Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Το σεξ πάντα είναι καλύτερο μετά από καβγά

ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΑΡΑΣ 


Αρχικά να σας πω πως είμαι κι εγώ ένας απ᾽ αυτούς τους άντρες που απολαμβάνουν το σεξ μετά από έναν άγριο τσακωμό. Επίσης, όμως, θεωρούμαι κι ένας απ᾽ αυτούς που πιστεύουν πως «το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παππάς».


Κλείστε, λοιπόν, τα μάτια για λίγα δευτερόλεπτα και μεταφερθείτε στο εξής σκηνικό:

Το φως απ᾽ το πορτατίφ του δωματίου σχηματίζει τις μορφές «ξένων» στους γεμάτους από αφίσες τοίχους. Σκόρπια αποτσίγαρα και στάχτες επάνω στο τραπέζι, έχουν χαράξει έναν νοερό κύκλο γύρω απ᾽ το γυάλινο τασάκι. Αυτό που σου είχα χαρίσει κάποτε, με τις καρδιές που κάπνιζαν, σε μια απέλπιδα προσπάθειά μου να σε κάνω να κόψεις το κάπνισμα.

Δίπλα απ᾽ την αναποδογυρισμένη καρέκλα υπάρχουν τα κομμάτια ενός πιάτου, σημάδι που επισφραγίζει ότι πριν λίγες ώρες, σ᾽ αυτό το δωμάτιο, τίποτα δε θύμιζε τη σιωπή που το στοιχειώνει αυτή τη στιγμή.

Κάνω δύο τρία βήματα ακόμη με τα μάτια μου, και το δαντελωτό σου εσώρουχο κρέμεται μισό απ᾽ την άκρη της πολυθρόνας, πολύ περίτεχνα, σαν κάποιος να το τοποθέτησε εκεί εσκεμμένα.

Καλσόν, μπλούζα, σουτιέν, τζιν, κάλτσες, παπούτσια, όλα τα υπόλοιπα σκορπισμένα στο πάτωμα, τσαλακωμένα, λες  και για λίγο ζωντάνεψαν και συμμετείχαν σε μία μάχη  χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς φραγμούς και μισόλογα.

Αυτή εξάλλου δεν είναι στην πραγματικότητα κι η φύση ενός άγριου τσακωμού;
Καταναλώνεις όλη σου την ενέργεια στο να βρεις τις κατάλληλες λέξεις να πληγώσεις τον άνθρωπό σου, μιας κι εκείνος προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει το ίδιο.

Ξεκινάς ν᾽ αναλύσεις το πρόβλημά σου και καταλήγεις να θυμάσαι τι έκανε πριν 5 χρόνια σ᾽ εκείνο το χωριουδάκι που είχατε πάει, όταν πέρασε δίπλα του εκείνη η ψηλή ξανθιά.

Το αποτέλεσμα; Να καταλήγεις στο αιώνιο ερώτημα «η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;».

Ποτέ δεν είναι τα πρώτα χρόνια που δένουν μια σχέση και που επιβεβαιώνουν αν η επιλογή μας είναι σωστή. Στην τριβή και στην καθημερινότητα φαίνεται η αλήθεια.

Δυστυχώς περνώντας τα χρόνια, όταν απομακρύνονται τα μέλια κι οι αγκαλιές, οι άνθρωποι και οι σχέσεις έρχονται αντιμέτωποι μ᾽ ένα μεγάλο δίλλημα: Ρουτίνα κι ηρεμία ή κόντρα στο κύμα με εκρήξεις ποικιλίας στην καθημερινότητα κι αλλεπάλληλες διενέξεις προκειμένου να διεκδικήσεις (όσο σκληρή και αν ακούγεται αυτή η λέξη) τα «θέλω» σου;

Χημεία είναι όλα. Για όσους γνωρίζουν, ο ορισμός της χημείας ως επιστήμη είναι ο εξής:
Η Χημεία σχετίζεται με τ᾽ άτομα και τις επιδράσεις τους μ᾽ άλλα άτομα, κι ιδιαίτερα με τις ιδιότητες των χημικών δεσμών.

Κάπως έτσι και η «χημεία» δύο ανθρώπων.
Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε οι σχέσεις είναι ένα συνεχές πείραμα κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ζευγαριού, που αναζητά ιδιότητες και επιδράσεις στους δεσμούς του.

Όπως, λοιπόν, ένα πείραμα πραγματικής χημείας θα είχε ως αποτέλεσμα μια έκρηξη προκειμένου να μάθουμε την πραγματική επίδραση τους ενός ατόμου επάνω σ᾽ ένα άλλο, έτσι και οι σχέσεις.

Κάποια στιγμή θα έρθει αντιμέτωπος με μία έκρηξη, η οποία θα σε μάθει κάτι καινούργιο για την επίδραση που έχεις επάνω στ᾽ άλλο «μισό» σου.

Βέβαια προσοχή, αν υπάρχουν συνεχείς εκρήξεις τότε μάλλον δεν είναι δυνατόν ποτέ να βρεις τη σωστή φόρμουλα συνύπαρξης των δύο ατόμων.

Αντιθέτως, αν κάθε «πείραμα» έχει διαφορετική εξέλιξη, τότε μέσα απ᾽ αυτή θα αποκτήσει εξέλιξη και η σχέση.

Έτσι μετά την έκρηξη θα έχεις καταλήξει σ᾽ άλλο ένα συμπέρασμα που θα βελτιώσει τις ιδιότητες των χημικών δεσμών σας.
Θα ξέρεις ποιο συστατικό θα πρέπει να αποφεύγεις αλλά και την ποσότητα των διαφορετικών συστατικών που χρειάζεται να «ρίχνεις» σ᾽ αυτή, ώστε να δημιουργήσεις ένα νέο χημικό στοιχείο.

Κάπως έτσι εμπλουτίζεται ο πίνακας των στοιχείων μίας σχέσης. Με συγκρούσεις, εκρήξεις και «πειράματα».
Μη φοβάστε να τσακωθείτε με τον σύντροφό σας, φροντίστε όμως να μην κάνετε μόνο αυτό.

Προσθέστε διαφορετικά συστατικά κάθε φορά και συγκρατήστε αυτά που θα σας οδηγούν σε μία έκρηξη, απλά φροντίστε να είναι ελεγχόμενη και σε ένταση και σε περιβάλλον.
Π.χ. στο κρεβάτι σας γυμνοί να προσπαθείτε να αναμιγνύετε συναισθήματα και κορμιά.

Κάπως έτσι οι τσακωμοί μέσα στα δικά σας ποτήρια ζέσης και ογκομετρικούς κυλίνδρους θα σας οδηγούν συνέχεια πιο κοντά στο δικό σας άτομο.

Κάπως έτσι δύο διαφορετικά άτομα καταλήγουν μέσα από την ζύμωση να γίνουν ένα.




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα