Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας της Ζυρίχης αποκαλύπτει πως θα γίνει! (ΒΙΝΤΕΟ-ΧΑΡΤΕΣ)

Συρία-Πόσο-κοντά-είναι-ο-τρίτος-παγκόσμιος-πόλεμος

Ένα τρομερό βίντεο το οποίο αποκαλύπτει το πως πρόκειται να εξελιχθεί ο Γ” Παγκόσμιος Πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία-ΝΑΤΟ σε περίπτωση που ξεσπάσει, αποκαλύπτει το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας στην Ζυρίχη της Ελβετίας.
Οι μελετητές παρήγαγαν ένα χάρτη που αποκαλύπτει τις στρατιωτικές ασκήσεις που διεξάγονται τόσο από τη Ρωσία όσο και από το ΝΑΤΟ το 2014 και το 2015. 
Κάθε κύκλος αντιπροσωπεύει μια άσκηση. Οι μεγαλύτεροι κύκλοι σημαίνουν συμμετοχή περισσότερων στρατεύματων, οι μικρότεροι σημαίνουν λιγότερα στρατεύματα. Ωστόσο, όταν όλοι οι κύκλοι έκαναν την εμφάνιση τους στο χάρτη «ενδιαφέροντα» γεγονότα άρχισαν να αποκαλύπτονται ως προς το τι σχεδιάζεται για το Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

cf87ceb1cf81cf84ceb7cf831
«Η απειλή που θέτει η αναβίωση του Ψυχρού Πόλεμου και η επέκταση του ΝΑΤΟ προς την Ανατολή δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί», δήλωσε ο Rick Rozoff. «Έχει τη δυνατότητα κυριολεκτικά να οδηγήσει τον πλανήτη μας και τους λαούς του προς τη χειρότερη καταστροφή στην ιστορία τους, η οποία θα ήταν ένας πυρηνικός πόλεμος.» ανέφερε ο σχολιαστής του Press TV News.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα