Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

«Η δόνηση σας προσελκύει τη φυλή σας».

 

Αν κοιτάξετε τους φίλους που έχετε στη ζωή σας, είστε ευχαριστημένοι; Πιστεύετε ότι θα σας ρίχνουν, ή σας ανεβάζουν; Αν δεν είστε ακριβώς ενθουσιασμένοι με την ποιότητα των φίλων που έχετε, ίσως είναι καιρός να κοιτάξετε μέσα σας.

«Η δόνηση σας προσελκύει τη φυλή σας». Τι δονήσεις εκπέμπετε; Πριν από μερικά χρόνια, περιτριγυριζόμουν από «φίλους» που ήταν άθλιοι. Ήταν το πιο περίεργο πράγμα, κανε...
ίς από εμάς δεν άρεσε πραγματικά ο ένας στον άλλο, και πάντα ένιωθα σαν να επρόκειτο να με προδώσουν. Αναρωτήθηκα πώς έφτασα σε αυτό το σημείο, γεμάτος άγχος για το δράμα και το κουτσομπολιό, όχι μόνο μια φορά το τόσο, αλλά όλη την ώρα.

Κατάλαβα ότι αυτό ήταν δικό μου έργο. Ήμουν δυστυχισμένη και ζηλιάρα και κουτσομπόλα, και αυτό ακριβώς ήταν το είδος των φίλων μου είχα προσελκύσει! Πηγαίνοντας μερικά χρόνια μπροστά, και έχω τώρα μερικούς από τους πιο συμπονετικούς φίλους που θα μπορούσα να ζητήσω .Είναι διασκεδαστικοί, ενεργητικοί, και προσγειωμένοι. Θα σου πουν αν κάτι είναι καλό, αν κάνεις κάτι που τους πληγώνει. Αλλά θα σας συγχωρήσουν εξίσου γρήγορα. Δεν έχω πολλούς φίλους, αλλά αυτοί που έχω, ξέρω ότι θα έκαναν τα πάντα για μένα, και θα έκανα κι εγώ τα πάντα γι' αυτούς.

Αν έχετε καλή ενέργεια, μπορείτε επίσης να τραβήξετε κάποιους ανθρώπους που θέλουν να καταχραστούν την καλοσύνη σας. Αλλά ως επί το πλείστον, είμαστε αυτό που προσελκύουμε. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το ποιοι είναι γύρω σας, κοιτάξτε μέσα σας!

(Μια φίλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα