Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Το πρώτο βιονικό πέος! (pics)

Το πρώτο βιονικό πέος! (pics)
Ο Mohammed Abad στην ηλικία των 6 ετών είχε ένα σοβαρό ατύχημα, όταν ένα αυτοκίνητο τον κτύπησε και τον εκτόξευσε αρκετά μέτρα μακριά.
asde01Αν και κατάφερε να επιζήσει, τα γεννητικά του όργανα υπέστησαν βλάβη τέτοια που δεν ήταν δυνατόν μεγαλώνοντας να έχει καλή στυτική λειτουργία, στερώντας του τη χαρά του σεξ.
Σήμερα, όμως, με τη βοήθεια της ιατρικής επιστήμης που έχει πραγματικά εξελιχθεί στα θέματα της σεξουαλικής «ανικανότητας», όπως ονομάζονταν παλαιότερα, κατάφερε να έχει μία λειτουργική και ικανή στυτική λειτουργία, που θα του επιτρέψει να γνωρίσει τη σεξουαλική απόλαυση για πρώτη φορά στα 43 του χρόνια!
Πώς έγινε αυτό;
Χρειάστηκαν 3 χρόνια και περίπου 100 επεμβάσεις για να γίνει πλήρης αποκατάσταση στα γεννητικά του όργανα και να ανακτήσει τον ανδρισμό του.
Μάλιστα, ο Αμπάντ ήθελε να ξεχωρίσει καθώς δεν αρκέστηκε σε μία απλή προσθετική πέους, εφόσον το «βιονικό» του πέος φτάνει τα 20 εκατοστά.
Η διορθωτική επέμβαση προσθήκης βιονικού πέους, έγινε για πρώτη φορά το 2012, από τους χειρουργούς του University College του Λονδίνου.
Οι επιστήμονες τοποθέτησαν μηχανισμό πρόθεσης όπου δύο σωλήνες με το πάτημα ενός κουμπιού στο όσχεο, γεμίζουν με υγρά από το στομάχι του και επιτρέπουν την απόκτηση μιας καλής ποιότητας στύσης.

2BB6226100000578 3213104 image a 5 1440690486500
Ο ίδιος δήλωσε στην αγγλική Sun πως αν και περίμενε πολύ για να αποκτήσει ένα πέος λειτουργικό και να νιώσει όπως και οι υπόλοιποι άνδρες, θα κάνει μία νέα αρχή το 2016 ανακαλύπτοντας το σεξ. «Το πέος μου λειτουργεί τέλεια τώρα, οπότε το μόνο που μου μένει είναι να κάνω σεξ. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να το κάνω».
Μαρίνα Μόσχα, askitis.gr


onmed


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα