Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ

Ως κάτοικοι του πλανήτη Γαία βρισκόμαστε κι απολαμβάνουμε κι εμείς την Συμπαντική Ενέργεια που βρίσκεται γύρω μας και εμείς οι ίδιοι… οι άνθρωποι… είμαστε το αποτέλεσμα της εκδήλωσής της εις την 3η διάσταση της ύλης. Το όλο ενεργειακό μας πεδίο…. με αποκορύφωμα την αύρα, είναι η Συμπαντική μας Ενέργεια που σχετίζεται με την ύλη στο ανθρώπινο μας σώμα, όπου τα πάντα γύρω μας έχουν το δικό τους ενεργειακό πεδίο και μπορούμε εμείς να υλοποιήσουμε κάθε τι και οτιδήποτε σε ύλη, απλά και μόνον εάν εστιάσουμε εις την δημιουργία ενός ενεργειακού πεδίου.
 Έτσι με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να επέμβουμε στο ήδη υπάρχον ενεργειακό μας πεδίο και να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε την συγκεκριμένη ενέργεια. Είναι θέμα γνώσης και πρόθεσης, ώστε να παρατηρήσουμε να υλοποιηθεί το κάθε επιθυμητό μας αποτέλεσμα στην πράξη και με αυτόν τον τρόπο να αντλήσουμε τις ενεργειακές ικανότητες… για όποια θεραπεία θέλουμε να πραγματώσουμε.
Γύρω μας το Συμπαντικό Ενεργειακό Πεδίο φαίνεται να συνεχίζει πάντα να παράγει όλο και περισσότερη ενέργεια. Εμείς δίχως ενέργεια δεν μπορούμε να υπάρξουμε ως φυσικά όντα και εσφαλμένα νομίζουμε πως εξαρτιόμαστε από εξωγενείς παράγοντες προμήθειας ενέργειας. Το ίδιο μας το σώμα λοιπόν και συγκεκριμένα το κεφάλι (μαλλιά) είναι μια τεράστια «κεραία» που λαμβάνει ενέργεια από το ίδιο το Σύμπαν και είμαστε σε θέση να αντικαταστήσουμε, ακόμη και το ίδιο το διαδίκτυο που σίγουρα μας προσφέρει κάποια ενημέρωση και γνώση… με μια μόνιμη σύνδεση με την Συμπαντική Νοημοσύνη του Όντος.
Αν λοιπόν μπορούσαμε όλοι οι άνθρωποι να συνδεθούμε με την Συμπαντική Νοημοσύνη, θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε όλη την Συνειδητότητα του Σύμπαντος Κόσμου… που απλώνεται στις άλλες διαστάσεις και σε υλικά επίπεδα και φυσικά θα μπορούσαμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας χωρίς καν να μιλάμε, απλά να βλεπόμαστε και μόνον, τηλεπαθητικά.
Το μόνο που θα χρειαζόταν να κάνουμε είναι να μπούμε μέσα στην Συμπαντική Νοημοσύνη και να στρέψουμε την όλη προσοχή μας προς το μέρος εκείνο που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Όταν λειτουργήσουμε έξω από τον γραμμικό χρόνο τα γεγονότα που έχουν συμβεί εις τον πλανήτη μας θα είναι απλά μια εκδήλωση ενέργειας. Το άπλωμα της Συνειδητότητάς μας πέρα από τα σύνορα του νου, έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε, ανά πάσα στιγμή, πρόσβαση σε μια πληθώρα «εμπειριών»…. οι οποίες θα αντικαταστήσουν την ίδια μας την ανάγκη για γνώση. Η γνώση αυτή, στην παρούσα φάση, χρειάζεται για να χτίσουμε έναν διευρυμένο Νου.
Είναι σημαντικό όμως να πλαισιώσουμε την Μεταφυσική μας Αίσθηση μέσα μας …. με την επιστήμη ή τις απόψεις και των άλλων συνανθρώπων μας, διότι αυτό βοηθάει το Νου μας να γίνει ακόμη πιο ευέλικτος. Η γνώση αυτή βοηθάει τον άνθρωπο να αποδείξει αυτά που νιώθει για να μπορεί να προχωρήσει, μέχρι να μεταβεί εις το επόμενο στάδιο, όπου θα προχωρήσει χωρίς εμπόδια, χωρίς να χρειάζεται να αποδείξει κάτι κι αυτό με την σειρά του, θα τον οδηγήσει εις το τρίτο στάδιο που δεν θα χρειάζεται καν να νιώθει για να προχωρήσει… διότι θα έχει φτάσει ήδη εις την κατάσταση της απόλυτης Ύπαρξης και ο άνθρωπος, απλά θα είναι….Άνθρωπος με κεφαλαίο το Άλφα.
Όπως καταλαβαίνεις Αδελφέ-ή η σύνδεσή σου με το Σύμπαν, επιταχύνει πολλές διαδικασίες μέσα σου. Μπορείς να γίνεις Συνειδητός σ’ αυτό που είσαι και κάθε μέρα να στρέψεις την ματιά σου μέσα σου, βαθιά. Άνοιξε το Συμπαντικό σου κανάλι, υψώνοντας τα χέρια ψηλά και φέρνοντάς τα με ενωμένες τις παλάμες σου μπροστά εις το στήθος σου. Σχεδίασε μέσα στο μυαλό σου το προσωπικό σου σύμβολο που σε εκφράζει και βρες τον δικό σου τρόπο Συνειδητοποίησης της ενέργειας σου και πες απλά υπάρχω σε μια διευρυμένη κατάσταση… αυτό για τρία λεπτά.
Αν θέλεις ζήτησε κάτι από τον ανώτερο σου εαυτό και κάθε στιγμή να απολαμβάνεις απλά την αίσθηση του Είναι σου. Εκείνη τη στιγμή, το σώμα σου θα εξαφανιστεί και θα έχεις μια διευρυμένη αίσθηση της Συμπαντικής Ενέργειας που αγκαλιάζει τα πάντα γύρω σου. Δέξου την. Σε αυτή την κατάσταση πες μέσα σου, δεν μπορώ να ξεχωρίσω εμένα, εσένα θέλω, την Ελλάδα, την Γαία ή π.χ. τον πλανήτη Πήγασο.
Ούτε νιώθω ότι είμαι τα πάντα, διότι βρίσκομαι μέσα σε κάθε τι που υπάρχει και πως όλα είναι ένα. Δεν υπάρχουν εικόνες στο Νου μου και ούτε και συναισθήματα. Δεν νιώθω κάποια συγκίνηση, ούτε τρέχουν δάκρυα από τα μάτια μου. Δεν βρίσκομαι από περιέργεια μέσα στην Συμπαντική Νόηση ψάχνοντας τις βιβλιοθήκες του Σύμπαντος… αλλά όμως εάν το Σύμπαν με κατευθύνει εκεί που χρειάζεται ή οπουδήποτε αλλού, θα ακολουθήσω ευχάριστα.
 Είμαι μια κατάσταση καθαρής Ύπαρξης που μόνο δια της αφαιρέσεως μπορεί να περιγραφεί και μόνο με το να αρχίζω να απαριθμώ… το τι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ…. μπορώ να το περιγράψω πλήρως.
Είναι λοιπόν ΑΔΕΛΦΙΑ… μια διαδικασία που δεν κρατάει περισσότερο από λίγα λεπτά και είναι ιδανική για να ξεκινήσετε την πολυάσχολη σας μέρα. Εμένα προσωπικά με βοηθάει ώστε να μη χάνω τον εαυτό μου μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας μου και να έχω την αίσθηση πως όλα είναι μια χαρά στον κόσμο μου κάθε στιγμή. Βρίσκομαι και πάλι στα πόδια μου, όρθιος και δυνατός.
Είμαι μια δεκτική κεραία και έχω ξανά στη διάθεσή μου όλη την ενέργεια του Σύμπαντος Κόσμου για να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Και όταν το προσπαθώ αυτό Πνευματικά, η ύλη τακτοποιείται από μόνη της κατά πώς πρέπει και μ’ εξυπηρετεί. Πρόσεξε όμως Αδελφέ-ή… ότι σκοπός δεν είναι να συνδεθείς με το Σύμπαν και να ζητάς να συμβεί εκείνο ή το άλλο… αλλά να μπορείς να υπάρχεις απόλυτα διευρυμένος μέσα σε όλες τις συνθήκες.
Αυτό θα σου προσφέρει την διαύγεια της κατάλληλης δράσης: δηλαδή… πότε να επιτρέπεις και πότε να επεμβαίνεις, πότε να ζητάς ενίσχυση από το Σύμπαν για έναν στόχο και πότε να πηγαίνεις με τη ροή των γεγονότων. Και όλα θα είναι μια χαρά στον κόσμο σου… και θα νιώσεις σύντομα και την «υπόσχεση» που σου έδωσα ότι θα λάβεις εις το δεκαπλάσιο την ενέργεια που θα σας την ανταποδώσω, όχι ως υποχρέωση, αλλά ως δείγμα σεβασμού και αγάπης για τον συνάνθρωπο μου, για όλους ΕΣΑΣ που σταθήκατε ψυχικά πάλι μου…. δεν σας ξεχνώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα