Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Αστρικη Προβολη,  η οποία  συχνά-με μεγαλύτερη ακρίβεια-αποκαλείται  ΕΚΤΟΣ  ΣΩΜΑΤΟΣ  ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Τι είναι η Αστρικη Προβολη

Με τον καθένα από τους ορούς αυτούς εννοούμε την κατάσταση κατά την οποία το σώμα είναι παθητικό , σαν να κοιμάται ,ενώ το συνειδητό μυαλό είναι σε εγρήγορση σχετικά με ότι συμβαίνει ,αλλά από μια άποψη διαφορετική από αυτήν του φυσικού σώματος και μπορεί να συμβεί αυθόρμητα και φυσικά.
 Επειδή η εκτός σώματος εμπειρία είναι ένα απόλυτα φυσικό πράγμα και   μπορεί να συμβεί σε όλους.
Πρώτον ,έχουμε το είδος που ,μέσα στην φύση των πραγμάτων ,πιο συχνά ανακαλύπτετε ή ακούτε γι’ αυτό : δηλαδή το είδος της εμπειρίας κατά το οποίο άνθρωποι τριγυρίζουν πάνω στη γη ,βλέποντας φίλους κι εκτελώντας διαφορά έργα ,όπως θεραπείες. Μπορείτε στην πραγματικότητα να δείτε το οποίο ζήτημα σας ενδιαφέρει .Μετά υπάρχει το άλλο είδος περιπέτειας ,κατά την οποία ταξιδεύετε ,όχι πια μέσα στον υλικό κόσμο αλλά στον αστρικό κόσμο οποίος είναι πέρα απ’ τον υλικό .Καμιά φορά ,αν θέλετε ,θα γίνετε ικανοί να αλλάζετε τα πράγματα σε αυτό το επίπεδο και το αποτέλεσμα ,όπως θα δείτε στην καθημερινή σας ζωή ,θα είναι μια πραγματική αλλαγή στο υλικό επίπεδο.
Το σχεδιαγραμμα στην επομενη σελιδα σας δινει ολοους τους ορους που θα χρησιμοποιησουμε,σε σχεση με την ψυχη.Ενα πλεονεκτημα των πιο¨αποκρυφων¨ορων είναι ότι μας βοηθουν να ειμαστε πιο συγκεκριμενοι όταν λεμε αυτό που εννοουμε.
Μεσα στο αστρικο σωμα υπαρχουν ξεχωριστα ¨οργανα¨που γενικα αποκαλουνται ¨τσακρας¨ή ¨λωτοι¨στα αποκρυφιστικα συστηματα της ανατολης,και ¨κεντρα δραστηριοτητας¨στα δυτικα συστηματα.Αυτα τα κεντρα δραστηριοτητας είναι ζωτικες πυλες αναμεσα στα επιπεδα υπαρξης.
Εχουμε δει ότι ο συνηθισμενος ομαλος ανθρωπινις τροπος για να πληροφορειται η συνειδηση σχετικα με το καθετι που συμβαινει εξω από αυτην,είναι μεσω ενός φορεα καποιου ειδους.Στη συνηθισμενη της κατασταση η συνειδηση εχει τρεις φορεις:

  • Το φυσικο σωμα
  • Το αστροσωμα ή αστρικο σωμα
  • Το νοημοσωμα ή διανοητικο σωμα
Αυτό που βγαινει εξω από το φυσικο σωμα κατά την προβολη –εσκεμμενα ή όπως αλλιως,μονο του ή με το συνειδητο μυαλο-είναι μερος από την ουσια του αστρικου σωματος.Οπωσδηποτε ένα μερος οσο η ζωη διαρκει.
Αυτή η αστρικη ουσια μπορει να εκτιναχθει από το αστρικο σωμα με τεσσερις δοαφορετικους τροπους:
  1. Αθελητα,και χωρις συνειδηση
  2. Αθελητα,και με συνειδηση
  3. Θεληματικα,και χωρις συνειδηση
  4. Θεληματικα,και με συνειδηση
Θυμηθειτε:η εκτος σωματος εμπειρια –η αστρικη προβολη- είναι κατι φυσικο!             
 ΔΙΑΤΡΟΦΗ          
  Μια εξεταση ολων των εκπληκτικων σοιχχειων αναφορικα με την αστρικη προβολη,δειχνει το επιθυμητο μιας συγκεκριμενης διατροφης.
-Ανακαλυψτε μονοι σας το τι χρειαζεστε από πλευρας πραγματικης τροφης και κρατηθειτε σε αυτό.
-Τρωτε αγνες τροφες.
   ¨Η ενεργεια εμποδισμενη αναμεσα σε στρωματα λιπους δεν ρεει ελευθερα και χρειαζεται επιπονη προσπαθεια για να απελευθερωθει¨.
    Εκτος από το θεμα της διατροφης εχουμε κι αυτό της ασκησης.Ειναι κατι ιδιαιτερα σημαντικο να περπατατε,να κανετε τζοκινγκ,ο,τι σας αρεσει,κατι που να προσφερετε στο σωμα σας μια κανονικη μεριδα δραστηριας κινησης.
 Τωρα λοιπον,ειστε ετοιμοι να αρχισετε την κυρια σειρα από πρακτικες που θα σας οδηγησουν στην ιδια την αστρικη προβολη.
ΕΡΩΤΗΜΑ:Που προκειται να τις κανετε;
ΕΡΩΤΗΜΑ:Και ποτε;
Θα πρεπει να γινονται στον ιδιο χρονο και τοπο που εχετε επιλεξει για τις πρωτες σας εμπειριες αναφορικα με την ιδια την αστρικη προβολη.
Ενώ μαθαινετε,θα πρεπει παντα να εφαρμοζετε την οποια ασκηση εχετε να κανετε,παντα στον ιδιο χωρο.
Θα πρεπει παντα να εκτελειτε τις ασκησεις σας την ιδια ωρα κάθε μερα(ή νυχτα).
Και θα πρεπει να ειστε απολυτα σιγουροι ότι δεν θα ενοχληθειτε από κανεναν.
ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟ
Οποιος κι αν είναι ο χωρος που θα επιλεξετε γι’αυτην την δραστηριοτητα θα ηταν κατι πολύ καλο αν επινοουσατε και εκτελουσατε μια μικρη τελετουργια «απομονωσης»αυτου του χωρου.
   -Τι ειδους πραγματα όμως μπορειτε να κανετε;
 Μπορειτε στην διαρκεια της τελετουργιας σας,να φανταστειτε ότι καποιο ειδος λευκου φωτος ξεχυνεται από την ακρη του μεσαιου δακτυλου ή από το δεξι σας χερι(ή το αριστερο σας,αν εισαστε αριστεροχειρες),και μαζι με αυτό μπορειτε να ¨χαραξετε¨τα ορια της περιοχης που εχτε επιλεξει.Χαραξτε την και κλειστε την μεσα στο φως της αστρκης σας ενεργειας απ’ολες τις πλευρες.
Αφου θα το εχετε κανει αυτό πειτε δυνατα:
 «Εδώ θα εισερχονται μονο οι δυναμεις του φωτος γιατι στο φως αποβλεπω»
Και προς κάθε πλευρα της περιοχης χαραξτε οποιο συμβολο σημαινει προστασια για σας.
  ΚΕΝΤΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
Αναφερθηκαμε με συντομια στα τσακρας,ή κεντρα δραστηριοτητας,τωρα θα δουμε εναν καταλογο των σημαντικων θεσεων που αντιστοιχουν σ’αυτά τα εξι κεντρα δραστηριοτητας και ιδιαιτερα σ’αυτά γιατι χρησιμοποιουνται στην συγχρονη δυτικη εργασια πανω στην προσωπικη αναπτυξη.
 ΚΟΡΩΝΑ
 ΜΕΤΩΠΟ
 ΛΑΡΥΓΓΑΣ
 ΚΑΡΔΙΑ
  ΦΥΛΟ
  ΓΗ       

Αυτα τα κεντρα τα φανταζομαστε σαν να είναι σφαιρες ενεργειας,που η καθεμια εχει διαμετρο δυο εκατοστων περιπου.
Μην επιχειρησετε να τα οραματιστειτε όλα αυτά ταυτοχρονα πριν αρχισετε την πρακτικη σας.
 ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ            
Τρεις στασεις χρησιμοποιουνται για τις διαφορες τεχνικες και πρακτικες ασκησεις που θα δουμε.Στην καθε περιπτωση θα σας λεμε ποια θα υιοθετησετε:
Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΑΒΔΟΥ:Προκειται για μια ορθη,αλλα όχι τεντωμενη σταση του σωματος,το κεφαλι κρατιεται στητο και κοπαζει ισια μπροστα ,οι ωμοι είναι ¨πεσμενοι πισω¨για να δωσουν ισορροπημενοι και ανετη σταση στο σωμα,τα χερια αφηνονται χαλαρωμενα στα πλευρα.Τα ποδια είναι παραλληλα με τις εσωτερικες ακρες τους να αγγιζουν  η μια την άλλη.
Η ΣΤΑΣΗ ΓΗ:Η «υπτια» θεση,ανασκελα με την πλατη ισια στο εδαφος.Αν η σπονδυλικη στηλη είναι πολύ τοξωμενη στην περιοχη της μεσης τοτε για να αντισταθμιστει αυτό τα γονατα πρεπει να λυγισουν ελαφρια,το κεφαλι παλι είναι μαζεμενο ελαφρα προς τη μερια του στηθους,ετσι ώστε να δινεται στο πισω μερος του κεφαλιου περισσοτερη σταθεροτητα.Τα χερια είναι εκτεταμενα στα πλευρα,τα ποδια τοποθετημενα μαζι.Σε πληρη χαλαρωση τα ποδια,φυσικα θα γερνουν προς τα εξω,αλλα σε μια φυσιολογικη εν εγρηγορσει συνειδητοποιηση ένα σμικρος βαθμος εντασης γενικα διατηρειται,για να αποφευχθει η πιθανη δυσφορια που προκαλει ολο αυτό.
Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ:Όπως στα αρχαια αγαλματα,αυτή η καθιστη σταση εχει την σπονδυλικη στηλη καθετα ισορροπημενη,τις παλαμες των χεριων να στηριζονται πανω στα γονατα ή στους μηρους,οσο γινεται πιο ανετα,τους μηρους οριζοντιους και να αγγιζονται,τα ποδια στο κατω μερος καθετα και τις πατουσες πλαϊ-πλαϊ ακουμπισμενες ομοια στο εδαφος.Το βασικο μυστικο για την εκτελεση αυτης της στασης επιτυχημενα,είναι να προσφερετε στον εαυτο σας μια ανετη καρεκλα ή σκαμνι ακριβως στο σωστο υψος.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Ποτε,σε καμια εξασκηση σας που συνδεεται με την προβολη δεν θα πρεπει να υιοθετησετε καμια σταση που να απαιτει σταυρωμενα χερια ή ποδια.Αυτος ο κανονας δεν πρεπει να εχει καμια εξαιρεση.
Οι πιο κατω τυποι σας προσφερουν κατι που μεσα από το περασμα των αιωνων φυλασσοταν αυστηρα ως μυστικο των αποκρυφιστικων ταγματων.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Δεν πιστευαν ότι θα μπορουσαν να εμπιστευτουν τετοιες γνωσεις σε αντρες και γυναικες,εκτος κι αν δενονταν με επισημους αποκρυφιστικους ορκους.
Δεν πιστευουμε ότι οι ταπεινες κατασκοποιες και δαιμαχες μεταξυ τους,που ξεσπασαν στους κολπους μερικων αποκρυφιστικων ταγματων σπαταλωντας ετσι τις δυναμεις τους,εχουν ευεργετησει πολύ την ανθρωποτητα ή βελτιωσαν την κατασταση αυτου του κοσμου.
Προτιμαμε λοιπον,να εμπιστευτουμε την ακεραιοτητα εκεινων που το κουραγιο,η αυτοπειθαρχεια τους και η κοινη λογικη,τους κατεστησαν ικανους να ακολουθησουν τις οδηγιες που περιεχονται σ’αυτην την μελετη.
Η ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ
Εδώ,σε αντιθεση με τα προηγουμενα,είναι κατι που οσο κι αν εξασκηθειτε σ’αυτό,δεν θα είναι ποτε αρκετο.
Εντοπιστε τους χτυπους της καρδιας σας και συγκεντρωστε την προσοχη σας σε αυτους.Αν συναντησετε καποια δυσκολια ανακαλυψτε τις παλμικες κινησεις στον λαιμο σας,στους κροταφους,ή στον καρπο του χεριου σας.Μολις βρειτε τον ρυθμο του σφυγμου σας,αρχιστε να μετρατε τα χτυπηματα.Τωρα,μπορειτε να πειραματιστειτε και να βρειτε την δικη σας ρυθμικη αναπνοη
Δεν θα πρεπει ποτε να επεκτεινετε το χρονο εισπνοης ή εκπνοης πανω από εξι χτυπους
  ΚΕΝΤΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΤΥΠΟΣ ΕΝΑ
(Για την ενεργοποιηση των εξι κεντρων δραστηριοτητας)
«Πρεπει να εκτελειται στο χωρο που επιλεξατε για προβολη»
Σταθειτε ορθιοι στη θεση της ραβδου.Καθιερωστε την ρυθμικη αναπνοη.
Στην διαρκεια μιας εκπνοης συνηδειτοποιηστε το κεντρο κορωνας ως μια σφαιρα εντονης λευκοτητας.
Στην διαρκεια μιας εισπνοης τραβηξτε προς τα κατω ένα σεντονι λευκου φωτος από το κεντρο κορωνα ως τα μισα του μετωπου.
Σε μια εισπνοη τραβηξτε προς τα κατω ένα πεπλο λευκου φωτος  από το κεντρο του μετωπου ως τα μισα του λαρυγγα.
Σε μια εκπνοη συνειδητοποιηστε το κεντρο λαρυγγα.
Σε μια εισπνοη τραβηξτε προς τα κατω ένα πεπλο στο κεντρο του στηθους.
(Συνεχιζουμε ετσι με όλα τα κεντρα δραστηριοτητας,μεχρι το τελευταιο το κεντρο γη:εισπνοη-πεπλο-εκπνοη-κεντρο δραστηριοτητας.Οταν φτασουμε στο κεντρο-γη,θα πρεπει να συνειδητοποιειτε ταυτοχρονα και τα εξι κεντρα,ολες τις σφαιρες λευκου φωτος στις θεσεις όπως τα εχουμε περιγραψει,και συνδεδεμενα με ένα πεπλο φωτεινοτητας.Παρτε τωρα τρεις ή τεσσερις ρυθμικες αναπνοες καθως παρατηρειτε αυτά τα κεντρα.Μετα αφηστε αυτην την εικονα να ξεθωριασει καθως στρεφετε τη συνειδητοποιηση σας σ’ένα νέο οραματισμο.Απο το κεντρο-γη οδηγηστε προς τα πανω ένα πεπλο λευκου φωτος,το οποιο ανερχεται ως ένα σημειο ακριβως εξω από τα χερια σας.Περνωντας κατω από τα ποδια σας,οι δυο στηλες λευκου φωτος ενωνονται κι ανεβαινουν παλι,όπως και πριν.Υπαρχει ετσι μια αδιακοπη πηγη που χωριζει,ενωνει και κυκλοφορει το φως.Διατηρηστε αυτην την τελευταια εικονα μονο για μερικες πληρεις ρυθμικες αναπνοες).
 Θα πρεπει να εφαρμοζετε αυτόν τον τυπο καθημερινα και επι δυο εβδομαδες το λιγοτερο,ακριβως με τον τροπο που σας υποδειξαμε πιο πανω.Η τελικη δραση «κυκλοφοριας του φωτος»είναι ένα βασικο τμημα του τυπου αυτου.
ΤΥΠΟΣ ΔΥΟ
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Πρεπει να εκτελειται στην περιοχη προβολης που επιλεξατε.
Σταθειτε ορθιοι στην σταση της ραβδου κι εφαρμοστε την ρυθμικη αναπνοη.
Εκτελεστε τον τυπο ένα.
Εκπεμψτε αστρικη ουσια από την περιοχη του ανω υπογαστριου(ηλιακο πλεγμα)κι υστερα διαμορφωστε την ουσια αυτή σε μια απλη σφαιρα ή σε μια φιγουρα κλειδι(ο παρατηρητης μπορει φυσικα να διαμορφωθει σ’ένα οποιοδηποτε σχημα,αλα υπαρχουν καθοριστικοι λογοι εναντια στο να επιλεξετε την οποια μορφη ζωου).
Γυρνωντας προς την σωστη κατευθυνση,αν αυτή σας ειναι γνωστη,με μια πραξη θελησης στελνετε τον παρατηρητη σας στο προσωπο ή στον τοπο που επιθυμειτε να γνωρισετε.Με την οπτικη σας φαντασια δειτε τον να φευγει,να βγαινει από την πορτακαι να εξαφανιζετε.Συνηθως μια διανοητικη εντολη σας «πηγαινε εκει και εκει» θα αρκεσει,αλλα θα πρεπει να παρακολουθειτε οι ιδιοι την αναχωρηση του παρατηρητη.(Κατ’αυτόν τον τροπο ολοκληρωνεται το πρωτο μερος της επιχειρησης.Μπορειτε τωρα να συνεχισετε τις συνηθισμενες σας απασχολησεις της ημερας).
Για την ανακληση τωρα,παρτε παλι την σταση της ραβδου μεσα στον χωρο παντα που εχετε επιλεξει,κοιταζοντας προς την κατευθυνση οπου ο παρατηρητης ειχε εξαφανιστει(επαναποκτηστε την ρυθμικη αναπνοη).
Διανοητικα καλεστε πισω τον παρατηρητη(καντε την φιγουρα σας να επανεμφανιστει οπτικα και φερτε τη να σταθει καπου δυομιση μετρα μακρια σας).
Μετατρεψτε τον παρατηρητη και παλι σε ασημογκριζο συννεφο,κι υστερα επαναφομοιωστε τον.Αποκαταστηστε την ρυθμικη σας αναπνοη.Και τωρα επαναλαβετε τον τυπο ένα.
Καθιστε στην σταση του Αιγυπτιου γι’αυτό το επομενο τμημα της δρασης.Αρχιστε παλι την ρυθμικη σας αναπνοη.
Τωρα απλα επιτρεψτε στις εντυπωσεις σας να ανελθουν στο συνειδητο σας μυαλο,ετσι καθως καθεστε ηρεμα.(Αυτές οι εντυπωσεις θα πρεπει να σας επιστραφουν και να αφομοιωθουν από τον παρατηρητη.Οσο θα ειστε αρχαριοι σ’αυτό να στελνετε τον παρατηρητη σας σ’ένα προσωπο ή τοπο οπου θα είναι δυνατο να ελενξετε μετα την αυθεντικοτητα και την ορθοτητα των εντυπωσεων σας.Ο παρατηρητης θα πρεπει παντα να στελνεται για να συλλεξει γνωσεις απολυτα γηινες.
Ταυτοχρονα υπαρχουν ορισμενες προφυλαξεις που θα πρεπει παντα να παιρνετε όταν χρησιμοποιειτε αυτόν τον τυπο,τοσο για το δικο σας καλο,οσο και για το καλο των αλλων.
Πρωτη:
-Να μη δινετε στον παρατηρητη την μορφη κανενος ζωου.Η εμπειρια εχει αποδειξει ότι τεοιες μορφες εχουν αποκτησει βουληση και ξεφυγαν από την επιτηρηση,ανεξαιρετως,γινονται επικινδυνες.
Αυτό παρατηρειται συχνα ακομη και σε αστρικες μορφες με το σχημα ανθρωπου,αν δεν ελεγχονται σωστα από το ατομο που τις εφτιαξε.
Δευτερη:
-Μην επιχειρητε μια τετοια πρακτικη ενώ η σεληνη βρισκεται στην χαση της ή σε μια στιγμη που δεν υπαρχει καθολου σεληνη στον ουρανο.
Τριτη:
-Να αποφευγετε καθετι που εχει σχεση με την εκπομπη αστρικης ουσιας,στην διαρκεια της «νεκρης»περιοδου του ετους,δηλαδη μεταξυ 21 Δεκεμβρη και 22 Μαρτη.Για αυτους που ζουν στο βορειο ημισφαιριο και 21 Ιουνη μεχρι 22 Σεπτεμβρη γι’αυτους που ζουν στο νοτιο ημισφαιριο.
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΑΣ
Ένα ακομη ερωτημα απομενει να απαντηθει,και κανενας άλλος εξω από εσας δεν μπορει να καθορισει τη σωστη απαντηση στην ιδιαιτερη σας περιπτωση.
Όταν βρισκεται σε ομαλη συνειδητοποιηση,σε απολυτη εγρηγορση στο φυσικο σας σωμα,και κατι απαιτει μια ιδιαιτερη προσπαθεια απο εσας προσωπικα,ως ποιο σημειο μεσα στο σωμα σας αισθανεστε την ατιμικη σας προσωπικοτητα απασχολημενη;
Ή για να το θεσουμε διαφορετικα,όταν λετε «εγω ο ιδιος»που σας φαινεται ότι τοποθετειται αυτό το «εγω.
 ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ     Ι
(Πρεπει να εκτελειται στο χωρο προβολης που επιλεξατε).
Ξαπλωστε κατω στην σταση της γης.
Εκτελεστε τον τυπο ένα.
Τωρα στειλτε εξω σε μια λογικη αποσταση πανω από εσας ένα πεπλο από ασημογκριζη παχνη.Σ’αυτην την αποσταση  θα πρεπει να σχηματιστει σ’ένα μικρο συννεφο κατω από την πιεση συγκρατημενης εκπομπης,θα πρεπει να αυξηθει αυτό σε  ογκο γρηγορα,και θα πρεπει να καταστει πιο ξεκαθαρο μεχρι που να παρει τον δικο σας ογκο και το γενικο σας περιγραμμα.Θα το διαμορφωσετε τωρα σαν μια φιγουρα-κλειδι,ετσι όπως την εχουμε περιγραψει σε προηγουμενες σελιδες,και στην ιδια σταση μ’εσας αλλα απεναντι σας.(Δηλαδη,θα κυματιζει στον αερα από πανω σας σε οριζοντια θεση κοιταζοντας κατω σε εσας αλλα δεν θα πρεπει να είναι ακριβες αντιγραφο σας παρα μονο μια πιο απλοποιημενη παραλλαγη σας,που αποκαλειται «φιγουρα-κλειδι».
Διατηρηστε ξεκαθαρα μεσα στον οραματισμο σας αυτην την προβολη της φιγουρας και το συνδετικο της λωρο και ενώ το κανετε αυτό εντατικοποιηστε ή συνειδητοποιηστε την συνειδητοποιηση του εαυτου σας στο ειδικο σας «κεντρο της συνειδησης».Συνεχιστε μεχρι που να εχετε μια ξεκαθαρη,ζωντανη και αστραφτερη αισθηση(παρουσιας)στο ιδιαιτερο αυτό σημειο.
Μετα συνειδητοποιηστε το αντιστοιχο σημειο στην φιγουρα-κλειδι.
Διατυπωστε μια και μοναδικη ξεκαθαρη αποφαση(διανοητικα,όχι με δυνατη φωνη)να μεταφερετε τον εαυτο σας σ’αυτόν τον αστρικο φορεα.Αμεσως μολις παρετε την αποφαση,φανταστειτε τον εαυτο σας.Συγκεντρωμενοι καθως ειστε στο μοναδικο σας σημειο συνειδησης,να ανερχεται απαλα προς την φιγουρα και να μπαινει μεσα σ’αυτην το σημειο της που αντιστοιχει στο δικο σας κενρτο συνειδησης.
Τωρα καντε μια εσκεμμενη διανοητικη προσπαθεια να «στραφειτε» μεσα στην φιγουρα ετσι που να βλεπετε κατω από την δικη της αποψη.
Αυτή η αλλγη προοπτικης είναι το κρισιμο σημειο για να εξασφαλισετε μια αληθινη μεταφορα της συνειδησης.
Εχοντας πετυχει αυτην την μεταφορα,θα «νιωσετε τον εαυτο σας»σαν να βρισκεται ουσιαστικα μεσα στον φορεα:εντοπιστε τα ποδια,τα χερια σας κτλ.
Την πρωτη φορα που θα πετυχετε στην μεραφορα της συνειδησης μην επιχειρησετε τιποτα περισσοτερο απ’αυτό!
  ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ    ΙΙ
Ο δεύτερος τρόπος ελεγχόμενης αστρικής προβολής είναι να χρησιμοποιήσουμε λίγο πριν ένα τελετουργικό που θα μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε και βεβαίως θα μας επαναφέρει τελετουργική μαγεία θα καθοδηγήσει την αστρική προβολη,ενώ το μέρος του αστρικού επιπέδου μέσα στο οποίο θα προβληθούμε καθοδηγείται και ελέγχεται από το κατάλληλο αστρικό κλειδί. Αυτή η προβολή μπορεί να είναι μια ή πολλές .Με την παραπάνω μέθοδο μπορεί κανείς να ¨δέσει¨ διαφορετικές αστρικές προβολές μαζι. Αν δηλαδή χρησιμοποιούμε ως αστρικά κλειδιά τις ρουνες, μπορούμε να τις ¨δεσουμε¨ μαζι ώστε το αστρικο πεδιο κατά την διαρκεια της προβολης να αλλαζει αναλογα με την ρουνα που χρησιμοποιουμε ως κλειδι!
 ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΡΟΥΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Οι ρουνες ως αστρικα κλειδια ενεργουν διαφορετικα από όλα τα αλλα.Καθε ρουνα παρεχει την δικη της πυλη στους 9 κοσμους του γερμανικου παγανισμου.Οι εμπειριες που εχει κανεις από αυτους τους κοσμους είναι διαφορετικες,αναλογα με την πυλη εισοδου.Σ’ολες όμως τις περιπτωσεις οι 9 κοσμοι θα είναι εκει….
ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΥΗΣΗΣ
Στην αστρικη προβολη μεσω των ρουνων είναι το αποτελεσμα της ιδιαιτερης φυσης της κάθε μιας απ’αυτές.Η σοβαροτητα του εγχειρηματος φαινεται από το ότι ¨σου δινονται παρα πολλα,απαιτωντας το ιδιο από εσενα¨.Μερικες φορες θα υποστεις δοκιμασιες εσχατου οριου,και θα πρεπει να εργασθεις σκληρα.Στο τελος όμως η ανταμοιβη θα είναι εξαιρετικη σε δυναμη,πιστη,συντροφικοτητα και θαρρος,αρετες που θα σε ακολουθουν στην υπολοιπη ζωη σου.
Για να κανεις προβολη μεσω των ρουνων χρειαζεται βεβαια η νοερη απεικονιση της συγκεκριμενης ή των συγκεκριμενων ρουνων αλλα δεν φτανει μονον αυτό.Το τελετουργικο αποτελειται από μια ηχητικη φραση/ευχη ή εντολη ή δηλωση εναρξεως.Η ευχη ή λεξη διαφερει σε κάθε ρουνα.Την ευχη και την λεξη θα την διαμορφωσει ο καθενας μυστικα αφου μελετησει τις ρουνες και τις ιδιοτητες τους όπως αναφερονται στο αρθρο.
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΕ ΡΟΥΝΕΣ
(Πρεπει να εκτελειται στο χωρο προβολης που επιλεξατε)
-Καθιστε ανετα σε μια καρεκλα ,παρτε την σταση του Αιγυπτιου.
-Επιλεξτε την ρουνα.
-Εκτελεστε τον τυπο ένα.
Φαντασου τωρα τον εαυτο σου να περπατα στην γεφυρα του ουρανιου τοξου.Αυτη η γεφυρα είναι από κοκκινο,κιτρινο και μπλε υλικο.Δεν είναι από ξυλο,μεταλλο ή και άλλο στερεο υλικο.Και στις δυο πλευρες της γεφυρας υπαρχουν φλογες.Αν κοιταξεις ψηλα θα δεις τα αστρα,τοσο όμως λαμπερα δεν τα εχεις  δει ποτε αλλοτε.Οταν κοιταξεις κατω θα δεις τη γη πολύ μακρια από εσενα,όπως την βλεπουν περιπου οι αστροναυτες που πλησιαζουν στην σεληνη.Η γεφυρα όμως που βρισκεσαι φαινεται ότι προχωρει οσο μπορεις να δεις μεχρι τη γη.Ενσυνειδητα,με δυνατη θεληση,σκαλισε νοητικα την ρουνα και χρωματισε την με το χρωμα της.Μολις παρει το χρωμα της θα μετακινηθει εμπρος σου.Καθως λοιπον θα προχωρεις ακολουθωντας την θα πρεπει να ψιθυριζεις την λεξη ή την ριμα της ρουνας αυτης που εχεις ηδη δημιουργησει μελετωντας την.
Μερικες φορες θα σε οδηγησει σε πολύ μακρινη αποσταση.Μην φοβηθεις είναι απολυτως φυσικο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα