόητος και οι όμοιοι του αντιμετωπίζονται με μια κολακεία, ένα συναίσθημα καλής θετικής σκέψης για αυτόν και ενδιαφέροντος όταν μιλάει από εκεί και πέρα δεν χρειάζονται πολλές συναναστροφές εκτός και προσφέρει χαρά και θετικότητα. Στον ανόητο άνθρωπο ο μαγνητικός ας τον αφήνει να μιλάει αν δεν απομυζεί γιατί όταν μιλάει σας τρέφει, γιατί η ομιλία η προσοχή και η σημασία είναι ένα διανοητικό ρεύμα, αφήστε τον να μιλάει αν δεν σας εξαντλεί.  Όταν έχεις σκέψεις μέσα σου για κάποιον και μιλάτε εκείνη την στιγμή του τα περνάς και στο υποσυνείδητο για αυτό να έχετε καλές σκέψεις με αυτούς που συναναστρέφεστε,
   Ο μαγνητικός άνθρωπος πρέπει να είναι θετικός αλλιώς δεν θα καταφέρνει αυτά που θέλει και όχι μόνο αυτό αντί να έλκει μπορεί να απωθεί ανθρώπους.Είναι όμως σχεδόν αδύνατον να είσαι θετικός όταν περιβάλλεσαι από έναν κόσμο αρνητικότητας όμως αν έχεις σχέδια και στόχους είναι εύκολο να μένεις θετικός γιατί προσηλώνεσαι σε αυτούς. Επίσης είναι και δύσκολο κάποιος να έχει όνειρα και στόχους όταν είναι στην αρχή της ζωής του γιατί τον αποθαρρύνουν οι δυσκολίες της ζωής, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη. Τα αποτελέσματα των προσπάθειων φέρνουν πίστη και σιγά σιγά έρχεται η απαραίτητη πίστη για κάθε σχέδιο. Ας προσπαθεί και ας μην απελπίζεται ποτέ και ο μαγνητικός και ο μη μαγνητικός άνθρωπος. Το αεροπλάνο για να απογειωθεί πάει κόντρα στον άνεμο.


                                                ΤΕΛΟΣ


psaras9

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα