Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Μυστικά αυτοπεποίθησης από την Αντέλ

Όλα όσα έχει πει η 26χρονη τραγουδίστρια για την ευτυχία, την ομορφιά και τις ανασφάλειές της.

1. «Η ζωή μου είναι γεμάτη δράμα και δεν έχω το χρόνο να ασχολούμαι με ανούσια πράγματα όπως η εμφάνισή μου.»

2. «Δεν βρίσκω ελκυστικά τα αδύνατα κορίτσια. Να είσαι χαρούμενη και υγιής. Ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα με το πώς δείχνω. Προτιμώ να τρώω με τους φίλους μου παρά να πηγαίνω γυμναστήριο.»

3. « Ποτέ μου δεν υποτίμησα τα πράγματα που σχεδίαζα να κάνω.»

4. «Δεν θέλω να κάνω δίαιτα και δεν θέλω να φάω σαλάτα του Καίσαρα χωρίς σος, γιατί να τα κάνω όλα αυτά; Δεν έχω χρόνο για τέτοια, πρέπει να είσαι ευτυχισμένη, όχι χαζή. Αν έχω αγόρι και του αρέσει το σώμα μου, δεν ανησυχώ.»

5. «Ποτέ μου δεν ήθελα να μοιάζω με τα μοντέλα στα εξώφυλλα των περιοδικών. Εκπροσωπώ την πλειοψηφία των γυναικών και είμαι πολύ περήφανη για αυτό.»

6. «Εννοείται ότι έχω ανασφάλειες, αλλά δεν κάνω παρέα με αυτούς που μου τις ενισχύουν.»

7. «Μου αρέσει να προσέχω τα μαλλιά μου και το πρόσωπό μου, αλλά δεν πρόκειται να χάσω κιλά απλά και μόνο επειδή κάποιος μου το είπε. Φτιάχνω μουσική για να είμαι μουσικός, όχι για να είμαι στο εξώφυλλο του Playboy.»

8. «Ποτέ μου δεν ήμουν ανασφαλής για το πώς είμαι, για το τι θέλω να κάνω για εμένα. Η μητέρα μου, μου έλεγε να κάνω πάντα κάτι για τον εαυτό μου, όχι για τους άλλους.»

9. «Είμαι ευτυχισμένη με αυτό που είμαι και θα ήθελα να πιστεύω πως αρέσω στον κόσμο επειδή είμαι καλά με τον εαυτό μου και όχι επειδή αρνούμαι να συμμορφωθώ με οτιδήποτε.»

10. «Μου αρέσει να τρώω καλό φαγητό και να πίνω καλό κρασί. Ακόμη και να είχα πολύ ωραίο σώμα, δεν νομίζω πως θα έβγαζα έξω το στήθος μου για κανέναν.»

11. «Δεν φτιάχνω μουσική για τα μάτια. Φτιάχνω για τα αυτιά..»


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα