Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;




ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;


Καταρχήν πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε τι είναι ο παράδεισος.
Παράδεισος λοιπόν, είναι ο κόσμος, η πραγματικότητα πέραν της τρισδιάστατης υλικής μας τωρινής φύσης.
Πρέπει να κατανοήσουμε ότι οποιαδήποτε μορφή ανώτερων διαστάσεων από την δική μας, θεωρείται δεδομένο ότι είναι παράδεισος σε σύγκριση με την τωρινή υλική μας διάσταση.
Άρα όταν μιλούμε για την παραδείσια κατάσταση, το πρώτο μέλλημα μας είναι πως θα ανέλθουμε στην αμέσως ανώτερη διάσταση, διότι αν δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και κατανοούμε την τέταρτη διάσταση, τότε πόσο δε θα κατανοήσουμε την πέμπτη την έκτη την έβδομη διάσταση, και αν υπάρχουν και άλλες και ούτω καθεξής.

Άρα μιλάμε για καταστάσεις που δεν είναι δυνατόν να γίνουν αντιληπτές από τον ανθρώπινο γήϊνο εγκέφαλο.
Γι'αυτό πρέπει να αντιληφθούμε, για ποιον λόγο κρίνουμε τα πάντα όσον αφορά τις ανώτερες διαστάσεις αποκλειστικά και σύμφωνα με τον ανθρωποκεντρικό μας χαρακτήρα, και εννοώ, ότι δεν δύναται να σκεφτόμαστε ότι ο Θεός λυπάται διότι κρίνουμε τον Θεό εντελώς ανθρωποκεντρικά! δεν δύναται ο Θεός να σκέφτεται ανθρωποκεντρικά, αυτό πρέπει να το θεωρούμε ως δεδομένο!


Όταν λοιπόν μας μιλούν για έναν Θεό που αισθάνεται, έχει συναισθήματα, είναι σαν να μιλάμε για έναν γήινο θεό που καμία σχέση δεν έχει με τον Αληθινό δημιουργό των πάντων.

Γι'αυτό λοιπόν, οτιδήποτε στην ζωή μας πριν το αποδεχτούμε ως δεδομένο, πρέπει να σκεφτόμαστε όχι ανθρωποκεντρικά, αλλά ούτε ακόμη με την ψυχή, διότι και η ανθρώπινη ψυχή, έγινε έρμαιο του σάρκινου σώματος από το οποίο σέρνεται καθημερινά ως δούλος του σάρκινου σώματος μας.
Αν λοιπόν θέλουμε να κατανοήσουμε τι είναι ο Θεός, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τι είναι το σώμα και τι είναι η ψυχή, τι είναι το πνεύμα και τι είναι ο ουσιωδώς Νους.
Ποιος θα μας τα διδάξει αυτά; οι θρησκείες; που δεν έχουν ιδέα από όλα αυτά; που αποδέχονται ότι τα συναισθήματα είναι απόρροια του σάρκινου σώματος μας μέσα από τις χημικές διεργασίες; δηλαδή τα ίδια που λέει και η επιστήμη; τότε για ποιον θεό μας μιλούν; αναρωτηθήκατε ποτέ;
Ποιος όμως μας μίλησε για την θεϊκή ψυχή; και για την ανθρώπινη ψυχή; γιατί μας αποκρύβουν την αλήθεια; ποιος είναι ο στόχος τους; να μάθουμε την αλήθεια; η να είμαστε δούλοι των συναισθημάτων μας; διότι όταν μας μαθαίνουν ότι για να υπερκεράσουμε τα πάθη και τις επιθυμίες μέσα από τον φόβο, αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε τη θεϊκή μας φύση, αν σκεφτόμαστε ανθρωποκεντρικά!
Όταν λοιπόν προσκυνούμε στο άγνωστο μέσα από τον φόβο, η αγαπάμε αλλήλους δίχως να κατανοούμε τι είναι αγάπη, σημαίνει πως καταπιέζουμε τον εαυτό μας να μάθει την αλήθεια μέσα από το είδωλο του αληθινού μας ανώτερου εαυτού.
Ετσι βλέπουμε ανθρώπους δούλους που ολημερίς και οληνυχτίς προσεύχονται στον θεό, να είναι τρισχυρότεροι από τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους που δεν ασχολήθηκαν αποκλειστικά με τον θεό μέσα από τα θνητά συναισθήματα τους! διότι όσο περισσότερο δίνεται ένας άνθρωπος στον θεό, μέσα από το πάθος και την επιθυμία της προσευχής μέσω των θνητών του συναισθημάτων, τόσο περισσότερο γίνεται επιρρεπής στα αρνητικά του συναισθήματα τα οποία αντανακλούν στο ΕΓΩ και έτσι ενώ γίνονται χειρότεροι άνθρωποι τυφλοί γεμάτοι από φθόνο μίσος ζήλεια και απέχθεια για τους άλλους, νομίζουν ότι ζουν μέσα στο φως του Θεού...για τόσο σκοτάδι μιλάω...και είναι κρίμα διότι, αν κάποιοι μίλησαν για το τι είναι η ψυχή, είναι οι Έλληνες πρόγονοι μας, τους οποίους έκαναν ειδωλολάτρες, ώστε ποτέ να μην μάθουν οι άνθρωποι τι είναι Φως και Ζωή.

morfeas sky


oneirosky

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα