Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ



Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασιλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος

 Στιχος β4 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στιχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.


[β4].-Ποσσι δ’ υπο λιπαροισιν εδησατο καλα πεδιλα ,
Και στα παχιά πόδια φόρεσε τα ωραία πέδιλα του,

Ερμηνεία του στιχου β4 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

Zωη υπάρχει στο γαλαξία και δεν έχει καμία σχεση με αυτή που έχει επιβληθεί εδώ στη ΓΗ, από τους μικρό-νοους που μας κυβερνούν.

Όλα τα αυτονόητα αγαθά ,παιδεία ,υγεία, ελευθερία , κατορθώσαμε μέσα σε 3256 χρόνια παρουσίας μας στον πλανήτη να τα αφανίσουμε, οριστικά και αμετάκλητα.

Ο Όμηρος δηλώνει πριν 2856 χρόνια πως στο γαλαξία όλοι οι λαοί είναι πλούσιοι και ευτυχισμένοι .

Εμείς αποτελούμε την μοναδική εξαίρεση και όταν ο Όμηρος μέσα από τα γραπτά του εκφράζει την λυπη των υπολοίπων Αργειων για την κατάντια μας, ξέρετε κάτι, τον πιστεύω.

Ελάτε να τους γνωρίσετε, ελάτε να δείτε τι πραγματικά σημαίνει ζωή στο παρόν σύμπαν.

Ο πλανήτης μας βρίσκεται στον υπό-βραχίονα ΩΡΙΩΝΑ του γαλαξία Αργου.
Βρίσκεται ακριβώς στο Νότιο τμήμα του. Ο ίδιος ο Ωρίωνας βρίσκεται Νότια και Δυτικά του κύριου όγκου των κεντρικών σπειρών και της μαύρης τρύπας που αποτελούν τον γαλαξία Αργο.

  
Η απόσταση που μας χωρίζει από το κέντρο του γαλαξία [μαύρη τρύπα] έχει μετρηθεί και είναι 25920 χιλ έτη φωτός σύμφωνα με τους επιστήμονες μας.
Μια εκτίμηση του χρόνου που θα χρειαζόμασταν να ταξιδέψουμε, στη Σπάρτη του Μενέλαου, στο κέντρο του γαλαξία μας ,έχει δώσει η πληροφορία που έχουμε από το βιβλίο άλφα.

Πρόκειται για το ταξίδι των [500] πεντακοσίων εικοσάρηδων Δωριέων στο γαλαξία το 1240 π.χ. και την επιστροφή τους μετά [400] χρόνια στη ΓΗ [840π.χ. – Όμηρος].

Αν οι εξωγήινοι χρειάζονται 200 Γήινα χρόνια για να ταξιδέψουν απόσταση ιση με αυτήν που διασχίζει το φως σε 25920 χρόνια, τότε με μια απλή διαίρεση θα βρούμε την απόσταση που ταξιδεύουν σε ένα Γήινο χρόνο .

25920/200 = 129,6 έτη φωτός σε ένα Γήινο χρόνο, δηλαδή, σε 365 ημέρες !!!

Έχοντας υπόψη την δήλωση των αμερικανών επιστημόνων, πως το διαστημόπλοιο Voyazer 1* βγαίνοντας από το αστρικό μας σύστημα [2012] θα συναντήσει το επόμενο αστρικό σύστημα, που απέχει 8,7 έτη φωτός από εμάς, σε 40000 χρόνια, μπορείτε να φανταστείτε την τεράστια βοήθεια που προσφέρουν οι Ο.Π. στην επικοινωνία μεταξύ των Ουράνιων σωμάτων.

*το Voyager 1 εκτοξεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου του 1977 και στις 25 Αυγούστου του 2012 μετά από [35] περίπου χρόνια εξήρθε του αστρικού μας συστήματος στο εξώτερο διάστημα όπου είναι καταδικασμένο να αφανιστεί εκ των πραγμάτων. 

Έτσι χρησιμοποιώντας τον Ο.Π. της Στυγός θα βρεθούμε στον αστερισμό Μέγας Κύων [Σείριος] αντι για 40000 χρόνια σε 24,5 Γήινες ημέρες.
8,7Χ365 = 3175,5/129,6 = 24,5 Γήινες ημέρες.

Φυσικά ο αριθμός αυτος δεν είναι απόλυτα ακριβής ,διότι μέσα στα 200 χρόνια έχουν ενσωματωθεί και τα χρόνια που οι άνθρωποι αυτοί έζησαν στον πλανήτη Σπάρτη προκειμένου να ενημερωθούν και να μάθουν το έργο που έπρεπε να επιτελέσουν όταν επέστρεφαν στη ΓΗ.

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουμε είναι πως ο χρόνος που χρειαζόμαστε να επισκεφτούμε τους γειτονικούς μας πλανήτες είναι απειροελάχιστος, με την χρήση των Ο.Π.

Ο αστερισμός Μέγας Κύων βρίσκεται Βόρεια από το αστρικό μας σύστημα .Έτσι εμείς ανεβαίνουμε για να φτάσουμε στο Σείριο και στη συνέχεια στις σπείρες του γαλαξία, ενώ αυτοί κατεβαίνουν για να έρθουν σε εμάς.

Αυτά όλα είναι γνωστά ηδη από το βιβλίο άλφα της Οδύσσειας.

Ο Όμηρος λοιπόν, στο στιχο β4, επισημαίνει την ανάγκη ο αυριανός κυβερνήτης του διαστημόπλοιου, που θα μας οδηγήσει στην συνάντηση μας με τους εξωγήινους γείτονες μας [Σείριος], να είναι ισόθεος και να γνωρίζει ακριβώς τις λεπτομέρειες του ταξιδιού.

Επίσης να γνωρίζει την διακυβέρνηση ενός Ι.Δ. Ενός εξωγήινου, αστρικού σκάφους με τεράστιες δυνατότητες, με βάση τις μέχρι τωρα περιγραφές του Ομηρου.

Το ισόθεος ερμηνεύεται ως εξής. Να είναι ηδη αθάνατος , να κατέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που περιέχονται στα 20000 γονίδια του γενετικού του Κωδικα, να είναι ικανός να επικοινωνήσει τηλεπαθητικά με τον βίο-υπολογιστή του αστρικού σκάφους για να του δώσει την πορεία του.

Να είναι σε θέση να κυβερνήσει τον Ι.Δ. και χωρίς την βοήθεια του αυτόματου πιλότου.

Η σχετική πορεία που θα ακολουθησουν οι αυριανοί αστροναύτες έχει ως εξής.
Αρχικά μετάβαση στον πλανήτη Αρη .Αναμονή έως και ένα έτος εκεί για την επαφή της αστρικής πύλης του Φόβου με την είσοδο του Ο.Π. της Στυγός, που μας συνδέει με τον Σείριο.

Στην συνέχεια η πραγματοποίηση του ταξιδιού στον αστερισμό Μέγας Κύων.
Δεν υπάρχει άλλη οδός για να ταξιδέψει κάποιος –οποιοσδήποτε από το αστρικό μας σύστημα ,στον αστερισμό Μέγας Κύων και από εκεί στις σπείρες του Αργου.

Ο Όμηρος τονίζει την δέσμευση μας να ταξιδέψουμε στις σπείρες του γαλαξία και για να αναγνωριστούμε ως ισότιμοι με τους Αργειους και διότι υπολειπόμαστε επιστημονικές γνώσεις υψίστης σημασίας.

Είναι η πρώτη φορά δε, που δηλώνει, πως θάνατος θα βρει οιονδήποτε θα προβάλει εμπόδια σε αυτήν την πορεία του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ προς την ευτυχία και τα πνευματικά αγαθά.

Τέλος, μας ενημερώνει πως όλοι οι λαοί του γαλαξία είναι πλούσιοι και ευτυχισμένοι.

Φυσικά ,εμείς εδώ στη ΓΗ ζούμε την δική μας πραγματικότητα. Το πλούσιοι και ευτυχισμένοι ακούγεται τόσο μακριά όσο και οι σπείρες του Αργου .

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στις πληροφορίες που προσλαμβάνουμε από τον αναγραμματισμό της λέξης [πέδιλα] και [καλά πέδιλα].

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα είναι η ελπίδα της Γήινης ανθρωπότητας για ανεξαρτησία του πλανήτη ΓΗ .Είναι το καύσιμο που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στον γαλαξία. Χρειαζόμαστε κινητήρες που καταναλώνουν ηλεκτρομαγνητισμό.

Είναι επιπλέον ο τρόπος ,ηλεκτρομαγνητικός παλμός, με τον οποίο επικοινωνεί η παλλόμενη ΕΕ με τα μυαλά μας και τα υπόλοιπα δομικά στοιχεία του ανθρώπινου οργανισμού .

Είναι στην κυριολεξία η «πνοή της ζωής» για το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ.

Απόδειξη πως έτσι έχουν τα πράγματα είναι η ύπαρξη της ανθρώπινης αύρας, η «φωταψία», δηλαδή, [100] εκατό τρισεκατομμυρίων κυττάρων που αποτελούν ένα ανθρώπινο οργανισμό.

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα των κυττάρων μας είναι υπεύθυνα για αυτή την φωταψία [αύρα].

Και φυσικά δεν έχουμε όργανα για να τα ανιχνεύσουμε και να τα ερευνήσουμε. Και φυσικά γνωρίζουμε πως η κατεστημένη, επιστημονική νοοτροπία δεν αναγνωρίζει τίποτα που δεν μπορεί να δει ,να πιάσει, να ακούσει ,να μυρίσει, να γευτεί.

Το σύμπαν κατακλύζεται από κβαντικά ενεργειακά ηλεκτρομαγνητικά πεδία .Ο λεξαριθμος [130[4]=πέδιλα] μας εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που κινούνται μέσα στο γαλαξία τα αστροπλοια των Αργειων.

Κινούνται αέναα κάνοντας χρήση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που πλημμυρίζει το διαστημικό κενό.

Κατέχουν την τεχνολογία χρήσης αυτής της, πανταχού παρούσας, πλούσιας ενεργειακής πηγής , σαν καύσιμο για τα υπέρ διαστημόπλοια τους τύπου σταθμού, η «σκήπτρου».

Οι αθάνατοι Έλληνες έχουν δαμάσει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία Λ του μικρόκοσμου [κύτταρο –πυρήνας κυττάρου και διπλή βίο-νάνο-έλικα] έως τις Ηλιακές μαγνητικές καταιγίδες και τις εκρήξεις των καινo-φανών αστέρων [supernova] του μακρόκοσμου.

Το θαύμα της ζωής στο σύμπαν άρχισε, όταν τα πρώτα στοιχειώδη ηλεκτρομαγνητικά πεδία Λ «αιχμαλώτισαν» τα πρώτα χημικά στοιχεία ζωής που εμφανιστήκαν ,στα πρώτα στάδια δημιουργίας του γνωστού σύμπαντος, μετά την μεγάλη έκρηξη.

Είναι διαπίστωση των δικών μας επιστημόνων πως ,
« Ο Ηλεκτρομαγνητισμός επίσης καθορίζει ουσιαστικά όλες τις ιδιότητες μακροσκοπικά και πολλές σε ατομικό επίπεδο των χημικών στοιχείων συμπεριλαμβανόμενων και των χημικών δεσμών».


Το αρχέγονο κύτταρο λοιπόν και η αρχέγονη έλικα ζωής, ο πρώτος Γενετικός Κώδικας του σύμπαντος , ο πατέρας του ΔΙΑ και των υπολοίπων αθάνατων θεών, οφείλει αποκλειστικά την ύπαρξη του σε αυτές τις ιδιότητες των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων Λ .

Αυτό είναι το μυστικό της ζωής στο σύμπαν. Οι πρώτοι άνθρωποι του γνωστού σύμπαντος, στη συνέχεια ,άπλα υιοθέτησαν τα μέσα και τις μεθόδους της φύσης για ξανά-δημιουργήσουν και να βελτιώσουν την ζωογόνο έλικα και να ταξιδέψουν στο διάστημα .

Η «πνοή του αέρα», η το «κύμα της θάλασσας» ,όπου θάλασσα το διαστημικό κενό, είναι δυο από τις αγαπημένες εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας για αυτήν την πλούσια πηγή ενέργειας του σύμπαντος .

Τα υπέρ -διαστημόπλοια τους έχουν σχήμα «σκήπτρου» και το μήκος τους προκύπτει από τον λεξαριθμο σταθμός.

Πράγματι σταθμός σημαίνει, αφενός μεν λιμάνι –σταθμός αστρικών σκαφών –κατοικία, αφετέρου δε είναι μονάδα μήκους περίπου [28] χιλιομέτρων .

Τα ωραία ηλεκτρομαγνητικά πεδία ,ωραίους ανεμοστρόβιλους δημιουργούν, που αιώνια μας κατευθύνουν στα ταξίδια μας στο γαλαξία.

Είναι απαραίτητο να γνωρίσουμε την τεχνολογία αυτή που ταξιδεύει τα αστρικά σκάφη των εξωγήινων γειτόνων μας .

Ο Όμηρος μας ενημερώνει πως αυτή είναι η μοναδική ελπίδα για την σωτηρία της ΓΗΣ.

Η ευκαιρία μας δίνεται με την παρουσία στο έδαφος της ΓΗΣ των δυο Ι.Δ. που μας δώρισαν οι δημιουργοί μας.

Ο αναγραμματισμός του στίχου β4
2445[6]= Ποσσι δ’ υπό λιπαροισιν εδησατο καλά πέδιλα* .-[ πους = το πόδι = πόδια = Α.Ε. = οι σπείρες του γαλαξία / υπερη = σχοινί την άκρη του οποίου κράτα ο πηδαλιούχος του σκάφους με το οποίο ανάλογα της έντασης του ανέμου τεντώνει η χαλαρώνει το ιστίο / υπό = κάτω /κατωθεν –κάτω τινός/ καθ’ολον / λιπαροισιν = λιπαρός = λιπώδης –γυαλιστερός – πλούσιος –ευτυχισμένος / εδησατο = δεω[2] = είναι αναγκη-στερούμαι-έχω έλλειψη-υστερώ υπολείπομαι/ καλά = ωραία –καλά / πέδιλα = τα πέδιλα = αλληγορική ερμηνεία τα διαστημόπλοια / τα ωραία διαστημόπλοια είναι ανάγκη να βρεθούν κάτω από τις πλούσιες σπείρες του γαλαξία Αργου].- β4-Μ
2445[6]=Ποσσι δ’υπο Λιπαροισιν Εδησατο Καλά πέδιλα * .-[δεω[1] = δένω-δεσμεύω –εμποδίζω / διπλή ερμηνεία α].- ο κυβερνήτης του διαστημόπλοιου εμποδίζεται στο ταξίδι του προς τις πλούσιες σπείρες του γαλαξία και β].- υπάρχει δέσμευση για εσάς να ταξιδέψετε στις πλούσιες σπείρες του γαλαξία με τα ωραία διαστημόπλοια που σας χαρίσαμε ].-β4
2445[6]=Ποσσι δ’υπο Λιπαροισιν ατη σ’οδε Καλά πέδιλα *.-[ ατη = κακό – βλαβη / οδε = αυτόν / κακό σε αυτόν που εμποδίζει την διαδρομή μου με τα ωραία διαστημόπλοια στις πλούσιες σπείρες του γαλαξία ].-β4
2445[6]= Ποσσι δ’υπο Λιπαροισιν δη οστεα Καλά πέδιλα *.-[ θάνατο σε όποιον εμποδίσει την διαδρομή μου με τα ωραία διαστημόπλοια ανερχόμενος στις πλούσιες σπείρες του γαλαξία ].-β4
2445[6]= Ποσσι δ’υπο Λιπαροισιν ηδ’ οστεα Καλά πέδιλα *.-[ άμεσα θάνατο σε όποιον εμποδίσει την άνοδο μου στις πλούσιες σπείρες του γαλαξία ].-β4
2445[6]= Ποσσι δ’υπο Λιπαροισιν αδη σ’οτε Καλά πέδιλα *.-[όταν βρεθείς στον Αδη / στον αδη όποιος εμποδίσει την διαδρομή μου προς τους πλουσίους πλανήτες του γαλαξία ].-β4
2445[6]= Ποσσι δ’υπο Λιπαροισιν αδης οτε Καλά πέδιλα *.-[ στον αδη θα βρεθεί όποιος εμποδίσει την άνοδο μου στις πλούσιες σπείρες του γαλαξία ].-β4
2445[6]=ποσις δ’ υπό Λιπαροισιν εδησατο Καλά πέδιλα *.-[ ποσις [1] = ο κάτοχος –κύριος /α].- ο κάτοχος του διαστημόπλοιου λοιπόν υποχρεούται να ταξιδέψει στις πλούσιες σπείρες του γαλαξία β].- ο κάτοχος του διαστημόπλοιου εμποδίζεται να ταξιδέψει στις πλούσιες σπείρες του γαλαξία ].- β4
2445[6]=ποσις δ’ υπό Λιπαροισιν εδησατο Καλά πέδιλα *.-[ ποσις [2 ] = το πιοτό = Α.Ε. η ιερή γνώση /α].- ο έχων την απαραίτητη γνώση –παιδεία να κυβερνήσει το διαστημόπλοιο λοιπόν προς τις πλούσιες σπείρες του γαλαξία υποχρεούται να το κάνει β].- ο διαθέτων την γνώση να κυβερνήσει το διαστημόπλοιο προς τις πλούσιες σπείρες του γαλαξία εμποδίζεται να το κάνει ].- β4-Μ
Σχόλιο .- Μοναδική ελπίδα του ανθρώπου της ΓΗΣ είναι κάποτε να γίνει αθάνατος και να βρει τον τρόπο να ταξιδέψει στο γαλαξία Να δηλώσει παρών στο γαλαξιακό του ραντεβού με τους υπόλοιπους Αργειους θεούς ισότιμος μαζί τους
Όποιος εμποδίσει την πορεία των Γήινων προς αυτό τον στόχο θα θανατωθεί
Ο κυβερνήτης του Ι.Δ. με τις γνώσεις που θα διαθέτει θα οδηγήσει το σκάφος του στους πλουσίους και ευτυχισμένους πλανήτες του γαλαξία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα