Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΟΛΩΝ

Από τον Max Igan


 Όταν κοιτάζουμε τον κόσμο σήμερα, μερικές φορές είναι εντελώς καταθλιπτικός.

 Απλά δεν υπάρχει άλλη λέξη για αυτό. Και δεν είναι ενδιαφέρον το πόσο γρήγορα ο κόσμος έχει αλλάξει για να γίνει έτσι κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών;

Πραγματικά έχει συμβεί αρκετά γρήγορα.


Το ένα λεπτό ήμασταν ελεύθεροι και οι περισσότεροι προσβλέπαμε σε ένα λαμπρό μέλλον, και ξαφνικά, κάπως βρεθήκαμε στον κόσμο του σήμερα, όπου οι κυβερνήσεις μας είν...αι εντελώς εκτός ελέγχου, η αστυνομία μας έχει στρατιωτικοποιηθεί, η Ευρώπη καταρρέει, και ο καθένας για το μεγαλύτερο μέρος, έχει εξαπατηθεί από την προπαγάνδα των κύριων μέσων μαζικής ενημέρωσης ώστε να ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο του κοιτώντας λοξά, και να αναρωτιέται αν ο άνθρωπος δίπλα του στο λεωφορείο είναι «τρομοκράτης».
Φυσικά μεταξύ αυτών των διερωτόμενων μαζών είναι αυτά τα αφυπνισμένα καθώς και τα πρόσφατα αφυπνισμένα άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες, δηλαδή οι κυβερνήσεις, και μπορούν να δουν πίσω από την πρόσοψη της σημερινής κυρίαρχης εκστρατείας φόβου.
 

Ωστόσο, ακόμη και οι αφυπνισμένοι άνθρωποι εξακολουθούν να παραμένουν μπερδεμένοι και απογοητευμένοι στις προσπάθειές τους για την εξεύρεση οποιαδήποτε θεραπείας για αυτή την κατάσταση.

Μτφρ:ΓΒ


Γιώργος Βουδούρης

theeventchronicle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα