Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟ


Ψιλοαιφνιδιάστηκα όταν το διάβασα. Ότι υπάρχει σχολή πεοθηλασμού για γυναίκες. Θα μπορούσε να υπήρχε και για άνδρες; Γιατί, όχι; Δεν τρομπάρουν μονάχα οι κυρίες, αλλά και κάποιοι κύριοι. Η μικροέκπληξή μου οφείλεται ότι η εν λόγω σχολή λειτουργεί στη Μολδαβία. Μία φτωχή χώρα, ίσως πιο φτωχή και από την Βουλγαρία.
Θα μου πεις ότι όπου υπάρχει φτώχεια, παίζει και ο πλούτος. Αυτά πάνε μαζύ, όχι βέβαια στην ίδια αναλογία. Πέντε, δέκα τα εκατό οι έχοντες, ο υπόλοιπος πληθυσμός στους μη έχοντες. Επί του θέματος.
Με λαστιχένιο πέος παραδίδονται τα μαθήματα στο Κισινάου, την πρωτεύουσα της Μολδαβίας και κάθε συνεδρία κοστίζει 60 ευρώ. Η δουλειά δεν γίνεται ατομικά, αλλά όλες οι “μαθήτριες” μαζύ ασκούνται στο πως να αρμέγουν με τρόπο που να ικανοποιεί τον σύντροφό τους, τον σύζυγό τους. Οι άνδρες, άλλωστε, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ πληρώνουν τα δίδακτρα, προκειμένου να αποκτήσουν επιδεξιότητα οι δικές τους στο στοματικό σεξ.

Νομίζω ότι μια τέτοια διδασκαλία είναι περιττή. Ο άνθρωπος είναι οπλισμένος από τη φύση για να βρίσκει μόνος του κάποια πράγματα σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Με το πως θα εισπράξει περισσότερη και μεγαλύτερη ηδονή.
Στο συγκεκριμένο θέμα του πεοθηλασμού, το καλύτερο είναι η γυναίκα να λειτουργήσει μόνη της, σα μαθητευόμενη, σαν αυτοδίδακτη στη χειράντληση, στην σπερμάντληση. Και για την ίδια θα το κάνει, άλλωστε. Και για τη δική της ευχαρίστηση, αφού όταν έχει χημεία με τον δικό της είναι δεδομένη η βελτίωσή της. Το καλύτερο μάθημα θα το κάνει η ίδια χωρίς δάσκαλο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα