Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Έντονες ρυτίδες – 6 Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης

έντονες ρυτίδες



Οι γυναίκες φαίνεται να αγχωνόμαστε λίγο όταν η πρώτη ρυτίδα κάνει την εμφάνισή της στο πρόσωπό μας και αυτό γιατί ουσιαστικά γνωρίζουμε πως έπεται και συνέχεια. Έχουμε συνδέσει τις έντονες ρυτίδες με την γήρανση αλλά αυτό που θα ήταν καλό να κάνουμε είναι να τις συνδυάσουμε με την ωριμότητα γενικότερα. Έτσι οι υπερβολικές αντιδράσεις και η υστερία με την πρώτη τους εμφάνιση είναι περιττά! Πέρα όμως από όλα αυτά οι γυναίκες λατρεύουμε να περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας. Θέλουμε να φαινόμαστε λαμπερές και φρέσκες πάντα, γι’ αυτό ψάχνουμε να βρούμε όλα αυτά τα μυστικά περιποίησης που θα μας το προσφέρουν και θα απογειώσουν την εμφάνισή μας. Χρειάζεται όμως αρχικά να κατανοήσουμε πως η πρόληψη είναι αυτή που θα κρατήσει το δέρμα μας ελαστικό και ενυδατωμένο. Οι έντονες ρυτίδες θεωρούμε πως δεν βοηθούν στο να διατηρήσουμε την νεανικότητά μας και έχουμε την ανάγκη από ένα δέρμα σφριγηλό χωρίς έντονα σημάδια. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται να ασχοληθούμε με το μακιγιάζ βλέπουμε περισσότερο τις ρυτίδες μας θεωρώντας πως μας αλλάζουν κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα που είχαμε στο μυαλό μας.
Κυκλοφορούν πάρα πολλές θεραπείες και προϊόντα που μας υπόσχονται εξάλειψη των ρυτίδων. Είναι τόσα πολλά που πλέον μπερδευόμαστε και αδυνατούμε να καταλήξουμε πιο είναι τελικά το κατάλληλο για εμάς. Η αλήθεια είναι πως οι βαθιές και έντονες ρυτίδες είναι πολύ δύσκολο να εξαφανιστούν αλλά σίγουρα μπορούμε να μειώσουμε την έντασή τους. Αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως υπάρχουν τελείως φυσικά προϊόντα τα οποία μπορούμε να τα παρασκευάσουμε μόνες μας αγοράζοντας μόνο τις πρώτες ύλες! Θα μας κοστίσουν πολύ λιγότερο και τα αποτελέσματά τους είναι εκπληκτικά. Ήδη αρκετές γυναίκες έχουν στραφεί προς τα φυσικά προϊόντα για να αντιμετωπίσουν τις έντονες ρυτίδες χωρίς να βλάψουν γενικότερα την υγεία τους. Μπείτε στην κουζίνα σας, απολαύστε την διαδικασία και με λίγη υπομονή θα αποκτήσετε την επιδερμίδα που επιθυμείτε παρατηρώντας σιγά σιγά τις έντονες ρυτίδες να μειώνονται αισθητά!
Έντονες ρυτίδες – Φυσικές θεραπείες

1) Λοσιόν για ρυτίδες
Την λοσιόν την απλώνετε στο πρόσωπό σας μετά τον καθαρισμό και θα νιώσετε μία απίστευτη δροσιά! Με ένα βαμβάκι απλώστε την λοσιόν και αφήστε την να δράσει. Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ.
α)
  • 50 ml ροδόνερο
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι αβοκάντο
  • 1 αμπούλα βιταμίνη Ε
Πάρτε ένα μπουκαλάκι των 50 ml γεμίστε το ροδόνερο και προσθέστε το λάδι αβοκάντο και την βιταμίνη Ε. Ανακινήστε πολύ καλά το προϊόν σας πριν από κάθε χρήση.
β)
  • 1 αγγούρι
  • λίγες σταγόνες λεμόνι
Θα χρειαστείτε ένα σουρωτήρι και έναν τρίφτη. Κάτω από το σουρωτήρι θα τοποθετήσετε ένα μπολάκι και θα ξεκινήσετε να τρίβετε το αγγούρι μέσα στο σουρωτήρι. Στην συνέχεια πατήστε το με τα χέρια σας για να βγάλει και το υπόλοιπο ζουμί του. Πάρτε τον χυμό του από το μπολ σας, τοποθετήστε το σε ένα μπουκαλάκι και προσθέστε λίγες σταγόνες λεμόνι. Ανακινήστε και η λοσιόν σας είναι έτοιμη. Άλλη μία ιδανική λοσιόν για ρυτίδες.
2) Μάσκα για έντονες ρυτίδες
  • 1 ώριμη μπανάνα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Μία καταπληκτική μάσκα για να μειώσετε την ένταση των ρυτίδων! Πολτοποιήστε την μπανάνα σας και προσθέστε το μέλι. Έπειτα ανακατέψτε τα πολύ καλά και απλώστε την μάσκα στο πρόσωπό σας για περίπου 20 λεπτά. Στην συνέχεια ξεπλύνετε με αρκετό νερό.
3) Κρέμα για ρυτίδες στην περιοχή των ματιών
  • 1 κουταλιά της σούπας μελισσοκέρι λευκό
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο κακάο
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο μάνγκο
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι argan
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
  • 1 αμπούλα βιταμίνη Ε
Ετοιμάστε μία κρέμα για την περιοχή των ματιών με υλικά ιδανικά για την απομάκρυνση των ρυτίδων. Λιώνουμε το μελισσοκέρι σε ένα μπρίκι σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το βούτυρο μάνγκο και το βούτυρο κακάο. Μόλις λιώσουν κι αυτά ρίχνουμε το έλαιο argan και το λάδι καρύδας. Ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από την φωτιά. Συμπληρώνουμε την βιταμίνη Ε και χτυπάμε με ένα μιξεράκι φτιάχνοντας μία καταπληκτική κρέμα την οποία τοποθετούμε σε ένα αποστειρωμένο βαζάκι.
Το λάδι αργκάν βοηθάει στο να διατηρηθεί το κολλαγόνο στην επιδερμίδα μας, εμποδίζει την εμφάνιση των ρυτίδων αλλά μειώνει και αισθητά τις ήδη υπάρχουσες. Απορροφάται πολύ εύκολα από το δέρμα μας.
Το βούτυρο μάνγκο προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, C και E.
4) Μάσκα για τον λαιμό
Ο λαιμός μας είναι από τα πρώτα σημεία που παρατηρούμε να δημιουργείται ένα “σπάσιμο”. Η παρακάτω μάσκα θα σας εκπλήξει με το αποτέλεσμα, αρκεί να την κάνετε για ένα διάστημα.
Κόψτε μερικές φέτες αγγούρι και αφού απλώσετε μέλι στο λαιμό σας τοποθετήστε επάνω τις φέτες. Στην συνέχεια τυλίξτε με μία μεμβράνη και αφήστε το για 30 λεπτά. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μπορείτε να κάνετε την μάσκα 1 φορά την εβδομάδα.
5) Έλαια για μείωση των ρυτίδων
α) Σησαμέλαιο και αμυγδαλέλαιο
Αναμίξτε σε ίση ποσότητα σησαμέλαιο και αμυγδαλέλαιο και κάθε βράδυ εφαρμόζετε το έλαιο στις ρυτίδες και το αφήνετε.
β) 1/3 λάδι κανέλας και 2/3 αμυγδαλέλαιο
Σε ένα μπουκαλάκι αναμίξτε το αμυγδαλέλαιο με το λάδι κανέλας και με ένα βαμβακάκι απλώστε το συγκεκριμένα επάνω στις ρυτίδες. Προτιμήστε να το εφαρμόζετε το βράδυ για να έχει τον χρόνο του να απορροφηθεί.
γ) λάδι jojoba και βιταμίνη Ε
Προσθέστε μία αμπούλα βιταμίνη Ε σε περίπου 50 ml λάδι jojoba. Απλώνετε επάνω στις ρυτίδες κάθε βράδυ.
6) Κρέμες προσώπου για έντονες ρυτίδες
α)
  • 1 κουταλιά της σούπας μελισσοκέρι λευκό
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο καριτέ
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο καφέ
  • 2 κουταλιές της σούπας σταφυλέλαιο
  • 2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο
  • 1 αμπούλα βιταμίνη Ε
Λιώστε αρχικά το μελισσοκέρι σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και προσθέστε τα βούτυρα μέχρι να λιώσουν κι αυτά. Ρίξτε το αμυγδαλέλαιο και το σταφυλέλαιο, ανακατέψτε και κατεβάστε από την φωτιά. Έπειτα ρίξτε την βιταμίνη Ε και χτυπήστε με ένα μιξεράκι. Τοποθετήστε την κρέμα σας σε ένα βαζάκι και αφήστε την να κρυώσει.
β)
  • 1 κουταλιά της σούπας μελισσοκέρι λευκό
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο κακάο
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο μάνγκο
  • 1 κουταλιά της σούπας σιτέλαιο
  • 3 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο
  • 3 κουταλιές της σούπας ανθόνερο
  • 1 αμπούλα βιταμίνη Ε
Ακολουθήστε ακριβώς την ίδια διαδικασία με την παραπάνω κρέμα, ακριβώς με την ίδια σειρά. Πρώτα λιώνουμε το μελισσοκέρι, μετά τα βούτυρα, τα έλαια και την βιταμίνη Ε. Απλά σε αυτήν την κρέμα μετά την βιταμίνη ρίχνουμε σιγά σιγά το ανθόνερο και χτυπάμε με το μιξεράκι μέχρι να αποκτήσουμε μία ομοιόμορφη κρέμα.
Μειώστε τις έντονες ρυτίδες με φυσικό τρόπο και απολαύστε λαμπερό, νεανικό και ενυδατωμένο δέρμα!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα