Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Πέντε »γιατί» να πίνετε λεμονόνερο κάθε πρωί

Το λεμόνι εκτός από τη νόστιμη πινελιά, που προσφέρει στα φαγητά και στα γλυκά, είναι ωφέλιμο και για την υγεία! Ιδιαίτερα, όταν πίνετε κάθε πρωί , ένα ποτήρι χλιαρό νερό μαζί με ένα στυμμένο λεμόνι, τότε θα δείτε σημαντική βελτίωση στην υγεία σας.

Μάθετε γιατί πρέπει να αποκτήσετε αυτή τη συνήθεια!

Αποτελεσματικό στη δίαιτα

Ένα από τα σημαντικά οφέλη στην υγεία, είναι ότι το λεμονόνερο »στρώνει το δρόμο» για να χάσετε πιο εύκολα βάρος.Έχει βρεθεί ότι χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει διαλύει το λίπος και ενεργοποιεί το μεταβολισμό.
Ρυθμίζει την υψηλή αρτηριακή πίεση
Όσοι έχουν υψηλή πίεση μπορεί να την μειώσουν, πίνοντας ένα ποτήρι λεμονόνερο κάθε πρωί. Και αυτό γιατί είναι πλούσιο σε κάλλιο, το οποίο έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.
Ανακουφίζει από τα στομαχικά προβλήματα
Τα διάφορα στομαχικά προβλήματα όπως είναι η ναυτία, το φούσκωμα και άλλα μπορούν να αντιμετωπιστούν αν πίνετε ένα χυμό λεμονιού.
Φυσικό λίφτινγκ
Το λεμόνι εξαιτίας της περιεκτικότητας του σε βιταμίνη C μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος κάνοντας το πιο λαμπερό.Έτσι αν υιοθετήσετε την καθημερινή αυτή συνήθεια θα δείτε ορατή βελτίωση στην επιδερμίδα σας.

Βοηθά στη στοματική υγεία
Το λεμονόνερο έχει άριστα αποτελέσματα και στην οδοντιατρική. Εκτός από το γεγονός, ότι η κατανάλωση του σας απαλλάσσει από τη δυσάρεστη αναπνοή, έχει την ιδιότητα να »χτυπά» και την ουλίτιδα.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα