Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ακμή: Πέντε γιατροσόφια από…σπίτι

ακμη

Η ακμή αποτελεί ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς εφήβους, και όχι μόνο.
Στην περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιείστε φάρμακα υπάρχουν φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης της ακμής οι οποίοι θεωρούνται άκρως αποτελεσματική.

Μέλι και λεμόνι

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους εναλλακτικής αντιμετώπισης της ακμής είναι ο συνδυασμός του λεμονιού με το μέλι. Κόψτε μια φέτα λεμόνι, αλείψτε τη με μέλι και βάλτε τη στο πρόσωπό σας.

Ατμός

Μη ξεχνάτε ότι τον ατμό εκμεταλλεύονται ακόμα και τα πιο εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής για την αφαίρεση των τοξινών από το δέρμα και το σώμα σας.

Πάγος

Όπως το παγωμένο νερό έτσι και ένα κομμάτι πάγου αν το τυλίξετε σε μια πετσέτα και το κρατήσετε σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σας τότε θα καταφέρετε να κλείσετε τους ανοιχτούς πόρους και θα εμποδίσει τα βακτήρια να εισβάλλουν στο δέρμα σας.

Ντομάτα

Η ντομάτα περιέχει βιταμίνες C, K, A, και μπορεί να καταπολεμήσουν την ακμή και να βελτιώσετε έτσι σημαντικά την εικόνα του προσώπου σας.

Υγιεινή διατροφή

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μια από τις βασικές αιτίες της ακμής είναι η κακή διατροφή, η οποία, είναι υπεύθυνη για σωρεία ασθενειών και παθήσεων. Αποφεύγετε λοιπόν το fast-food, τρώτε φρούτα και λαχανικά και μην αμελείτε να γυμνάζεστε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα