Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΣΟΝΙΑ

     ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ

Ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ

ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΣΟΝΙΑ


Πως γίνεται όλες οι εξουσίες να υπηρετούν τον Μαυροψύχη;

Όλες οι εξουσίες, πολιτικές, θρησκευτικές κ.ά., έχουν διαιρεθεί σε επιμέρους κομμάτια, εξού και η λέξη πολιτικό "κόμμα" (από τη λέξη κομμάτι). Για να μπορέσει κάποιος να ασχοληθεί με την πολιτική ή την θρησκευτική σκηνή, πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένους δρόμους. Πρέπει να ενταχθεί σε μια νεολαία συγκεκριμένου πχ πολιτικού κόμματος, και αυτή η ένταξη του δίνει το "πράσινο φως" για να προχωρήσει. Εάν δεν ανήκει σε κάποια διαίρεση του συστήματος, δεν πρόκειται να προχωρήσει ή να επιτύχει. Για να "αναρριχηθεί" κάποιος ακόμα πιο ψηλά (πολιτικά, θρησκευτικά, επιχειρηματικά), θα πρέπει να ενταχτεί και σε μια "μασονική στοά" Οι στοές αυτές είναι του διαβόλου, του Σατανά, του Μαυροψύχη.

Υπάρχουν δήθεν διαφορετικές στοές, όμως αλλάζουν μόνο ως προς τις ονομασίες και γενικά ως προς την επιφάνεια. Όμως στην ουσία τους έχουν τον ίδιο σκοπό. Αυτοί που θα αναρριχηθούν και θα φτάσουν σε όσο υψηλότερο βαθμό γίνεται (ο τελευταίος είναι ο 33ος) είναι αυτοί που θα καταλάβουν και τις υψηλότερες πολιτικές θέσει

Μέσα στις στοές, αυτοί που πρώτο-εισάγονται έχουν φιλοδοξίες και εγωισμό. Στα δίχτυα τους όμως μπλέκονται και αναζητητές της αλήθειας, γιατί οι μασόνοι χρησιμοποιούν τέτοιες λέξεις ώστε πραγματικά να πιστέψεις ότι υπηρετείς το φως και ότι όλα αυτά είναι πνευματικά. Εξάλλου, βασικό όπλο του Μαυροψύχη είναι να αναμειγνύει τις αλήθειες με τα ψέματα, με τέτοιο τρόπο ώστε για να μπορείς να διακρίνεις τις αλήθειες απο τα ψέματα να πρέπει να είσαι απο μεγάλος μύστης και πάνω.. Έτσι έχει τον τρόπο και τη πονηριά να αποκρύψει ότι οι μασονικές στοές είναι δικιές του και ότι μέσα από κει βγαίνουν υπηρέτες του σκοταδιού.

Ξέρει να χρησιμοποιεί άπειρες μεθόδους για να πιάσει στα αγκίστρια του τους πάντες. Έτσι λοιπόν όσοι εισάγονται στις μασονικές στοές, δεν είναι σίγουρο ότι θα φτάσουν ψηλά σε θέσεις εξουσίας, και θα είναι εκείνοι που θα έχουν προκαλέσει το πόνο στους συνανθρώπους τους. Σίγουρο όμως είναι ότι αυτοί που θα φτάσουν ψηλά μέσα σ' αυτές τις βρωμερές στοές, και όταν εκπληρώνουν τις αποστολές τους, θα ξέρουν πολύ καλά πλέον ποιον υπηρετούν.

Έτσι, οι μασονικές στοές είναι ένα άντρο του Μαυροψύχη, είναι εκεί όπου προετοιμάζονται οι μελλοντικοί δυνάστες της ανθρωπότητας.

Έτσι, αυτούς που μπήκαν στις στοές με πρόθεση την αναζήτηση της αλήθειας, δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει. Αυτοί όμως που φτάνουν σε ψηλές θέσεις και βαθμούς και μετά αναλαμβάνουν σημαντικές εξουσιαστικές θέσεις στον πλανήτη προκαλώντας πόνο και αδικία στο ανθρώπινο γένος, έχουν ασύλληπτα μεγάλες ευθύνες.

Καθώς ανεβαίνουν σε υψηλότερους μασονικούς βαθμούς "τεστάρονται" συνέχεια στο κατά πόσο μπορούν να είναι πιστά σκυλιά του πολιτικού συστήματος.

Εάν δεν ακολουθήσουν τις εντολές που θα τους δοθούν από τα πιο ψηλά κλιμάκια, όσοι ικανοί και έξυπνοι κι αν είναι, δεν υπάρχει συνέχεια σε υψηλότερες θέσεις εξουσίας (πολιτικές, θρησκευτικές , επιχειρηματικές). Γι' αυτούς όμως που σταθερά υπηρετούν σαν πιστά σκυλιά το κατεστημένο, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

Ακόμα και ένας απόλυτος βλάκας, που να μην μπορεί να "μοιράσει δυο γαϊδουριών άχυρα", αν μπει σ' αυτά τα γρανάζια και είναι πιστός σκύλος, το σύστημα του Μαυροψύχη τον κάνει απο πρωθυπουργό μέχρι πλανητάρχη.

Ενώ οι μασονικές στοές λειτουργούσαν το σύστημα αυτό υπέρ των εξουσιών του Μαυροψύχη για εκατοντάδες χρόνια, από το 1953 και μετά, εφαρμόστηκαν πιο εξειδικευμένες μέθοδοι εύρεσης και αξιολόγησης "σκυλιών" της εξουσίας.

Το 1953, στην Ολλανδία, καθιερώθηκε η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Εκεί, συνεδρίασαν και συνεχίζουν να συνεδριάζουν μέχρι τις μέρες μας, οι Ελίτ των μασονικών στοών, δηλαδή οι πιο πιστοί υπηρέτες του Μαυροψύχη.

Είναι αυτοί που έχουν πάρει την ευθύνη απ τον Μαυροψύχη να κουβαλήσουν στις μαύρες πλάτες τους τις τύχες της ανθρωπότητας.

Σε αυτή τη λέσχη μαζεύονται μέχρι και σήμερα οι πιο υψηλόβαθμοι μασόνοι, τα πιο πιστά μασονικά σκυλιά, που πλέον έχουν αποδείξει με τις πράξεις τους ότι οι υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν στο Μαυροψύχη είναι χωρίς όρια, δηλαδή είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να προσφέρουν στον Μαυροψύχη τον αφανισμό και τη δυστυχία της ανθρωπότητας είτε με παγκόσμιο πόλεμο και πιθανότητα πυρηνικό όλεθρο, είτε με απόλυτη στέρηση ακόμα και της τροφής με προσχεδιασμένα οικονομικά προβλήματα, είτε με επιδημίες, με αεροψεκασμούς και πολλά άλλα.

Μετα τη λέσχη μπιντελμπεργκ, άλλη μία λέσχη που δημιουργήθηκε για τη νέα παγκόσμια τάξη εγκλωβισμού των ανθρώπων είναι η "τριμερείς επιτροπή".

Οι μασονικές στοές, η λέσχη μπιντελμπεργκ, και η τριμερείς επιτροπή, είναι συγκοινωνούντα δοχεία που σχεδιάζουν όλες τις κινήσεις χειραγώγησης της ανθρωπότητας, όπως και την επιλογή του ηγέτη που θα παρουσιάσουν ως παγκόσμιο δήθεν σωτήρα της ανθρωπότητας.

Είναι λέσχες των λεγόμενων "ιλλουμινατι" ή αλλιώς "πεφωτισμένων", που όμως εκ του αποτελέσματος των πράξεών τους, μάλλον πε-σκοτισμένοι θα έπρεπε να λέγονται.
Είναι τραγική ειρωνεία ποιους λανσάρουν τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης για πεφωτισμένους. Αυτούς που έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα να παλεύει ακόμα και για τη στοιχειώδη τροφή, ενώ η τεχνολογία είναι τόσο εξελιγμένη όσο ποτέ. Αυτούς που έχουν οδηγήσει δισεκατομμύρια ψυχές σε ανούσιους προσηλυτισμούς και εξαθλίωση.

Αύξηση πληθυσμού-ερχομός δασκάλων 1962 
- Μπίλντερμπεργκ


Η δυσαρμονία που είχε προκληθεί στο πλανήτη Γη, ήταν χωρίς όριο, γ' αυτό και η Γη ήταν προγραμματισμένο από το θείο σχέδιο να καταστραφεί. Όμως, το 1952 η πλανητική ιεραρχία (δάσκαλοι της σοφίας και ηλιακή ιεραρχία) αιτήθηκε από το Θείο σχέδιο 20 χρόνια παράτασης. Οι πιο ύψιστες κοσμικές υπάρξεις που υπηρετούν το θειο σχέδιο, απόρησαν, σκεφτόμενοι ότι αφού τίποτα δεν άλλαξε για εκατομμύρια χρόνια, τι θα μπορούσε να γίνει μέσα σε 20 χρόνια;

Η απάντηση βρισκόταν στο ότι στην μεγάλη σύνοδο του ηλιακού συστήματος στις 4 Φλεβάρη 1962, ακριβώς 10 χρόνια από το 1952, ενσαρκώθηκαν στη γη όντα με πολύ ύψιστη πνευματική αποστολή, να μεταδώσουν γνώση και φως στους ανθρώπους. Κάθε ένα από αυτά τα όντα ανέλαβε αποστολή σύμφωνα με τη δική του δεξιότητα. Αλλά η τελική αποστολή τους ήταν και είναι μόνο μία, να ενημερώσουν τους ανθρώπους με ακρίβεια και αποδείξεις για την προέλευση τους πριν φτάσουν να γίνουν άνθρωποι, και ποια η συνέχεια της πορείας τους. Με λίγα λόγια, να μάθουν τα πάντα σχετικά με τη θέση τους στο σύμπαν.

Οι ψυχές σε άσαρκη κατάσταση, γνωρίζοντας πολύ καλά τη γνώση που ερχόταν στον πλανήτη γη, ενσαρκώθηκαν για να μπορέσουν να επωφεληθούν από τη γνώση και το φως που θα ερχόταν στο πλανήτη γη, μέσω αυτών των ύψιστων πνευματικών όντων.

Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, η αύξηση του πληθυσμού από το 1952 και μετά δεν είναι τυχαία. Είναι μία ακόμα ένδειξη ότι η γη αλλάζει συνειδητότητα.

Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι το 1940 περίπου η ανθρωπότητα είχε φτάσει το μέγιστο αριθμό των 3.000.000.000 κατοίκων, σε λιγότερο από 100 χρόνια ξεπέρασε τα 7 δις., για την ακρίβεια 7.200.000.000!

Ποτέ ξανά δεν είχε γίνει τέτοια αφύπνιση της ανθρωπότητας και ποσοτικά και ποιοτικά.

______________________

Αμέσως μετά την αίτηση της πλανητικής ιεραρχίας το 1952, για 20 χρόνια παράτασης της ζωής της γης, το 1953 στην Ολλανδία, τα παγκόσμια λαμόγια μαζευτήκαν φυσικά καθόλου τυχαία, στο ξενοδοχείο Μπίλντερμπεργκ, για πρώτη φορά, για να σχεδιάσουν πως θα αποτρέψουνε την αλλαγή συνειδητότητας της γης και να πως θα οργανώσουν τον σκοταδισμό της ανθρωπότητας για ακόμα μια φορά. Ήταν τότε που συζητήθηκε πώς θα σχεδιαστεί και εφαρμοστεί μεθοδικά μια παγκόσμια κυβέρνηση και παγκόσμια θρησκεία για τοn καλύτερο έλεγχο της ανθρωπότητας.


Μαζί με όποιο γεγονός που συμβαίνει για το καλό της ανθρωπότητας, έρχεται και ένα προσχεδιασμένο κακό από τον Μαυροψύχη. Όπως ακριβώς και την εποχή της έλευσης του Ιησού Χριστού, που ο Ηρώδης πήρε εντολή (από τον Μαυροψύχη, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα) να σκοτώσει όλα τα μωρά μέχρι 5 χρονών και τις έγκυες γυναίκες για να μην σαρκωθεί ο Ιησούς Χριστός.


Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . . 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα