Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

«Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ! Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!» (βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η πασίγνωστη διεθνώς γιαγιά Wanga, που έχει γίνει γνωστή για τις πολλές και επαληθευμένες προφητείες της, προβλέπει για το 2016 μια καταστροφική χρονιά ενώ η Ρωσία θα παίξει ουσιαστικά μεσσιανικό ρόλο.
“Θα υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς που θα βλέπει καθαρά και θα μιλάει πάντα με καθαρή γλώσσα. Έχει ζήσει πολλά και έχει κάνει πολλά ωφέλημα. Παρόλα αυτά, η μεγάλη στιγμή γι’ αυτόν θα έρθει μετά την Αποκάλυψη. Η Αποκάλυψη είναι κοντά. Την χρονιά 2011 έγινε ήδη η πρώτη αναστάτωση.»
Η Wanga μιλούσε για την αποκάλυψη στην οποία η Ρωσία θα γινόταν η «Κιβωτός της γης». «Η αποκάλυψη είναι πολύ κοντά, την εμφάνιση της με τις πρώτες αναστατώσεις την έκανε το 2011. Θα φάνει μέχρι και το πόσο η ανθρωπότητα θα ύπαρξει ακόμα.»
Επίσης επισήμανε ότι θα λιγοστέψει τόσο πολύ το πόσιμο νερό που σχεδόν καθόλου δεν θα βρίσκεται. “Μετά όμως θα περιμένει την Ρωσία 1000 χρονιά ευτυχίας και ευημερίας. Θα γίνει ο παράδεισος επάνω στην γη.» Παρακάλεσε να κρατήσουμε τις πολιτιστικές αξίες μας και να μάθει η ανθρωπότητα ένα σύστημα μεθόδου για επιβίωση στο μέλλον.
Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από τον στρατό, η Wanga έδωσε κάποιες αποκαλυπτικές πληροφορίες. Έλεγε ότι την άνοιξη θα χυθεί στο βόρειο ημισφαίριο μια βροχή με ραδιενέργεια και οι επίπτωσεις θα είναι ότι σε εκείνη την περιοχή δεν θα μπορούν να ζουν ούτε ζώα ούτε άνθρωποι πλέον.

Αν θυμόμαστε την 11. Μάρτιου του 2011 έγινε στην Ιαπωνία μεγάλος σεισμός στα γεγονότα στο Fukushima με τον πυρηνικό σταθμό παραγωγής ενέργειας ο ποιος έκανε μεγάλη καταστροφή. Η κλίμακα της ραδιενέργειας ήταν στο χώρο εκατό φορές μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη στην βάση Πόλεμου.
Χημικά όπλα μιας καταστραμμένης Ευρώπης. 21 Μάρτιου 2011, δυτικές δυνάμεις χτύπησαν στρατιωτικούς στόχους στην Λιβύη.
“Θα υπάρξουν πολύ κακοί άνθρωποι.Η Ευρώπη θα αδειάσει εντελώς. Κανείς δεν θα ζει πλέον εκεί. Η χρονιά 2016 θα είναι φρίκη . Η ζωή σήμερα είναι δύσκολη όλοι αναρωτιούνται πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου και πώς θα είναι τα πράγματα τότε, σεισμοί, έλλειψη νερού και άλλα γεγονότα.»
Και η Wanka άπαντα, “Ναι, θα ύπαρξη κάτι πολύ σημαντικό. Μια σημαντική αλλαγή στην ανθρωπότητα. Η αλλαγή θα έρθει όμως με την φωτιά αλλά μετά από αυτά η ζωή θα γίνει καλύτερη επάνω στην γη.»
“Άλλα εσύ δεν θα ζεις τότε, είπε στην γυναίκα στο βίντεο.»

Ο Alois Irlmaier ζούσε στο Freislassing στην Bavaria και ήταν γνωστός για τις ικανότητες του σαν μέντιουμ . Μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο πολλοί άνθρωποι τον αναζητούσαν για αυτές τις ικανότητες του για να τον ρωτήσουν μήπως και θα μπορούσε να δώσει πληροφορίες για το που βρισκόντουσαν χαμένοι φίλοι ή και μέλη από τις οικογένειες τους.
1926
Ο Alois Irlmaier άρχισε να γίνεται όλο και πιο γνωστός και η φήμη του απλώθηκε σε όλη την Γερμανία. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν πολύ εχθροί και τον κατηγόρησαν για νεκρομάντη μέχρι που τον πήγανε στα δικαστήρια οπού φυσικά αθωώθηκε.
Ο Alois Irlmaier περιέγραψε στον διάρκεια της δίκης του τα ρούχα που φορούσε η γυναίκα του δικαστή εκείνη την ήμερα και του είπε και  ακριβώς τις  δραστηριότητες της χωρίς να την είχε δει ποτέ στην ζωή του. Η περιγραφή ήταν τόσο εντυπωσιακή που έκανε τον δικαστή να τον απελευθερώσει αμέσως.
Ο Alois Irlmaier είπε την ακριβή μερομήνια θάνατο του που ήταν τον Ιούλιο του 1959. Το πολύ ενδιαφέρον ήταν τα τελευταία του λόγια, στα οποία είπε τα εξής χαρακτηριστικά : «Χαίρομαι που θα φύγω από την ζωή τώρα, για να μην ζήσω τα γεγονότα που είδα και που θα έρθουν πολύ σύντομα.» Στο βίντεο εκτυλίσσονται οι σκηνές που περιέγραψε ο ίδιος, όπως τις είχε δει.
Και στο τέλος είχε γράψει το αινιγματικό : «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει όταν θα έχουν εκτελεστεί-θανατωθεί 3 υψηλόβαθμοι άνδρες!!!!»


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα