Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Χρέος μας είναι...



Καθ’όλη τη διάρκεια της μικρής κι εφήμερης ζωής μας πάνω στη Γη, χρέος μας είναι να ζούμε σαν πολεμιστές που διεκδικούν την ελευθερία, σαν σοφοί που μοχθούν να μετατρέψουν τη Υπέρτατη Γνώση σε λόγο, σαν παιδιά που πιστεύουν και ελπίζουν, σαν αδέρφια που αναγνωρίζουν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου την ίδια σπίθα ζωής..

Σαν φορείς ενός Θεού που πασχίζει να μένει ζωντανός μέσω του κύκλου της ζωής που διέπει ολόκληρη τη Δημιουργία του και σαν όργανα μιας ασύλληπτης νοημοσύνης που προσπαθεί να σωθεί για να μας σώσει. 

Χρέος μας είναι να χρησιμοποιούμε όλα τα εργαλεία και δώρα που κατέχουμε απ’τη φύση μας -καθώς και να δημιουργούμε άλλα μέσω των τεχνών- για να ακολουθούμε τον ατέρμονο δύσκολο δρόμο της εξέλιξης της ύπαρξης και να προσπαθούμε με κάθε τρόπο να μεταλαμπαδεύουμε τη σπίθα της αφύπνισης μέσω των αθάνατων ιδεών και δημιουργημάτων μας. 


Χρέος μας είναι να πολεμάμε, να διεκδικούμε, να πεθαίνουμε, να αναγεννιόμαστε, να προσπαθούμε, να πονάμε, να ελπίζουμε και να μην επαναπαυόμαστε ποτέ στην ιδέα μιας αιώνιας,αψεγάδιαστης και πανάγαθης δίκαιης θεότητας..

1900099_396884407123279_1077927492_n

Η Ζωή του Θεού,η Ζωή του Σύμπαντος,ακόμα κι η πνοή ζωής που γέννησε και διατηρεί τα πάντα, στηρίζονται στη Θέληση της Δημιουργίας να παλέψει για την ελευθερία της και να γνωρίσει τη ζωή μέσα απ’όλες τις εκφάνσεις της.

Ο άνθρωπος που ακούει τη φωνή του ‘Θεού’ μέσα του και καταφέρνει να μην κλείσει τα αυτιά του,είναι ένα βήμα πριν την ελευθέρωση της Θέλησης.

Και σαν ελευθερωθεί τούτη η Θέληση,ο Θεός ανασαίνει ξανά και μια μάχη κερδίζεται στου Χάους τα μαύρα νερά..

okosmosthfantasias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα