Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Προτίμησε αυτήν την σαλάτα από την χημειοθεραπεία και νίκησε τον καρκίνο! (Συνταγή + Βίντεο)


που καταναλώνονται-αυτό-σαλάτα-και-θεραπευτεί-ο-καρκίνο-συνταγή-και-βίντεο
Ο Chris Varkala ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο, τρίτου σταδίου, όταν ήταν μόλις 26 ετών. Απέρριψε την κλασική θεραπεία της χειρουργικής επέμβασης και της χημειοθεραπείας. Αποφάσισε να θεραπευτεί από την αλλαγή της διατροφής. Άλλαξε εντελώς τη διατροφή του και άρχισε τρέφεται μόνο με σαλάτες, πολλά φρούτα και λαχανικά.  Εισήγαγε πολλά ένζυμα στο σώμα, μέταλλα καθώς επίσης και βιταμίνες. Ο Chris λέει ότι αγωνίστηκε για να αντιστρέψει την ασθένεια και επίσης λέει ότι ο καλύτερος τρόπος εναντίον αυτής της ασθένειας είναι οι χυμοί από φρούτα και λαχανικά που προμηθεύουν το σώμα με όλες τις απαραίτητες θρεπτικές αξίες.
Τα κύρια συστατικά στις σαλάτες του ήταν τα λαχανικά, οι σπόροι και τα βότανα. Δέχθηκε συμβουλές να αποφεύγει το κρέας και να στραφεί στην κατανάλωση σαλατών ως το πιο υγιεινό και πιο χρήσιμο πράγμα που υπάρχει.
Τα πλούσια σε αντιοξειδωτικά φυλλώδη λαχανικά, καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες που βλάπτουν τον οργανισμό. Ο Chris ισχυρίζεται επίσης ότι ο οργανισμός εκκρίνει διάφορα πεπτικά ένζυμα από τα φρούτα και τα λαχανικά, έτσι, ως εκ τούτου αυτά δεν πρέπει να αναμειγνύονται.

Συνταγή για σαλάτα:
  • Σπανάκι, μανιτάρια, κρεμμύδι, κολοκύθι, μπρόκολο, πιπεριά, σέλινο, κόκκινο λάχανο, αβοκάντο, ηλιόσποροι, αμύγδαλα, λάχανο, φύτρες από ρεβίθια, φασόλια
Αναμιγνύουμε τη σαλάτα με μηλόξυδο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χρησιμοποιούμε τα μπαχαρικά, όπως  ρίγανη,  σκόρδο σε σκόνη, κάρι
Δείτε την προετοιμασία της σαλάτας στο παρακάτω βίντεο.
Ο Chris κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο με αυτή τη διατροφή και μεταδίδει την εμπειρία του για να βοηθήσει όλους όσους που αγωνίζονται με αυτή την νόσο.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα