Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Η ενέργεια είναι το νόμισμα του σύμπαντος

Η ενέργεια είναι το νόμισμα του σύμπαντος. Όταν δίνεις την προσοχή σου σε μια εμπειρία που θες να ζήσεις είναι σαν να δίνεις τα λεφτά σου για να αγοράσεις την εμπειρία αυτή. Όταν επιτρέπεις στην συνείδησή σου να εστιάζει σε κάτι ή σε κάποιον που σ΄ενοχλεί, τροφοδοτείς με ενέργεια αυτό που σ΄ενοχλεί και το φέρνεις στην πραγματικότητά σου. Να είσαι επιλεκτικός που δίνεις την ενέργειά σου με την μορφή της προσοχής σου γιατί αυτή η εστίαση τροφοδοτεί την ενέργεια που δημιουργεί την πραγματικότητα. Όχι μόνο την ατομική πραγματικότητα αλλά και την συλλογική πραγματικότητα. Emily Maroutian Επιστήμη του Πνεύματος

Η ενέργεια είναι το νόμισμα του σύμπαντος. 

Όταν δίνεις την προσοχή σου σε μια εμπειρία που θες να ζήσεις είναι σαν να δίνεις τα λεφτά σου για να αγοράσεις την εμπειρία αυτή. 

Όταν επιτρέπεις στην συνείδησή σου να εστιάζει σε κάτι ή σε κάποιον που σ΄ενοχλεί, τροφοδοτείς με ενέργεια αυτό που σ΄ενοχλεί και το φέρνεις στην πραγματικότητά σου. 


Να είσαι επιλεκτικός που δίνεις την ενέργειά σου με την μορφή της προσοχής σου γιατί αυτή η εστίαση τροφοδοτεί την ενέργεια που δημιουργεί την πραγματικότητα. 

Όχι μόνο την ατομική πραγματικότητα αλλά και την συλλογική πραγματικότητα.

Emily Maroutian

spiritscience

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα