Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ένας χρόνος κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

tsipras2
Εξαιρετικός ήταν ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Ταε Κβο Ντο για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συγγενείς και φίλοι στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τον αποθέωναν με το εμβληματικό σύνθημα του Τσε Γκεβάρα «Αλέξη γερά, γάμα τα μoυνιά!».
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι είναι περήφανος που δεν δείλιασε και έδωσε ανάσα αξιοπρέπειας στο λαό, αφού ένας λαός που ακούει τον υπουργό Οικονομικών μιας άλλης χώρας να αποκαλεί ηλίθιο τον πρωθυπουργό της δικής του χώρας –και αυτός να μην αντιδράει- πλημμυρίζει από περηφάνια και βγαίνει στους δρόμους με τις σημαίες στα χέρια.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως η κυβέρνηση δεν έπεσε στην παγίδα που της είχαν στήσει για να την ρίξουν συντηρητικοί κύκλοι –που δεν έχουν όνομα-, αφού η κυβέρνηση ψήφισε το Μνημόνιο, που ούρλιαζε πως θα καταργούσε, και τους την έφερε.

Είναι μεγαλοφυές να ψηφίζεις το Μνημόνιο που θέλουν οι αντίπαλοί σου, για να μην πέσει η κυβέρνησή σου, και είναι απορίας άξιον πως καμία κυβέρνηση στον κόσμο δεν το είχε σκεφτεί αυτό, πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ανατραπεί το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό.
Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας, η κυβέρνησή του ψηφίζει όσα της λένε οι εχθροί της για να μην τους δώσει την χαρά να την ρίξουν.


Ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά πως ο συριζαίος που πιάνει την γυναίκα του καβάλα κόβει τα καλαμπαλίκια του, για να την τιμωρήσει.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διευκρινίσει αν είναι με τα μπλόκα ή με το ΔΝΤ, γιατί μόνο ο ίδιος έχει το δικαίωμα να ψηφίζει το Μνημόνιο και να είναι και αντιμνημονιακός.

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας είπε τις μεγάλες του επιτυχίες «Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ», «Αφορολόγητο στα 12 χιλιάδες ευρώ» και «Κατώτατος μισθός 751 ευρώ», το πλήθος παραληρούσε –μπουκωμένο με σανό-, ενώ ο κακός χαμός έγινε όταν ο Αλέξης Τσίπρας τραγούδησε a cappella το «Είμαι κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας».

Ο Νίκος Παππάς και ο Αλέκος Φλαμπουράρης έκαιγαν μνημόνια στα πόδια του Αλέξη Τσίπρα, ενώ τον έραιναν με πετροδολάρια.

Αφού ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά πως θα ξεσκίσει τους ολιγάρχες –με τους οποίους είχε κάνει συμφωνίες το καλοκαίρι του 2014 πριν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση-, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως η χώρα είναι προτεκτοράτο και δεν έχει καμία σημασία ποιο πιόνι είναι πρωθυπουργός, οπότε να κρατήσουμε αυτόν που είναι γλυκό αγόρι και έχει αρχίσει να γουστάρει πολύ να του ανοίγουν την πόρτα της λιμουζίνας.


pitsirikos


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα