Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΖΩΗ




Τι είναι ο χρόνος;

Μα δεν υπάρχει χρόνος, διότι είναι γέννημα των ανθρώπων.
Στο σύμπαν υπάρχει μία αλήθεια, η έλξη μεταξύ των άψυχων ουράνιων σωμάτων για να γεννήσουν τον χώρο μέσα από την φθορά και τον θάνατο, και ο έρωτας μεταξύ των έμψυχων έμβιων ενσαρκωμένων ανθρώπων για να φέρουν την ζωή, που ζουν μέσα στον χώρο, και φέρουν τον Ουσιωδώς Νου, την αληθινή ουσία από φως μέσα στην ψυχή.

Υπάρχει και μια άλλη ομάδα από έμψυχα θνητά όντα τα οποία φέρουν μέσα τους την ψυχή, διότι η ψυχή είναι το σώμα ο φορέας της ζωής που γίνεται υπάρχων μέσα στον χώρο, αλλά δίχως τον ουσιωδώς Νου.

Ο Θεός έπλασε την ζωή σε αυτή την θνητή διπολική δημιουργία για όντα άλογα, που δεν φέρουν οι ψυχές πάνω τους τον ουσιωδώς Νου..

Ο Θεός δημιούργησε τα σώματα τις ψυχές από τέλειες ενέργειες των δυνάμεων της αρμονίας, οι οποίες ψυχές είναι αέναες αεικίνητες αθάνατες, και δεν επηρεάζονται από τις θνητές διπολικές ενέργειες από πυρ, ώστε να μην υπάρξει ποτέ η φθορά και ο θάνατος της ψυχής.
Αυτά τα σώματα οι ψυχές μπορούν να φέρουν πάνω τους το θνητό διπολικό πυρ και πνεύμα, και να οδηγούνται από το πνεύμα πάνω στον χώρο από διπολικό πυρ.

Για αυτόν τον λόγο όταν οι άνθρωποι οι φέροντες τον ουσιωδώς Νου μέσα στην ψυχή, και ενσαρκώνονται, αποκτούν μέσα στον θνητό χώρο από πυρ, την ανάλογη θνητή σάρκα από πυρ, όπου με την γέννηση έρχεται η ζωή η φθορά και ο θάνατος. 

Μαζί με την σάρκα  όμως, έρχεται και το πνεύμα, το οποίο πνεύμα είναι οι διπολικές πληροφορίες-δεδομένα-συχνότητες, της διπολικής θνητής δημιουργίας, τις οποίες σωματοποιεί η σάρκα μέσα από τις αισθήσεις,τα συναισθήματα, πάθη, και επιθυμίες.
Και γίνεται ο θνητός άνθρωπος της Γης με διπλή φύση.

Όλες αυτές οι θνητές ενέργειες πληροφορίες δεδομένα που προσκολλούνται πάνω στην ψυχή, είναι ο θνητός άνθρωπος της Γης, ο οποίος έχει πλέον σάρκα και λογική το διπολικό πυρ και πνεύμα,  που προσπαθεί να εξουσιάσει τον Ουσιωδώς Άνθρωπο Νου, Φως και Ζωή Υπάρχων.


................................


ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

ΤΑ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ



Οι ουσιωδώς άνθρωποι που φέρουν μέσα στην ψυχή την αληθινή ιδεατή ουσία τους τον Νου, είναι η ίδια η αληθινή ζωή, και όταν εξουσιάζουν την ανόμοια θνητή φύση που είναι από πυρ και πνεύμα, έλκονται από τα όμοια τους και είναι πάντα φίλοι μεταξύ τους μέσα από την αγάπη και την αρμονία, διότι η ουσία τους είναι μονοπολική προερχόμενη από την ζωή από φως.


Ενώ τα ανόμοια, το πυρ και πνεύμα, ως κατώτερες θνητές ενέργειες-ουσίες που είναι, πάντα έλκονται και προσκολλούνται στο σώμα την ψυχή, η οποία φέρει την ζωή και γίνονται υπάρχων.

Και δυναμώνει αυτή η έλξη, όταν φέρουν οι ψυχές μέσα τους τον ουσιωδώς Νου, την όμοια ουσία από φως, με σκοπό να τον εξουσιάσουν, διότι ως ανόμοια ουσία που είναι προσπαθεί να εξουσιάσει το όμοιο,  μέσα από την αντίθεση και την επικράτηση του δυνατότερου επί του αδυνάτου.
.............

Τα ανόμοια είναι οι θνητές ενέργειες=πληροφορίες-δεδομένα-συχνότητες, μέσα από την κάθε σκέψη που έχει και το αντίθετο της, είναι το πυρ και πνεύμα, που προσκολλούνται στο σώμα την ψυχή, και γίνεται  η Ουσιωδώς στον Νου ψυχή, ο θνητός άνθρωπος της Γης.

Τα ανόμοια ως κατώτερες ουσίες, πάντα έλκονται από τα όμοια και ανώτερα τους, με σκοπό να τα εξουσιάσουν, διότι ως κατώτερη η ουσία τους πάντα αντιγράφει το όμοιο μέσα από την αντίθεση και την επικράτηση του δυνατότερου επί του αδυνάτου

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα