Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ

616714_341420005947421_1742774831_o

 ΕΡΩΤΗΣΗ: Εκείνο  που  δεν  είχα  ξαναδιαβάσει  ποτέ,  είναι  ότι  Δημιουργός  μας είναι,  όχι  ο  Ουράνιος  Πατέρας  μας  και  Θεός,  αλλά  ο  εκπεσών  άρχοντας!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:  Επί αιώνες (ζώντας στον κόσμο ενός έκπτωτου θεού) πέρασε πλέον στο κύτταρό μας η εντολή να λατρεύουμε τον πλάστη αυτού του κόσμου. Αν και μπροστά στα μάτια μας υπήρχαν όλες οι αποδείξεις της Αλήθειας, θες από φόβο, θες από αδιαφορία, παρακάμψαμε το αυτονόητο και προτιμήσαμε αυτό που θα ήταν πιο «εύπεπτο» για μας.
ex-thumb-largeΈτσι, όταν αναρωτηθήκαμε γιατί υπάρχει στον κόσμο του «καλού» θεού αυτή η αδικία, προτιμήσαμε να φορτωθούμε απάνω μας την ευθύνη γι’ αυτό.
Όταν είδαμε τον κόσμο μας να βυθίζεται μέσα στη βία, θεωρήσαμε πάλι πως εμείς ήμασταν  υπεύθυνοι γι’ αυτό, και αποφύγαμε να αποδεχθούμε πως ολόκληρη η φύση στηρίζεται πάνω στη βία.
Διαγράψαμε επίσης από το μυαλό μας, ότι είμαστε «καθ’ ομοίωση» μ’ αυτόν τον «καλό» θεό, οπότε διαχωρίσαμε τη θέση μας ως «αμαρτωλοί» και υποταχτήκαμε στην τιμωρία που έπρεπε να υποστούμε.
Παραβλέψαμε επίσης το γεγονός ότι προκειμένου να επιβιώσουμε, η φύση μας πρόσταζε να κλέψουμε τη ζωή ενός άλλου πλάσματος, ως τροφή μας. Αυτό το θεωρήσαμε «αυτονόητο» και «φυσικό». Όμως αυτό, ήταν η απόλυτη διαστροφή!
Έτσι συνεχίζαμε να εθελοτυφλούμε, επειδή το «πακέτο» ήταν πολύ βαρύ αν αποφασίζαμε να κοιτάξουμε την Αλήθεια χωρίς παρωπίδες και χωρίς ενοχές.
Αποφασίσαμε λοιπόν πως θα ήταν καλύτερα να λατρέψουμε τον πλάστη αυτού του κόσμου ως τον αληθινό θεό, αφού οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα καταντούσε για μας αβάσταχτη.
…Και αυτό πέρασε βαθιά στο D.N.A μας.

…Όποιος λοιπόν τολμούσε να ξεστομίσει την Αλήθεια, τον έστηναν στα 3 μέτρα και τον διέγραφαν. Έτσι έγινε πρωτίστως με τον ίδιο τον Χριστό και στη συνέχεια με τους Γνωστικούς, που και αυτούς τους εξαφάνισαν. Άλλωστε στον κόσμο του Εωσφόρου, αυτές οι «θέσεις» είναι απαγορευτικές!

Σήμερα, επειδή τα γεγονότα οδηγούν το υλικό σύμπαν σε μια νέα φάση, υπάρχει η τελευταία ευκαιρία για όσους το επιλέξουν, να δραπετεύσουν και να επιστρέψουν στις Αληθινές Πατρίδες. Όσοι όμως αρνηθούν την Αλήθεια, θα ταυτιστούν με το σύμπαν που θα θεωρήσουν θεϊκό, και θα περάσουν μαζί του σ’ αυτή την νέα φάση, που ο Ιωάννης αποκαλεί στη Αποκάλυψη, δεύτερο θάνατο.
Ο καθένας μας ακόμη μπορεί να επιλέξει που θέλει να πάει.
Υπενθυμίζω ένα απόσπασμα από την υποσημείωση 632: «…Μου επιβεβαίωσε ότι ως σημερινοί άνθρωποι στην τωρινή φάση της εξέλιξης του είδους μας, κατέχουμε ένα μοναδικό συνδυασμό πνεύματος ύλης, που μας επιτρέπει να έρθουμε σε επαφή με την Πηγή της Γένεσης από την οποία προέρχεται η ζωή στη Γη».

 antexeistinalitheia

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα