Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Τι τους θες τους φίλους;

Τι τους θες τους φίλους;
Πολλά χρήματα, ένα καινούριο smartphone, μια μοντέρνα μηχανή. Αγαθά που φέρνουν την ευτυχία. Για πολλούς. Με ποιον όμως να τα μοιραστείς αν δεν έχεις κανέναν δίπλα σου; Ποιον να καλέσεις με το νέο σου smartphone αν δεν έχεις κάποιον να πάρεις; Με ποιον να πας βόλτα με τη νέα σου μηχανή αν δεν έχεις κάποιον να βάλεις στο πίσω κάθισμα;

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο καθένας μας σε αυτή τη ζωή είναι να έχει 2 - 3 καλούς φίλους, άφθονη όρεξη και ενέργεια και τόσα χρήματα για να μπορεί να διασκεδάζει μαζί τους. Δε χρειάζεσαι περιοδικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Όποιος θέλει να μείνει και να είναι κομμάτι της, θα βρει ένα τρόπο για να κερδίσει τη θέση του. Φτάνει να του έχεις αφήσει και λίγο χώρο για να ανακαλύψει τον τρόπο για να στο δείξει.

Όταν λείπεις σε κάποιον, φαίνεται. Δε θα αρκεστεί να σου στείλει μόνο στο Facebook ένα απλό Χάθηκες. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις ανθρώπους μερικής απασχόλησης στη ζωή σου και δε χρειάζεσαι κανέναν που δε θέλει να είναι ουσιαστικό μέρος της. Είναι δύσκολο να βλέπεις λιγότερο τα άτομα που θέλεις να δεις περισσότερο, αλλά φιλία σημαίνει να μοιράζεσαι ιδέες, σκέψεις, ανάγκες, αισθήματα, όνειρα, αξίες, αντικείμενα και το κυριότερο χρόνο!



Καθημερινά αντιμετωπίζεις δυσκολίες. Για αυτό χρειάζεσαι και τους φίλους. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που να μπορείς να τους λες τα πάντα, να μοιράζεσαι προβληματισμούς και ανησυχίες. Με τα χρόνια θα μάθεις τι αξίζει το χρόνο και την ενέργειά σου. Θα μάθεις να ξεχωρίζεις τι δίνεις και πόσο από τον εαυτό σου. Θα μάθεις ποια άτομα δεν αξίζουν την προσοχή σου και πως η ζωή έχει ένα μαγικό τρόπο να σε οδηγεί σε αυτούς που πρέπει να πας.

Η ζωή είναι ένα ταξίδι με ένα τρένο. Στο τρένο σου θα έχεις πολλούς ανθρώπους και θα ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα μείνουν όλοι μέχρι τον τερματικό σταθμό.


Φασόλη Ηλιανα


simplylife
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα