Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

6 υπέροχοι λόγοι που σου αξίζει η αγάπη

KOINONIA-PARASKEYOYDH-6-YPEROXOI-LOGOI-POY-SOY-AXIZEI-H-AGAPH

Δυστυχώς αυτός ο κόσμος είναι ένα μοναχικό μέρος για πολλούς ανθρώπους, ειδικά αν έχουν πληγωθεί στο παρελθόν. Παρά τους φόβους σου όμως, δεν μπορείς να αφεθείς και να μην ξαναγαπήσεις ποτέ. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να αγωνιστείς για την αγάπη και την ευτυχία σου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα πρέπει να απογοητεύεσαι αλλά να κοιτάς το μέλλον με θετική διάθεση.
  1. Είσαι μοναδική
Θα πρέπει να θυμάσαι πάντα ότι είσαι μοναδική και ξεχωριστή. Κάθε άτομο έχει τα δικά του ταλέντα και ο καθένας είναι σε θέση να καθορίσει τους στόχους και την επίτευξή τους. Μπορεί να μην σου αρέσουν κάποια χαρακτηριστικά πάνω σου, αλλά μην ξεχνάς να εστιάζεις στα θετικά. Να θυμάσαι ότι κάτι που δεν αρέσει σε σένα, μπορεί να αρέσει σε κάποιον άλλον.
  1. Ο κόσμος είναι γεμάτος από υπέροχους ανθρώπους
Ζουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτό και μόνο θα πρέπει να σου θυμίζει ότι έχεις το δικαίωμα της επιλογής και αν ένας άντρας δεν σου αρέσει, υπάρχουν πολλά εκατομμύρια εκεί έξω.
  1. Η αγάπη είναι δωρεάν
Ο κόσμος αλλάζει συνεχώς, αλλά το συναίσθημα της αγάπης ποτέ. Δεν έχει σημασία η οικονομική σου κατάσταση ούτε το κοινωνικό σου στάτους. Ο έρωτας και η αγάπη είναι ίδια για όλους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

  1. Δώσε μία ευκαιρία στην αγάπη
Μην πιστέψεις ποτέ ότι δεν σου αξίζει ένας έρωτας ή η αληθινή αγάπη. Αν αναζητάς ένα νέο ειδύλλιο, δυνατά συναισθήματα και καταστάσεις που θα σε συγκινήσουν, να είσαι σίγουρη ότι θα τα βρεις κάποια στιγμή. Απλά να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να απελπίζεσαι.
  1. Η αγάπη δεν απαιτεί τελειότητα
Συνήθως, ο έρωτας μας κάνει να βλέπουμε τον άλλον τέλειο. Μην χάσεις χρόνο και ενέργεια προκειμένου να γίνεις τέλεια προκειμένου να σε αγαπήσει κάποιος. Ουδείς τέλειος κι εσύ δεν αποτελείς την εξαίρεση. Είναι προτιμότερο να βελτιώσεις ή να αναπτύξεις χαρακτηριστικά όπως η καλοσύνη, η ειλικρίνεια και η αξιοπρέπεια για να σε εκτιμήσουν και να σε αγαπήσουν οι γύρω σου.
  1. Αγάπα τον εαυτό σου
Αν θέλεις να αγαπηθείς από τους άλλους, θα πρέπει πρώτα να δεχτείς και να μάθεις πώς να αγαπάς τον εαυτό σου. Δες πόσο όμορφη και καταπληκτική είσαι. Ξέχνα τα προβλήματα, τις αποτυχίες και τις ευθύνες και απόλαυσε το παρόν.
Φωτό από: www.popculturerevolt.com
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα