Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ... ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ!


Μου λέει «τα 'φτιαξα με την Σούλα», όλος αρσενική υπερηφάνεια διότι μία είναι η Σούλα, η πρώτη γκόμενα στο γραφείο. «Πηδιόμαστε εδώ και τρισήμισυ μήνες με την Σούλα» 
λέει ο δικός σου.
-Μιλάς σοβαρά, τα έφτιαξες με την Σούλα; του βγαίνω από τα αριστερά.
«Ναι, είμαστε ζευγάρι κανονικό...» μου λέει με ειλικρίνεια ο δικός σου. Και επειδή δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα σε φίλους, ούτε οι φίλοι μεταφέρουν σε τρίτους τα μυστικά τους, μου άπλωσε... λεπτομέρειες. Για το πως το κάνουν, ο δικός σου με την Σούλα.
-Τίποτα δεν «έχεις» με την Σούλα, βγάζω το συμπέρασμα, από έξω αριστερά. Μ' αυτά που άκουσα δεν συμφωνώ ότι τα έχεις... «φτιάξει» μαζύ της, ούτε θεωρώ ότι η Σούλα αισθάνεται ζευγάρι μαζύ σου, δικέ μου. Άλλο, ότι βγαίνετε μαζύ, ότι το κάνετε το έργο.
Και του εξήγησα. Ισχύει να πεις ότι δύο εραστές, δύο ερωτευμένοι κι όχι, έχουν στήσει πραγματικό σεξουαλικό καθεστώς μεταξύ τους όταν ικανοποιούνται. Όταν το σεξ τους 
γεμίζει. Και μόνον οι ικανοποιημένοι φουλ σεξουαλικά όταν ξαπλώνουν μαζύ, είναι αυτοί που ψάχνονται για κάτι «άλλο». Για κάτι περισσότερο.
Το αληθινό σεξ δεν είναι σκέτο πήδημα.
Ούτε το πήγαινε-έλα με λόγια τρυφερά και χάδια ερωτικά. Δύο άνθρωποι αν θέλουν να φθάσουν στην ολοκλήρωση, στην πληρότητα 
προχωράνε και σε κάποιους… πειραματισμούς. Δοκιμάζουν κι άλλα πράγματα. Μια άλλη στάση, ένα παιχνίδι, κάποιο μασάζ, ένα ντουζ μαζύ. Λέμε για την πρώτη φάση.

Στη δεύτερη φάση, γιατί όχι η εξομολόγηση του ενός στον άλλον για τις ερωτικές του φαντασιώσεις. Τι ονειρεύτηκε, τι θα ήθελε... Εκεί βγαίνουν οι μεγάλοι ερεθισμοί.
Ποιοι τολμάνε να τα κάνουν όλα στην πράξη; Ποιοι τολμάνε να τα λένε όλα; Αυτοί που νοιώθουν εμπιστοσύνη στο ταίρι τους, και δεν έχουν φραγμούς να πειραματιστούν.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα